دوستان ایم مورد را در زمان درگیری با Uldred هیولای آخر Circle of Magi در نظر داشته باشید :
محتوای مخفی: Uldred Boss Fight
خوب اکر خبری از Irving نبود معلومه طرف Templar هارو گرفتی.نقل قول:
کوئست رو انجام دادم و با Irvin صحبت کردم
بعد از این کوئست رفتم اون دهکده و بعدش Castle
که اونجا بهم کوئست دادن برگردم circle برای نجات conner که منم برگشتم همه جارم گشتم ولی چیزی نبود خبریم از Irvin نبود
تو fade هم رفتم ولی همه از دستم ناراحت شدن :دی مخصوصن alistar که 10 تا از رابطه دوستیش کم شد منم بی خیال شدم و رفتم کانر رو راحت کردم
نه نمی پره می مونه برات ماکزیمم تا 25.نقل قول:
وقتی لول آپ میشیم ، اگه پوینت هامون رو مصرف نکنیم و بعد دوباره لول آپ شیم ، پوینت های قبلی می پره؟
تا لول چند میشه لول آپ شد؟ 25؟
کامل کامله عزیز. پیچ 1.01 هم نصب باشه که بهتره باگ های بازیو میگره من که نصبشون کردم بازی با پچ بود خودش پچ نمی کنه. پچ ها باگ های بازیو گرافیکیو کمتر می کنند.نقل قول:
تو این بازی میشه Re talent کرد ؟ ینی یه کار کنیم همه چی clear شه و از اول بچینیم .... تو wow که میشد.
در ضمن یه نقطه ضعف کوچیک داره :
اینه که وقتی یه کاراکتر میسازی (چهره شو منظورمه) ، بعدا اگه بخوای باهمون یه کلاسه دیگه رو بازی کنی نمیشه .... خیلی خوب میشد اگه مثه فالوت 3 یه جای دیگه به جز شروع بازی برای edit میذاشتن( وقتی داری از Valut خارج میشی) ، .... میشد قبل از ورود به Ostager یه همچین چیزی بذارن. یا اینکه حداقل قبل از شروع به بازی یه سیو میشد کرد بد نبود .... من الان یه چیزی رو اشتباهی زدم ، تو بازی نظرم عوض شد ، حالا دوباره باید 15 دقیقه وقت بذارم و بسازمش ..... حیف نیست ؟
در ضمن من الان دارم DLC رو میگیرم ... Optimus جان من با لینک تورنتی که شما گذاشتید دارم میگیرم ... همش همینه دیگه ، کامله نه ؟ برای نصبش حتما باید پچ بازی نصب باشه؟ تو گیمزپات 2-3 تا پچ براش دیدم .... اول اونارو نصب کنم؟
راستی پچ ها اگه تغییر جدی و خوبی ندارن بهم بگید که نصبشون نکنم ! آخه حجمشون کم بود