من هم اینجا اعتراض کردم اما پستم رو پاک کردن این وضع یک شرکت نیست دارن کلاه برداری میکنن
Printable View
من هم اینجا اعتراض کردم اما پستم رو پاک کردن این وضع یک شرکت نیست دارن کلاه برداری میکنن
اینجا که مهم نیست.حضوری بریم داتک اعتراض کنیمنقل قول:
شما فکر میکنی حضوری تاثیر داره میندازنمون بیرون
حداقل کاری که میشه کرد اینه که زنگ بزنین حتما زنگ رو بزنین به پشتیبانی مشتری حتما اون شماره 81681 رو بگیرید به اوپراتور بگید با پشتیبانی مشتری میخواید صحبت کنید .
من امروز زنگیدم، گفت رو همه فاکترو تخفیف میدیم این ماه ولی حتما زنگ بزنید
جالبه من فقط با رپید مشکل دارم با اینکه اکانت هم دارم صبح حداکثر با 4 دانلود میکنم ولی تو همین زمان دارم از یک جا دیگه لینک میگیرم سرعتم فیکس رو 32 هست
زنگیدم پشتیبانی هم گفت رپید رو تو ساعت اداری محدود میکنیم...
پهنای باندشون زیاد بشه محدودیت دانلود از رپیدشیر رو ور میدارن
اگه همه حضوری برن تاثیر داره
هرماهم که چند روز زود قطع میکنن
وقتی پهنای باندشون کمه نباید این همه اکانت بدن!این چه حرفیه شما میزنید؟!!!کاملا مقصرن :13:نقل قول:
دوست عزیز من جملم سوالی بود.اشتباه نشه.درسته من حرفه شمارو قبول دارم اما منظورم این بود ک یهو اینطوری نشه اگه پهنای باند زیاد بشه بازم این مشکل وجود داشته باشه.من درکتون میکنم.خیلی سخته ادم این همه پول بده و با سرعت 2 دانلود بکنه.خیلی زور داره.از دست من که ناراحت نیستی؟:31:نقل قول:
دوستانی که در مطقه مخابرات باهنر هستند و از مشترکین داتک هستند. لطفا سرعت خودشون و سرعت دانلودش اعلام کنند. با تشکر
نقل قول:
به خونه ها 128 بیشتر که نمیدن. 512 چه جوری گرفتی؟ قیمتش چنده؟
دوستان این تایپیک ها رو کی حذف میکنه؟ من چند تا مطلا دو روز پیش در مورد شرکت داتک نوشته بودم همه حذف شدن.
داتک گفته به همه 20 درصد تخفیف میده ولی مطمئن باشید دروغ میگه فقط میخواد فعلا سرو صدا و اعتراضات رو بخوابونه.ولی شما زیر بار 20 درصد هم نرید مگه تو این ماه هشتاد درصد از ظرفیت استفاده کردید که بخوایید پولشو هم پرداخت کنید؟ به نظر من حداقل باید 50 درصد تخفیف بدن. اینو همه بهشون بگن.
نه دوست عزیز.ببخشید اگه یه مقدار بد گفتم!منظورم به داتک بود نه شما:10:نقل قول:
من دانشجوی کامپوترم و از دانشگاه نامه بردم که اینترنت سرعت بالا میخوام.52 تومنهنقل قول:
سرعت من چند روز افتضاح شده
کسی زنگ نزده ببینه چی شد؟
بهم گفتن تا آخر هفته درست میشه.کسی چیزی ازشون نپرسیده؟
من زنگ زدم میگن درست میشه.این دفه حضوری میرم.اگه درست نکنن دیگه از داتک نمیگیرم.نقل قول:
من میگم یه روز همه با هم جمع شیم بریم دفتر مرکزی
هیچ کس اینجا از مرکز باهنر نیست که داتک داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
اگر هست اطلاعات سرعت و کیفیت رو اعلام کنید
خدا کنه زودتر درستش کنن
من دیگه قاطی کردم
میدونم آخر ماه چیکار کنم
همچین اون دفترشون رو آوردم رو کله شان میفهمند
من دیگه امروز زنگ زدم بشدت شاکیانه واقعا دیگه اعصاب رو ریخته بهم این سرعت افتضاح , ولی زنه گفت مخابرات بهمون پهنایه باند نمیده تقصیر ما نیست .
مخابرات ایران هم تو این قضیه بی تقصیر نیست .گل بگیرن در این مخابراتو هرچی Isp هست.بابا تو فقیر ترین کشور ها هم حداقل اینترنت 2مگه
ظاهرا این ترفند داتکه یکی از فامیلهای دور ما میگفت حدود 2 سال پیش عین همین داستان اتفاق افتاد و کار بجایی رسید که براش وبسایت ساختن به اسم مشترکان ناراضي داتک و حتی میگفت قانون ممنوعیت سرویس بالای 128 برای مصارف خانگی همونموقع وضع شد و اینو ارتباط میداد به داتک حالا این اینطوری استتنتاح میکرد که این شیوه کلاهبرداریشه که که چون امکان استرداد وجه و فسخ قرارداد وجود نداره (اینو من 100% خبر دارم) برای همین یعده از خیرش میگذرن پولش نصیب داتک میشه.
حالا تفسیرش با خودتونه ولی بنظر شما داتک که میگه مخابرات پهنای باند نمیده راست میگه؟ فقط به داتک نمیده؟ زنگ یزنید بگید میخوایین سرویس بگیرین ببینین میگن نه؟ فعلا نمیشه؟
اینا همه دروغه. پهنای بان نمیدن چیه.اگه واقعا پهنای باند نمیدن اینها هم نباید اکانت بفروشند. در واقع تو قرارداد که نوشتن ده به یک. اینا این تعهدشونو عمل نمی کنن و مطمئنم بیش از پنجاه به یکه. خودشون هم عمدی این کار رو انجام میدن. چون سود زیادی نصیبشون میشه. اگه واقعا کسی حوصله داشته باشه یا اگه همه متحد بشن یه وکیل بگیرن میشه مدیر عامل شرکت رو به اتهام کلاهبرداری تحت تعقیب کیفری قرار داد.
کسی حال و حوصله ی شکایت ندارهنقل قول:
تازه تا بخوان بیان بررسی کنند نیم قرن طول میکشه
کاشکی یه هکری پیدا میشد هر کدام از این ISP ها که به قولشان عمل نمیکردن Down میکرد آنوقت میفهمیدند...
امروز درست یک ماهه که از زمان عقد قرار دادم میگذره!و درست همین امروزم زنگ زدن گفتن خطتون رانژ شده!
ما هم به جمع مشترکان داتک پیوستیم!
پ.ن
بر خلاف گفته دوستان من با مشکل پهنای باند مواجه نشدم!
هم تست ها و هم سرعت دانلودم تقریبا همون سرویس 128 رو نشون میده سرعت دانلودم بین 13-23!!!!!
من از این که گفتی خبر ندارم و فقط اینو میدونم که بقیه ی آی اس پی ها هم الان همین مشکل رو دارن الاننقل قول:
از پارس آنلاینش که خبر دارم.بقیه هم تقریبا همین طوره.اینام هنوز اکانت میدن با اینکه پهنای باند ندارن!!!
13 با 23 کلی فرق داره10 تا فرقشه.شما با 128 باید زیر 20 دانلود نکنی.حالا یه مدت که بگذره شمام متوجه میشی الان زوده برا قضاوتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا شاتل من که 1 بایت هم فرقی نکرده همون خاکم که هستم.
هم فاصله مون تا مخابرات بیشتر از 4 کیلومتره هم نویز شدید روی خط
مثل اینکه مخابرات دادن پهنایه باند رو بخش خصوصی واگذار کرده و Isp ها باید از بخش خصوصی بگیرن حالا اینکه واقعا این بخش خصوصی کی هست و چی هست من نمیدونم چون همین داتک و پارس آنلاین اینا خودشون بزرگترین شرکت ها در این زمینه هستن حالا شاید منظورشون چمیدونم فیزیک نظری و داده پردازی بوده باشه ولی اوناهم آخه دولتی هستن نمیدونم باور کنید اصلا معلوم نیست چی به چیه . ولی دلیل مشکل اینا اونطوری که من فهمیدم اینه که اینا رویه روال مشخص اینطوری بوده که خوب کاربرا که زیاد میشه همینطور , پهنایه باند هم همراهش میخرن و اضافه میکنن حالا مثلا کاربرا رو زیاد کردن بعد مخابرات یدفعه گفته پهنایه باند نمیدیم حالا اینا هم موندم سر در هوا .
خیلی جالبه من مشتری قدیمی داتک بودم و سر همون ماجرای معروف بعد از کلی دوندگی و شاخ و شونه کشیدن آخرش از خیر 3 ماه گذشتم و مدتها ناراحت بودم ولی راستش الان با خودم فکر کردم که از منظر دیگه آدم اگه نیگاه کنه میگه نوش جانش تو این مملکت خر تو خر پول خوردن هم عرضه میخواد اگر من عرضه داشتم نمیذاشتم پولمو بخورن یا حد اقل وایمیستادم مثل خیلیها تا اوضاع بحالت عادی برگرده پس اگه خوردن عرضه داشتن.
شما هم فکر نکنید که کاری از دستتون برمیاد یا مثل من برید بدون هیچ بحثی پشتتون رو هم نیگاه نکنید یا هم نمیتونید بیخیال پولتون بشید صبر کنید تا بخور بخور داتک بنتیجه برسه بقیشو استفاده کنید مطمین باشید که از پس مافیای داتک بر نمیایید.
از داتک دزدتر پیدا نمیشه چند سال پیش هم این دزدیهاش به روزنامهها کشید.
نقل قول:
100 درصد تایید میشود. حتی انقدر داتک از این سایت ترسیده بود که دو سه تا دامنه ثبت کرد تا این سایت تو سرچ گوگل پایین بره. آخه دوم بود. بعدشد 4. اون موقع حرف این بود که داتک ضررها رو نمیده یادم یکی نوشته بود یک چک داشتم برای مودم امانی با بزن بزن تونستم بگیرم.
خلاصه که داتک دددددددددددددددددددددددزد
ما بدبختا که Ipw داریم چه کنیم، نه شرکت دیگه ای هست که ارائه بده نه این داتک درست میشه...
دوستان اینترنتون بهتر شده یا همچنان همونطوریه؟
نقل قول:
مال من که امروز بهتر بود تا ببینیم که فردا چی میشه.
سلام بچه ها
من میخوام از داتک سرویس بگیرم اسیاتک دارم که فیمتاش گرونه میخوام ببینم قیمتای داتک سرویس 64 و 128 ش چنده
واسه منم امروز خوب بود