چجوری میشه gmail رو پاک کرد؟(تورو خدا بگید)
چرا من میرم یاهو برای sign up عکس کد امنیتی نمایش داده نمیشه؟چیکار کنم؟
Printable View
چجوری میشه gmail رو پاک کرد؟(تورو خدا بگید)
چرا من میرم یاهو برای sign up عکس کد امنیتی نمایش داده نمیشه؟چیکار کنم؟
ip کسی که ایمیل زده رو در یاهو و جی میل آیا میشه چک کرد؟
حتما برایتان پیش آمده است که خواسته باشید، در متن ایمیلهای ارسالی در جیمیل، تصویر یا تصاویری را قرار بدهید. تا به حال فقط میشد عکسهایی به متن ایمیل پیوست کرد و گیرنده ایمیل میتوانست، پیشنمایش عکسها را در پیوست ایمیل ببیند و بعد آنها را دانلود کند.
اما گنجاندن عکس در خود ایمیل، لطف خاص خود را دارد. به تازگی جیمیل امکان چنین کاری را مهیا کرده است. برای فعال کردن این ویژگیباید به قسمت seting ایمیل خود بروید که گزینه آن را در قسمت بالا و راست ایمیل مشاهده میکنید، سپس، در قسمت Labs و در قسمت Inserting images، ویژگی را فعال کنید.
می شه بهم بگید چه طور می تونم توی gmail نامه هام رو ارشیو بندی کنم ؟
راستی اگه میشه برام با عکس تو ضیح بدید ممنون:11:
با سلام دوستان
من می خواهم یک ایمیل در یاهو و ام اس ان بسازم
هر کس میتونه کمکم کنه
من 6 تا داخل لایو ای دی دارم
2 تا هم داخل جی میل
ولی نمی دونم چرا دیگه نمیسازه
لطفا برام پیغام خصوصی بدید تا نامش را بهتان بگویم.
با تشکر
مددی به ما دهید ای دوســــــــــتاننقل قول:
تا آنجا که من میدانم...شما باید بری قسمت Labels! قاعدتا باید سمت چپ پنجره ی میلتون باشه...نقل قول:
قسمت edit همین label را بزن تا وارد صفحه ی تنظیماتش بشی...
در گزینه ی creat a new label فولدرهای متفاوت میتونی درست کنی و بعد هم که ایمیل دریافت میکنی باید از طریق move to ایمیل مورد نظرت را وارد فولدر مخصوص بخودش بکنی...
اینطوری یک آرشیو منظم میتونی از ایمیلهات داشته باشی...
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------
این هم اضافه کنم که از طریق شاخه ی setting میتونی به تنظیمات labels دست پیدا کنی...
سلام دوستان براي اينكه بخوام از يك آدرس ايميلي و از يك گروهي ايميلي بهم نرسه يعني اصلا بلوك بشه و دريافت نكنم توي پوشه اسپم هم نره چيكار بايد بكنم؟
مربوط به ياهو
خيلي ممنون از دوستان
آیا هات میل pop را پشتیبانی میکنه برای اوتلوک میخوام
سامنقل قول:
وقتی میری سایت یاهو سمت راستش یه قمستی هست که sign این کنی ، اونجا برو و sing n کن بعد دوباره صفحه ی یاهو میاد بالا در همون قسمت سمت راست الان به جلی sign in اسمت هست که باید رو اسم خودت کلیک کنی و بعد دوباره باید پسوردت را وارد کنی تا وارد صفحه ی تغییرات مشخصات و غیره بشه، اینجا پایین قسمت سمت راست برو تو groups و تمامی گروه هایی که ناخواسته توش عضو شدی لیستش میاد و شما میتونی تو قسمت edit بری و leave the group را بزنی تا کلا از شر همه ی گروه ها و ایمیلهاشون راحت بشی....!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان میشه بگید بهترین و راحت ترین راه فرستادن ایمیل چیه؟؟
سلامنقل قول:
ایمیل فرستادن کلا راحته که:31:
وارد سایت سرویس دهنده میشید و وارد اکانت خودتون میشید و ایمیلتون را می فرستید
البته برنامه هایی هم هست در این خصوص که کار رو راحت تر میکنه
مثل Outlook Express
ممنون:11:
Outlook Express تو ویستا هست؟؟؟
Mozilla Thunderbird چطوره؟؟
سلام
من توی جی میلم دو تا مشکل دارم
1) برای نمایش عکی های توی جیمیلم که برام فرستاده میشه حتما باید display image below رو بزنم
2) اگه ایمیلم حاوی عکس باشه و اون رو برای کس دیگه ای فوروارد کنم عکس هام اصلا نشون داده نمیشه
راه حلی هست
ممنون
فکر نمیکنم راهی باشه، شما فقط اگر به جای display image below ، آن یکی را انتخاب کنی: Always display image from (E-MIAL) را انتخاب کنی شاید تا حدی مشکلت رفع شه. اگر چه خیلی مشکل بزرگی نیست!نقل قول:
1) برای نمایش عکی های توی جیمیلم که برام فرستاده میشه حتما باید display image below رو بزنم
در قسمت Setting/ general هم شما باید برا آیتم: Contacts' pictures گزینه ی show all pictures را انتخاب کنی. البته مشکلی را حل نمیکنه! شایدم کرد...
نمیدونم!!نقل قول:
2) اگه ایمیلم حاوی عکس باشه و اون رو برای کس دیگه ای فوروارد کنم عکس هام اصلا نشون داده نمیشه
یه راهنمایی می خوام
من حدودا 3 تا میل یاهو دارم و ایمیل سایت خودمم هست میخوام کاری کنم که به صورت اتوماتیک ایمیلها همشون بیان تو ایمیلهای سایتم(ایمیلهای سایتم رو با اوت لاک چک میکنم) حالا اگه اینجوری نمی شه یه کاری بشه کرد که همه اینها که حدودا5 و 6 تا میشه میهای یاهو وسایت همش یه جا بیان
جيميل بهتره سريعتره
بچه ها این gmail مگه contact list نداره؟
من از گجتش استفاده میکنم قبلنا یه چیزایی میاورد ولی الان اصلا نمیاره
من میخوام یک آدرس آیمیل خودم را تو یاهو پاک کنم چطور میشه این کار را کرد
درود
دوستان من از ایمیل Windows Live استفاده می کنم و می خوام که از Windows Mail ویستا استفاده کنم اما هر چه که گشتم نتونستم که imap& smtp ایمیلم رو پیدا کنم اگه دوستان لطف کنید و آدرس دقیق و شماره Port رو بگید ممنون می شم.
با تشکر
خب شما ميتوني اكانتت رو پاك كني كه ايميل و ... همه رو شامل ميشه.نقل قول:
به آدرس زير مراجعه كنيد:
کد:https://edit.yahoo.com/config/delete_user
بيشتر ميشه توضيح بديد؟نقل قول:
برا اینکار باید بری قسمت Setting/ POP and Forwarding ....نقل قول:
ولی یه مشکلی هست، آنم اینکه برا این کار باید Yahoo Plus داشته باشی که آن هم هزینه میبره!
سلام من 3 روزه كه ايميلم توي yahoo بيخود و بيجهت غير فعال شده و هر كار ميكنم نميتونم password رو ريست كنم موندم چه كنم به اين ID هم بدجور نياز دارم آخه همه كارام با اين ID انجام ميشه كسي ميدونه چه بايد بكنم؟؟؟؟!!!!
سلام دوستان .
من میخواستم برای 100 نفر از دوستانم که در Contact یا Friends من در سرویس ایمیل یاهو هست یک پیغامی رو بفرستم .
آیا میشه ؟
در کل یعنی برای 100 نفر از دوستانم یک Email رو بفرستم .
چطور می تونم این کار رو بکنم ؟
متشکر
درود
من با windows live messenger کار می کنم و به مشکل برخوردم. زمانی که توی مسنجر یک نفر رو Add می کنم اون شخص رو به صورت offline نشون می ده و اون شخص اگر pm بده من می تونم pm رو ببینم و من که pm می دم به اون شخص نمی رسه. دوستان لطف کنید بگید دلیلش چیه و چکار باید بکنم که این مشکل رو حل کنم.
با تشکر
سلام دوست عزیز من هم خیلی دوست دارو با windows live messenger j کنم ولی نمیشه هی ارور بی خودی می ده ایا راه و روش خاصی می خواد لطفا کاملا توضیح دهید .نقل قول:
در ضمن من ای دی لیو رو دارم به اینصورت مثلا به علت منع قانونی گذاشتن ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ه جای یوزر نیم اسمم هست و یه نکته گذلشتم بعد چند تا عدد ایا درسته خواهشش میکنم به من هم یاد بده من خیلی دوست دارم با لیو بچتم.
:11:ممممممممممممممممممنوووو ووووووووووونننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننن:11:
:10:
سلام
توی ایمیل یاهو، وقتی به کسی ایمیل می زنیم، از کجا باید بفهمیم ایمیل deliverشده یا نه؟
وقتی ایمیل رو فرستادم پیغام Message sent می یاد ولی از کجا مطمئن بشم که حتما deliver شده؟
ممنون می شم زودتر کمک کنید، خیلی ضروریه
با سلام.
من یه مشکل تو یاهو پیدا کردم.یعنی ای دی من فک کنم قفل شده شده یا یه نفر هک کرده(قفل کرده) برای باز کردنش راهی هست.
کسی میدونه؟
آقا ایمیل یاهوی من pop3 رو نداره (فعال نبست) و می گه که باید up grade کنم ! حالا چیکار کنم؟!!!
آخه می خوام از افزونه simple mail که معرفی کردین استفاده کنم.
لطفا راهنمایی کنین.
pop3 ياهو ميل پولي هست
ولي جي ميل داشته باشيد رايگان هست
در این هفت هشت سالی که با یاهو میل کار کردم همچین خصوصیتی را ندیدم...نقل قول:
مگر اینکه برنامه ی مخصوصی هست که متاسفانه اسمش یادم نمیاد و به این شکل که از مخاطب شما میخواد تا در صورت دریافت میل آن را تایید کنه تا شمل ممئن بشید که ایمیل را دریافت کرده ولی این کار صد در صد هم نیست چرا که مخاطب شما آزاده برای accept و یا deny کردن همچین گزارشی...
مشکلتون دقیقا چی هست؟نقل قول:
منظورتون چیه که قفل شده؟ با چه پیغامی مواجه میشی؟
من هم همین مشکل رو دارم با آدر س ایمیل خودم تو windows live messenger وارد نمیشه...نقل قول:
دوستان من تو هات میل یه صندوق پستی دارم از زمانی که اینترنت اکسپلورر 8 رو نصب کردم وقتی میخوام عکسی رو به ایمیل اتچ کنم پیغام میده اینترنت اکسپلورر باید بسته بشه میشه بگید مشکل از چیه؟
در gmail هم تبلیغات وجود داره قسمت بالای لیست نامه هانقل قول:
سلام .
یکی از دوستان هنگام فرستادن ایمیل یاهو ازش کد امنیتی میخواد کسی میدونه چطوری میشه غیر فعالش کرد ؟
ممنون .
در یاهو چه طور میشه کل ایمیل ها رو پاک کرد ؟
اینم مشکل منه...نقل قول:
در یاهو چه طور میشه کل ایمیل ها رو پاک کرد ؟
25 تا 25 تا که میشه...
انقدر ایمیل های چرت و پرت میومد که رفتم gmail درست کردم
خب آدرس های چرت وپرت رو بلاک کن...نقل قول:
سلام...من جدیدا با yahoo به یه مشکلی برخورد کردم...اینه که وقتی میخوام برم ایمیلم رو ببینم sign که میشم ، عوض اینکه بره تو inbox و اینها یه صفحه ی خالی ( blank page ) باز میشه که هیچی توش نیست ؛ هرچی هم refresh میکنم تاثیری نداره ؛ مشکل کجاست؟؟