اقا کسی نیست قیمت Creative Zen Vision M 30 GB بده؟
Printable View
اقا کسی نیست قیمت Creative Zen Vision M 30 GB بده؟
باید حدود 225 تومن باشه ...نقل قول:
(حالا همینطوری محض کنجکاوی- چرا گزینه هات zvm و مدلهای رده پایین iriver هستن؟ ... منظورم اینه که چرا انقذه متفاوت؟)
اونجایی که گفتم رو چک کردی؟ ... نمایندگی سونی که کنار پاساژ ایرانه ...نقل قول:
بـــــــــــــه دوست خودم سیمور
(:
Lplayer و بیـــــخیال
zvm عشقس!
نظری بده بینیم! صداش خوبه یا عالیه؟
پلیر دیگه ایم هست شبیه اینو ای پاد باشه؟
ولی بنظرت یکم ارزون نیس؟!
قیافه E100 رو دیدی؟ iPod کلی کلون چینی دارهنقل قول:
نه اون که حال نمیده شبیه گوشیه!
لندسکیپ نیس صفش اصلا ولش کن ((:
بچه ها قیمت creative zen x fi 8b دارین؟
چند ماه پيش كه تازه اومده بود حدود 190 ميدادن.يه نكته: اين مدل WiFi نداره.نقل قول:
آره seymour جون رفتم نداشت . فریمورش هم هنوز آپدیت نکردم نرم افزار آپدیترش رو گرفتم ولی ران نمیشه .راستی چیزی گیر میاد که بشه خش ریز رو از رو دستگام پاک کنم. یکم بی دقتی کردیم پشت قابش خش افتاد .
قیمت آیپاد نانو نسل 4 _ دوشنبه 14 بهمن 87_ پایتخت
4 گیگ = 150000 تومان
8 گیگ = 180000 تومان
16 گیگ = 225000 تومان
پ.ن : این ارزونترین قیمت بود، محصولاتشم خوب بود، یه 8 گرفتم، خیلی عالی هست و حرف نداره. تنوع رنگیشم زیاد بود، به جز قزمز فکر کنم همرو داشت.
ممنون اگه میتونی قیمت اون یکی مدلاشم بگو :20:نقل قول:
آقا این wi fi چیه؟ :21:
کسی قیمت 16 یــــا 30 گیگ Zen x-fi میدونه یا نمیدددونه؟
زحمت نکشین خودم فهمیدم ولی نمیگم
صدای zvm؟ عالیه .. و تا مدتها اول بود از نظر کیفیت ...نقل قول:
شبیه چی و ipod ؟ ... یعنی pmp باشه ؟ ... متوجه نشدم ..نقل قول:
zvm رو میگی ؟ ... این حدودا 3-4 سال پیش 320 تومن بود که خب میشه یه قیمت بسیار بالا ... (من همون موقع گرفتم یکی) ... بعد یه سری جدیدش تولید شد که مثل شارژر و اینا رو حذف کرده بودن و بهرحال قیمت رو معقول کردن و رسوندن به 230 ... بهرحال سیاست کریتیو همیشه رقابت به اندازه درصدی ارزونتر از رقبا بوده ... بعنوان محصولی که الان یه چند سالی از چرخشش در بازار می گذره ، قیمتش معقوله ...نقل قول:
در مورد خش : من چیزی ندیدم ... بله - از این محصولات تجاری هست که شبیه پولیش می مونن ، ولی من خیلی اعتماد ندارم بهشون ...نقل قول:
سلام
من یک Mp3 Player با کیفیت توپ و همچنین عمر باتری بالا میخوام.
البته قیمتش در حد 60 تا 80 باشه.
چند وقته که دارم اینجا سرچ میکنم ولی چیزی دستم رو نگرفت به جز این 2 مدل:
Creative Zen-Stone-Pluse-2GB
و
Samsung YP-U3 - 2 GB
میخوام ببینم از این دو برند کدوم بهتره و یا اگه شما برند بهتری تا این رنج قیمتی میشناسید راهنمایی کنید.
ممنونم
iriver , sansa هم خوبن
با این بودجه شما ، همین zen stone خوبه ... اگه سمت ولی عصر رو بگردی ، سانسا هم پیدا میشه همونطور که دوستمون گفت : sansa clip که از نظر ابعاد هم مثل stone ریزه اس ...نقل قول:
از بین گزین های دیگه، zen v plus از creative هستش که کیفیت بسیار عالی و باتری خوبی داره ... حتی فکر کنم 4 گیگش در دسترس شما باشه ...
zen v plus قیمتش خوبه. ولی هر چیزی گرفتی حتما یه هدفون Creative EP-630 بنداز تنگش کیفیتش بالاس
با سلام به دوستان من یه سوال دارم که جای بهتری برای مطرح کردنش نداشتم برای همین اینجا می پرسم به امید این که جواب منو بدید
من قصد خرید یه pmp را دارم که کیفیت پخش صدا زیاد برام مهم نیست
می خاستم بدونم کدام یک از گزینه های زیر به نظر شما بهتره
archos 5
nokia n810
cowon q5
اگر مورد دیگه ای هم مد نظرتون هست ممنون می شم جوابم را بدید......
کیفیت تصویر مهمه یا نه ؟ ... منظورم اینه که اگه کلا واسه ات بالا بودن کیفیت اینها مهم نیست ، اصلا می تونی بری سراغ گزینه های ارزونتر ... اینایی که روش دست گذاشتی بالای 400 تومن هستن (گزینه های دوم و سوم) و اولی هم که اصلا نمی دونم گیر بیاد یا نه و اگه هم باشه باز به همون قیمت ... آیا بودجه ات در همون حد هست ؟ ...نقل قول:
سلام
سیمور جون آقا من یه مشکلی با هدفونهای سانسا کلیپم دارم وقتی لول صدا رو تا آخر می برم بالا رو بعضی آهنگها که به قول معروف بکو بکوب داره تو ضرب آهنگه هایی که صداش بم میشه گوشی سمت راستیش بوم بومش در میاد ولی چپیش Ok است. ولی تنظیم اکولایزر هم داره که وقتی یه نمه باهاش تنظیم میکنم میتونم صدای سمت راستیش رو یه جوری با پایین آوردن یکی از شاخصاش ردیف کنم. حالا این رو میخام بدونم این طبیعی هستش یا از شانس من هدفوناش مورد داره و اینکه به چه چیزی ربط داره. گوشیش هم زیر کاور ابرییش دوتا باند داره یکیش کوچیکتر وریز تره. جالب اینکه یه گوشی پاناسونیک Rp-hs15 دارم اون صداش به پای گوشی سانسا نمیرسه.
حالا این گوشی سانسا رو چی کار کنم!! اکولایزر رو تنظیم کنم یا نه گوشی خرابه. چون فقط تو صداهای خیلی بالا و بم و ضربتی این حالنت برای خروجی سمت راستش پیش میاد.
در ضمن فریم ورش هم آپدیت کردم ogg رو میخونه Flac همظاهرا ساپورت میکنه ولی تست نکردم.
حالا اگر کسی میدونه من رو راهنمایی کنه. ممنون
یک چیز دیگه برای آپدیت فریم ور نرم افزار آپدیتر رو من دارم و سیمور هم تو سایت گذاشته منتها از ایران نمیشه فریم ور رو آپدیت کرد همون قضیه همیشگی ما رو از تو لیست خارج کردنو ولی باز خیالی نیست راه داره . و من تونستم فریم رو آپدیت کنم.
یکسری هکر هم فریم ورش رو هک کردن منتها ازشون پرسیدم گفتن بهم که عمومی نشده و بیشتر برای استفاده خود developer یا همون هکرهاسـت احتمالاهنوز نخواستن عمومیش کنن یا شاید هنوز مشکل داره.!!!!
البته اگیر فریم ور هکشده رو گیر آوردین خطر استفاده از ش با خودتون هست . چون حساب کتاب نداره ممکنه دستگاه رو با مشکل مواجهه کنه.
جنابseymour اوّل از همه دستت درد نکنه جوابم را دادید.نقل قول:
می خام تا 500 تومن خرج کنم. هر سه تا شون هم میتونم گیر بیارم
بیشتر از نظر برنامه ای برام مهم . کیفیت تصویر هم در درجه ی دوم.
دوست عزیز اول دقیقا استفاده ات رو از pmp بگو. چون این که میگی برنامه من متوجه نمی شم. ضمنا قیمت cowon q5 که سیستم عاملش windows ce هست بالای 700 تومنه. ولی رو دستش چیزی نیست.نقل قول:
قیمت دقیق cowon q5:
60 گیگ : 670
80 گیگ : 720
مشخصات :
صفحه ی 5 اینچی لمسی با رزولوشن 800x480
wi-fi و سیستم عامل windows ce
پشتیبانی تمام فرمت های صوتی و تصویری و عکس های تا حجم 10 مگابایت
پخش 5 ساعت تصویری و 13 ساعت موزیک
64 میلی وات قدرت خروجی
اسپیکر با قدرت 2 وات
پشتیبانی هدفون بلوتوث
ریموت کنترل اینفرارد
قابلیت نصب gps
کابل خروجی tv
,...
Pmp ! خب نیازت چیه ؟؟؟؟؟ که 500 میخای خرج کنی ؟
اولن من 40gig Q5 را 500 تومن قیمت دارم ودومن منظورم از برنامه یعنی بتونم روش یه چند تا برنامه جانبی مثل دیکشنری و word و غیره بتونم نصب کنم
نوکیا n810 را که می دونم سیستم عاملش os2004 پس میتونم روش نصب کنم و بیشتر می خام با q5 مقایسه اش کنم ببینم روی اون هم میشه ریخت یا نه؟
در ضمن جناب prowler 88 میتونید یکمی از امکانات q5 بگید؟
خب دوست من با این پولی که میخای بدی500 تومن رو میگم. اگه لب تاپ نداری میتونی مثلا 200 تومن روش بزاری یه لب تاپ بگیری.Pmp هم سامسونگ هست ولی نمیدونم دیکشنری داره یانه یه نگاه بکن.180 تومن حدودا هست 4 گیگش فکر کنم.3 اینچ هست تاچم هست. البته روش حال شیشهای داره و به نظرم باعث بازتابش نور میشه و همین نمیزاره صفحش خب دیده بشه. (نظر من هست)
راستش می خام چیزی بخرم که تو جیب جا بشه :31:
خب سایز کوچیک مطرحه البته 5 اینچ خوبه ولی جابجا کردنش تو جیب یکم سخته. ولی این مدلهایی که خودت گفتی از برندهای خوب هستن . در مورد نوکیا هم بیشتر فکر کنم برای اینترنت مورد استفاده داره البته اگر اشتباه نکنم. و قضیش از Pmp یکم جداست. و دوربین هم یکسریش داره چند وقت پیش تو سایتش دیدم.
داشت یاد می رفت Iriver هم یه مدل داشت3 اینچ صفحش بود آفیس میشد دید قیمتش هم زیر 280 هست 8 گیگش w7اسمش بود خب دیکشنری هم داره دیکشنر فارسی نمیدونم داشته باشه ! و السی دی تاچ هست و pdf هم میتونی بخونی وgps cardel option داره نمیدونم و لی فکر کنم باید جدا براش گرفت و به دستگاه زد تا جی پی اسش کار کنه قیمتش هم مال مرداد 87 هستش که من داشتم احتمالا الان مدلخهای جدیدترش هم باشه و ارزونتر شده باشه.
امیدوارم کمکمی کرده باشه.
در مورد q5 باید بگم که قابلیت نمایش فایل های word, excel, powerpoint, و... رو داره. و از اونجا که سیستم عاملش ویندوز هست احتمالا دیکشنری هم نصب میشه روش. این قیمت 40 گیگ هم که میگی 500 خیلی خوبه.
سلامنقل قول:
متاسفانه Q5 40 گیگ وجود نداره و فقط ظرفیت های 60 و 80 گیگ وجود داره
مدل Q5 این قابلیت ها رو داره:
ویندوز CE ، رادیوFM با قابلیت ضبط ، پشتیبانی از wireless LAN و wireless INTERNET که شما می تونید با این PMP به اینترنت هم متصل شید ، مانیتور 5 اینچ واید با 16 میلیون رنگ و 800*480 پیکسل ، قابلیت پشتیبانی از بلوتوث ، بدنه بسیار مقاوم ، نمایشگر لمسی با قایلیت دو حالت دست و قلم برای راحتی بیشتر ، پشتیبانی از فرمت های بسار زیاد مثل Divex,Xvid,asf,mpeg,mp4
mp3,ogg,wma,Flac,ape,mpc,wav,asf
jpeg,bmp,png,raw
دارای اکولایزر 5 بانده ، کنترل از راه دور ، tv out به صورت کامپوننت و با کیفیت HDTV ، قابلیت usb host که میتونید وسایل دیجیتالتون رو مثل دوربین مستقیما به Q5 وصل کنید ، ساخت تم ، قابلیت نمایش فایل های آفیس ، 13 ساعت پخش موزیک و 7 ساعت پخش ویدیو ، دارای adob flash player .
نقل قول:شما اگه یه چیز جمع و جور می خوای اصلا باید یه جورایی از فکر PMP صرف بیای بیرون ... که حتی اگه توی جیب جا بشه (که نمیشه - یا شاید به زور!) نگهداری ای نیاز داره که جیب مکان مناسبی واسه اش نیست دیگه ...نقل قول:
از نظر برنامه ای خب نوکیا بهتر از دوتای دیگه اس ... ضمنا به آیپاد تاچ هم فکر کن یکی از مزیت های اصلی اش توانایی نسل برنامه های جانبیه و همونطور که شما می خوای تصویر در درجه دوم اهمیته توش (یعنی برعکس cowon و archos که اول تصویر و بعدش موارد دیگه اس)
شما اول یه تست با یه گوشی دیگه هم انجام بده که مطمئن بشی مشکل از دستگاه نیست ... یه مدتی این قضیه مطرح شد که سانسا برای اینکه هزینه تولید رو بیاره پایین در بعضی از قطعات مدلهاش ضعیف عمل کرد که متاسفانه یکی اش اتصال صدا به جک هدفون بود ... (هرچند بیشتر مواردی بود که گذر زمان باعث میشد این مشکل نمود پیدا کنه - در حالیکه شما اخیراً خریدی اش) ...نقل قول:
از سوی دیگه ، چندتا آهنگ رو چک کردی ؟ .. مطمئنی که مساله ی خود آهنگا نیست ؟
نهایتا اینکه هدفون های سانسا خیلی چیز شاهکاری نیست ، و اگه صدا رو هم تا آخر ببری بالا و باس زیادی هم مطرح باشه ، تعجب نداره اگه غیرعادی رفتار کنه ...
راستش قصد خرید ipod touch 2g داشتم ولی چون کرک نمیشه فایده نداره چون هر برنامه ای نمیشه روش نصب کرد.
در ضمن bluetooth هم برام خیلی مهم هست.
(بلوتوث برای انتقال فایل(فارسیش میشه پوشه):31:)
منظورت از bluetooth هدفون بلوتوثه یا انتقال فایل؟
اگه برای انتقال فایل میخوای انتخاب هات خیلی محدودتر میشه.