خوب بیین یه بار مودمت رو مستقیم به خط تلفن وصل کن بدون اسپیلاتور ببین چه تاثیری داره
Printable View
خوب بیین یه بار مودمت رو مستقیم به خط تلفن وصل کن بدون اسپیلاتور ببین چه تاثیری داره
یعنی این قطعی و وصلیها غیر طبیعیه؟؟؟نقل قول:
نمیتونه به خاطر جدید بودنش باشه؟؟ اخه تو شرکت هم که اینترنت شاتل استفاده میکنیم اونجا هم یه هفته اولش خییلی قطعی داره
سلام
یک سوال ایا اسپلیتر تاثیری توی سرعت داره ؟>
من االن بدون اسپلیتر مشلک کامل حل شده ! یعنی اسپلیتر خراب بوده ؟ یا کلا تمامی اسپلیتر ها این مشکل رو دارند ؟
خوب اگه خط تلفنت با ای دی اس الت یکین...بدون اسپلیتر چطوری میتونی مکالمه کنی؟؟نقل قول:
اونقد نویز میندازه که اصلا امکان مکالمه نیست....
یا اشکال داخلیه و یا از isp هست اول و آخر هم ندارهنقل قول:
الان فقط اینترنت هستم وتلفن رو برداتشم ... به احتمال زیاد اسپلیتر مشکل داشته فردا اگه تو اخبار شنیدید یک شرکت اینترنتی ویران شد کاره منه چون 1 ماهه دارم میگن میگن از سیستمه !نقل قول:
خوب اگه خط تلفنت با ای دی اس الت یکین...بدون اسپلیتر چطوری میتونی مکالمه کنی؟؟
اونقد نویز میندازه که اصلا امکان مکالمه نیست....
بابا خونسرد باش اینا فقط همینو بلدن:31:نقل قول:
آخه اينم سرعته شما دارين ، به اين ميگن سرعت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------
راستي من 512 داتك سفارش دادم ، پشيمون كه نميشم؟ مركز مخابراتي هم اون دست خيابون رو به رومونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول عجب سرعتی الحق نظیر نداره مال جه جور اکانتیه 64؟نقل قول:
ای بابا چرا از کوره در رفتی حالا که فهمیدی مشکلت از کجاست بیخودی خون خودت رو کثیف نکن:5:نقل قول:
خيلي مخلصيم ، دوستان همه تعريف مي كنن ... اينم تست دوم چند دقيقه بعدش هستنقل قول:
ایول عجب سرعتی الحق نظیر نداره مال جه جور اکانتیه 64؟
ديال آپ ذغاليه خودمونه !!!!!!
پس خوب شد پرسیدم فکردم adsl هست :31: ولی خودمونیم با این که دایال آپه سرعت آپلودش خوبهنقل قول:
نه تاثیری ندارهنقل قول:
فقط برای اینه که بتونید بدون خش خش با تلفن صحبت کنید
ممنون:11:
مطمئنی این دایال هست؟؟؟ از لحاظ نظری و عملی مودم 56 نمی تونه 90 تا آپ کنهنقل قول:
حالا مشکل من بدون اسپلیتر حل شده ! پس حتما از اونه دیگه !
نقل قول:
اسپلیتر هیچ تاثیری رو سرعت نداره
حمیدرضاهم گفت که فقط نویز تلفن رو میگیره
هنوز یه اسپلیتر نو براش نخریدی از تلفن می تونی استفاده کنی؟نقل قول:
یه سوال ایا از خروجی اسپلیتر حتما باید به مودم وصل کنیم؟؟؟
ینی میشه مودم را به یه پریز تلفن وصل کنیم و بعدش اسپلیتر را فقط به یه تلفن وصل کرد؟؟؟؟
تا اونجایی که من می دونم و اگه اشتباه نکنم ، خیر ، هم برای مودم ، هم برای فون باید از اسپیلتر استفاده بشه ، اگه اشتباه می کنم ، دوستان تصحیح بفرمایید .نقل قول:
مرسی
یا حق :11:
ببین من توی اتاق خودم مستقیم مودم رو به پریز وصل کردم و اصلا" گوشی تلفن به خطی که ADSL روش هست توی اتاق وصل نکردم و از یه خط دیگه برای تماسها استفاده میکنم.نقل قول:
اما همین خطی که روش ADSL هست توی اون یکی اتاق یه گوشی بهش وصل هست و فقط یه اسپلیتر اونجا گذاشتم سر راهش.
یعنی اصلا" مودم رو از اسپلیتر نگرفتم
اونوقت اصلا مشکل قطع و وصل شدن اینترنت هم نداری؟؟نقل قول:
البته من زنگ زدم سپنتا یارو گفتش که 2 دقیقه مودمتو خاموش کن من پورتتو ریست کنم...از اون وقت تا حالا حدود 3 ساعت گذشته و فعلا قطعی نداشتم...
البته معلوم نیست باید تا فردا بگذره اگه باز دیسکانکت میشد همون کاره شما را میکنم(مودمو مستقیم وصل میکنم به پریز) و تلفن را تو یه اتاق دیگه به اسپلیتر وصل میکنم
آقا یکی بگه چی بگیرم من تو محدوده نبوتم
و آسیا تک زنگ می زنم 1 ماه بیشتره ولی لاین خالی نداره
حالا شما می گیرد کدام خدمات توپ سرعت عالی برای دانلود داره البته ارزون هم باشه!!!!؟؟؟؟
صبانت؟؟؟ شاتل؟؟؟
اگه می شه قیمت هاشو هم بنویسید
--------------
راستی ی سوال هم داشتم مثلا شما ی ماه از ی شرکتی می خری و 2 گیگت تموم می شه و بعد می ری چی چیز دانلود کنی چی می نویسه دانلود نمی کنه؟؟؟؟؟؟
وقتی تموم بشه چی کار می تونی بکنی فقط بری توی اینترنت بچرخی و چت کنی؟؟؟
می شه به صورت دقیق توضیح بدید ممنون می شم
یا این گه وقتی 2 گیگ تموم می شه دیگه نمی تونی کانکت بشی؟؟؟؟!!!
برا باز کردن سایت هم از 2 گیگت کم می شه؟
از دوستان كسي با سايت youtube مشكلي نداره؟
همه مي توانند اين سايت را باز كنند؟
سلام
مشکل من با تعویض Splitter حل شد ولی حالا یک سوال من میتونم یک راهی پهنای باندم محدوده دانلود کنم و از نت استفاده کنم ؟
نقل قول:
صبانت تو بیشتر مراکز مخابراتی پورت خالی نداره باید زنگ بزنی سوال کنی
2- قیمتهاشم بهتره بری تو سایتشون(تو قسمت نظرسنجی بالای صفحه ادرس سایت هرکدومو میبینی)
3- مسلما وقتی محدودیتت تموم میشه اینترنتت هم قطع میشه
4- محدودیت شامل همه چیز میشه (دانلود و گشت و گذار و خلاصه هر کاری که تو نت انجام میدی)
این سایت در حال حاضرنقل قول:
ف ی ل ت ره
----- هست ولی یا به وسیله ------ و یا به وسیله v p n به راحتی میشه بازش کرد.
نقل قول:
بله میشه
یه سیم از دو شاخه به مودم
اسپیلترم بین دو شاخه تلفن و خود تلفن برای جلوگیری از خش خش قرار میگیره
ممنون:11:
دوستانی که میخوان از صبا سرویس بگیرن بهتره یه مدت دست نگه دارن ، دوباره سرعتها رو محدود کرده
نا محدود کدام شرکت می شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زیاد گرون هم نباشه
دقیقا منظورتو متوجه نشدم...نقل قول:
اگه منظورت اینه که میخوای پهنای کمتری برای دانلود قرار بدی و بیشتر پهنای باندت را برای وبگردی بزاری آره میشه
اکثر دانلود منیجرها این قابلیت را دارن مثلا الان اگه از IDA استفاده میکنی این مسیر را برو
action>speed
و سپس یکی از حالتهارو انتخاب کن
نامحدود معمولا گرون در میاد ولی شما یه نیگا به اینجا بندازنقل قول:
datak-telecom.com
يه سؤال فني:
ساختمون ما رو مي خوان فيبر نوري كنن. Adsl نميشه ديگه استفاده كرد؟ شركتي هست واسه فيبر نوري هم اينترنت بده؟ اصلاً چه نوع اينترنتي ميشه گرفت؟ قيمتاش چطوره؟
نقل قول:
رو فیبر که نمیتونن
حالا شما بگو کردوم شهری؟
سریعا برو شکایت کن به مخابرات!نقل قول:
وگرنه تا وقتی که توی اون ساختمون هستی از این پشیمون میشی که یه روزی می تونستی سعی کنی فیبر نکنن
هیچ شرکتی در ایران روی فیبر نوی ADSL نمیده و نمیتونه بده!
اگر خطتتون فیبر بشه دیگه هیچ کاری نمی تونی بکنی
دوستانی که سپنتا دارند لطف کنند یه عکس از Speedtest بزارن ببینم چطوری هست.
نمیدونم چرا آپلود من جدیدا" اومده پایین.
میخوام بدونم مشکل از طرف من هست یا کلا" سپنتا سرعت آپلود رو کم کرده.
این تست من
اینم تست من با 128 سپنتا
سرعت قرارداد: 128 كيلوبيت
مكان:مشهد
زمان:دوشنبه 87/5/28
هشدار: دوستانيكه مي خواهند جديدا مشترك صبانت شوند، فعلا دست نگه دارند.
این صبانت هم که شورشو در اورده...هر روز مسخره بازی داره!!!!نقل قول:
خوب شد من صبانت نگرفتم وگرنه میدونستم باهاشون چه کنم......
آقا مهدی من داتک دارم و ناراضی ام میخوام سپنتا 128 بگیرم اولاً سرعتش چطوره؟ من فاصله ام از مخابرات خیلی کمه . ثانیاً از یوتیوب خیلی استفاده میکنم یوتیوب تو سپنتا ف ی ل ت ر که نیست؟