سلامنقل قول:
روی هر دو XP نصبه ؟
موفق باشید :40:
Printable View
سلامنقل قول:
روی هر دو XP نصبه ؟
بله هر دو xp هست.نقل قول:
البته مساله اینه که مثلا در برنامه پارتیشن مجیک که وارد میشم تو هارد اولم یه پارتیشن پریماری اکتیو دارم و روی هارد دومم هم همینطور و این باعث میشه که روی هارد دوم که ویندوز نصب می کنم همون لیست دو تایی انتخاب ویندوزها بیاد.در واقع روی یک هارد میشه فقط یک پارتیشن اکتیو داشت ولی روی دو هارد نمیشه ظاهرا!
نمیشه کاری کرد که این مشکل برطرف بشه؟
سلام خدمت دوستان
من ویندوز خودم 7 هست و با Microsoft Virtual PC ، ویندوز XP مجازی درست کردم.
برای اینکه اینترنتم به سیستم عامل مجازی هم برسه باید چکار کنم؟
در ضمن ، مدم وایرلس دارم.
ممنون.
دوستان من میخوام رو یه لپ تاپ که ویستا داره الان ، XP نصب کنم . یعنی ایکس پی رو جایگزین ویستا کنم . چی کار باید کنم ؟؟؟؟؟ ممنون . :11:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم اينجا مطرح كنيد:
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
سلام
اگه روی یه سیستم ویندوز7 و xp نصب باشه،برای حذف ویندوز7 باید چکارکرد.میشه با xp بالا بیای و درایو win7 رو فرمت کنی؟ و اگه میشه چطور win7 رو از منوی بوت پاک کنیم.
با سلامنقل قول:
براي اصلاح بوت منو بايد از نرم افزار easy bcd استفاده كنيد
اگه صفحات همين تاپيك رو ورق بزنيد ميتونيد پيدا كنيد
موفق باشيد.
یعنی واقعاً از طریق خود ویندوز نمیشه برای منوی بوت کاری کرد و باید از نرم افزار کمک گرفت؟نقل قول:
نقل قول:سلام
از طریق خود ویندوز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من الان درایو C درایو ویندوز ایکس پیمه و درایو D رو گذاشتم که سون نصب کنم
در این حالت که سون رو در D نصب کنم مشکلی واسه سیستم پیش میاد؟!
سلامنقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد,روش درستش هم همین کاریه که می خواید انجام بدید.
ممنوننقل قول:
پس من خیالم راحت باشه؟!:31:
میگن نصب سون قسمت انتخاب درایو واسه نصب کردنش مشکله
حقیقت داره؟!
منظورتون رو کامل متوجه نشدم !!!
ولی مطمئن باشید خیلی راحت نصب میشه و مشکلی نداره...نقل قول:
نصب سون قسمت انتخاب درایو واسه نصب کردنش مشکله
حتی می تونید از داخل xp نصب کنید نه بصورت بوت که جابجایی اسم درایوها تو سون رو هم نداشته باشید.
پ.ن
احتمالاً منظور شما پیدا کردن درایورهای سخت افزارها باشه که اونم به راحتی پیدا میشه.
تو این پست نوشته دستور bcdedit از امکانات ویندوز 7 هستش.اما من درایو ویندوز سونم رو فرمت کردم و الان فقط xp دارم و میخوام از منوی بوت، win 7رو حذف کنم اونم اگه بشه با دستورات ویندوز نه با نرم افزار.(یه وقت دیدی جایی لازم شد این کار رو بکنیم که دسترسی به اون نرم افزار نداریم )نقل قول:
سلامنقل قول:
بدون نرم افزار در این مورد فکر نکنم بتونید کاری انجام بدید.
سلام
من XP داشتم و 7 بعد مجبور شدم XP رو عوض کنم حالا بوت 7 پریده و نرم افزار EasyBCD هم ارور میده دیگه چه راهی واسه برگردوندنش وجود داره؟ممنونم.
نقل قول:
سلامنقل قول:
من سون پاک کنم بخوام بوت اولش بره چجوریه؟
یه سوال دیگه من xp داشتم مک اومدم نصب کنم ولی بوت xp پرید چکار کنم اونم بشه ؟
اینو یه نگاه بنداز:نقل قول:
براي حل اين مشكل شما بايد از برنامه Easy BCD استفاده كنيد. اگر از سيستمعامل ديگري مثل لينوكس ممكن است بعد از نصب ويندوز يا لينوكس، در بوت شدن دستگاه خللي وارد شود كه براي رفع آن بايد بخش Boot Loader ويندوز را ترميم كنيد. براي اين كار دستگاه خود را با سيدي ويندوز بوت كنيد و در بخش خط فرمان دستور bootrec.exe /FixMbr را وارد كنيد. سپس دستگاه خود را دوباره راهاندازي كنيد، اگر باز هم مشكل داشت دوباره به بخش خط فرمان رفته و عبارت bootsec.exe /nt60 را وارد كنيد. توجه داشته باشيد كه اين دستور براي پارتيشنهايي كه با NTFS فرمت شدهاند مورد استفاده قرار ميگيرد.
منبع: کلیک
سلام. من هم از vm ware استفاده ميكنم . نرم افزار بسيار حالب و عالي هستش. مخصوصا براي تمرين تنظيمات شبكه. در مورد سوال hamid2006 يه سوال واسم پيش اومد كه منظورت از اينكه اول كدوم ويندوز رو نصب كني ،اين بود كه كدوم ويندوز رو روي كامپيوتر اصلي نصب كني ؟ يا اينكه كدومشو رو vaware نصب كني؟
سلام
من یه هارد جدید گرفتم الآن 2 تا هارد دارم
تو یکی اکسپی نصب کردم
رفتم تو اون یکی هاردم سون نصب کنم که بعد نصب هی این ارورو میده چیکار کنم؟!
الان با اکسپی اومدم که کمکم کنین
ممنون
file:\Windows\system32\winload.exe
status: 0xc000000d
پارتيشن Primary که ويندوز روش نصب ميشه حتما بايد اکتيو باشه ولي در پارتيشن هاي Extended نيازي به اکتيو بودن نيست و ويندوز ديگر البته به شرطي که ويندوزي در پارتيشن اکتيو موجود باشه در درايو Extended نصب ميشه.نقل قول:
براي مثال ويندوز xp اگه در درايو C که primary و اکتيو هست نصب شده باشه ميشه ويندوز 7 رو در درايو D که Extended باشه به راحتي نصب کرد .
در هارد 3 پارتيشن Primary ميشه ايجاد کرد که فقط يکي رو ميشه اکتيو نمود که ويندوز نصب کرد . از 3 پارتيشن Primary ايجاد شده فقط يک درايو قابليت رويت در ويندوز هست و 2 درايو بقيه اجبارا بصورت Hide درميان که نميشه اونا رو در ويندوز رويت کرد .البته فقط در Disk Managment قايل رويت خواهند بود ولي عملا غير قابل استفاده هستند.
خوب شايد بپرسي پس به چه دردي ميخوره؟ بهترين روش براي اين هست که سه ويندوز مختلف روشون نصب کرد و اين سه ويندوز به هم هيچ ارتباطي ندارند يعني اگه يکي از ويندوزها يا هارد ويروسي بشه و ويندوزي رو از کار بندازه ميشه به راحتي با ويندوز ديگه بالا اومد و کل هارد رو اسکن کرد . به اين حالت اصطلاحا Multi Primary ميگن.
و اما مشکل شما :
شما وقتي ويندوز 7 رو در هارد ديگه نصب ميکنين يعني اين عمل روي پارتيشن Primary و اکتيو انجام ميگيره و چون ويندوز xp هم در هارد ديگه همين شرايط رو داره و از اونجاييکه نميشه همزمان دو پارتيشن اکتيو داشت مشکل مذکور بوجود مياد.
ويندوز وقتي ميخواد بوت بشه نياز به فايل بوت داره که اونم در پارتيشن اکتيو و قسمت MBR رايت ميشه . ولي چون اطلاعات مربوط به بوت روي يک پارتيشن اکتيو رايت ميشه و شما ويندوز 7 رو روي پارتيشن ديگه نصب ميکنين اين امکان براي ويندوز نامفهوم هست يعني در حقيقت فايل بوتي براي 7 ايجاد نميشه که بخواد بوت بشه.
شما دو راه داري :
1- يا از خاصيت مولتي Primary استفاده کني و هر ويندوزي رو که خواستي بوت کني با استفاده از برنامه هاي تحت داس پارتيشن C رو اکتيو کني که در اينصورت فقط يه ويندوز قابل دسترس خواهد بود
2- يا مثله روش معمول ، ويندوز Xp رو در درايو C و ويندوز 7 رو در درايو D يک هارد نصب کني و از قابليت Multi Boot ويندوز 7 استفاده کني. در اينصورت 2 ويندوز هم به راحتي قابل دسترس هستند.
هارد ديگه رو هم ميتوني کلا بصورت Primary پارتيشن بندي کني تا در ويندوز شناسايي بشه ولي در اين حالت هارد دوم بصورت درايو D در ويندوز نمايش داده خواهد شد . چون اولويت پارتيشن ها ابتدا با Primary ها و بعد Extended ها هست.
يا ميتوني يک حجم کم مثله 2 گيگ به پارتيشن Primary هارد دوم اختصاص بدي و اونو Hide کني و بقيه رو پارتيشن بندي کني که بصورت Extented خواهند بود و در ويندوز هم بعد از پارتيشن هاي درايو هاي هارد اول شناسايي خواهند شد. منتهي اون 2 گيگ هارد غير قابل استفاده خواهد شد.
بحث پارتيشن بندي خيلي مکافات داره بهتره بدي کسي که به اين کار وارد هست برات انجامش بده . ممکنه به اطلاعاتت آسيب برسه.
يه مورد هم هست :
اگر مادربردت قابليت Raid داشته باشه و هاردي که خريدي هم حجم هارد اولت باشه ميتوني از اين امکان استفاده کني. منتهي در ريد کردن اطلاعات پاک ميشه يعني شما بايد از اطلاعات مهمت در هارد اول بکاپ بگيري.
در حالتي که دو هارد ريد ميشه کل حجم دو هارد بصورت يک هارد تبديل ميشه . ولي باز شما بايد ويندوز XP رو در درايو C و ويندوز 7 رو در درايو D نصب کني تا از مولتي بوت استفاده کني.
خيلي ممنون از راهنماييتون مشكلم حل شد، طبق فرمودتون ويندوز سون رو تو هارد اول نصب كردم كه راحت بالا اومد.نقل قول:
با سلام
من کامپیوترم روش ویندوز xp و سیستم عامل یونیکس نصب بود برای xp مشکل پیش آمد به هر حال تقریبا درست شده اما مشکل اصلی من اینجاست که قبلا کامپیوترو که روشن میکردم اگر چیزیو نمیزدم یا اگر enter میزدم مستقیم وارد یونیکس میشدم و اگر تایپ میکردم dos وارد یک صفحه میشد که 2تا خط اونجا بود اولیش ویندوز بود که انتخاب میکردم و وارد ویندوز میشدم دومین خط هم که نوشته بود ms-dos که من با این کاری نداشتم.
حالا مشکل من اینجاست که دیگه نمیتونم وارد یونیکس بشم و مستقیم سیستم میاد جای همین 2 تا خط
آیا راهی هست که من بتونم وارد یونیکس بشم مثل قبل؟
شنیدم با نرم افزار boot magic میشه اگر درسته لطفا لینک دانلود و طرز کارشو به بنده بفرمایید که خیلی واسم حیاتی هست وارد شدن تو یونیکس
با سپاس فراوان
سلام
کسی نیست جواب بده یا جواب من سخته؟
نمیدونم چرا نمیثونید یه سر به تاپیک بزنید جواب کاربرو بدید چرا تاپیک میزنید؟
حداقل میتونید بگید جواب شمارو نمیدونیم که تکلیف ما هم معلوم بشه!!!
واقعا که....
سایت مدیر هم نداره جوابگو باشه؟!!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:با سلامنقل قول:
دوست عزيزم براي گرفتن پاسخ كمي صبر كنيد
بعضي از سوالات گاهي ابهام داره و يا كسي نميتونه پاسخ بده
و يا اينكه گذره دوستان به بعضي تاپيك ها كمتر ميفته و متوجه سوال شما نميشن
---
با نرم افزار easy bcd امتحان كنيد
منوهاي راحتتري داره واسه كار كردن
موفق باشيد.
چطور میشه یه پارتیشن primary ایجاد کردنقل قول:
یک ویندوز ایکس پی چقدر فضا میخواد؟
اگه در درایور که اطلاعات داریم ویندوز دوممون را نصب کنیم اطلاعاتش چی میشه؟
خواهشا سریعتر پاسخ بدبد.
سلامنقل قول:
6 گیگ.
2 تا ویندوز رو نمیشه توی یک درایو نصب کرد
جریان این چیه؟ (تصویر زیر) . برای چی میاد چیکار باید بکنیم که دیگه نیاد . وقتی این پیغام میاد سیستم هنگ میکنه.
کد:http://www.shiaupload.ir/images/64052630466783908419.jpg
ویندوز رو repair کنید درست میشه به احتمال زیاد. اگه نشد سیستم رو با یه آنتی ویروس بروز اسکن کنید.نقل قول:
با درود
دوستان من دوتا ویندوز روی رایانه ی خودم دارم که هر دو اکس پی هستند. یکی روی درایو C و دیگری روی درایو G
ویندوز اصلی که من ازش بهره می برم روی درایو G جای داره. حالا من می خواستم درایو C رو زمانی که درون ویندوز اصلی (G) هستم فرمت کنم تا از فضای به وجود اومده بهره ببرم.
این کار در راه اندازی ویندوز اصلی من مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ چرا که من می خوام درایو C رو فرمت کنم
با سپاس
با سلامنقل قول:
احتمالا با اين كار بوت ويندوزتون بهم ميريزه و ديگه هيچ كدوم بالا نمياد در زمان انتخاب كردن
موفق باشيد.
سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم من لنوو g560 دارم و 2 تا سیستم عامل اکس پی و سون ,ولی برای هر دفه بوت شدن xp باید تو بایوس sata رو , روی compatible قرار بدم و واسه بوت بعدی سون sata رو , روی ahci بزارم
راهی نداره که هر دفعه این کارو نکرد ؟ اعصابه آدمو بهم میریزه
اگر واسه بوت هر سیستم عامل, sata اونی که باید باشه نباشه, صفحه معروف آبی error میاد
خواهشا اگر کسی میدونه کمکم کنه
ممنون
سلام
من روی لپ تاپم ویندوز 7 اوریجینال هست و میخوام یه ویندوز xp sp3 در کنار 7 نصب کنم البته درایورهاشو از سایت گرفتم
آیا این عملی هست ؟
و اگه هست با نصب ویندوز در کامپیوتر های خانگی فرقی داره؟
سلامنقل قول:
لپ تاپای جدید معمولا قابلیت نصب XP رو ندارن! باید ببینین که میشه یا نه!
در ضمن شما باید اول XP رو نصب کنین و بعد 7
مگر اینکه از نرم افزارهای مجازی سازی استفاده کنین.
نقل قول:
سلام
میشه نصب کرد ولی اگه پست قبلیتو نگاه میکردی متوجه میشدی که من هم همین کارو کردم ولی مشکل دارم
موفق باشی