یعنی مشکل از چی میتونه باشهنقل قول:
الان هردوشون رو هم دوباره نصب کردم ولی هنوز مشکل پابرجاست
Printable View
یعنی مشکل از چی میتونه باشهنقل قول:
الان هردوشون رو هم دوباره نصب کردم ولی هنوز مشکل پابرجاست
الان تنها چیزی که یادم میاد همینه...نقل قول:
زیرنویست اگه پسوندش sub یا نمیدونم چی باشه در صورت rename کردن نمایش داده نمیشن.باید دوباره اسم خودشو بذاری... البته احتمالا زیرنویسای زیادی امتحان کردی.پس اینم نیست!:11:
اون سبزی که گفتی کجاس؟
زیر نویس ها srt هستن
با رینیم کردن بدون لود دستی خد به خد نمایش داده میشن
منظورم از direct vobsub اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من هر وقت فایلی رو پلی میکنم پنجره دایال آپ کانکشن میاد و از من میخوام کانکت بشم.
چه طور میتونم از شر این پیغام خلاص بشم؟
دوستان این ارور برای چیه و راه حل داره یا نه؟
این فایل با media player classic هم باز نشد.
به این مسیر برو:نقل قول:
control panel>internet options>connections
گزینه Never dial a connection رو انتخاب کن و ok رو بزن.
عزیز فایلت مشکل داره.نقل قول:
سلام
چرا در هنگام پخش فرمت avi صدایی مثله روبات با صدای فیلم قاطی میشه؟
تصویر رو می خوام 90 درجه چرخش بدم،چکار کنم؟(فیلم با دوربین موبایل ضبط شده،موقع فیلمبرداری هم گوشی در حالت ایستاده بوده،الان برای دیدنش باید 90 درجه بچرخه.)
Right Click -> Video (Basic) -> Screen Rotationنقل قول:
نیافتم! میشه ریزتر راهنمایی کنین؟نقل قول:
با kmplayer پخشش کننقل قول:
رو صفحه راست کلیک کن
برو به: Video (Basic)
بعدشم برو به:Screen Rotation
این گزینه رو در نسخه قدیمی پیدا کردم، ولی گویا در نسخه جدید جاش عوض شده، هر چی هم گشتم پیداش نکردم. :41:نقل قول:
سلام دوستان ، من با هیچ برنامه ای نمی تونم زیر نویس های فارسی رو تماشا کنم . نگین که یونیکد فعال نیست چون فعالش کردم از regional option و فارسی رو فعال میکنیم و ..... :13:
لطفا منو راهنمایی کنین ممنون میشم:11:
دوستان kmplayer و دیگر player هام فرمت های rmvb رو صداش رو پخش نمیکنه کدینک ها رو هم نصب کردم میشه راهنماییم کنید؟
هر چی کد نصب کردید حذف کنید خود real player رو نصب کنید و بعد فیلم رو با km اجرا کنید.
من کلا همیشه با KM Player فیلم میبینم ، اما بعد از نصب ویندوز 7 وقتی فیلم هایی که قبلا میدیدم رو بالا آوردم دیدم صفحشون خیلی خیلی روشن شده ! با دکمه ی Z از روشنایی صفحه ها کم کردم ولی بازم خیلی بد هستش ! یعنی به وضوح احساس میکنم که انگار کیفیت فیلم ها اومده پایین و روشن تر و مسخره تر شد ! چیکار باید بکنم ؟
دوستان جدیداً وقتی میخوام با KMP صدای یه فیلم رو عوض کنم کل تصویر به هم میریزه و مثل تلویزیونی میشه که آنتنش دستکاری شده:دی
میخواهی تنظیمات رو به حالت اول برگردون ببین درست میشه؟!!!نقل قول:
ریست کردم ولی باز همونجوریه:5:نقل قول:
من متوجه نشدم با اینکه ریست کردید تنظیمات رو باز هم صدا ندارید؟ قبل داشتید؟نقل قول:
عوض کردم ولی دیگه Audio ندارم که زبان صدا رو عوض کنم
میخواهی راحتترین راه رو برو این ورژن جدیدش رو نصب کن.من قبلا با ورژنهای قدیمی یکسری مشکل داشتم ولی این ورژن جدیدش خوبه.این رو هم امتحان کن 3.0.0.1439
نه مشکل پخش نشدن صدا نیستنقل قول:
مشکل خراب شدن تصویره
البته الان درست کردمش
با زدن Ctrl+F درست میشه
توی ویندوز 7 وقتی در منوی تسک بار روی KM Player کلیک راست میکنم آخرین فایل های باز شده رو میاره ...
چیجوری میتونم این قسمت رو بردارم ؟
این مساله مال خود ویندوز 7 است. برای غیرفعال کردنش، روی تسک بار راست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید. در پنجره باز شده به تب Start Menu برید و از اونجا تیک گزینه Store and display recently opened items in the Start menu and the taskbar رو بردارید.نقل قول:
تصویر رو می خوام 90 درجه چرخش بدم،چکار کنم؟(فیلم با دوربین موبایل ضبط شده،موقع فیلمبرداری هم گوشی در حالت ایستاده بوده،الان برای دیدنش باید 90 درجه بچرخه.)
ابتدا دکمه F2 رو بزنید و وارد تنظیمات بشید. از سمت چپ Video Processing / Basic Video Filters رو انتخاب کنید. حالا در سمت راست با استفاده از حالتهایی که در Screen Rotation هست میتونید میزان چرخش تصویر رو انتخاب کنید.نقل قول:
بعضی وقتا زیرنویسای فارسی به صورت حروف درهم برهم و بی معنی نشون داده میشه دلیلش چیه؟
از صفحه kmplayer چجوری عکس بگیریم؟
مثلا از فیلم در حال پخش
ctrl + Eنقل قول:
از تو منوها هم میتونید تنظیماتش رو پیدا کنید
سلام اقا نسخه ی جدیدش رو می خوام نصب کنم nsis error می ده
سلام رفقا....
اقا من دو تا مشکل دارم! ولی دومی مهم تره پس دومی رو اول میگم:
2-وقتی اهنگی رو از پلی لیست پخش میکنم،یه پنجره ی انتخاب اهنگ میاره!!!اون مزاحمه! خوب تو پلی لیست گذاشتم دیگه؟ قبلا این مشکل نوبد،این جدیدا خبر مرگش پیدا شده...
1-من بخطار برخی مشکلات!(همین بالایی!) برنامه رو از نو نصب کردم!! حالا پلی لیستم پریده....مجبورم برم تو سیصد کیلومتر ادرس،و پلی لیست رو اجرا کنم....مشکل اینه که هر کاریش میکنم(کپی تا ایجاد البوم جدید و اینا) نمیشه....چجوری میتونم همون رو به عنوان یه پلی لیست اضافه بکنم؟!!
اضافه میشه که پلی لیست یه لیست 250 اهنگی از یه درایو 150 گیگ پر از ام پی تری و ویدیو هست و پیدا کردن دوباره ی اهنگ ها کار حضرت فیله...
پ.ن: پلی لیست،تا مدتی بعد از اینکه برنامه رو دوباره نصب کردم بدون مشکل کار داد،ولی دو سه روزی میشه که داره اذیت میکنه و اون پنجره ی مزاحم رو بالا میاره!!
یک سوال :
چیجوری میشه در Km Player سرعت پخش رو انقدر پایین آورد ( به خصوص در Listeting های زبان انگلیسی ) که کلمه به کلمه ی صحبت قابل تشخیص باشه ؟
ممنون ...
ممنون از جواب کامل و سریعتون !!
سلام دوستان.
چه جوری باید K-Lite Codec Pack و K-Lite Mega Codec Pack رو نصب و استفاده کرد؟مثلا من KM player دارم این فرمت های قابل پخششو بالا می بره؟
نصبش پیچیدست.
اجرا کردن زیرنویس هم مربوط به این کودک ها است؟چون من با KM player هر زیر نویسی رو دانلود کردم توی برنامه با فیلم Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 2010 TS XviD Kingdom Release
خراب نشون میداد یعنی این جوری به جای این که فارسی باشه:
ولی برای بعضی فیلم ها هم شانسی درست در میاد.
مشکل از پلیر هست؟
قابلیت پخش رو همچین که بخوای بالا نمیبره ...نقل قول:
چه جوری باید K-Lite Codec Pack و K-Lite Mega Codec Pack رو نصب و استفاده کرد؟مثلا من KM player دارم این فرمت های قابل پخششو بالا می بره؟
و در مورد نصب هم بگم کاری نداره که ! کجای نصب این برنامه ها مشکل داری دوست من ؟
ویندوز شما چیه ؟نقل قول:
اجرا کردن زیرنویس هم مربوط به این کودک ها است؟چون من با KM player هر زیر نویسی رو دانلود کردم توی برنامه با فیلم Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 2010 TS XviD Kingdom Release
خراب نشون میداد یعنی این جوری به جای این که فارسی باشه:
ولی برای بعضی فیلم ها هم شانسی درست در میاد.
مشکل از پلیر هست؟
در بقیه فیلم ها هم همین مشکل اغلب براتون پیش میاد ؟
به control panel برید,تو قسمت clock,language اونجا change dispy language رو انتخاب کنید تو تب adminstertrative رو change system location کلیک کنید وتوlocal system location بین گزینه ها persian رو انتخاب کنید وok.سیستم رو ریستارت کنید.
وقتی برنامه بازه f2 رو بزن قسمت audio prosscessing و در زیرمجموعه basic audio filters صفحه ای میاد که در قسمت audio timescale با کشیدن میله ابزار به سمت چپ میتونی صدا رو بصورت اسلوموشن دربیاری. البته تبعا در این حالت کیفیت صدا افت داره.نقل قول:
هر پلیری ویژگی خاص خودشو داره. من یه dvd زیرنویس دار رو با power dvd که در اینخصوص معروفه و kmplayer نتونستم زیرنویسشو فعال کنم. ولی با k lite mega این مشکل براحتی حل شد. نصب برنامه اخیر هم خیلی سادست کافیه آخرین نسخشو دانلود و موقع نصب تمام تیکهای مربوط به فرمتهای صوتی و تصویری رو فعال کنی.نقل قول:
سلام.مشیه بیشتر راهنمایی کنید؟نقل قول:
یعنی k lite خودش یه پلیره؟یا به KM player قابلیت اضافه می کنه؟
مشکل زیر نویس رو حل میکنه؟خیلی اعصابم خرد کرده.
منظورم اینه که زیر نویس ها رو این طوری نشون میده:
ãÚÏä ãÓ "ãÇ-Ïä" , åäÏ
سلام
من Km Player رو آخرین ورژن شو که تو دی وی دی های نرم افزاری کینگ جدیده هست نصب کردم
موقع پخش فیلم وقتی زیرنویس درگ میکنم توی برنامه اصن نشون نمیده هر کاریم کرده اوکی نشد
لود کردم باز نشد ، ...
اما ورژنهای قبلشو نصب میکنم با زیرنویس مشکلی ندارم ، کسی میدونه چاره چیه ؟
نخیر پلیر نیست بلکه کدک های کامل پخش رو روی سیستم نصب میکنه که در این صورت هر پلیری من جمله km player میتونه از اونها استفاده کنه.نقل قول:
البته k lite خودش یک مدیا پلیر کلاسیک رو هم داره که نصبش دلبخواهی هست.
مشکل زیرنویست هم ربطی به این مسای نداره و باید یونیکد سیستم رو فارسی کنی.
control panel...regional and language options... advanced...farsi...ok
همونطور که دوستمون گفتند هرکدوم از این برنامه ها یه پلیر جداگانه است که مکمل هم نبوده و هیچ ارتباطی بهم ندارند. مشکل شما هم به احتمال بسیارزیاد مربوط به تنظیمات زبان فارسی ویندوزت هست.نقل قول:
در ضمن اگه از ویندوز نبود میتونی این تنظیمات برنامه رو عوض کنی: