:18: ای بابا این که نوشته باس رم 400 این دیگه چه جورشه من ندیدم جایی بگن وقتی گفته میشه باس 800 یعنی باس دو تا رم رو همنقل قول:
Printable View
:18: ای بابا این که نوشته باس رم 400 این دیگه چه جورشه من ندیدم جایی بگن وقتی گفته میشه باس 800 یعنی باس دو تا رم رو همنقل قول:
سلام دوستان
من امروز یه vostro 1510 ساخت مالزی دیدم که کیفیت صفحه اش خیلی ( واقعا خیلی) بالا بود و فکر می کنم از dv4 هایی که من دیده بودم بهتر نشون می داد البته من هنوز واقعا موفق به دیدن Dv5 از نزدیک نشدم ولی کسی تا حالا این مقایسه رو انجام داده؟ کدوم بهتر بوده؟
در رم DDR II شما باید مقدار باس را که در اینجا میبینید ضربدر 2 کنید.در واقع باس هر کدام از رمهای شما 400*2=800 است و شما دو رم 800 MHz دارید.نقل قول:
پس باس 800 شما به معنی باس دو تا رم روی هم نیست
سلام .من 2 تا سوال اختصاصی دارم که اگه میشه استریم جان جواب بدن.اینکه کارت گرافیک 1070 تا 1750 آپ میشه.(شیر میشه)این به چه صورت تا این حد میرسه.و تو کجا تاثیر داره.
بدش اینکه تو باری هم اینطوریه یا بازی فقط از حافظه اصلی کارت گرافیک استفاده میکنه:11:
Geforce 9600M GT به طور Dedicated از 512 مگابایت حافظه استفاده می کنه و می تونه برای ذخیره Texture ها در صورت نیاز تا 1750 مگابایت از حافظه اصلی سیستم هم استفاده کنه.نقل قول:
مسلما توی بازی در صورتی که نیاز باشه می تونه علاوه بر حافظه Dedicated خودش از حافظه سیستم هم کمک بگیره.
بابا اینا دیگه چیه !!!!!!!!!!! به قول روانی چی یی ی ی یی ی یی با حال! هرچند که خیلی بیشتر از dv5 ها گرون هستند ولی واقعا عالی تر هستند... اچ پی بازم نشون داد که هروقت بخواد می تونه مشتریاش رو غافلگیر کنه !!! اینا امکاناتی که من تو سایت اچ پی دیدم ازش:نقل قول:
1. صفحه نمایش با اندازه واقعی HD با رزولیشن حداقل 1366*768 که دیگه مشکل منطبق نبودن ابعاد صفحه نمایش با فیلم های HD رو نداره. HDX16t با ال سی دی 16 اینچی و HDX18t با ال سی دی 18 اینچی!
2. تمام مدل های این سری از همون کارت گرافیک 9600 استفاده می کنند کم تر نمیشه!
3. فینگر پرینت واسه همه مدل ها هست.
4. رم پیش فرض 2 گیگه ... اما ... تا 8 :18:گیگابایت می تونید برای لپ تاپ انتخواب کنید... :40:
5. انتخواب های سی پی یو همون قبلی های سنترینو 2 هست...
6.بازم باتری 6 سل داریم فقط :41:
7. اسپیکر های استفاده شده روی این سری 5 به 1 آلتک هست که یکی ساب ووفره !!!! :18: تازه می تونید 7.1 هم خودتون بخرید...
اون جوری که اچ پی گفته کیفیت ویدیو و صدا در حد یک سیستم سینمای خانگیه!!
میگم خوب شد من dv5 نخریدم :31::31::31: حالا صبر می کنم تا این بیاد ... هر چند که باید خیلی گرون باشه قیمت پایش واسه آمریکا 1300$ اونم پایه ... :41:
با کانفیگ 1060: شد : 1475 دلار (1070 نتونستم چون انتخاب 4 گیگ نداره)
با 2.8 و 8 رم و 320 هارد و کیفیت صفحه 1900*1080 شد: 2500 دلار که من همینو می خرم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یادم رفت که بگم اکثر مطالب پست قبلی مشترک و عمدتا مربوط به HDX16t هست و تفاوت های این سری با سری HDX 18t در اینه که در سری 18 می تونید سی پی یو QX9300 چهار هسته ای با فرکانس 2.53 گیگاهرتز سفارش بدید و به علاوه باتری این سری 8 سلولی هست :46:
هم خودتون بخرید...
میگم خوب شد من dv5 نخریدم :31::31::31: حالا صبر می کنم تا این بیاد ... هر چند که باید خیلی گرون باشه
اولن در سری 9 از 9600 بالاتر نداریم و بالاترین گرافیک موجود که در همین ماه اخیر اومده 8800 با تکنولوژی SLI از سری GTX که دو تا اونا کنار هم گذاشتن و در این سری لپ تاپ اچ پی هر دو مدل مطمئن باشید همون 9600 هست دوما هیچ وقت اچ پی برای سری تازه وارد خود یعنی DV7 که قراره مدل 1080 هم تو لیستش بیاد ایجاد کنه و همیشه نقاط قوت و ضعفی برای هر سری می زاره و اگه تو امریکا 1300 دلار باشه حدودا تو ایران 1700000 پس هنوز DV7-1070 بهترینه و مطمئن باشید اگه ویژگی هم نسبت به این سری داشته باشه قیمتش روش حساب میشه و شما ببینید ارزش اون گرونی را داره تا فیلم HD ببینید در صورتی که در این نوع فیلم در ایران بسیار رایج نیست و مخصوصا موقعی معنی داره که روی یک دیسک اچ دی مثل بلو-ری باشه !!! DV7-1070 عملا بالاترین حد رم(8 گیگ) بالاترین حد هارد(640 گیگ)صفحه نمایش اچ دی و 17 اینچ(بالاترین سایز قابل قبول و کیفیت)و دارای بلو-ری(اخرین تکنولوژی درایو نوری) و سی پی یو سنتریو اونم 9400T(جدید ترین سری پردازنده های اینتل) به همراه ویستا 64 بیتی که قابل توجه و نورتن 2008 زنده به همرای افیس 2007 و ماکروسافت ورک و استیودنت اورجینال و Quick Play بهتر از این میشه؟و گرافیک قدرتمند که قابلیت SLI را هم داره با بالاترین حد شیر
[/quote]
اقای 64 بیت کاملا در اشباه هستید کمی روشن تر فکر کنید!
سلام،
با عرض شرمندگي از دوستاني كه سوال پرسيده بودند و من جواب ندادم!
راستش خيلي حالم گرفته بود، بعد از 5 روز كه ما را دول داد، حالا ميگه 1060 تمام شده!!!...
ايران اچ پي و اسپيناس هم ظاهرا تمام كردند. جريان چيه؟!؟...
يك خبر داغ داغ! بپا نسوزي!!! :31: October 04, 2008
HP introduces Special Edition dv5t, dv4t notebooks
HP today introduced Special Edition versions of its 15.4-inch dv5t and 14.1-inch dv4t notebook computers. The dv5t Special Edition starts at $949 and has a ceramic white color with HP's "Renewal" Imprint finish. The dv4t Special Edition starts at $1,099.99 and has a midnight blue color with HP's "Intensity" Imprint finish
اينم لينك سريهاي جديد:
HP dv4t Special Edition
HP dv5t Special Editionکد:http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Special+edition&series_name=dv4tse_series
درباره dv5t اين تغييرات اعمال شده:کد:http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Special+edition&series_name=dv5tse_series
خبرهاي خوب:
1. امكان انتخاب هارد 400 گيگا بايتي
2. امكان انتخاب Broadband Wireless (هر چند نميدونم چيه! ولي خوب يه امكانه ديگه، نخواستي انتخاب نكن! :31:)
3. امكان انتخاب درايو Blu-Ray ROM با قابليت LightScribe براي DVD هاي معمولي
4. امكان انتخاب باتري 12 سلولي و باتري 6 سلولي با يك باتري 12 سلولي اضافه (باتريهاي مذكور ظرفيت پايين هستند.)
5. افزايش عمر باتري به دليل عدم استفاده از گرافيكهاي قدرتمند قبلي
6. كاهش دماي دستگاه بازهم به دليل عدم استفاده از گرافيكهاي قدرتمند قبلي
خبرهاي بد:
1. نمايشگرهاي ارائه شده تنها از نوع Infinity هستند، هرچند خوشگلتر هستند و تا حدودي كيفيت بالاتري دارند ولي نور را منعكس ميكنند! :2:
2. تنها گرافيك ارائه شده Intel X4500 هست كه مطمئن هستم باعث دلسردي اكثر هوادارها ميشه (ظاهرا مشكل باتري و به خصوص گرما واقعا بهراني بوده و HP موفق به حلش نشده :41:)
3. فينگر پرينت كلا تعطيل! :18:
خبرهاي داغ تري كه حين تايپ كردن به دستم رسيد! :5:
1. موارد 1، 3 و 4 از خبرهاي خوب درباره dv5t هاي معمولي هم صادقه!
2. HP قيمت پايه dv5t معمولي را 200$ كاهش داد! 599.99$ :8:
اينم لينكش:
HP dv5t
کد:http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Category&v1=Versatile+performance&series_name=dv5t_series
سلام
من هم بالاخره dv5-1060 رو گرفتم (ایران اچ پی 1350,000)، ظاهرا خوبه و اونقدری که میگفتن داغ نمیکنه.
فقط یه سوال داشتم:
دوستانی که این مدل رو دارن میتونن بگن دریچه ورودی رم ریدر رو چطور میتونم باز کنم؟
ممنون.
احتمالا باید فشارش بدی داخلنقل قول:
دوستانی که این مدل رو دارن میتونن بگن دریچه ورودی رم ریدر رو چطور میتونم باز کنم؟
سلام،
جناب Registered User، فرموده بوديد كه شما فروشنده هستيد، اصفهان كه كلي ما را سر كار گذاشتند، كاري براي من پيش اومده كه اين هفته ميرم تهران، ميخواستم بپرسم آيا 1060 تهران گير مياد يا خير؟ اگر هست از كجا ميشه خريد؟ با چه گارانتي و قيمتي؟ و مهمتر از همه اينكه با توجه به پستي كه در شماره 372 گذاشتم آيا اين افت قيمت در ايران هم اعمال ميشه؟ چقدر زمان ميبره؟ ارزش صبر كردن را داره؟ آيا ممكنه با سري جديد باتري 12 سلولي ارائه بشه؟
به .... بابا چقد همشهری داشتیم و نمی دونستیم !!!نقل قول:
حالا هم دير نشده، اگه نخريدي بگو با هم بخريم، من خودم 2 تا ميخوام. پس ميشه 3 تا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم میخوام برم امروز فردا بگیرم، فقط با تحقیقاتی که کردم قید 1060 زدم و می خوام یه DV4 1050 بگیرم!!!
چون گرافیک1060 خیلی قویه و علاوه بر اینکه باطری بیشتر مصرف می کنه، بیشتر هم داغ میشه (ضمن اینکه اون گرافیک هم به کار من نمیاد) !!!!
تازه1050 هم وزنش کمتره و هم کیفیت تصویرش بهتره+ فینگر پرینت !!!
حالا شما اگه پایه اید یه قرار بزارید تا بریم با هم بخریم ( من یه جا تو بزرگمهر سراغ دارم که هم تخفیف خوب بمون میده هم با 13 تومن دستگاه رو 1 سال بیمه میکنه )
سلام،نقل قول:
بيژن جان نميدونم تا چه اندازه اطلاع داري ولي حالا كه همشهري هستيم يه چند تا نكته بگم كه اگه نميدوني با اطلاع كافي خريد كني:
1. در نامگذاري گرافيكها 3 رقم آخر اهميتش بيشتر از رقم اول هست. همينطور حروفي كه به دنبال اين عدد مياد. به عنوان مثال 9600M GT نسبت به 9200M GS بسيار قويتر هست و امتيازي حدودا 3 برابر را در نرمافزار 3D Mark 2006 به خودش اختصاص ميده! 3 رقم آخر نشان دهنده ميزان حرفهاي بودن گرافيك هست و رقمهاي بيشتر و حروف آخر به معني افزايش طول Pipeline، افزايش تعداد هستهها، افزايش فركانس هسته، حافظه و واحد سايه زني، افزايش پهناي گذرگاه حافظه و نوع حافظه به كار رفته هستش (تعداد ترانزيستورهايي كه در 9600M GT به كار رفته 314 ميليون عدد هست كه همين باعث گرماي زيادش ميشه) 9200M GS تا حدودي از 8400M GS قويتر و از GeForce Go 6800 و 7600 GeForce Go ضعيفتره! در مقابل 9600M GT مابين GeForce Go 7900 GTX و GeForce Go 7950 GTX قرار ميگيره! در مورد حرارت حق داري ولي درباره باتري شايد تنها نيم ساعت به عمرش اضافه بشه! دلت مياد از 9600 بگذري؟
2. فينگرپرينت را زياد اطلاع ندارم ولي دوستان گفتند كه امنيت چنداني نداره و بيشتر كلاسه و بعد از يك ماه عادي ميشه!
3. در مورد وزن هم بايد بگم كه وزن DV5 ها در حدود 2.65 كيلو هست كه نه تنها قابل قبوله بلكه در مقابل ساير 15 اينچيها خيلي هم خوبه.
4. در مورد صفحه هم اصلا باهات موافق نيستم چون LCD را بايد روي بالاترين Resolution گذاشت تا كيفيت خودش را نشون بده. من يه LCD دارم 22 اينچ با حداكثر دقت 1050*1650 و نوشته ها تا حدودي به نظر ريز ميرسند (Dot Pitch = 0.287 mm) حالا در نظر بگير يه 14.1 اينچ با حداكثر دقت 800*1280 يعني Dot Pitch = 0.237 mm. اگر براي بازي يا فيلم ميخواي خيلي عاليه ولي اگه مثل من خيلي با متن كار داري اذيت ميشي!
دست آخر هم لطفا صبر كنيد ببينيم باتري 12 سلولي ارائه ميشه يا خير و آيا افت قيمت جهاني تو ايران هم تاثير داره يا نه؟ من امشب ميرم تهران، يه كم اطلاعات جمع ميكنم، شنبه اگه خدا بخواد بر ميگردم. :20:
دوست عزيز اين نكته را توجه كننقل قول:
اگر حرفه اي هستي كه احتياجي به گارانتي نداري پس پول مفت بابت گارانتي نده ولي اگر اماتور هستي يا نوت بوكت زياد دست مي خوره نهتر گرانتي مطمئن بگيري
گارانتي ها رو رجيستر جان مفصل توضيح داده ولي جهت ياد آوري مي گم:
1-حتما از مفاد گارانتي اطمينان كامل حاصل كن
2-تيم تعمييرات رو چك كن اگر گفت خودمان تعمير ميكنيم بدون كه كشك ميگه (حتما توي ابدار خونه تعمير مكنند!!!!!!!!!!)
3-......
دوست عزیز ممنون از راهنماییت؛ شکی نیست که 9600 از 9200 بسیار قوی تره !نقل قول:
دلت مياد از 9600 بگذري؟
والا دوستان رو نمی دونم ولی من حقیقتا حیفم میاد با یه دستگاه 1 میلیون و سیصد چهارصد هزار تومنی بشینم بازی کنم !! دستگاه بازی همه جورش موجوده پس ...
عمده کار گرافیکی من با لپ تاپ شاید درحد یه فتوشاپ یا نرم افزارهای مشابه و یا دیدن یه فیلم باشه، حالا شاید بعضا هم یه بازی بکنم ولی اینکه فقط بازی کنم نه!
شما میتونی راهنماییم کنی که برا این جور کارها 9200 گزینه مناسبیه یا باید برم سراغ9600 ؟؟
(در واقع دارم 9600 با کارایی بالا رو میدم و به جاش9200 با کارایی پایین تر می گیرم + نقصهای گرما و باطری رو هم برطرف می کنم)
تقریبا تا کی باید صبر کنم؟نقل قول:
صبر كنيد ببينيم باتري 12 سلولي ارائه ميشه يا خير و آيا افت قيمت جهاني تو ايران هم تاثير داره يا نه؟
حرفه ای که نیستم! تقریبا هم 2-3 بار در هفته جابجاش میکنم (اصفهان -شاهین شهر=30ک.م)نقل قول:
اگر حرفه اي هستي كه احتياجي به گارانتي نداري پس پول مفت بابت گارانتي نده ولي اگر اماتور هستي يا نوت بوكت زياد دست مي خوره نهتر گرانتي مطمئن بگيري
این گارانتی 1 ماه تعویض دستگاه، 11 ماه تعویض قطعه !(الماس ایران)
به نظرت چطوره؟
کسی می دونه تفاوت گرمای 1050 و 1060 چقدر هست؟ آیا واقعا 1050 به طور قابل قبولی از 1060 خنکتر است؟نقل قول:
لطفا اگه کسی درباره ی میزان گرمای 1050 اطلاع داره دربارش توضیح بدهد و اون رو با 1060 مقایسه کند.:11:
آیا hp در ایران گارانتی اصلی دارد یا خیر ؟؟؟؟
خیر هیچ گارانتی رسمی نداره ... یادتون رفته تحریم هستیم ؟
گارانتی های غیر رسمی ولی خوب :
همپارد
ایران اچ پی
سبز
امتیاک پرشین
سلام فعلاً با این طرح مسخرۀ مالیات بر ارزش افزوده باید نزدیک 50 هزار تومان پیاده بشید. صبر کنید ببینم اعتصابات به کجا کشیده می شه. فعلاً بازار کامپیوتر به طور رسمی این طرح رو اجرا می کنه .
آیا کسی از زمان اومدن سری جدید dv5 به خاور میانه خبر داره ؟
براي كار فتوشاپ بيش از هر چيز به حافظه با ظرفيت بالا و در صورت كار با تصاوير چند لايه بزرگ با فيلترهاي متعدد ترجيحا به هاردهاي سرعت بالا نظير هاردهاي اسكازي يا SSD نياز داريد. پردازنده و گرافيك dv4t-1050 براي اين كار كافيه. فيلم ديدن هم كه سختافزار خفن نميخواد (حتي اگر Full HD باشه و نياز به Decoding هاي پيچيده داشته باشه، همين سيستم جوابتو ميده). در مورد بازي هم اگر نخواهي بازي هايي نظير Crysis را بازي كني و در مورد نحوه اجرا شدن ساير بازي ها هم سختگير نباشي، مشكلي پيش نمياد. ولي گرافيك هاي GeForce از سري 8 به بعد كه مجهز به 256 مگابايت حافظه اختصاصي باشن از تكنولوژي PhysX و Cuda پشتيباني ميكنند كه كاربردهاي جالبي داره (اگه دوست داشتي بگو بيشتر واست توضيح بدم!) و خوب 9200 نميتونه به خوبي 9600 از اين ويژگي استفاده كنه! در كل اگر گرافيك براتون مهم نيست انتخاب خوبيه. يه گزينه ديگه هم وجود داره كه بد نيست مقايسش كني (پيشاپيش از مقايسه نه چندان حرفهاي خودم معذرت ميخوام، قصدم يه مقايسه ساده بود):نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت؛ شکی نیست که 9600 از 9200 بسیار قوی تره !
والا دوستان رو نمی دونم ولی من حقیقتا حیفم میاد با یه دستگاه 1 میلیون و سیصد چهارصد هزار تومنی بشینم بازی کنم !! دستگاه بازی همه جورش موجوده پس ...
عمده کار گرافیکی من با لپ تاپ شاید درحد یه فتوشاپ یا نرم افزارهای مشابه و یا دیدن یه فیلم باشه، حالا شاید بعضا هم یه بازی بکنم ولی اینکه فقط بازی کنم نه!
شما میتونی راهنماییم کنی که برا این جور کارها 9200 گزینه مناسبیه یا باید برم سراغ9600 ؟؟
(در واقع دارم 9600 با کارایی بالا رو میدم و به جاش9200 با کارایی پایین تر می گیرم + نقصهای گرما و باطری رو هم برطرف می کنم)
dv5z-1050
-------------
- پردازنده ضعيفتر (تقريبا 30%)
- هارد 320
- Blu-Ray
- عدم پشتيباني از پروتكل IEEE 802.11n
- صفحه نمايش بزرگتر 15.4
- گرافيك قويتر ATI (تقريبا 20%)
- Finger Print Reader
- وزن 300 گرم سنگينتر
- عمر باتري تقريبا برابر
- حدودا 8-9 درجه بيشتر گرم ميشه و در مورد صداي فن فكر ميكنم با dv4t-1050 برابر باشه
مشخصات دقيقتر را ميتوني از سايت HP بگيري!
ظاهرا اين لپتاپ فعلا تمام شده و يه عده از فرصت استفاده ميكنند و قيمت ها را ميپرونند. پس بهتره يكي دو هفته صبر كرد. فكر هم نميكنم قيمتش تغيير چنداني بكنه، تغيير قيمت پايه ناشي از تغييرات پي در پي HP در قطعات پيشنهادي و تخفيف هاشه كه يه جورايي همديگه را پوشش ميدهند و كانفيگ نهايي تغيير چنداني نميكنه! در مورد باتري چيز زيادي دستگيرم نشد ولي ممكنه باتري 12 سلولي با كانفيگهاي بالاتر ارائه بشه، مثلا 1080!!!... راستي اگر ممكنه يك نفر لطف كنه و يه عكس از لپتاپ با باتري 12 سلولي بذاره. ميخوام بدونم چقدر ضايعه! :31:نقل قول:
تقریبا تا کی باید صبر کنم؟
اينطور كه سايتهاي خارجي نظير studentbuyingguide و notebookreview نوشتند، بله واقعا خنكتر هست. :20:نقل قول:
يه نگاهي به اين لينكها بنداز (قسمت Heat & Noise)، منظورمو متوجه ميشي!
کد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4555&review=HP+Pavilion+dv5t
کد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4486&review=HP+Pavilion+Dv5-1000us+Entertainment+Notebook+PC
کد:http://www.studentbuyingguide.com/2008/10/hp-pavilion-dv4t-review/
ایا مدل های سری dv5 , dv7 نسخه Artist Edition ندارند چون یه سری از مدل های اچ پی دارای ویرایش هنری هستند که از طراحی های بی نظیری برخوردار هستند می خواستم لپ تاپی در حد قدرت dv5-1070 بخرم اما زیبا هم باشه
سلام ميشه بيگين بين ِHP DV5 1060 و HP Dv5 1050 كدوم بهتره ؟ تقريبا يك قيمت هستن. با تشكر
T.N.T جان بازم ممنون؛:11:
میتونی یکمی در مورد تفاوتهای سی پی یو dv5 1050 کهAMD turion 2.2 2m هست و dv4 1050 با سی پی یو intel 2.26 3m توضیح بدی و اونها رو از نظر اختلاف سرعت، گرما و مصرف باطری مقایسه کنی ؟:20:
راستی تهران چه جور بود، به اسرار بازار تونستی دست پیدا کنی ؟؟؟:27:
اين دو مدل كه در بازار ايران رايج هستند در واقع dv5z-1050 و dv5t-1060 هستند. سري z از پردازنده AMD و سري t از پردازنده Intel استفاده ميكنه. 1060 بسيار قويتر از 1050 به خصوص در زمينه كارهاي گرافيكي ولي خوب بيشتر گرم ميشه و عمر باتريش كمي كمتر هست (تقريبا 15 دقيقه). علت قيمت برابرشون هم استفاده 1050 از درايو Blu-Ray هست كه حدود 200$ به قيمتش اضافه كرده. :20:نقل قول:
دوباره سلام؛
من امشب رفتم بازار طالقانی که dv4 1050 بگیرم؛ یکی گفت ندارم ولی dv4 1040 دارم دقیقا با همون مشخصات dv4 1050 , با قیمت 1.280 !!!!! :18:
من اصلا dv4 1040 ندیدم و نمیدونم طرف راست میگه یا نه !!
ولی گفت به شرطی بهت میدم که دقیقا کانفیگ با 1050 یکی باشه، حالا از دوستان کسی هست که بدونه قضیه چیه ؟
فقط خیلی فوریه چون قرار شده فردا صبح برم سراغش ...
ممنون:11:
با اين كه من از طرفداران AMD هستم، بايد اعتراف كنم كه بعد از يك دوره كوتاه موفقيت AMD در يكي دوسال اخير روند خوبي را دنبال نكرده و به طور چشمگيري از رقيب خودش Intel عقب افتاده!نقل قول:
با اينكه پردازنده مد نظر شما يعني AMD Turion X2 Ultra 2.2 GHz جزو پلتفرم Puma محسوب ميشه و نسبت به Turion X2 هاي قبلي سريعتر هست ولي دركل در رقابت با Intel Core 2 Duo كم مياره. به خصوص پردازنده Intel كه مد نظر شما هست از پردازنده هاي پلتفرم جديد Centrino 2 محسوب ميشه كه سرعت و كارايي بالاتري را ارائه ميده.
اينم مقايسه مشخصات دو پردازنده:
Intel Core 2 Duo P8400 AMD Turion X2 Ultra ZM-82
---------------------------- --------------------------------
FSB: 1066 MHz 3600 MHz
L2 Cache: 3 MB 2 MB
Clock: 2.26 GHz 2 GHz
Thermal Design Power: 25 W 35 W
Manufactoring Technology: 45 nm 65 nm
64 bit Support: Yes Yes
از لحاظ سرعت اين پردازنده Intel از پردازنده AMD مذكور حداقل 30% سريعتر هست و 40% كمتر باتري مصرف ميكنه (ولي براي مقايسه بهتره كل مصرف لپتاپ را در نظر بگيري) و درمورد ميزان گرماي توليدي هم بايد بگم كه AMD همواره كمي گرمتر بوده ولي در مورد اين دو پردازنده خاص اطلاعي ندارم.
قابل توجه تمامی دوستان خصوصا آقا بیژن،
مدل های ارائه شده این سری عبارتند از: dv4-1030ee, dv4-1030ei, dv4-1040ee, dv4-1040ei, dv4-1050ee, dv4-1070ee
برای دیدن مشخصات کامل اونها هم می تونی سری به سایت اچ پی بزنی. این هم آدرسش:
در ضمن تمامی اطلاعات مربوط به مدلهای hp pavilion هم در آدرس زیر آمده است:کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF25a/321957-321957-3329744-64354-64354-3745837.html
در ضمن در آدرس دوم, می تونید مشخصات سری جدید نوت بوک های hp pavilion را که بعد از dv4-1000 و dv5-1000 اومده و تحت عنوانکد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF02a/321957-321957-3329744.html
dv4-1100 و dv5-1100 هستند و همچنین سری با طراحی ویژه dv4-1100 و نیز سری جدید dv3500 را هم ببینید.
موفق باشید.
مشخصات کامل سری جدید نوت بوک های hp:
dv4-1100, dv5-1100, dv3500
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF02a/321957-321957-3329744.html
مشخصات hp dv3550ee :
CPU: Intel® Centrino® 2 processor technology, Intel® Core™2 Duo Processor T9400, 2.53 Ghz , L2 Cache 6 MB
RAM: 4096 MB (2 x 2048 MB
HDD: 320 GB, SATA, 5400 rpm
Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support
LCD: 13.3” Diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display
VGA: up to 1790 MB Total Available Graphics Memory with 512 MB dedicated
Integrated finger print reader
HP Mini Remote Control
Battery: 4-cell and 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
Weight: 1.87 kg
و به گفته خود تولید کننده:
With a striking, bronze liquid metallic design on the outside and powerful entertainment capabilities on the inside, this 13.3-inch notebook is the perfect partner for fun, communication and mobility
دوستان باز هم تذکر میدم . اینجا تاپیک مشاوره خرید و فروش نیست
اگر بار دیگر بحث قیمت و آدرس فروشگاه و گارانتی و ... شد مثل یک چت روم ، کلا تاپیک قفل و پاک میشه ...
پست های نامربوط پاک شدند
تذکر نهایی بود لطفا دقت کنید...
سلام.
ایا واقعا لپتاپ های جدید اچ پی داغ می کنن؟ بیش از حد.
همیشه یا فقط موقع بازی؟
دوست عزيز من 1060 dv5 دارم در حالت نرمال (برنامه هاي معمول)داغ نمكنه ولي اگر گيم بيش از 1 ساعت كار كني داغ ميشه!اگر حساس نباشي زياد مهم نيستنقل قول:
موفق باشي
دوستانی که اطلاعاتی از زمان عرضه در خاورمیانه و قیمت نوت بوکهای زیر دارند لطفاً راهنمایی کنند
نقل قول:
dv5-1199ee (FY466EA)
نقل قول:
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF25a/321957-321957-3329744-64354-64354-3744188.html
نقل قول:
dv5-1135ee (FV753EA
dv5-1145ee (FV676EA)
dv5-1155ee (FT115EA)
با تشکرنقل قول:
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF25a/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201.html
تنها دو تفاوت در جانشین جدید 1060 که با کد 1135 شناخته می شود وجود دارد.
در کارت وایرلس از چیپ 5100 استفاده شده که در 1060 از 4965 استفاده شده . البته از چه نظر بهینه شده نمی دونم ، شاید برد و مسافت باشه .
و دیگر اینکه نمایشگر با کیفیتری به کار گرفته شده که البته قبلاً هم می شد 1060 رو با Infinity Display سفارش داد ولی 1135 نیازی به سفارش نداره .
خیلی از ایرادات مثل باطری ضعیف در این سری هنوز وجود داره ، البته کسانی که توانایی مالی و مکانی و... دارند می تونند باطری با گنجایش بالاتر هم سفارش بدن !
باید دید قیمت نهایی 1135 توی ایران چقدره ! :5:
سلام!
اقا کسی میتونه یه مقایسه در مورد این dv4 های جدید با قبلیا بکنه ؟؟؟
تا اونجاییکه من فهمیدم توی کارت گرافیکی که قویتر شده ( نگفته geforce یا چیزه دیگه , اینو کسی آمارشو داره؟؟؟)!!!کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06a/321957-321957-3329744-64354-64354-3794954.html
رم و هاردشم در مقایسه با 1070 الان کمتر شده!( ولی رمش تا 8 گیگ ساپورت می کنه)
همچنان هم بلوری نذاشته! ولی لبل زن گذاشته!
به نظر شما 1070 بگیرم یا منتظر اینا باشم؟؟؟
در ضمن این نداشتن بلوری بعدا مشکل ساز نشه؟ میشه بعدا بهش اضافه کرد؟
من الان dv5 1030 دارم.از این سری hp خیلی خوشم اومده.می خوام که کامپیوتر دسکتاپم رو بفروشم و 1030 رو هم بدم به جاش یه 1070 بگیرم.ایا 1070 می تونه جایگزین کامپیوتر دسکتاپ باشه؟