بالاخره درست شد ، با موبایل به اینترنت وصل شدم.
سرعتشم ای بدک نیس...
یکی از دوستان لطف کنه تعرفه شو بگه ممنون میشم!
Printable View
بالاخره درست شد ، با موبایل به اینترنت وصل شدم.
سرعتشم ای بدک نیس...
یکی از دوستان لطف کنه تعرفه شو بگه ممنون میشم!
مديرعامل همراه اول در مورد تعرفه gprs اظهار داشت: تعرفه اين سرويس 8/14 ريال در زمان پيک روز (هشت صبح تا يازده شب) و در غير پيک و روزهاي تعطيل چهار ريال است، البته اين تعرفه در مراحل بعدي کنترل و کاهش خواهد يافت.نقل قول:
دوستان من 1ماهی هست درخواست GPRS دادم از سایت....sms فعال سازی و تنظمات هم اومد....ولی کار نکرد....از طریق سایت هم که چک میکردم واسه رجیستر دوباره ،میگفت این سرویس فعال است...بعد به09990 زنگ زدم...بعد از 1-2 هفته گفتن فعاله،باید کار کنه...ولی هنوز مشکل داره...دوباره از 8008 هم تنظیمات گرفتم..ولی کار نمیکنه...گوشیم N73Music Editoin NOKIA هست ...اگر امکان داره تنظیمات دقیق این گوشی بدین...دستی هم چک کنم...مخصوصا تنظیمات advanced setting در این گوشی
هر کیلوبایتی 8/14؟!نقل قول:
اینم تنظیمات دقیق گوشی :نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/175788479/GPRS_MMS_Setting.jpg.html
از شیراز کسی تونسته وصل بشه من هر تلاش میکنم ارور میده packet data not available کسی میدونه چرا؟
آره به نظر من که فعلاً استفاده از این سرویس به صرفه نیست حداقل در روزهای معمولی و ساعات پیک ..نقل قول:
اتفاقا مال منم همینجوری بود ، درحالی که واسه دوستام وصل میشد...نقل قول:
بعدش فهمیدیم چون واسه ی اونا کد 1 بوده اینترنتشون راه افتاده!خط من کد 3 هستش.بعد از یه مدتی واسه منم راه افتاد.سرعتشم نسبتا خوبه ولی خیلی گرونه!
من چندتا صفحه ی وب باز کردم(یه چیزی حدود 2مگ از اینترنتش استفاده کردم)بعد رفتم حسابمو چک کردم دیدم فقط 6 تومن برای اینترنت هزینه افتاده!!!
اصلا به صرفه نیس!نقل قول:
یعنی باید صبر بدم بعدا خودش فعال میشه؟نقل قول:
دوستان خوب زیاد با همراه اول وارد اینترت نشید چون بسیار هزینش بالاست و با توجه به اینکه همراه اول نمیتونه مث ایراننس صورتحساب بده یک دفعه یک صورتحساب سنگین میاد
اپرا: افزایش استفاده از اینترنت موبایل
سرویس اخبار خارجی ایتنا - شرکت اپرا در گزارشی اعلام کرده که مرور وب از طریق تجهیزات موبایل افزایش چشمگیری داشته است.
این شرکت که خود سازنده انواع مرورگرهای وب برای کلیه پلتفورمها میباشد در این گزارش آورده است که یافتههای این شرگت در ماه نوامبر نشان میدهند تعداد کاربرانی که از طریق موبایل خود به اینترنت متصل میشوند افزایش چشمگیری در سطح اروپا و علیالخصوص در روسیه، اوکراین و انگلستان داشته است.
Jon von Tetzchner مدیرعامل اپرا میگوید: «استفاده از موبایل برای مرور وب افزایش چشمگیری را در سطح جهان داشته است. این افزایش حتی در کشورهایی که اینترنت پهن باند در آنها نفوذ خوبی هم داشته دیده میشود. این بیشتر به این دلیل است که امروزه کاربران میخواهند در هرکجا که هستند به اینترنت دسترسی داشته باشند.
وی در ادامه میافزاید: «البته دلیل اصلی این مطلب در مناطقی نهفته است که کاربران آن به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند. اولین انتخاب ارتباطی یک میلیارد نفر بعدی که به اینترنت متصل میشوند، ارتباط از طریق موبایل خواهد بود.»
«چنانچه این اتفاق محقق شود، آنگاه شاهد آزاد شدن پتانسیل حقیقی و فوائد واقعی اینترنت موبایل خواهیم بود.»
کاربران مرورگر موبایل Opera Mini در ماه نوامبر 5.7 میلیارد صفحه وب را با استفاده از این مرورگر رایگان موبایل بازدید نمودند.
این میزان 12.1 درصد افزایش نسبت به ماه قبل و 303 درصد افزایش را نسبت به ماه مشابه در سال قبل نشان میدهد.
سلام دوستان .
هنوز واسه اصفهان فعال نشده ؟؟
فعلا" برای این شهرها اومده :نقل قول:
تهران، مشهد، شیراز، سمنان، اردبیل، قزوین، زنجان، همدان، گرگان، رشت، سنندج
توصیه میشه برای استفاده از این سرویس(چه ایرانسل چه همراه اول) حتما از برنامه اپرا مینی استفاده کنید .هم سرعتش بیشتره و هم حجم سایتها رو خیلی کم و فشرده میکنه و باعث صرفه جویی در هزینه میشه.
سلام . من دو هفتس درخواست دادم ولی فعال نشده چرا :41: ؟
والا واسه ما که اینجوری بود...نقل قول:
من اصلا نميتونم ثبت نام كنم.
ميگه
مشترک گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره تلفن همراه موجود نمی باشد.
مشكل كجاست؟
دوستان از دیروز تا حالا یه علامتی روی آیکون آنتن گوشیم ظاهرش شده، تو بعضی از خیابون ها که میرم میپره ،اما اکثر جاها هست. قبلا همچین چیزی روی آیکون آنتنم نبود. گوشیم کا 510 هست. مربوط به gprs میشه؟ اصفهان.
آقا این mms همراه اول کی فعال میشه؟ یا شده و ما خبر نداریم:27: دائما تلویزیون داره تبلیغ mms همراه اول رو میکنه.
تمام موهامون سفید شد پس این mms کی راه اندازی میشه.:21::21:
فكر كنم منظورت ايرانسل باشه ، نه ؟؟؟:31:نقل قول:
توي كدوم خيابون اينجوري شد ؟ علامتش چه شكلي بود ؟ واسه من كه اينجوري نشده تا حالا .نقل قول:
دوست من برای فعال کردنش باید بری امور مشترکین .. اصل و کپی کارت ملی + آخرین قبض پرداختی رو هم ببری تا 1 روزه برات فعال کنن .... فعال بشه برا sms میاد که نوشته mms شما فعال شد ....نقل قول:
نظر، میر،حکیم نظامی، جابر انصاری، خانه اصفهان، فیض،...اینا رو یادمه علامته میومد. علامت خاصی نیست، یه خط دو ضلعی که روی آنتن میاد. گوشی دوستم هم همینطوره،اون کا 750 ست.نقل قول:
سلامنقل قول:
جابر انصاري ، نظر ، مير و خانه اصفهان رو امروز تست كردم ( n82) . خبري نبود . شايد اصلا gprs نباشه ؟؟
اگه تو اصفهان فعال بشه حتما توي سايت ميزنن ديگه .
ممنوننقل قول:
شما همراه اول رو گفتی دیگه؟ یعنی الان همراه اول mms ش فعال شده ؟ تعرفه هاش چنده ؟ پس چرا تو سایت همراه اول چیزی ننوشته؟:20:
نه منظورم همون همراه اول (ir-tci) بود مگه نمیبینید تو تلویزیون تبلیغ mms ش رو ؟:27:نقل قول:
دادا شاید برای تو هنوز فعال نیستنقل قول:
والا نمیدونم اصلا مربوط به gprs هست یا نه،نکته جالبش اینه که من فعلا رو هر گوشی که این علامت رو دیدم سونی اریکسون بوده!!!نقل قول:
شاید. احتمالش هست که هنوز برای بعضی از شماره ها فعال نشده باشه. البته برای من هم فقط یه آیکونه و به درد هیچ کاری نمیخوره فعلا!نقل قول:
نه بخدا ، هر چي ديدم تبليغ ايرانسل بوده !!! همراه اول خيلي تبليغات داره ولي mms ش رو نديدم تا حالا .نقل قول:
شايد . شماره ام tci هستش . شما تونستي باهاش وصل بشي ؟ گوشيت چيه ؟نقل قول:
نكته مهم فعلا اينه كه اصلا كسي تونسته باهاش وصل بشه يا نه .نقل قول:
سرويس mms يا پيام چندرسانهيي همراه اول كه از روز پنجشنبه براي مشتركان سيمكارتهاي دايمي فعال شده، فعلا قابليت ارسال تا سقف 100 كيلوبايت پيام تصويري و صوتي را داراست و ظاهرا بحث افزايش حجم آن به ميزان بيشتر در دست بررسي و انجام مطالعات لازم از سوي شركت ارتباطات سيار ايران است.
وحيد صدوقي - مدير عامل شركت ارتباطات سيار ايران - در گفتوگو با (ايسنا) درباره تعرفه استفاده از اين سرويس گفت: سقف تعرفه براي ارسال هر پيام به صورت mms مبلغ 100 تومان است يعني مشتركان ميتوانند پيامهاي تصويري و صوتي خود را با حجم حداكثر 100 كيلوبايت ارسال كنند؛ يعني هر كيلوبايت براي مشترك يك تومان هزينه دارد.
مشتركان دائمي سيمكارتهاي همراه اول براي استفاده و فعالسازي سرويس mms (پيام چندرسانهيي) ميتوانند به دفاتر خدمات ارتباطي مراجعه كنند كه البته بايد خود مالك سيمكارت با در دست داشتن كارت ملي به دفاتر مراجعه كند تا بتواند اين سرويس را راهاندازي و فعال كند.
فعالسازي اين سرويس براي مشتركان رايگان است و بعد از تكميل تعهدنامه مربوطه و ارايه درخواست و تكميل مراحل ثبتنام فعال خواهد شد.
مشتركاني كه پيش از اين سرويس gprs را راهاندازي نكرده بودند با فعال كردن سرويس mms ميتوانند از سرويس gprs نيز استفاده كنند.
اين سرويس در 11 مركز استان كه قبلا سرويس gprs در آنها راهاندازي شده بود نيز فعال شده است و راهاندازي سرويس آن براي مشتركان سيمكارتهاي اعتباري همراه اول هم به زودي اعلام ميشود.
به گزارش ايسنا ظاهرا موضوع ارسال پيامهاي تصويري و صوتي با حجم بالاتر از 100 كيلوبايت هنوز در حال انجام مطالعات لازم است توسط شركت ارتباطات سيار ايران است چراكه معمولا سرويسهاي جديد در ابتداي راهاندازي محدوديتهايي دارند و بايد موارد مورد نياز در آنها بررسي شود تا به مرور زمان و بعد از ارايه سرويسها تبعات و موضوعات مختلف سنجيده شده و پيشرفت و ارتقاء آنها مورد بررسي قرار گيرد.
اما گوشيهاي قديمي كه شكلكها و تصاوير را ناخوانا دريافت ميكنند طبيعتا در سرويس پيام چندرسانهيي نيز نميتوانند تصاوير را دريافت كنند و در واقع امكان استفاده از سرويس mms براي گوشيهايي كه امكان دريافت شكلك را دارند فراهم است.
رفتم Gprs و MMs را با كد ملي و آخرين قبض موبايل فعال كردم.
24 ساعت ديگه ام ام اسم فعال ميشه ولي يك ايس ام اس اومد گفت:
جي پي آر است فعال شده..كار ديگه اي هم بايد انجام داد..چه جوري
وارد سايت بشم؟؟؟
مبارک باشه:20:نقل قول:
هزینه ای هم ازت گرفتن یا فعالسازیش رایگان بود؟
اینم از تنظیماتش:
راهنمای تنظيمات GPRS و MMS همراه اول
ICTna.ir - برای نخستین بار راهنمای تنظيمات GPRS و MMS همراه اول توسط ایستنا منتشر میشود:
در صورتي كه گوشي شما قابليت اتصال به شبکه GPRS را داشته باشد، ميتواند با استفاده از درخواست از p-rtal همراه اول با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي ارسال تنظيمات به گوشي خود اقدام نماييد که تنظيمات به صورت خودگار توسط سيستم با استفاده از يك كوتهپيام برای گوشی شما ارسال خواهد شد. پس از دريافت كوتهپيام و وارد كردن PIN 1234 تنظيمات را در گوشي خود ذخيره نماييد.
در صورتیکه گوشی تلفن همراه شما قابلیت انجام تنظیمات خودکار (-TA) را نداشته باشد، ميتوانيد به صورت دستي با استفاده از تنظيمات زير گوشي خود را براي اتصال به شبكه GPRS تنظيم نماييد.
تنظيمات استفاده از سرويس MMS همراه اول
در صورتي كه گوشي شما قابليت سرويس MMS را داشته باشد، ميتواند با استفاده از درخواست از p-rtal همراه اول با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي ارسال تنظيمات به گوشي خود اقدام نماييد. در اين صورت اين تنظيمات با استفاده از يك كوتهپيام براي شما ارسال خواهد شد. پس از دريافت كوتهپيام و وارد كردن PIN، 1234 تنظيمات را در گوشي خود ذخيره نماييد.
در صورتیکه گوشی تلفن همراه شما قابلیت انجام تنظیمات خودکار (-TA) را نداشته باشد، ميتوانيد به صورت دستي با استفاده از تنظيمات زير گوشي خود را براي استفاده از اين سرويس تنظيم نماييد.
براي اين كار ابتدا بايد گوشي خود را براي استفاده از سرويس GPRS تنظيم نماييد، سپس تنظيمات زير را براي MMS در گوشي خود انجام دهيد:
راهنماي تنظيم گوشيهاي با سيستمعامل ويندوز
در صورتي كه سيستم عامل گوشي شما ويندوز است، ميتوانيد با استفاده از روش زير گوشي خود را براي استفاده از سرويسهاي GPRS و MMS تنظيم نماييد.
تنظيم اتصال به GPRS همراه اول
* به منوي "start" برويد
* گزينه "setting" را انتخاب كنيد
* در گزينه "connection"، "GPRS Setting" را انتخاب كنيد
* در گزينه "Manage existing connections"، نام اين اتصال را MCI-GPRS قرار دهيد
* گزينه next را بزنيد
* براي Access point name مقدار mcinet را قرار دهيد
* به connection برگرديد
* گزينه "edit proxy server " را انتخاب كنيد
* در گزينه advanced مقادير زير تعريف نماييد
- HTTP Proxy: 192.168.194.73
- port: 8080
- WAP Proxy: 192.168.194.73
- port: 9201
تنظيم استفاده از سرويس MMS همراه اول
* به منوي "start" برويد
* گزينه "Messaging" را انتخاب كنيد
* در گزينه "MMS Configuration "، new ر انتخاب كنيد و مقادير زير را تعريف نماييد:
- Server name: MCI-MMS
- Server address: 192.168.193.134
- Port: 38090
- Connect via: MCI-GPRS
- Send limit: 100K
- WAP version: WAP 2.0
در صفحه ثبت نام و ارسال درخواست فعال سازی سرویس GPRS همراه اول آمده است "چنانچه تمایل دارید سرویس GPRS برای شما فعال گردد مراحل سه گانه "شرایط عمومی ، تکمیل فرم الکترونیکی ثبت نام و تنظیمات گوشی" را طی نمایید. چنانچه مراحل ذیل با موفقیت انجام گیرد شما به جمع مشترکین GPRS همراه اول خواهید پیوست."
به گزارش ایستنا، در بخش شرایط عمومی این سرویس آمده است "خدماتی که در حال حاضر از طریق سرویس GPRSدر اختیار مشترکین قرار می گیرد "استفاده از پست الکترونیکی و دسترسی به سایتهای اینترنتی و دریافت فایل" بر روی گوشی موبایل میباشد وسایر خدمات از جمله MMS در آینده نزدیک به متقاضیان ارائه خواهد شد و ساعات استفاده از سرویس GPRS در مرحله آزمایشی، برای روزهای عادی از ساعت ۲۳ لغایت ۸ صبح و برای روزهای تعطیل رسمی کلیه ساعات شبانه روز می باشد."
از سوی دیگر بنا بر اعلام همراه اول سرعت اینترنت که از طریق سرویس GPRS ارائه میشود محدود بوده و همراه با توسعه آینده شبکه به نسل بعد سرویس دیتا "EDGE" که دارای سرعت بالاتر در اینترنت میباشد به مشترکین ارائه خواهد شد و در این مرحله از واگذاری، این سرویس تنها برای تعداد محدودی ازمشترکین استان تهران قابل ارائه بوده و ثبت نام فقط از طریق پرتال همراه اول مقدور می باشد. در مراحل بعدی کلیه استانهای کشور تحت پوشش قرار خواهند گرفت.
به گزارش خبرنگار ایستنا ارسال درخواست فعال سازی سرویس GPRS همراه اول از طریق نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقدور میباشد و پس از فعال سازی سرویس، پیامکی برای مشترک ارسال خواهد شد و در صورت ارائه آدرس پست الکترونیکی این پیام به آن آدرس نیز ارسال می گردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعي ندارم از سيم كارتهاي اعتباري...يك سوالنقل قول:
وقتي اين علامت # بالاي موبايل مياد يعني وصلي
به اينترنت يا اين علامت=..لطفا راهنمائي كنيد..
راستي هيچكي تاحالا ام ام اس زده؟؟؟؟
منم رفتم امور مشترکین mms رو فعال کردم .... مدارک همون کارت ملی و آخرین قبض پرداختی رو میخواد ...
24 ساعته sms اومد که سیستم mms شما فعال گردید ..... ولی تا الان یه mms هم نتونستم بدم ....
سلام.در رابطه با ام ام اس بگم!
من از دوتا از دفاتر خدمات امور مشکترکین سوال کردم راجع به فعال سازی این سرویس...
هردوتاشون گفتن که فقط کافیه از سایت همراه اول ثبت نام کنم و دیگه هیچی نمیخواد!
نه فرم تعهدنامه نه هزینه نه شناسنامه و نه هیچی!
من نمی دونم باید همینجوری باشه؟!
اومدم استفاده کنم کار نمی کرد...لطفا راهنمایی کنید!!!
نه متاسفانه ، فعلا که نمیشه...نقل قول:
مجتبی جان برای فعال سازیش همون جوری که گفتم باید بری امورمشترکین و اصل و کپی کارت ملی + آخرین قبض پرداختی رو هم ببری ... اونجا فرم تعهدنامه بهت میدن باید بخونی و امضاء کنی ...نقل قول:
تقریباً 24 ساعت طول میکشه تا sms فعالسازیش برات بیاد ...
برای من که فعال شده ولی نتونستم تا حالا یکدونه mms هم بفرستم ....
نحوه فعال سازي سرويس mms
سرويس mms يا پيام چندرسانهاي همراه اول كه از پنجشنبه هفته گذشته براي مشتركان سيمكارتهاي دايمي فعال شده، فعلا قابليت ارسال تا سقف 100 كيلوبايت پيام تصويري و صوتي را داراست و ظاهرا بحث افزايش حجم آن به ميزان بيشتر در دست بررسي و انجام مطالعات لازم از سوي شركت ارتباطات سيار ايران است.
وحيد صدوقي، مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايران درباره تعرفه استفاده از اين سرويس گفت: سقف تعرفه براي ارسال هر پيام به صورت mms مبلغ 100 تومان است.
به گفته وي مشتركان دايمي سيمكارتهاي همراه اول براي استفاده و فعالسازي سرويس mms (پيام چندرسانهاي) ميتوانند به دفاتر خدمات ارتباطي مراجعه كنند.
وي افزود: فعالسازي اين سرويس براي مشتركان رايگان است و بعد از تكميل تعهدنامه مربوطه و ارايه درخواست و تكميل مراحل ثبتنام اين سرويس فعال خواهد شد. اين در حالي است كه اگر مشتركي پيش از اين سرويس gprs را راهاندازي نكرده بود با فعال كردن سرويس mms ميتواند از سرويس gprs نيز استفاده كند.
بر اساس اين گزارش ظاهرا موضوع ارسال پيامهاي تصويري و صوتي با حجم بالاتر از 100 كيلوبايت در حال انجام مطالعات لازم توسط شركت ارتباطات سيار ايران است چرا كه معمولا سرويسهاي جديد در ابتداي راهاندازي محدوديتهايي دارند و بايد موارد مورد نياز در آنها بررسي شود تا به مرور زمان و بعد از ارايه سرويسها تبعات و موضوعات مختلف سنجيده شده و پيشرفت و ارتقاي آنها بررسي شود. اما گوشيهاي قديمي كه شكلكها و تصاوير را ناخوانا دريافت ميكنند طبيعتا در سرويس پيام چندرسانهاي نيز نميتوانند تصاوير را دريافت كنند و در واقع امكان استفاده از سرويس mms براي گوشيهايي كه امكان دريافت شكلك را دارند فراهم است.
منبع : پارسینه
من تو سایتش جایی ندیدم که فرم درخواست mms گذاشته باشه . فقط فرم gprs هستش شاید با ارسال این فرم mms رو هم فعال میکنن چون ایندو به هم وابسته هستن. :5:نقل قول: