شمارش 700نقل قول:
ولی جواب درست که نمیدن ، میگن مشکل فنی بوجود اومده
ضمن اینکه چند دقیقه پیش وصل شد
Printable View
شمارش 700نقل قول:
ولی جواب درست که نمیدن ، میگن مشکل فنی بوجود اومده
ضمن اینکه چند دقیقه پیش وصل شد
با 700 تماس میگیری میگه برای وصل شدن به اپراتور شماره 0 رو بزن بعد میگه با 700 تماس بگیرید !!
ایمیل ندارن؟
دارن ولی به این زودیا که جواب نمیدننقل قول:
زنگ بزن 700 ، بعد 0 رو بزن ، 1 2 دقیقه صبر کن تا اون صدای ضبط شده دری وری هاش رو بگه ، بعد از چند دقیقه ، یکی از اپراتورها جوابتو میده
من جمعه ساعت5 بعدازظهر 1بسته اينترنت 24ساعته فعال كردم ولي 1اس ام اس واسم اومد كه بسته اينترنت شما فقط تا ساعت24 فعاله يعني فقط 7ساعت، كسي ميدونه بايد چكاركنم؟
چون همه بسته ها تا ساعت 24 اعتبار دارن.فرقی نمی کنه ساعت چند فعالش کرده باشی.نقل قول:
جهت اطلاع دوستان دلیل قطعی این 24 ساعت اخیر به خاطر روز قدس بوده
و هر صحبت دیگه ای که میشه درست نیست.
خیر ، 24+7 ساعت وقت داریدنقل قول:
هر موقع فعال کنید تا ساعت 24 فرداش وقت داری که استفاده کنی
البته برای اینکه مطمئن بشی ، بازم بعد از 24 امشب امتحان کن ببین کم میکنه یا نه
خب مگه قرار بود دلیل دیگه ای داشته باشه؟نقل قول:
البته 24 ساعت که نشد ، دقیقا 16 ساعت!
از 23 دیشب تا 15 امروز
نخیر اینجوری نیستنقل قول:
چون همه بسته ها تا ساعت 24 اعتبار دارن.فرقی نمی کنه ساعت چند فعالش کرده باشی.
شما هر ساعتی فعال کنید تا 24 ساعت بعد از فعال سازی میتونید استفاده کنید نه تا 24 اون شب .!!
سلام.
دوستانی که از GPRS برای دانلود استفاده می کنند، و ساعات زیادی با گوشی اینترنت وصل هستند و دانلود ... گوشیششون مشکلی پیدا نکرده؟ کم شده آنتن دهی ، ضعف باطری و ... .
ممنون>!
من يه بار 3 ساعت از اينترنت گوشي تو كامپيوتر استفاده كردم...بعدش گوشي خيلي داغ شده بود!نقل قول:
تا ساعت 24 فردای اون روزی که فعال کنید ، طرح فعالهنقل قول:
کسی تنظیمات gprs واسه u600 داره؟
ایرانسل واسم نمی فرسته!
سلام
مثل اینکه دوباره مشکل به هم زده
واسه من اصلا رسیو نمیده و همش سند میکنه
حتی یک بایت هم رسیو نداره !!!!
چه گرفتاری شدیما
بقیه همین مشکل رو ندارند ؟
برا من درسته.....نقل قول:
مال من هم قاطی کرده!نقل قول:
گوشیتون چیه ؟نقل قول:
من 5 تا سیم کارت ایرانسل رو گوشیم امتحان کردم هیچکدوم رسیو نداشت ولی رو گوشی های دیگه رسیو داشتن
دهنم سرویس شده بس که فریم ور گوشی رو عوض کردم
مشکل از ایرانسل هست مطمئنم !!
شما گوشیتون چیه؟نقل قول:
منم امتحان کردم ، مشکلی نداشت
من رو ------ 8080 10.131.26.138 مشکلی ندارم! ولی وقتی که به pc وصله رسیو ندارم و مجبورم از این ------ استفاده کنم! فعلا پروتکل سوکت مشکل پیدا کرده و فقط wap کار میکنه! اینجا که اینجوریه بقیه جاها رو نمیدونم!
مشکل به گوشی مربوط نمیشه!
من بلک بری دارم و از TCP و Socket پشتیبانی میکنهنقل قول:
مطمئنی الان WAP کار میکنه !!!؟
من الان با wap کانکتم.نقل قول:
منم با همراه اول کانکت شدم به راحتی کار کردنقل قول:
ولی حیف که سرعتش پایینه وگرنه میرفتم از شر این ایرانسل خلاص میشدم !!!
آقا من مي خوام بسته gprs شبانه ايرانسل بگيرم و باهاش اينترنت وصل شم اونم بوسيله كامپيوتر.حالا از بچه ها هست به ما بگه سرعت دانلود چقدره واسشون.اصلا به صرفه است.سوال ديگه اي كه داشتم اينه كه اين edge كه ميگن چيه؟گوشي من n70 رو ساپورت مي كنه؟
نقل قول:
دوست عزيز يه تعريف به زبان ساده اگه بخوام بگم
حالت پيشرفته GPRS ميشه edge و زماني هم كه كانكت مي شيم حروف E مياد .
گوشي ها و مناطقي كه اين قابليت رو داشه باشن سرعت اينترنت بيشتره .
N70 اين قابليت رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به گوشیت داره
قبلا که k750 از استفاده می کردم سرعت دانلودم در حدود 9 بود
ولی الان که از u600 استفاده می کنم و edge دارد سرعت دانلودم به 30 رسیده
n70 هم edge داره
ممنون.با n70 هم ميشه چنين سرعتيوداشت؟حالا چيكار كنم كه اين edge رو هنگام وصل داشته باشم.بازم از دوستا هست كه سرعت دانلودشو بگه.
خیلی عجیبه
فکر کنم مشکل رو پیدا کردم
من نمیتونم سایت ها رو پینگ کنم با گوشی یعنی google.com پینگ نمیشه ولی اگر ای پیشو بزنم پینگ میکنه !!!
پس نتیجه میگیریم DNS مشکل داره
درسته ؟!
من هواسم نبید من با http کانکتم نه wap!!!!نقل قول:
بله عجب چیزی گفتی منم الان با pc چک کردم با wap فقط و فقط ip سایت هارو باز میکنه! من ویندوز موبایل دارم و شما بلک بری ! مثل اینکه فقط ما مشکل داریم :31:
خیلی مسخرستتتتتتتنقل قول:
من موبایل رو به کامپیوتر وصل کردم و سایت ها رو باز نمیکرد فقط ای پی هارو باز میکرد
توی کامپیوتر بهش DNS دادم درست شد و کار میکنه !!!!
توی بلک بری نمیتونم DNS بدم :41:
شما که ویندوز موبایل داری این DNS ها رو توی گوشی بده حله !!
208.67.222.222
208.67.220.220
چقدر سرعت EDGE اومده پایین ... ثابت هم نیست اصلا ... :13:
بله مرسی درست شد :11: ولی سرعت افتضاست! یعنی ping خیلی رفته بالا ولی سرعت دانلود همونه! این dns که دادی از همون http استفاده نمیکنه؟ آخه پینگشون یکیه.نقل قول:
حالا چرا ییهو از 2 روز پیش اینجوری شد؟!! یعنی نمیخواد به حالت اولش برگرده؟!
مشکلشون توی DNS سرورشون هستش الان این ای پی که من دادم OpenDNS هستشنقل قول:
اره پینگشون بالا رفته من زنگ زدم به 700 میگه مشکلی نداره شبکه شما تنظیمات رو دوباره از سایت بگیر
میگم تنظیمات گوشی منو ندارید میگه خوب ما شرمنده ایم نمیتونیم کمک کنیم
5 روز از بسته یک ماهم مونده بود دیگه بیخیالش شدم الان اومدم همراه اول دارم به راحتی استفاده میکنم !
سلام
من از ایرانسل برای وصل کردن کامپیوتر به اینترنت استفاده میکنم.اما چند وقتی هست که سرعتش کم شده و زیاد دیس میشه.من تا قبل از این دوتا بسته 1 ماه گرفته بودم و تو هر دوره تقریبا 7gb دانلود کردم.ممکنه به خاطر این موضوع سرعت اینترنتم کم شده باشه؟
نه دوست عزیز ربطی نداره!نقل قول:
استفاده از gprs موبایل به شدت شارژ میخوره و من همیشه واسه کانکنت هنگام شارژ به اینترنت وصل میشم خصوصا وقتی که به کامپیوتر وصله ...نقل قول:
سلام.
دوستانی که از GPRS برای دانلود استفاده می کنند، و ساعات زیادی با گوشی اینترنت وصل هستند و دانلود ... گوشیششون مشکلی پیدا نکرده؟ کم شده آنتن دهی ، ضعف باطری و ... .
ممنون>!
شارژ جدا خرابی باطری هم در نظر بگیریدنقل قول:
نقل قول:
استفاده از gprs موبایل به شدت شارژ میخوره و من همیشه واسه کانکنت هنگام شارژ به اینترنت وصل میشم خصوصا وقتی که به کامپیوتر وصله ... __________________
پس چیکار کنیم؟ مودم جی اس ام بگیریم؟نقل قول:
شارژ جدا خرابی باطری هم در نظر بگیرید
اگه طرح ادامه داشته باشه میصرفه چون مودم حدود 100 تومنه . کسی نمیدونه طرح بعد از تابستون هم ادامه داره یا نه؟نقل قول:
الان من از صبه دارم سعي ميكنم يه بسته ي 50 مگي بگيرم ولي نميشه ميگه شبكه در حال تغييره
آيا ديگه مدتش تموم شد؟
ديگه نميتونيم بخريم يعني؟
واسه منم ارور میداد چند بار امتحان کردم باز ارور داد ولی بدش اسمس داد گفت بسته فعال شده !نقل قول:
از نرم افزار cfos استفاده کردم .
سرعتم بهتر شد. حول 5 و 6 .......سایت ها هم بهتر میاره .