سلام
9600GT 1GB DDR3 ارزش اورکلاک رو داره؟؟؟
تو بازی چند فریم بیشتر می گیره؟؟
Printable View
سلام
9600GT 1GB DDR3 ارزش اورکلاک رو داره؟؟؟
تو بازی چند فریم بیشتر می گیره؟؟
اینا همه برا شما جواب داده؟
نسوزه کارت گرافیکم.....
سلام
سیستم من تو بازی GTA IV کم میاره و میخوام بدونم با اور کردن کارت گرافیمک مشکلم حل میشه یا نه:
CPU Intel Q9300
Ram 2GB Cursair
VGA ATI 4550
MB ASUS P5Q SE2
کیسم هم یه فن بزرگ رو درش داره.
Riva Tuner رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم اروری میده که درایور کارت گرافیکم ساپورت نمیشه! ویندوزم سون هست و ریوا هم 2.24
سلالم. متأسفهنه ژكارت گرافيك شما خيلي ضعيفه و به اوركلاك كردن هم مشكلتون حل نمي شه ، بهتره كه به فكر اتقا باشين.نقل قول:
سلام. اين كارت جزء كارت هاي خوش اوركلاك هست كه خوب اوركلاك مي شه و افزايش كارايي رو هم نشون مي ده ، ميزان افزايش فرم هم به بازيش بستگي داره ، برند كارتتون چيه و اگه مي شه يك شات از gpu-z بزارين!نقل قول:
سلام
من سیستمم اینه:
cpu 2.5 core dual 5200
ram 2gig patriot
VGA 9400 xfx 1 gig
تو بازی GTA 6 کم میاره میشه کاریش کرد؟
سلام. کارت گرافیک شما خیلی ضغیفه و بهتره که ارتقاش بدین!نقل قول:
سلام
گرافیکم XFX GeForce 6200 LE هست.
در برنامه ATITool بیشتر از 30 دقیقه Show 3D View رو اجرا کردم و دما از 61 درجه بالاتر نرفت.
به نظرتون میتونم اورکلاکش کنم؟
ممنون
تونستن که می تونی ولی هیچ تاثیری تو اجرای بازیهای روز نداره...ارتقا
من چندجا خونده بودم این مدل خوب اورکلاک میشه!
به هر حال از الانش خیلی بهتر میشه.
چون فعلا قصد ارتقاء ندارم، میخوام کاملا از قابلیت های این استفاده کنم تا بودجه لازم تأمین بشه واس یه ارتقاء اساسی.
در واقع ترسی از سوختن این کارت حین اورکلاک ندارم! :31:
حرفت درسته ، ولی تأثیر خاصی در کارایی نمی زاره ، البته با توجه به این که ترسی از آسیب نداری ، واسه دست گرمی خوبه! :دینقل قول:
از نرم افزار ریواتونر استفاده کن و ولتاژ هسته رو اول 10 تا 10 تا و بعدش 5 تا 5تا بالا ببر و با occt3.1 تست بگیر ، تعداد ایرور های گرافیک باید عدد جالب 0 باشه! :دی نیم ساعت تست بگیری ، خوبه ! 20 % اورکلاک شد کلاتو بنداز بالا!:دی
راستی اول یک gpu-z بزار ببینیم چه خبره!:دی
اینم یه GPU-Z ؛ دستورات لازم را صادر بفرمایید. :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه فن پاور هم بستم رو گرافیک ... با کش ... :31:
خب شما با 400 و 450 شروع کن باقیش رو هم البرز توضیح داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم کمکت می کنه
پس Memory Clock رو تغییر ندم؟
سلام
یه GPU-z دیگه گذاشتم.
ببینید انقدر بسه! :31:
نمیدونم نسبت GPU و مموری چجوری باید باشه. لطفاً راهنمایی کنید.
دوست عزیز تست پایداری و حداکثر دما هم میگیری یا همیجوری فرکانسها رو زیاد می کنی!؟:دینقل قول:
سلام
یه GPU-z دیگه گذاشتم.
ببینید انقدر بسه!
نمیدونم نسبت GPU و مموری چجوری باید باشه. لطفاً راهنمایی کنید.
گفتم که 400 مموری و 450 هسته برای شروع .یه تست 3d mark یا fur mark یا occt چیزی بگیر ...
نه آقا همین طوری کشکی هم زیاد نکردم! :31:نقل قول:
با ATITool و OCCT تست گرفتم، اروری وجود نداشت. دما هم از 62 بالاتر نرفت. اما مموری رو یه ذره بالاتر میبرم atitool ارور میگیره، اون تصویر گرافیکی هم به هم میریزه.
برای همین می گفتم که حافظه ی گرافیکی رو بیخیال! :دینقل قول:
دما تا 80 جا داره ، به هر چی بیشتر برسی یهتره! :دی (برای gpu)
سلام دوستان کارت گرافیک من 8800 gts 512 با برند evga هست... بقیه سیستم هم اینه
cpu: e6750
ram:4*1GB 800
Main : asus p5k
power: green 580B Eps
خوب کارت رو تا چه قدر میشه بالا برد....
اگه لینک یکی از نرم افزار های مخصوص تست هم بهم بدین تا دانلودش کنم یه تست هم بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان کارت گرافیک من 8800 gts 512 با برند evga هست... بقیه سیستم هم اینه
cpu: e6750
ram:4*1GB 800
Main : asus p5k
power: green 580B Eps
خوب کارت رو تا چه قدر میشه بالا برد....
اگه لینک یکی از نرم افزار های مخصوص تست هم بهم بدین تا دانلودش کنم یه تست هم بگیرم
شات از تبهای GPU Z بزارید...
سلام
می خواستم بدونم کارت GIGABYTE GeForce 9600 GT DDRIII 512 SILENT رو با چه برنامه ای و تا چه حدی میشه اورکلاکش کرد؟
یه فن هم روش نصب کردم .بخاطر همین دماش هم در حداکثر استفاده از کارت گرافیک از 50 درجه بیشتر نمیشه.در شرایط عادی GPU clock 450 و GPU memory 750 هست ودر شرایط حداکثری استفاده از کارت گرافیک GPU clock 720 و GPU memory 1002 هست.
مشخصات سیستم من اینه:
Motherboard : EP43-S3L Gigabyte
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
Memory: 2046MB RAM Patriot 800
825/1150/2000
(اگه اینا پایدار بود!تک تک کلاکها رو 10 تا 10 تا زیاد کن تا به ناپایداری برسی...)
تک تک تست کن که اگه ناپایدار بود مشخص بشه از کدوم کلاک هست نرم افزار ها همین صفحه معرفی شده + حتما پردازنده رو اورکلاک کن تا افزایش کارایی محسوسی تو بازی ها داشته باشی
سلام دوستان
من یه 6200 دارم
حدود 5 سال عمر کرده و تا یکی دو ماه دیگه میخوام کامپوتر رو عوض کنم
به نظر شما اورکلاک بکنم یا نه؟؟
مشخصات:
NVIDIA GeForce 6200 \ SamSung SyncMaster 775DFX
برای شروع و آشنایی اورکلاک خوبه ولی منتظر تغییر کارایی محسوسی نباش...نقل قول:
سلام دوستان
من یه 6200 دارم
حدود 5 سال عمر کرده و تا یکی دو ماه دیگه میخوام کامپوتر رو عوض کنم
به نظر شما اورکلاک بکنم یا نه؟؟
مشخصات:
NVIDIA GeForce 6200 \ SamSung SyncMaster 775DFX
سلام ممنون از جوابتنقل قول:
دو تا سوال برام پیش اومده:
1. منظورت از 2000 memory clock هست یا shader clock ؟
2.منظورت اینه که همون اول تو ریوا تیونر این سه تا عدد رو تنظیم کنم وبعد باfurmark تست پایداری بگیرم یا از همون 720 شروع کنم و 10 تا 10 تا برم بالا؟
در ضمن پاورم 330 green هست . این مشکلی پیش نمی آره؟
سوال اول و دومت رو که کیا جان باید جواب بده و در مورد پاورت باید بگم شما سیستمت با این پاور ریسیت نمی کنه یا هنگ نمی کنه آخه براش کمه:13:.نقل قول:
سیستم شما حداقل به یک پاور 430 وات ریل نیاز داره که اگر بخوای اورش هم کنی یک 480 وات ریل جوابت رو میده:31:.
نه سیستم داره کارشو می کنه و هیچ مشکی هم نذاره .نقل قول:
پاور شما برای حالت DEFAULT این کارت هم کمه ! چه برسه به اورکلاکش ! و شک نکن بعد از مدتی سیستمت به مشکل میخوره !نقل قول:
خوب حتمآ توی فشار قرار نگرفته(چون این پاورها گاهی به مدت 1 دقیقه می تونن توان پیکشون که ممکنه 430-480بشه روتحمل کنن)وگرنه مطمئن باش که کم میاره حواست باشه که امکانش هست زمانی که فشار بهش بیاد از داخل مدارش بسوزه و اونموقع ممکنه به بقیه سخت افزارات آسیب برسونه....نقل قول:
منم دقیقآ منظورم همین بود....نقل قول:
1-مموری کلاکنقل قول:
سلام ممنون از جوابت
دو تا سوال برام پیش اومده:
1. منظورت از 2000 memory clock هست یا shader clock ؟
2.منظورت اینه که همون اول تو ریوا تیونر این سه تا عدد رو تنظیم کنم وبعد باfurmark تست پایداری بگیرم یا از همون 720 شروع کنم و 10 تا 10 تا برم بالا؟
در ضمن پاورم 330 green هست . این مشکلی پیش نمی آره؟
2-خب معمولا یکباره 100-150 مگا هرتز افزایش مشکلی نداره و نیازی نیست 10 تا 10 زیاد بشه ...
3-هرچه سریعتر تعویض پاور ! >>>گرین 485 حدود 45 تومن
ممنون از راهنماییتنقل قول:
core clock فقط از 720 تا 780 و shader clock فقط از 1800 تا 1850 اور شد!!!! (مموری رو هنوز اور نکردم )بیش تر از اون سیستم فریز می شه .یعنی کمتر از 10 درصد!! ولی دما از 73 درجه بیشتر نمی شه .
توی یه سات خونده بودم 9600GT asuse کلوک کر و مموریش 650 و 900 بود .مال من که گیگا هست یعنی خود شرکت یه مقدار اورش کرده و بیشتر از این نمیشه کاری کرد؟
مشکل پاور شماست دوست من!با افزایش فرکانسها مصرف و دما بیشتر میشه حالا کنترل و دفع حرارت به کنار با چنین پاوری اصلا نمیتونی سیستم پایداری داشته باشی در حالت پیشفرض چه برسه به اورکلاک!دما یکی از عوامل ناپایداری هست...نقل قول:
ممنون از راهنماییت
core clock فقط از 720 تا 780 و shader clock فقط از 1800 تا 1850 اور شد!!!! (مموری رو هنوز اور نکردم )بیش تر از اون سیستم فریز می شه .یعنی کمتر از 10 درصد!! ولی دما از 73 درجه بیشتر نمی شه .
توی یه سات خونده بودم 9600GT asuse کلوک کر و مموریش 650 و 900 بود .مال من که گیگا هست یعنی خود شرکت یه مقدار اورش کرده و بیشتر از این نمیشه کاری کرد؟
برای شرایط پیشفرض هم بهتره به سایت سازنده و مدل مرجع مراجعه کنید که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرکانسها رو 1625-900-650 برای مدل معمولی و 1500-900-600 برای مدل گرین (مصرف دما کمتر) ***
که کارت شما توسط سازنده بیشتر هم اور شده و از اون مدل معمولی که مصرفش با سیستم حداقل 400 وات توصیه شده بیشتره شما به فکر یه 485 باشید
***:
راستی اون 2000 هم سایه زن بود نه مموری+اون مقدار افزایش برای فرکانسهای پیشفرض با عدم مشکل دما و پاور هست (همینطور که مدل مرجع و گیگا مشخصه)
حالا با تعویض پاور هم سخت به اون فرکانسها برسی با دمای مناسب در هر شرایطی باید پاور عوض بشه...
آره باید مشکل از پاوره باشه. :41:نقل قول:
به نظرت ارزشش رو داره که برای اور کلاک کارت 9600 و سی پی یو e8400 یه 50 تومنی خرج پاور کنم؟ یعنی تو بازی میشه افزایش سرعتش رو احساس کرد
راستی یه سوال دیگه داشتم : چرا وقتی با furmark تست پایداری می گیرم هیچ مشکلی پیش نمیاد اما وقتی می رم تو بازی سیستم فریز می کنه. یعنی furmark نمی تونه مشکل رو نشون بده؟
دوست عزیز میگم تحت هر شرایطی باید پاور عوض بشه!330 وات برای 9600 و 8400 یعنی فاجعه!!!من تعجب می کنم سیستمت مشکلی نداشته تا الان!بله اورکلاک پردازنده و گرافیک و رم همزمان باشه خیلی محسوسهنقل قول:
آره باید مشکل از پاوره باشه.
به نظرت ارزشش رو داره که برای اور کلاک کارت 9600 و سی پی یو e8400 یه 50 تومنی خرج پاور کنم؟ یعنی تو بازی میشه افزایش سرعتش رو احساس کرد
راستی یه سوال دیگه داشتم : چرا وقتی با furmark تست پایداری می گیرم هیچ مشکلی پیش نمیاد اما وقتی می رم تو بازی سیستم فریز می کنه. یعنی furmark نمی تونه مشکل رو نشون بده؟
چند دقیقه تست میگیری چه رزولوشن و تنظیماتی!؟با حداکثر فشار باشه قطعا نشون میده با این حال نرم افزار تست زیاده هست قبلا معرفی شده...
البته با اجازه کیا جان من میگم برای اینکه مطمئن بشی کارتت رو اور کن بعد با occt یک تست پاور بگیر......نقل قول:
برای دانلود برنامه هم به لینک زیر مراجعه کن.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4444908&postcount=381
باشه فهمیدم :31: باید پور عوض بشه .
تو تست پور زمانی که سیستم اور بود فریز شد مجبور شدم ری استارت کنم ولی زمانی که سیستم عادی بود تست پور جواب داد و هیچ مشکلی با پور (GP330A ) نداشت
اینا هم تستهای پور هست تو شرایط عادی:
[html]http://up.--------.ir/4/1260506547.png[/html]
داری معجزه می کنی ها :دینقل قول:
باشه فهمیدم باید پور عوض بشه .
تو تست پور زمانی که سیستم اور بود فریز شد مجبور شدم ری استارت کنم ولی زمانی که سیستم عادی بود تست پور جواب داد و هیچ مشکلی با پور (GP330A ) نداشت
اینا هم تستهای پور هست تو شرایط عادی:
مطمئنی پاور 330 هست!؟به هر حال سازنده حداقل حداقل 400 وات برای مدل مرجع و وقتی اور بشه + اور پردازنده و رم خب طبیعتا مصرف خیلی هم بیشتر میشه بالاخره من نظرمو گفتم پاورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست دوست من کانکتور 6 پینش کجا بود؟!یا یه باگی وجود داره هاردت یا گرافیک آسیب دید دیگه با خودته...
راستش زیاد اطلاعات سخت افزاری ندارم. :blink:نقل قول:
عکسشو می زارم ببین چیزی دسگیرت میشه. به هر حال فعلا بی خیال اور می شم چون این سیستم بازی های روز رو در حد قابل قبول اجرا می کنه اگه هم در شرایط عادی مشکل پیش اومد خیالی نیست چون سیستم رو سه ماه پیش خریدم فعلا همه قطعاتش ضمانت آواژنگ داره . قبل از اینکه گارانتیش تموم بشه اگه بخوام پاور رو عوض کنم کارت گرافیک رو هم باهاش عوض می کنم .
ممنون از راهنماییت
[HTML]http://up.--------.ir/4/1260545372.jpg
[/HTML]
[HTML]http://up.--------.ir/4/1260517447.jpg
[/HTML]
خیلی وقت بود از این چیزا ندیده بودم !نقل قول:
راستش زیاد اطلاعات سخت افزاری ندارم.
عکسشو می زارم ببین چیزی دسگیرت میشه. به هر حال فعلا بی خیال اور می شم چون این سیستم بازی های روز رو در حد قابل قبول اجرا می کنه اگه هم در شرایط عادی مشکل پیش اومد خیالی نیست چون سیستم رو سه ماه پیش خریدم فعلا همه قطعاتش ضمانت آواژنگ داره . قبل از اینکه گارانتیش تموم بشه اگه بخوام پاور رو عوض کنم کارت گرافیک رو هم باهاش عوض می کنم .
ممنون از راهنماییت
9600GT مدل اورکلاک شده پردازنده E8400 رمت هم یه ماژول ddr2 حداقل یه هارد داری و مودم و فن و باقی قطعات جانبی به کنار داره با پاور 330 گرین بدون مشکل کار می کنه!!:دی برای گرافیک تبدیل استفاده کردی؟!:13:
گارانتی پاور گرین هم آواژنگه!؟:46:
همه قطعاتت رو بنویس + مدل گرافیک طوری که گیگا مینویسه GV-NX96T512HPمثلا ...
بعد یه شات از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بزار ولتاژها رو ببینیم!(تو فول لود سیستم)
خواهش میشه