[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام پنجره بازي ممكنه با نام بازي كمي فرق داشته باشه.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام پنجره بازي ممكنه با نام بازي كمي فرق داشته باشه.
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Batman1
خیلی خیلی ممنون از شما دوست عزیز مشکلم حل شد
ولی من مثلا در بازی the suffering وقتي تعداد گلوله ها رو هك ميكنم و وقتي يك مرحله را به به پايان ميرسانم و به مرحله ي بعدي ميروم بازي به حالت اول بر ميگردد يعني ادرس تغيير ميكند و تعداد گلوله ها فريز نمي شود و بايد هر مرحله را كه تمام كردم بايد در مرحله ي بعدي دوباره تعداد گلوله ها را هك كنم و وقتي كه بازي را كه هك كرده ام را سيو ميكنم و بعدا روي ان ميروم ديگر انها كار نميكنند و روش pointer را هم امتحان كردم و به يك ادرس ميرسم و ان را با سيو قبلي تطابق ميدهم و سيو ميكنم ولي باز هم كار نميكند ؟ايا روش ديگري هست كه ديگر هر وقت مرحله عوض شد يا دوباره وارد بازي شدم ديگه از اول بازي رو هك نكنم؟؟؟؟ايا نرم افزار قوي تري از ارت ماني هست كه بتونه ان بازي هايي را كه هك كرده ام و سيو كرده ام را بصورت اتو ماتيك ادرس جديد شان را پيدا كند؟؟؟؟وان را تعمییر کند
با تشكر
عزیز دل برادر اگه به این اسونی ها بود که دیگه هلو برو تو گلو میشد که :biggrin:
والا شما میتونی فرمولش رو کشف کنی و با برنامه نویسی و اسکریپت نویسی یه ترینر بزنی براش
یا اینکه کد انجکشنش کنی
یا اینکه کل بازی رو دیکامپایل کنی که فکرش رو هم نکن....:)
یا اینکه اگه اسمبلی بلدی بازی رو دیس اسمبل کن ... :)
با سلام
میشه بگویید كدانجکشن چیست؟
میشه بگویید دیس اسمبل چیست؟
اگر این کارهایی را که گفتید هر چقدر هم سخت باشند حاضرم ان را انجام دهم حتی اگر مجبور باشم شب و روز بر روی کامبیوتر بمانم فقط اگر شما لطف کنید جواب سوال هایم را درست و حسابی بدهید که ایا این کارهایی که شما گفتید ایا نرم افزار دیگری می خواهد اگر میخواهد لطفا لینک دانلود ان را قرار دهید یا با ارت مانی میتوانم این ها را انجام دهم ؟اگر جواب سوال هایم را بدهید یک عمر مدیون شما خواهم بود و یک عمر برای شما دعا خواهم کرد این را جدی میگوییم تو رو خدا بگوییدفقط چگونه می توانم این کارها را انجام دهم چون که به این احتیاج دارم
با تشکر
چه كار خوبي عاليه اگه عمل كنه
لذربقلقلبذفقذفقلنقل قول:
نوشته شده توسط davoodf
من با گيم ميكر و تي سرچ و گيم انجين ميتونم براي تقريبا هر بازي بسازم اما نميدونم چطوري اونو تبديل به ترينر كنم. اگه راهنماييم كنين ممنون مي شم.
به زودي.......................... .
آموزش جامع................
در راه است........................
ساخت ترينر.................
منتظر هستم دوست عزيز.
خداییش گیم میکر چه ربطی به ساخت ترینر داشت؟؟
سلام اقا با اين اموزش كه دادين (هنوز نخوندم) ميشه بازي هاي رفلكس رو هك كرد ؟
اصلا قابل هك هستن بازي هاي رفلكس ؟؟
بازي هايي كم حجم حدود 10تا20 مگابايتي هستن كه تو سايت رفلكس دات كام هستن !!! بازي هاي پازل و فكري و اين تريپ بازي ها هستن !!! اكثرا لازم هست كه وقتش رو فريز كرد
منظورم آرت ماني بود.نقل قول:
نوشته شده توسط Pr0G4mer
خيلي حواست جمعه ها.
بله.چرا نشه؟نقل قول:
نوشته شده توسط kakoshirazi
هك اينجور بازيها راحته.
دوستان سلام.
من یه فایل amt گرفتم كه بايد با artmoney باز بشه.
بد قسمت هايي كه داخل اين فايل هست رو وقتي فريز مي كنم بازم تغييرات انجام نميشه روي بازي.
حالا مشكل چيه؟
چه جوري ميشه از يه فايل amt روي يه فايل اجرايي استفاده كرد؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Batman1
ميشه راهنمايي كنيد چيجور هكش كرد؟ :rolleye:
معمولا این بازی ها روشون Dma پیاده میشه که باید کد انجکشنشون کرد یعنی تزریق کد های اسمبلی
رفیق یکم بیشتر توضیح بده .... یا اگه میتونی یادمون بده :biggrin: منو که میشناسی؟؟؟ اگه نمیشناسی ولی من میشناسمت ... این امضات هم که نوشتی کروه ما در یاهو ..نمیاد بالا میگه همچین چیزی نیست
ما هم که آدم نیستیم نه؟
دوستان شکا که ترینر میسازید یه ترینر God Mode دار برای Scarface بسازید لطفا.
چون تا حالا 10 تا ترینر اومده ولی هیچ کدوم کار نکرده و یا گیم رو وسط کار کرش می کنه.
sgame-eminem بهزادی دیگه.....نه؟؟؟ والا چی رو توضیح بدم؟؟؟ :blink:
ادرس امضام رو هم تصحیح کردم....
--------------
sAsAn.K این چه حرفیه :) باور کن بازیش رو نداشتم وگرنه برات میزدم ترینرش رو
Pr0G4mer
نه اشتباهی کردی...همین طریقه ی اینجکشون رو حالا نمیگم حرفه ای ولی مثلا تو برنامه Game Trainer Studio چطوری injection کار می کنی هر کاری کردم اررور میده آیا با این برنامه اینجکشن کردن خوبه ... کار میده؟؟؟؟؟؟؟
الکس نیستی؟؟
من برنامه ی T-search رو توصیه میکنم
با عرض سلام
لطفا در مورد فريز كردن جان يا اكسيژن در متال گير 2 راهنمايي كنيد
من artmoney وt-search رو دارم
ولي با هيچكدوم نتونستم اينكارو بكنم اما تير و ايتمها رو فريز كردم
نه الکس نیستم...
من برنامه ی T-search رو توصیه میکنم یعنی چی ؟؟؟؟برنامشو دارم... دقیقا بگو چه فرقی با artmoney داره توضیح بده ...بعدش من دقیقا میخوام بدونم بازی هایی که نمیشه بعضی از متغییر هاشون رو فریز کرد چطوری باید عمل کنیم که تو گفتی DMA رو شون پیاده میشه که تا اونجا که من فهمیدم در این رابطه یه چیزایی تو همین T-search پیدا میشه ........... خوب بگو اینجکش چطوریه ...... آقا جان من نمیخوام برای خودم اینها رو درست کنم من میخوام مثل یک ترینر باشه که وقتی اجراش کردی بازدن یه دکمه مثلا تیر و خشاب و اینها تموم نشن حالا من داشتم این آدرس ها رو پیدا می کردم که دیدم برنامه آرت نمیتونه مقدار جان رو در بازی فلان ثابت کنه حالا من باید چطوری این رو کاری بهش کنم که بشه با ترینری که براش میسازم ثابت بشه .....
توضیح کامل و دقیقی بنویس که ما اینجا معطل نشیم و هم دستامون از اینقدر نوشتن در نیاد
در مورد بازی ها یی که بعد از اینکه اونها رو ببندی و دوباره بازی رو اجرا کنی میرن آدرس های قبلی رو حذف میکنن و آدرس های جدیدی رو جایگزین میکنن آیا راه حلی هست......یادت نره جواب بدی ...ممنون
ايهالناس كسي نيست به داد ما برسه ؟
بابا يكي يه خيري برسونه
اين همه استاد كرك يكي به من كمك كنه
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllpppp meeeeeeeee
دوستان
ArtMoney آخرشه . ولی من تاحالا نتونستم نیترو در NFSMW رو هک کنم ولی پول و Bounty رو چرا
Stinger جان مشکلت چیه ؟
دوستان من ميخوام بدونم آيا آرت موني هم مثل tsearcht یک بخشی مثل اتو هک داره که بشه کدهایی که در ساخت تراینر استفاده مشه رو در آورد ؟؟
راستی اگه میشه آموزش هک کردن سیو بازه ها رو هم بزارید
ممنون
دوستان درود بر شما ..... راتش من هيچ جوري از اين از آرت ماني خوشم نيومدش و هنوزم دارم با گيم اكسپرت كار ميكنم ....يه سوپر پروفشيونال بيادو جوونمرد بازي درآره و يه راهنمايي چيزي در مورد كار كردنش بزاره ... سپاس
آقا كسي جواب سوال منو نميدونه !؟؟
سلام.
ابتدا از آموزشهايتان تشكر مي كنم . سوالي كه دارم اين است :
كدام يك از موارد زير قابل هك شدن هستند ؟
1- فايلهاي ذخيره
2- سرعت حركت و پرش
3- زمان تعويض اسلحه - پر كردن مهمات - سرعت شليك - سرعت واكنش دشمن
4- در بعضي بازيها دشمنان بعد از مردن ناپديد مي شوند . آيا مي توان اجساد آنها را نگه داشت ؟
گیم لایف اون اتو هک که فقط برای به دست اوردن ادرس نیست که.....
در ارت مانی شما ادرس ها در کنار نتایج میبینی...
ممنون درست شد .
راستي تو اون آموزش قرار بود آموزش هك كردن سيو رو هم بزاريد اگه ميشه اين كارو بكنيد چون خيلي مهمه
ممنون
برای وارد کردن کد ها در برنامه تراینر استودیو باید کدهای هگزا دسیمال رو قرار بدیم ؟؟؟
سلام خسته نباشید
چطوری میشه درtserchفیفا 07 رو پولشو زیاد کرد من از سایت Cheathappens.com ترینر رو گرفتم اما اون هم نداره راستی این ارت مونی 7 دانلود نشد سرچ کردم تو گوگل اما باز نشد دانلود کنم البته 6 رو دانلود کردم اما 7. رو نتونستم
ممنون میشم کمک کنید
با عرض سلام
آيا امكان هك براي مواردي مانند سرعت حركت - پرش - سرعت تعويض اسلحه و پر كردن مهمات - سرعت واكنش دشمن و جلوگيري از ناپديد شدن اجساد دشمنان مرده وجود دارد ؟
كسي نسخه "گيم اكسپرت" كرك شده رو نداره من بتونم ازش بگيرم ؟؟؟؟
دست تون درد نكنه...................
من بازی رو ندارم که روش هک کردنش رو بگم اما می تونین از این ترینرها استفاده کنین:نقل قول:
نوشته شده توسط roohi_rsh
یا از این unlocker هاکد:http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=6336
http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=6416
کد:http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=6364
http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=6315
http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=6363
نقل قول:
نوشته شده توسط Inkareeeeeeeeee
كسي نداره ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]