دوستان گفتن که اینجا دنبال کنم
سلام. تو شهر ما هیچ isp نیست که سرویس adsl بده! یدونه بود که تعطیل کرد!! حالا میخواستم بدونم میشه از یه شهر دیگه یا یه استان دیگه سرویس بگیرم!! کامل برام توضیح بدین.خیلی نیاز دارم
با تشکر
Printable View
دوستان گفتن که اینجا دنبال کنم
سلام. تو شهر ما هیچ isp نیست که سرویس adsl بده! یدونه بود که تعطیل کرد!! حالا میخواستم بدونم میشه از یه شهر دیگه یا یه استان دیگه سرویس بگیرم!! کامل برام توضیح بدین.خیلی نیاز دارم
با تشکر
نمیشه. مثل این میمونه که شما تلفن خونتون رو از مخابرات یه شهر دیگه بگیرید !نقل قول:
آخر من نفهمیدم مودم asus am602 ویستا ساپورت هست یا نه ؟ درایورش رو داره یا نه ؟ نمیخام از لن بزنم !
ممنون
بغله ولی با وجودی که درایور براش هست و کار میکنه ولی عملا خیلی کنده زمانی تفاوت احساس میشه که با لن وصل کنی حالا چرا با لن قهری؟نقل قول:
کسی am602 داره که آپگرید کرده باشه؟
و اگه آره کجا و چطوری ؟
کمترین مشکل کانفلیکت یا همون مچ نبودن با انواع ISP های ایران رو الان کدوم مدل داره غیر از ایسوز ؟
Usrobotic
D-link
Planet
کدوم ؟ طبق نظرسنجی گویا دی لینک الان بهترین هست ! درسته ؟
من Dlink 522 دارم خیلی راحته کانفیگش
تا حالا هیچ مشکلی هم نداشته
دوستان عزیز 4 تا خط adsl با سرعت های 512 داریم!
میخوایم از هر 4 تا به صورت مجتمع روی یک پی سی استفاده کنیم!
راهی هست برای اینکار؟
لازم به ذکره که تمامی این 4 خط دارای آی پی استاتیک و البته gateway یکسانی هستن!
ممنون میشم اگه راه حلی چه نرم افزاری و سخت افزاری وجود داره بفرمایید.
نقل قول:
کسی am602 داره که آپگرید کرده باشه؟
و اگه آره کجا و چطوری ؟
کسی تجربه ی این کارو داره ؟
تازگیا من یه فریم ویر پیدا کردم نمیدونم اپگریدش بکنم یا نه ؟
هیچ کدوم مشکلی ندارن...نقل قول:
فقط با پارس آنلاین ممکنه مشکل داشته باشن... چون پارس آنلاین یه شرکت حروم خوریه که دومی نداره... توی شبکه پارس آنلاین فقط مودمای خودش کار میکنن... :19:
در ضمن، این نظرسنجی اگه سوالشو ببینید میگه از کدوم مودم استفاده میکنید نه کدوم مودم بهتره...
D-Link مارک خیلی خوبیه و محصولات بی عیب و نقصی میسازه...
همه مومای D-Link و USRobotics که توی ایران هستن با شبکه های شرکتای سرویس دهنده اینترنت به خوبی کار میکنن...
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ، چجوری می تونم از توی کامپیوتر دی سی کنم ؟
( راه هایی که الآن این کار رو می کنم اینه که مودم رو از پشت خاموش کنم ، دوم این که لن رو دیزیبل کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راهی غیر از این 2 راه نیست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
شما موقع نصب مودم تنظیمات رو به صورت دستی کن.یعنی کاری کن واسه کانکت بری تو connect to مثلا آسیاتک و ...نقل قول:
یعنی مثل قبل. هر وقت نخاستی هم مثل قبل که دیال آپ داشتی دیگه.
ممنونم وحید جان ، اما چجوری می تونم به مودم بفهمونم که خودش کانکت نشه . این مودم احمق خودش کانکت می کنه ؟ ( تو تنضیمات اتو رو آف کردم ، اما باز هم خودش کانکت می شه .... ! )نقل قول:
مرسی
وقتی داری تنظیم میکنی اتو رو تیک نزن . و توش یوزر و پسوردتو وارد نکن.
بعدا مثل قبل یه کانکشن بساز. فقط به جای گزینه دیال آپ وسطی یعنی ppoE رو بزن.
هر وقت خاستی کانکت شی مثل قبلنا ...
سریع هم هستا . فکر نکنی کنده !
نشد بگو
درست شد ، مرسی ، تیک اتو رو هم نزده بودم ، اما مشکل همون بود که یوزر و پس رو وارد می کردم :31:نقل قول:
باز هم مرسی ، محبت کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی :11: :11: :11: :11: :11: :10:
یا حق :46:
اوه. تا حالا هیچ کس اینطوری ازم تشکر نکرده بود ! گریم گرفت.
--------------------
دستی که مودم رو وصل کنی کمتر دیسکانکت میشه. خود آسیاتک هم همین روش رو پیشنهاد میکنه
سلام
کسی میتونه تنظیمات مربوط به مودم Billion 5210S رو شرح بده ؟
من سرویس 128 از شاتل گرفتم ، در ضمن چجوری میتونم مطمئن شم خط من حاضر شده ؟
ممنون
هر کی محبت کنه ، باید ازت تشکر کرد ، غیر از اینه ؟ :31:نقل قول:
اما وحید جان ، امروز صبح ( الآن ) دوباره خودش کانکت می شه ، رفتم تو کوییک ستاپ ، می بینم که یوزر و پس اونجا هست ، دوباره سیو اند ریبوت کردم ( پاک کردم ) اما باز رفتم توش می بینم اونجا هست :18:
اصلا نمی فهمم ، هر کاری می کنم ، یوزر و پس پاک نمی شه :41:
چی کار کنم ؟
می خوام پست هزارمت هم برای من بزنی :دی
مرسی :11:
خواهش. مودمت چیه؟نقل قول:
مودم رو ریست میکنی ؟ یعنی دکمه ریست پشت دستگاه رو 15 ثانیه نگه میداری؟
وقتی ریست کردی به کوییک ستاپ برو . تو همون صفحه اول تیک رو بردار.
صفحه بعد ppp رو انتخاب کن و در صفحه بعد یوزر و پسورد رو وارد نکن. ولی اتوش رو بزار باشه.
keep alive رو تیک بزن. بقیش هم که بلدی.
شما مگه دستی الان وصل نمیشی؟
مثل دیال آپ ؟ کانکشن ساختی ؟
ایسوس 602 دارم ...نقل قول:
می رم تو کوییک ست آپ ، همه کار ها رو می کنم ، اما دستی کانکت نمی شه ، خودش کانکت می شه ، و وقتی می خوام با کانکشن وصل کنم ، می گه که یوزر و پس غلطه ( فکر کنم به خاطر اینه که مودم ام با همین یوزر و پس وصله دیگه )
کانکشن هم ساخته ام ...
شما باید موقع تنظیمات مودم رو به جای حالت PPPOE روی حالت Bridge تنظیم کنید بعد مجددا کانکشن بسازید و یوزر و پسورد رو واد کنید , حالا هر وقت خواستید میتونید کانکت بشید و اگر هم نخواستین به راحتی دیسکانکت کنید :46:نقل قول:
آخوند جان من کشته مرده این کانکشنم من از پارس 3 تا اکانت دارم یکی مال خودم 2 تا هم مال دو تا از فامیلها که کم مصرفن ولی پارس اینطور که شما میتونی کانکت بشی نمیشه یعنی اگه بردبند توی مودم تعریف شده باشه کانکشن ساخته شده بردبند ویندوز هیچ جوری کانکت نمیکنه ولی خودم مال شاتل رو دیدم که بردبند توی مودم تعریف شده بود و کانکشن ویندوز هم کار میکرد من موندم تو کف با این شانسم:41:نقل قول:
کسی میگه چطوری من wan سمفونی رو عوض کنم
میخوای چیکارش کنی؟نقل قول:
من یه مودم alfex گرفتم
پشتش یه پرت usb داره و یه ethernet
این ethernet واسه چیه؟یه توضیح میشه بدید؟
این واسه اتصال دو کامپیوتر به نت هست.نقل قول:
کلا نصب توسط لن راحتتره.
سلام وحید جان .
آقا از پشت هم دکمه ریست رو زدم ، فایده ای نداره ، انگار بی خیال یوزر و پس ما نمی خواد بشه این دیوونه ... :دی
چی کار کنم ؟
مرسی
باید15 تا 30 ثانیه نگهش دارینقل قول:
؟؟ من فکر میکنم شما مودم رو فقط ریستارت عادی میکنی که با زدن دکمه ریست میشه.نقل قول:
باید نگهش داری و اون تنظیمات رو بری
ممنونمنقل قول:
آره وحید جان ، اصلا حواسم به اون نوشته ات نبود ، التبه منظورم از ریست ، اون سیو اند و ری بوت آخرش بود که بعدش به ذهنم رسید که از پشتش این کار رو بکنم ، که reb هم راهنمایی کرد و درست اش کردم ...نقل قول:
پس چرا در حالت عادی خودش درست نمی شد ؟ :41:
باز هم ممنونم وحید جان ، از reb هم همین طور ، ان شاالله جبران کنم ... :11::11::11:
یا حق
آخوند جان بدون اونهم میشه باید اول دیلیتش کنی تا دوباره بسازی منتها با ریست راحتتره
چطوری ؟ من 100 دفعه کانفیگ کردم و سیو کردم ، بالا که می اومد ، خودش کانکت می شد ؟ ! :18:نقل قول:
مرسی
منم 602 دارم. مشکلی نداره. اگه نشد بگو عکس بزارم
با سلام
دوستان کسی در مورد مودم D-link Dsl-2520u اطلاعاتی داره که خوبه یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه وحید جان ، از پشت که ریست کردم ، درست اش کردم ، اما می خوام بدونم چرا از توی ستینگ که یوزر و پس رو پاک می کردم و کانفیگ رو کامل می کردم ، پاک نمی شد که نمی شد و خودش کانکت می شده ؟نقل قول:
مرسی
سرعت اینترنت در هنگام اتصال مودم با USB یا اتصال با Lan فرق میکنه ؟
ظاهرا نه ولی لن خیلی بهتره مخصوصا تو ویستانقل قول:
سرعت اتصال به اینترنت تفاوتی نداره ولی سرعت انتقال اطلاعات از مودم به کامپیوتر تو لن بیشتر از یو اس بی هستشنقل قول:
نه فرقی نمیکنه !نقل قول:
ولی در مبنای کلی سرعت لن از یو اس بی بیشتره که سرعتهای اینترنت ایران همگی زیر عددهای یو اس بی هستند پس فرق چندانی نمیکنه !
یعنی من ethernet را وصل کنم به لپ تاپ و usb را وصل کنم یه پی سی و همزمان هر 2 به adsl وصل میشه؟نقل قول: