همین مدل رو من هر روز در خیابان شریعتی مابین سید خندان و اتوبان همت پارک شده دمه دره یه مغازه می بینم، واقعا ابهتی داره!نقل قول:
Printable View
همین مدل رو من هر روز در خیابان شریعتی مابین سید خندان و اتوبان همت پارک شده دمه دره یه مغازه می بینم، واقعا ابهتی داره!نقل قول:
بله این دقیقا همون جاستنقل قول:
همین مدل رو من هر روز در خیابان شریعتی مابین سید خندان و اتوبان همت پارک شده دمه دره یه مغازه می بینم، واقعا ابهتی داره!
سلامنقل قول:
واسه همین سعید گفت " slr واقعی "
اگه 630 بوده پس m6 باید باشهنقل قول:
اگه هم m5 بوده پس باید سری 5 باشه. مثلا 518، 520، 525، 530، 535 یا ...
این بخاطر اون سه تا نمایشگاه پارتی کلفته! همینطوری هم الله بختکی ماشین وارد نمیکنه! میری سفارش میدی برات میاره! واسه ماشین های معمولی 2 ماه و نیم و ماشین های خاص 6 ماه زمان لازم داره!نقل قول:
ماشين هاي خيلي عالي هستن اين ماشين ها به خصوص آر8:5:
يه كم بيشتر عكس بگذاريد كنارش هم مشخصاتش رو بذاريد كه مردم بفهمن چي از چي بهتر:10::40::40::40::40:
باي
یکی از دوستام یه cayenne turbo s tech art داره
یکی هم یه r8
یکی از دوستام هم یه پلیموت savoy 426 maxwedje
و یکی هم دایتونای 69 داره
اگه مرسدس بنز c200هست بگذارم :11:
خیلی جالبه. یه تاپیک زدن واسه ماشینایی که تو ایران دیدن !!!
حالا یه سوال : ماشین با پلاک گذر موقت تا چقدر میتونه تو ایران باشه ؟
از نظر شما این تاپیک مشکلی داره؟نقل قول:
بار اول که وارد میشه 6 ماه و بعد از اون 3 ماه به 3 ماه تمدید میشه! بعد 1 سال و نیم هم ماشین حق عبور و مرور نداره!
همسایمون یه لکسس RX350 جدید خریده!!!
البته مدل 2009 هستش و با مدلای قبلی RX350 فرق داره هم تو قیافه بیرونی و هم درونی!!
اگه خاص محسوب میشه که عکسشو بذارم؟:31:
بستگی داره بهترین مدل رو چی بدونید! الان هم SC تو ایران اومده هم LX اما LS460L یه مدل لوکس با امکانات فول حساب میشه!نقل قول:
بچه ها بهترین مدل lexus که تو ایران باشه چیه ؟ بالاتر از LS 460 هست ؟
یه سوال کمی نامربوط به تاپیک دارم !:مزیت ها و معایب خودروهای Lexus چیه ؟ Lexus هایی که تو ایران هست ، ساخت ژاپنه یا آمریکا ؟!
لکسوس ها همگی ساخت ژاپن هستن!
انقدر RX مدل 2009 زیاد شده که الان نسل قدیمش خاص تره تا این جدیده!:31:نقل قول:
همسایمون یه لکسس RX350 جدید خریده!!!
البته مدل 2009 هستش و با مدلای قبلی RX350 فرق داره هم تو قیافه بیرونی و هم درونی!!
اگه خاص محسوب میشه که عکسشو بذارم؟
با این حال بذاری بد نیست!
تاپیکو دیدم سرم داره گیج میره...مخصوصآ سر slr و لامبورگینی ها...واااااااااااااای
اونوقت صابماشین باید ماشینو چیکار کنه ؟نقل قول:
باید بذاره توی گمرکنقل قول:
اينم عكس rx350 جديد...:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Poria_mc عزيز حتما تو تهران ديگه خز شده...!:31:
اينجا هنوز كم هست تعدادش...!
امروز با صاحابش حرف ميزدم ميگفت ازش خوشم نيومده و ميخوام مورانو LE بگيرم!!!:18::18:
ميبينين ملت چطور ماشين ميخرن...!:13:
گاف نده پوریا کل لکسوس تولیدش امریکا هستش ولی ایر تویا به این صورت وارد مکینه که تیوتا اول با یه شیپینگ کوچیک میبره زاپن اونجا ثبت میکنه با دامپینگ و بعضی سیاستهای حمایتی وارد ایران میکنه این حمایتها از طرف ایران نیست از طرف خود زاپن و تویوتا هستش.نقل قول:
بعدش چی میشه ؟نقل قول:
لطفا کامل توضیح بدید.
بعد از حدود چند ماه که توی گمرگ بود فکر کنم 6 ماه بعد نری سراغش میذارن مزایده!!!!!نقل قول:
یعنی در کل چند ماه هم میتونی توی گمرگ بذاری و بعدش ببری یا مزایده!!!!
اقا c5 ماشین خوبی هست یا نه
نه عزیز جان آخه چیه c5 خاص هست ؟؟؟؟؟؟؟؟///نقل قول:
به نظر من بهتره فرشاد اسم اینجا رو به خودرو های سوپر اسپرت و خاص تغییر بده تا خودرو های خوف :41::41:
یک ماشین رو راحت میشه عبور موقت کرد ؟!
خرج داره ؟! چقدر ؟ زمانی که میبره و ...
این ماشین یک هفته است تو شهر ما میگرده ...
گنبد کاووس - استان گلستان ...
نیسان 350 z ... قیمتش چنده ؟!
22 تا 29 هزار دلار قيمت داره مدل 2008
بستگي به نوعش داره
را میزنینقل قول:
نه عزیز جان آخه چیه c5 خاص هست ؟؟؟؟؟؟؟؟///
به نظر من بهتره فرشاد اسم اینجا رو به خودرو های سوپر اسپرت و خاص تغییر بده تا خودرو های خوف
ببخشید اشتباه تایپی بود
منظور من مرسدس بنز s500 نه c5 اخه c5 هم شد ماشین خوف
از کجا می شه فهمید چه مدل هایی و چند تاش به ایران وارد شده
مثلا از مدل مرسدس اس 500 چند تا به ایران وارد شده
من سال 87 بنتلی کانتیننتال GT سفید دیدم
تنها راه فهمیدن اینکه دقیقا چه مدلی وارد شده چه مجوز پلاک بگیره چه اینکه گذر موقت دسترسی به اطلاعات گمرک ها هستش تنها کسی که من توی این انجمن میشناسم میتونه در این موارد اطلاعات بده پوریا هستش.
نقل قول:
از کجا می شه فهمید چه مدل هایی و چند تاش به ایران وارد شده
مثلا از مدل مرسدس اس 500 چند تا به ایران وارد شده
ممنون رامین جان! اگه مدل خاصی مد نظرتونه بگید تا آمارش رو براتون دربیارم!نقل قول:
تنها راه فهمیدن اینکه دقیقا چه مدلی وارد شده چه مجوز پلاک بگیره چه اینکه گذر موقت دسترسی به اطلاعات گمرک ها هستش تنها کسی که من توی این انجمن میشناسم میتونه در این موارد اطلاعات بده پوریا هستش.
درسته! اون کنتیننتال GT سفید با تودوزی مارون(قرمز) که از Luxary Cars دوبی خریداری شده بود و به ایران آورده شده بود! اردیبهشت امسال دوباره برگشت به همون دوبی!نقل قول:
من سال 87 بنتلی کانتیننتال GT سفید دیدم
آقا جگوار هم خوف حساب میشه:دی
یه دونش تو بوشهر هست نمیدونم مدلش چیه ،ولی فک کنم قدیمی باشه
از کویت اوردتش اینجا 14 تومن رفته پلاک بگیره براش گفتن 50 تومن میگیرن پلاکش میکنه ،اونم 500 تومن داده پلاک موقت 6 ماه گرفته:دی
حالا اگه عصر رفتم پیشش یه عکس میگیرم ازش!!!
ماشینش کپ اینه
کد:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5f/2001_Jaguar_S-Type.JPG
می خواستم بدونم چند تا لامبورگینی از مدلهای مختلف به ایران وارد شدهنقل قول:
اگه مدل خاصی مد نظرتونه بگید تا آمارش رو براتون دربیارم
آیا هنوز در ایران تردد دارند
اگه می شه منبع رو می توی به ما هم معرفی کنید
باور میکنین که خوفترین خودرویی که من تو ایران دیدم ژیان بود! جدی میگم! میگی نه؟ به این 2 تا دلیل نگاه کن:
1)موقع دور زدن از باندی به باند دیگه خیلی نرم تر و راحت تر از بنز ای300 مدل 2008 دور زد!
2)از هر سوراخی که پیدا کنه سبقت میگیره! (چون پهناش کوچیک تر از اون بنزه بود)
بی شوخی خودم با دو تا چشمم صحنه سبقت و دور زدن دو تا ماشین رو دیدم.
جمعا 11 دستگاه لامبورگینی به کشور وارد شدن که 3 تا مورسیه لگو بوده که از این 3 تا یدونه مدل LP-640 نقره ای رنگ بوده با تودوزی نارنجی یدونه قرمز رنگ و یدونه هم زرد رنگ بوده! 6 تا هم گالاردو وارد کشور شده 1 بار هم یه دستگاه کانتاش به مدت 2 ماه و به رنگ قرمز وارد کشور شده و ظاهرا تو شهرهای شمالی(فکر میکنم امیردشت بود) بچه ها آمارش رو داشتن!نقل قول:
می خواستم بدونم چند تا لامبورگینی از مدلهای مختلف به ایران وارد شده
آیا هنوز در ایران تردد دارند
اگه می شه منبع رو می توی به ما هم معرفی کنید
آخریش همون LP-640 نقره ای بود که 9/87 وارد شده بود و هنوز هم داره ول میچرخه!
منبعم رو نمیتونم اسم ببرم اما یکی از آشناها تو گمرکه!
قیمت این مدل اینفینیتی رو کسی نداره
سلام...این عکس 3 4 روز پیش جلوی دانشگاه آزاد شهر ری گرفتم...
آئودیه ولی چون زیاد ماشین باز نیستم مدلشو نمیدونم...اگه بچه ها بگن ممنون میشم...
این مدل TT هستش!
audi tt هست من هم یه دونه r8 دیدم خوفا خوف
درضمن تو نمایشگاه ماشین تو تهران (جاشو نمیگم) طرم یه مدل بنز آورده زرد رنگ ماله سال 99 کلا 2 تا ازش تو ایران هست میده 110 ملیون عین اسباب بازی هست
یه دونه آستون مارتین شانپاینی رنگ هم الان جلوی خونمون پارکه ماله بابای دوستمه که همون نمایشگاهرو داره 630 ملیون دست ساز هم هست کلا 22 تا تو دنیا وجود داره
عکسهایی دیگر از کوروت در شیراز به نقل از وبلاگ[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://car2.tk
سایز بزرگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://autoworld.persiangig.com/%DA%A9%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AA-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9/shiraz.www.farpic.blogfa.com.JPG
سایز بزرگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://autoworld.persiangig.com/%DA%A9%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AA-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9/%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DA%AF/www.farpic.blogfa.com-shiraz%20(4).jpg
سایز بزرگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://autoworld.persiangig.com/%DA%A9%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AA-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9/%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DA%AF/www.farpic.blogfa.com-shiraz%20%282%29.JPG
سایز بزرگ:
کد:http://autoworld.persiangig.com/%DA%A9%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AA-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9/%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DA%AF/www.farpic.blogfa.com-shiraz%20(3).jpg
:19::19::19::19::19:
ای خدا من چرا الان شیراز نیستم
میگم کسی میدونه محله زندگی اینا کجاست میخوام برم کوروت رو از نزدیک ببینیم
همشهری دلت بسوزه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم این کوروتو دیدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اسم صاحبشم شاید بدونم...:31::46:
اون ماشین مشکیه پورشه کاین