من هر چي تو نت سرچ كردم نتونستم يه اطلاعات درست درموني در مورد اين موسه پيدا كنم:41:
يه عزيزي كه خودش تو بابل يا يكي كه اين دانشگاه رو ميشناسه لطفا يه توضيحي بده
من هر چي تو نت سرچ كردم نتونستم يه اطلاعات درست درموني در مورد اين موسه پيدا كنم:41:
يه عزيزي كه خودش تو بابل يا يكي كه اين دانشگاه رو ميشناسه لطفا يه توضيحي بده
متاسفانه یا خوشبختانه من اونجا دانشجو بودم !
مگه دانشجوش بودی که میخوای انصراف رسمی بدی؟شما اگه نری برا ثبت نام یعنی اینکه خود به خود انصراف دادی.مگر اینکه منظور شما چیز دیگه ای باشه که من نگرفتم.:5:نقل قول:
خب عزيز جان لطفا يكم توضيح بده چرا متاسفانه ؟نقل قول:
نه...تازه امسال قبول شدم...پس اگه نرم براي ثبت نام كافيه؟
يه وقت خواستم براي كنكور سال بعد ثبتنام كنم مشكل به وجود نياد؟
برای ثبت نام غیر انتفاعی کل هزینه که مثلا برای یه ترم مثلا 450 تومن باشه باید یکجا بریزیم به حساب دیگه؟
بله کافیهنقل قول:
نظر خودته ولی فکرتا بکن و بعد انصراف بده چون الکلی الکی یک سال عقب میمونی
موفق باشید
به شما 1200000 تومان وام تعلق میگیرد که از ترم دوم روش حساب کن و هر ترمی 200 تومن بهت میدند و الباقی نقد میگیرند البته به دانشگاه هم بستگی داردنقل قول:
موفق باشید
:31: البته 450 واسه ترم اول محاله بشهنقل قول:
کلا غیرانتفاعی از نظر هزینه واقعا مناسبه!
من ترم 3 الان 20 تا گرفتم 18 تا تخصصی شده 440 !
152 تومان الان شهریه ثابت شده!
نه 1000 بار دیگم میتونی کنکور شرکت کنی. تو این مملکت چیزی که بالاش پول میدی همیشه موجوده و هیچ وقت از دستش نمیدی.منظورم اینه که اگه فقط روزانه (که تحصیل به قولی رایگان محسوب میشه)قبول شی و نری،تا دو سال شرکت در کنکور محروم میشی.غیر انتفاعی مشکلی نداره.نقل قول:
کی چنین حرفی زده که محاله بشه؟پس این چیه؟از آسمون افتاده؟نقل قول:
http://www.shbu.ac.ir/madarek.htm
این لینک که خیلی چپو چوله ولی من ترم اول 350 خودم ریختم پارسال برای کاردانی بی سرویس!نقل قول:
16 واحد
بستگی به واحد داره سرویس داره و..........
هم چنین رشته
اینجا زده 404600 فکر کنم برای کامپیوتر که سرویسو که نوشته کم کنی همون قدری که من گفتم میشه
نقل قول:
هريه هاي فوق مجموع شهريه ترم اول + مبلغ 000/450 ريال هزينة رفاهي بابت اياب وذهاب، بيمه دانشجوئي و .... ميباشد .
شروع كلاسها : دو شنبه 30/6/88 ! 30 ام شروع میشه امسال؟! غیرانتفاعی؟!نقل قول:
علوم كامپيوتر: واريز مبلغ 000/640/4 ريال
شما بگو چه رشته و چه مقطعی قبول شدی تا برات بگم...
آره تو سایتش خیلی عجق وجق بود من کپی کردم تو world بعد دیدم علوم کامپیوتر شیخ بهایی 464 هزار تومن میشهنقل قول:
ولی این فیش شماره 2 هم هست :
فيش شماره 2:
برای کليه رشته ها:
واريز مبلغ 65 هزار تومن 15 هزار تومن از مبلغ مذکور جهت تشکيل پرونده بهداشت ، شناسنامه سلامت دانشجو و صدور کارت سلامت با معرفي از دانشگاه از طريق درمانگاه رازي واقع در شهر بهارستان به منظور سهولت دسترسي به پزشك در مواقع ضروري ميباشد ومبلغ 50 هزار تومن بابت وديعه که در زمان تسويه حساب به دانشجو برگشت داده خواهد شد
همین شیخ بهایی؟؟؟نقل قول:
ولی من ترم اول 350 خودم ریختم پارسال برای کاردانی بی سرویس!
شیخ بهایی که هزینه ی سرویس رو چه بخوای چه نخوای میگیره که پارسال 30 و خورده ای بوده و امسال 45 هزار تومن شده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال احتمالا سرویس هاش پورشه شده که اینقدر اومده رو قیمتش :31:
الان من برم برای ثبت نام دانشگاه شیخ بهایی برای همین علوم pc چقدر باید پول بریزم به حساب؟نقل قول:
به شما 1200000 تومان وام تعلق میگیرد که از ترم دوم روش حساب کن و هر ترمی 200 تومن بهت میدند و الباقی نقد میگیرند البته به دانشگاه هم بستگی دارد
موفق باشید
نقل قول:
ترم اول بهت وام تعلق نمیگیره...چون هنوز وارد دانشگاه نشدی که بخوای درخواست وام بدی...
در ضمن...اینکه تو چه قدر باید بری بانک واریز کنی ، بستگی به این داره که مدیر مالی چه اجازه ای بهت بده...ممکنه با هم به توافق برسین که مثلا نصف رو الان واریز کنی و نصف دیگه رو آبان ماه واریز کنی...خلاصه اینکه یه خرده زبون بریزی واسش ، همه جوری راه میاد...
دوستان من نیمه حضوری مترجمی قبول شدم
کسی میدونه در هفته چند روز کلاس داره و مدرکش چطوره؟
خودتون گفتید کاردانی.به احتمال خیلی زیاد این قیمت ها مال کارشناسیه.نقل قول:
من که اصلا فکر نکنم این سرویس به کارم بیاد.
برای دوستانی که می خواند برنامه سرویس ها را بدونند:
کد:http://daneshjoo.shbu.ac.ir/strcss/bus.doc
فکر کنم برای علوم کامپیوتر 469600 که همون ترم اول باید بریزید.(علی الحساب) بعد از انتخاب واحد و حذف و (اضافه که اجازه نمیدند) و تسویه کامل هرچی با قی موند (حد اقل 50 تومن)میمونه تو حساب شما ذخیره برای ترم بعد.نقل قول:
این طور هم که دوستمون گفتند میشه چونه زد تو دو سه نوبت داد.
راستی دوستان بالاخره بعد از کلی تلاش و کش مکش من هم شیخ بهاییی شدم(فعلا تا 95% تصمیم گرفتم.)
من امروز رفتم دانشگاه قرار شد فردا هم برم ثبت نامنقل قول:
از فردا تا 26 ام ثبت نام شیخ بهایی شروع میشه
روزهای فرد دخترا - روزهای زوج پسرا
میگم این انتخاب واحد ها چجوریه؟ چیکار باید بکنیم؟
مبارک باشه،به سلامتی.نقل قول:
چون ترم اوله هیچ کاری نیاز نیست انجام بدید.خودشون براتون انتخاب واحد میکنن.شما فقط پول رو بریز به حساب همه چیز حل میشه.
برای ثبت نام شیخ بهایی باید والدین هم ببریم؟ آخه امیر کبیر اعلامیه داده به همراه والدین.شیخ بهایی چجوریه؟
من تا حالا ندیدمش.محیطش چه طوریه؟بیشتر دبیرستانه یا دانشگاه؟نقل قول:
من امروز رفتم دانشگاه قرار شد فردا هم برم ثبت نام
سوال من هم هست.نقل قول:
برای ثبت نام شیخ بهایی باید والدین هم ببریم؟ آخه امیر کبیر اعلامیه داده به همراه والدین.شیخ بهایی چجوریه؟
بله شما کودکان زیر 5سال باید حتما با بابا ننتون برید.در ضمن یادتون باشه شیطونی نکنیدا؟چون خاله دعواتون میکنه.شوخی کردم.تو رو خدا میبینید چه فیلمی روی بچه ی مردم پیاده کردن.آخه یکی نیست بگه مگه مهد کودک که با والدین باید رفت؟ولی جدا از طنز،باید با والدینتون برید برای ثبت نام.در ضمن اگر هم نیازی نباشه،ضرری که نداره،باباهاتون رو هم ببرید تا هم یه مقدار با محیط آشنا بشن هم اینکه از لحاظ مالی به خوبی ساپورتتون کنند.نقل قول:
محیطش نسبت به غیر انتفاعی ها خوبه.بین دبیرستان و دانشگاه.ولی شما یه دبیرستان غیر انتفاعی رو در نظر بگیری بهتره که تو ذوقت نخوره:46: البته داخلش رو ندیدم فقط فضای بیرونش رو میگم. 2 تا ساختمون داره . ساختمان شماره 1 و 2.چون 2 تیکه ایه نمیفهمی چقده اندازش:31:نقل قول:
یکیش سر بلوار بهشته که ساختما شماره 1 و دومیش بالاتره که بین این دو تا ساختمون کلینیک بهداشت و اداره ی برق و کتابخونه ی عمومی و ایناست.
ما که امروز رفتیم با دوستم ترم جدید شروع شده بود . دانشجوهاش باحالن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته ما سال بالایی ها رو دیدیم. یه سال اولی هم بود یه پسری بود که اونم مهندسی آی تی همین شیخ قبول شده بود یه سال اولی دیگه هم دیدیم دختر مهندسی شهرسازی.
کلا قیافه ی سال اولی ها زابلوئه(که خودمم جزوشم میشم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ثبت نام هم اول باید بری ساختمون شماره 1 بری داخل سمت راست میری بالا قسمت حسابداری
سلام ترم مهر امسال برای غیرانتفاعی ها کی شروع میشود!
من رو سایت خوندم 4 ابان هست!! برای ورودی جدید هاست یا قبلی ها!
شیخ بهایی که شروع کلاس هاش برای سال اولی ها دوشنبه 30 شهریورهنقل قول:
من زیر 6 سالمه.آخه یه سال پشت این غول کثافت بی شاخ و دم عوضی آشغال پست muder******.(not polite) موندم.در یک کلام من الان توی یک deep shit حسابی ام.نقل قول:
بله شما کودکان زیر 5سال باید حتما با بابا ننتون برید
اِاِاِ٬ این شیخبهایی طرح زوج و فرد اعلام کرده!؟نقل قول:
روزهای فرد دخترا - روزهای زوج پسرا
پس احتمالاً حـراستش خیلی گیر میده.
مهندسي it قبول شدم
آره زوج و فردیش کرده ل ا م س بنقل قول:
احتمالا گیرن چون امروزم که دوستم رفته بود بهش گیر دادن هنوز هیچی نشده گفتن موهاتونو درست کنین......:19:
ولی من سال بالایی ها رو دیدم خیلی آزاد بودن همه جوره بودن:27:
نه بابا فکر نکنم واقعا اینطور باشه.بیشتر احتمال میدم برای اینکه شلوغ بازار نشه این کارا کرده.اتفاقا میگن دانشجو ها تو این دانشگاه نسبت به دانشگاه های دیگه بیشتر راحتند.از هرکی دانشجو اونجا بوده پرسیدم میگن اونجا ول بازاره.
فکر کنم این 5% آخر کار دستم بده.نقل قول:
فعلا تا 95% تصمیم گرفتم.
فردا به امید خدا راه میافتم،هرجا پاهام رفت همون جا میرم ثبت نام.
به به!!نقل قول:
چه شود...:31::31:
وقتی ثبت نام زوج و فردیه دیگه ببین چه خبره!!:46::31:
میگم برای ثبت نام این که میگن باید کپی کارنامس چیه باید داشته باشیم....منظورش همونی نیست که همین چند روز پیش دادن؟که توش نوشته چه رشته ایی قبول شدیم؟
همونه!نقل قول:
باید ازش پرینت بگیری و ببریش!:46:
دوستان
میشه در مورد هزینه غیر انتفاعی بگید شهریه + هزینه واحدها (مثلا برق) =؟{حداکثر}
در ضمن برترین غیرانتفاعی ها رم نام ببیرید
ممنون
ما هم به طور رسمی امروز به جمع دانشجویان پیوستیم :31:نقل قول:
گفته بودن زوج و فردی ولی امروز که رفتم ثبت نام پسرا بیشتر اومده بودن تا دخترا :31:
مسئولاش خیلی با احترام و خوب بودن. اکثر اونایی هم که فرم اولیه رو میدادن از دانشجوهای سال بالایی همون دانشگاه بودن!
ولی خیلی طول کشید . پدرمون درومد بسکه نوشتیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره تموم شد........... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به مبارکه. :11:نقل قول:
همون گواهی پیش دانشگاهی و دیپلم کافیه دیگه؟
البته من غیر انتفاعی نیستم ولی خوب همشون یکی باید باشن. :31:
ممنوننقل قول:
آره
هر مدرکی که اصلشو دارین فتوکپیش هم ببرین لازمتون میشه
فتوکپی گواهی پیش دانشگاهی که آبی بود هم ازم گرفتن
گواهینامه آبی کدومه دیگه؟ :18:نقل قول:
فکر کنم منظورشون همون گواهینامه ی راهنمایی و رانندگی های هوشمند باشه که جدیدا اومده:31: . شبیه کارت های مترو میمونه .:27:نقل قول:
سلام دوستان میگم کسی اطلاعاتی در مورد دانشگاه آمل نداره؟
فوری فوتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم دانشگاه به درد بخوری هست یا نه؟
برو تو این تاپیک حسابی در موردش بحث شده :نقل قول:
http ://forum.p30world.com/showthread.php?t=308229