سلام
برنامه های s60 v3 رووی s60 v5 مثل 5800 هم جواب میدن یا نه ؟
سلام
برنامه های s60 v3 رووی s60 v5 مثل 5800 هم جواب میدن یا نه ؟
همشون نه - -نقل قول:
ببخشید جاش اینجا نیست ولی..تاپیک بازی و برنامه های گوشی 5530 کجاست؟؟؟ سیستم عامل این گوشی چی هست؟؟
برنامه ها:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی ها:
شاد باشی:40:
سلام
مشکل من با نصب کلاینتn-gageه،ساینش که میکنم(چه باکامپیوتر چه باگوشی)این پیغامو میده:
CERTIFICT ERROR,CONTACT چیکار کنم؟
با ساین نصب نمیشه! باید گوشیرو هک کنید.نقل قول:
شا باشی:40:
x-plore1.35
رو روی n79 نصب کردم وقتی می خوام ویدئو یا عکسی رو هیدن کنم فقط تو خود فایل منیجیر گوشی هیدن میشه و تو گالری بازم هست
( روش E:/other/contacts هم روی n79 جواب نداد )
به zip تبدیلش کن دوســـت عزیــــز :46:نقل قول:
اینجوری تو گالری نشون نمیده خودم امتحان کـــردم :20:
موفق باشید!:40:
سلام دوستان
من امروز گوشیم رو با کد 7370 ریسیت کردم و مموریم هم فرمت کردم و می خواستم برنامه هایه x-plore1.35 و بقیه
برنامه هایه با فرمت SIS رو روش نصب کنم که همش ارور می داد در صورتی که قبلا ها هم با این که گوشیم رو رسیت می کردم
به راحتی این برنامه ها روش نصب می شد ولی حالا ارور میده. فقط برنامه های jar روش نصب میشه
راستی گوشی من n73 است
دوستان من الان گوشیمو هک کنم ساین کنم
اون سایتی که گفته بودن تو تاپیک ساین کرد کار نمی کنه
چی کار کتم؟
چه اروری میده دوســـت عزیــــز :20:نقل قول:
شما دوست عزیز اگه گوشیتون رو هک کردین دیگه احتیاج به ساین کردن برنامه ها نداری :41:نقل قول:
درخواست : اختصاص قسمتی از مموری به رم (حافضه اصلی گوشی)
سلام
دوستان من n73 me دارم و رم گوشیم برای بزی برنامه ها مثل dosbox کم میاره و حتی با taskmaneger به زور opera 10 رو باز کردم حالا میخواستم بپرسم امکان این هست که با یه ترفند یا نرم افزارقسمتی از مموری رو مثل کامپیوتر به رم اختصاص بدم ؟!؟
ممنون از توجه تون:11:
دوست عزیز هیچ کاری نکردم هکم نکردمنقل قول:
شما چه کا ری رو پیشنهاد میکنید ؟
میشه اموزششم بزارید(به روزشو)
ممنونم
برو به اين تاپيك و با روش دو هك كن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
با سلام
اساتید من میخوام چن تا sms که از رو گوشیم پاک شده برگردونم
مسئله مرگ و زندگیه واسه من
خیلی مهمه
لطف کنید کمکم کنید
من گوشیم n78 هستش و sms های رو که میخام احتمالا تو memory card ذخیره شده، من آدرس فولدر sms ههای نوکیا تو symbian رو نمیدنم کجاست برا ریکاوری و....
خیلی سرچ کردم ولی یا recovery از سیم کارت و ..... بود برنامه ها ، یا sms های بعد نصب نرم افزار مربوطه رو را ریکاوری میکردن
لطف کنید کمک کنید تا از راهی هست این sms را برگردونم
تا آخر عمر دعاتون میکنم
اگه پاک کردی که برگردونده نمیشه و نمیتونــــی :41:نقل قول:
ولی اگه تو مموری باشه این قسمت :
=> Mwssaging > Options > Settings > Other > Memory in use
این قسمت رو بزاری مموری هرچی مسج تو مموری باشه میاد تو اینباکس :46:
آقا میشه برگردوندنقل قول:
من sms از فولدر e:\privet\1000484b برگردوندم ولی فقط sms های ارسال شدمو داره و sms هایی که برام امودرو نداره
کسی از متونه کمک کنه لطفا
ممنونم
اختصاص قسمتی از مموری به رم (حافضه اصلی گوشی)
سلام
دوستان من n73 me دارم و رم گوشیم برای بزی برنامه ها مثل dosbox کم میاره و حتی با taskmaneger به زور opera 10 رو باز کردم حالا میخواستم بپرسم امکان این هست که با یه ترفند یا نرم افزارقسمتی از مموری رو مثل کامپیوتر به رم اختصاص بدم ؟!؟
ممنون از توجه تون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sسوالتون واقعا خوبه ولی من خیلی جاها رو نگاه کردم چیزی ندیدمنقل قول:
با نرم افزارهای ریکاوری شاید بتونی مموری کارتت و اون فایل هایی که مربوط به sms ها هست را برگردونینقل قول:
آقا برگردندم ولی بعضی sms ها رو داره متااسفانهنقل قول:
اگه میتونید کمک کنید لطفا
خب با بعضی نرم افزراهای قوی تر امتحان کنید.
من زیاد وارد نیستم. ولی پسر داییم شغلشه.
ولی چیزی که مهمه تا ریکاوری نشده چیزی تو مموری کارت نریزید و تو گوشی نذاریدش
آقا لطف کن از پسر داییت بپرس چه برنامهایی ممکنه همشون رو برگردونه و استفاده میکنهنقل قول:
من از اینا استفاده کردم
Recover My Files , GetDataBack for FAT 4.0.0.2
به من هم نمیگه!!!!
اقا کرک کردن نوکیا مثل اینکه امنیتشو میاره پایین راهی هست ساین کنیم؟
اونی که لینک داده بودید کار نکرد
منظورتون همون هک دیـــگه امنیت پایین نمیاره ؟ کــی گفتـــه !نقل قول:
اگه دوست دارین ساین کنید و بریزید روی گوشی میتونید با این برنامه استفاده کنید :46:
از نظر من همون هک کنید خیالتون راحته و برا هر برنامه ای احتیاج به ساین کردن نیســـت :20:کد:http://www.4shared.com/file/114125964/23dfb839/SignSiS.html
ممنونم داداشی
پس هک میکنم
همون طور که میدونید هک توسط هکرها درست میشه واسه همین گفتم شاید نگران کننده باشه
مخلصیــم !نقل قول:
نگران کننده نیســت با خیال راحت هک کنید :46:
این هک با اون هک ها فرق داره این برای نصب برنامه های ساین نشده هســـت :11:
با سلام چند روزي ميشه گوشيم n73 رمش خاليه ولي ميگه memory full some delete data مشكلش چيه ؟
دوست عزیز از اطلاعاتت بک آپ بگیـــــر و یه بار ریست کلی کن ببین درســـت میشـــه :20:نقل قول:
چطوري ريست كلي كنم ؟
حالا كه ريست كلي كردم دو تا مشكل ديگه دارم البته هنوز نميدونم مشكل memory full برطرف شده يا نه
الف ) تم هايي كه تو گوشيم نصب كرده بود هنوز هست ولي تو قسمت App.mgr نشونش نميده يعني نميتونم حذفشون كنم
ب ) گوشي كه خاموش و روشن ميكنم يك install مياره كه بعد از يك دقيقه ميگه نصب نشد .
لطفا راهنمايي كنيد .
الف:نقل قول:
مهم: روش ریموو کردن تم هایی که در مدیر برنامه ها نمی آیند
ب:
گوشیت را در حالت هک قرار بده تا بتونی پوشه private رو توی X-Plore باز کنی و یا گوشی رو در حالت Data transfer به سیستم وصل کن تا بهش دسترسی داشته باشی
محتویات فولدر 10202dce را کامل پاکسازی کن
آيا هك به گوشي آسيب ميزنه ؟
به هيچ وجه.
فقط امكان دسترسي به پوشه هاي امنيتي گوشي را براي شما فراهم مي كنه.
مشكلم رفع شد ممنون از زحمات شما
ولي يك مشكل ديگه چند ماه ميشه كه گوشيم بازي رو سيو نميگيره و هر دفعه بايد از اول بازي كنم . لطفا بار ديگر كمك كنيد البته اين نكته رو عارض شم كه گوشيم هك نيست .
سلام دوستان
یه سواله چند وقته میخواستم بپرسم . سرچم کردم چیزی شبیهشو ندیدم ولی فکرم نمیکنم که فقط واسه خودم پیش اومده باشه.
چرا بعضی وقتا بلوتوث بعضی از گوشیهای سونی اریکسون واسه سند کردن فایل به گوشیهای سیمبین همینجوری تو حالت کانکتینگ میمونه و شروع به فرستادن نمیکنه؟؟(دیدین کلن شما این حالتو؟... راه حلش چیه؟)
گوشی قبلیم ان 81 بود فک میکردم فقط اون اینجوری میشه ولی الان 8510 همم اینجوری میشه فک کنم مشکل همه ی سیمبیناس.
سلام
من یه سوال داشتم نمیدونم از کی بپرسم؟
یه نوکیا n79 خریدم منو فارسی نداره ازکی میتونم راهنمایی بگیرم؟
برنامه اس ام اس فارسی هم دارم ولی کارکردن باهاش سخته.
نقل قول:
راهشو پيدا نكردين ؟