عزیز من گوشی رو که خریدم و روشن کردم فارسی خوشامد گفت و همه چیش هم فارسی بود!!نقل قول:
یعنی واقعا فایل فارسی ساز این گوشی پیدا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کامتل هست گارانتیش و شنیدم که کامتل فارسی میده بیرون این گوشی رو...
Printable View
عزیز من گوشی رو که خریدم و روشن کردم فارسی خوشامد گفت و همه چیش هم فارسی بود!!نقل قول:
یعنی واقعا فایل فارسی ساز این گوشی پیدا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کامتل هست گارانتیش و شنیدم که کامتل فارسی میده بیرون این گوشی رو...
عوضش کیفیت و قابلیتای دوربین کوکی خیلی پایین تر از ویوتی هستش .نقل قول:
ولی منم بین خرید ویوتی و کوکی بدجوری دودلم . البته فعلا که پولا رو میخوام برا ارتقا کامپیوتر خرج کنم ایشالا تا وقت خریدم برسه کوکی هم جوابشو کاملا پس داده و بهترین تصمیم رو میگیرم ایشالا .
راستی یه سئوال :
شتاب سنج غیر از موردی که گفتید ، دیگه چه استفاده هایی داره ؟
برادر من امروز از دوستم در مورد اون 1.9 گیگ پرسیدم گفت اینجوری نیست، یعنی 4 گیگ کامل بود! نمی نوشت 1.9 گیگ پر است. حدس من اینه که فیرمویرت به روز نیست.نقل قول:
سلام
نه دیگه نپرس امروز 4 gig گرفتمش
اسمش هم اینه : سیلیکون پاور کلاس 4
ولی از همون موفع که گذاشتمش نوشته که 1.9 گیگش پر شده
منم چند تا اهنگ ریخنم ولی این عدد اصلا تغییر نمیکنه فقط از فسمت free space اش کم میشه
خودمم نفهمیدم چرا اینطوریه.فکر کنم 4 gig رو ساپورت نکرد!!!
اینحا رو داشته باشین :
ViewTy با گارانتی اصل پارس کامتل ; 255،000 تومان
...//.......//.........خدمات پارسه ; 240،000 تومان
منبع :
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsPrices.aspx?ItemId=725
مزيت ويوتي نسبت به كوكي فقط دوربينشه در صورتي كه كوكي هم شتاب سنج داره هم سنسور حركتي بازي(با تكون دادن گوشي مي تونين تاس بندازين!!!!)تازه مالتي تاچ هم هست(با دو انگشت مي شه دو تا كار هم زمان كرد)تازه صداي كوكي خيلي خوبه و مثل اين كه از 5800 نوكيا كه مخصوص پخش موسيقيهست بهتره(از نظر كيفيت و بلندي)نقل قول:
عوضش کیفیت و قابلیتای دوربین کوکی خیلی پایین تر از ویوتی هستش .
ولی منم بین خرید ویوتی و کوکی بدجوری دودلم . البته فعلا که پولا رو میخوام برا ارتقا کامپیوتر خرج کنم ایشالا تا وقت خریدم برسه کوکی هم جوابشو کاملا پس داده و بهترین تصمیم رو میگیرم ایشالا .
راستی یه سئوال :
شتاب سنج غیر از موردی که گفتید ، دیگه چه استفاده هایی داره ؟
در كل كوكي خيلي از ويوتي سر تره
تازه قيمت كوكي با گارانتي چيزي حدود210-215 خواهد بود كه واقعا عاليه
آقا عکسی از این کوکی بذارید ببینیم چه شکلیه...
.
یه سوال:
روی ویوتی برنامه چطوری نصب میشه؟
منظورم برنامه ی فلش هست... مثلا Paint!!
اینا رو دانلود کنید یه سری برنامهی جالبه با pdf راهنما...
اما من نتونستم نصب کنم!!
paint هم توشه...
کد:http://www.sendspace.com/file/y60wcn
کد:http://www.sendspace.com/file/mp9twk
سلام آخ جونمی من عاشق کوکیم:40:
بعدشم صداش خوبه و کارکردن با صفحه توچشم راحته و دوست داشتنی ...
ای خدا زود بیاد :42:
اینم از عکس:نقل قول:
آقا عکسی از این کوکی بذارید ببینیم چه شکلیه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره برید تو کلوپش بحث کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293010&page=3
چطور میشه فریمور رو آپدیت کرد؟نقل قول:
درسته ، بات موافقم ولی بستگی به استفاده ی طرفم داره مثلا برا من دوربین یه نموره مهمه برا همین نظرم رو ویوتی بود این کوکیم که لامصب حتی فلاشم نداره و فیلمبردارشم زیاد جالب نیس :13:ولی با یه خورده گشت و گذار رفتم تو کف کوکی فعلا و بیشتر از قبل دودل شدم تو انتخاب ویوتی یا کوکی :19:.نقل قول:
در ضمن مطمئنید کوکی مالتی تاچه ؟! و همینطور از بلندتر بودن صداش از 5800 ؟ کیفیت صداش چطوره اونوقت :8:؟ و اینکه کوکی دایویکس پخش میکنه یا نه ؟
ولی انصافا با توجه به قیمتش چیز محشری هستش :5:. دم lg گرم :40:.
gsmaria ديگه دروغ نمي گه ؟؟؟؟نقل قول:
همینطور از بلندتر بودن صداش از 5800
از ويوتي با وارد كردن كد باز بهترهنقل قول:
کیفیت صداش چطوره اونوقت
اين فيلم رو حتما ببين اين گوشي مالتي تاچ نيست بلكه free tuchهستش كه ال جي تازه رو كرده (واقعا فري تاچ رقيب سختي براي مالتي تاچ هستش)نقل قول:
در ضمن مطمئنید کوکی مالتی تاچه ؟!
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Gj8khAlg7Iw&feature=related
نمي دونم ولي فكر نكنم حالا كي دايوكس نگاه مي كنه همين 3gpبسه ديگهنقل قول:
و اینکه کوکی دایویکس پخش میکنه یا نه ؟
موافقم شديدنقل قول:
ولی انصافا با توجه به قیمتش چیز محشری هستش
حرف امیررضا تایید میشه. به جاش فری تاچ هست که هم میتوان هم زمان جای دو ویجت رو عوض کرد، هم عکس رو زوم کرد و...نقل قول:
در ضمن مطمئنید کوکی مالتی تاچه ؟!
بله حسين جان اين فري تاچ يك پروژه بزرگ هستش كه ال جي معرفي كرده كه هم از مالتي تاچ بهتره هم بسيار ارزون ترنقل قول:
حرف امیررضا تایید میشه. به جاش فری تاچ هست که هم میتوان هم زمان جای دو ویجت رو عوض کرد، هم عکس رو زوم کرد و...
سلام...
1- دوستان درب باطری این گوشی مشکل لق بودن یا سرو صدا داشتن یا شل بودن و ... رو داره یا نه ( رو شل بودن درب باطری حساسیتی دارم نافرم ) ؟ کلا قطعات خوب با هم فیکس شدن یا نه ؟
2- باطریش با روزی 20 دقیقه مکالمه و 30 تا اس ام اس ( ارسال و دریافت ) و نیم ساعت موزیک با هدفون چند روز دووم میاره ( حدودا )؟
3- اس ام اس زدن هم با کیبرد کاملش به نظر میرسه خیلی راحت و لذت بخش باشه همینطوره ؟
4- تو یه کلمه کلا از خرید این گوشی راضی هستین ؟ گوشیی هست که دست کم 2 سال آدمو راضی نگه داره ؟
راستش بین ویوتی و f480 تو شک افتادم راهنمایی شما میتونه خیلی موثر باشه...
ممنون از همگی...
اره ال جي محصولاتش بسيار با كيفيت هستشنقل قول:
1- دوستان درب باطری این گوشی مشکل لق بودن یا سرو صدا داشتن یا شل بودن و ... رو داره یا نه ( رو شل بودن درب باطری حساسیتی دارم نافرم ) ؟ کلا قطعات خوب با هم فیکس شدن یا نه ؟
2-3 روز رو صد در صد دووم ميارهنقل قول:
2- باطریش با روزی 20 دقیقه مکالمه و 30 تا اس ام اس ( ارسال و دریافت ) و نیم ساعت موزیک با هدفون چند روز دووم میاره ( حدودا )؟
اين حالت اس ام اس (پيامك)دادن خيلي جالب و با حاله ويوتي هم كيفيتش در كيبرد مجازي عاليه ولي به پاي ايفون نمي رسهنقل قول:
3- اس ام اس زدن هم با کیبرد کاملش به نظر میرسه خیلی راحت و لذت بخش باشه همینطوره ؟
اگه دوربين برات مهمه ويوتي انتخاب خيلي خوبيه ولي اگه ظرافت و خوشگلي و كلاس مي خوي بهتره بري سراغ ال جي كوكينقل قول:
4- تو یه کلمه کلا از خرید این گوشی راضی هستین ؟ گوشیی هست که دست کم 2 سال آدمو راضی نگه داره ؟
انتخاب با خودته از من مي شنوي سعي كن با هر دوشون حداقل چند دقيقه اي كار كني تا از انتخابت مطمئن بشينقل قول:
ممنون از همگی...
اگه دوربین برات مهمه صد در صد ویوتی. نمی دونم چرا f480 یکم دوربینش بی کیفیته.نقل قول:
خیلی ممنون از دوستان... فقط اون مورد اولی خیلی مهمه ! لقی یا شل بودن یا جیر جیر کردن در باطری ایشالا در این گوشی وجود نداره دیگه ؟ کلا فیکس هست درب باطری و سایر قطعاتش ؟
کاملا در مورد کوکی موافقم باهات کاملا ظاهر و ظرافتش از ویوتی بالاتره ولی دوربین برام مهمه واسه همین ویوتی ارجحیت داره برام...نقل قول:
اگه دوربين برات مهمه ويوتي انتخاب خيلي خوبيه ولي اگه ظرافت و خوشگلي و كلاس مي خوي بهتره بري سراغ ال جي كوكي
از اين بابت مشكلي نيستنقل قول:
خیلی ممنون از دوستان... فقط اون مورد اولی خیلی مهمه ! لقی یا شل بودن یا جیر جیر کردن در باطری ایشالا در این گوشی وجود نداره دیگه ؟ کلا فیکس هست درب باطری و سایر قطعاتش ؟
سلام آقا من دارم فکر کنم 4ماهی کارکرده سالم به شرط چاقونقل قول:
اگه خواستی pm بده.
سلامنقل قول:
من پیغام خصوصی دادم به شما
بچه ها من تا مرحله ي خريد kc910 پيش رفتم ولي مجبور شدم بخاطر يك مساله اي خريد زير 270 هزار داشته باشم.
فقط هم دوربين برام مهمه و اينكه فقط مارك ال-جي باشه!!!!:40:
باتوجه به نظراتي كه خوندم و كلي وبگردي به اين نتيجه رسيدم گزينه ي بسيار خوبيه مخصوصا كه فروش بالاي 5ميليون داشته!!:46:
امروز كلي توي علاالدين گشتم و با گارانتي كامتل به قيمت 240هزار رسيدم (البته با كلي دروغ گفتن مثل خود فروشنده ها)؛ :31:
به نظرتون خوبه يا پايينتر هم ميشه خريد؟
بچه ها من تا پنجشنبه ميخوام اين گوشي را بخرم؛ چندتا سوال:
بچه ها كسي با رم 8گيگ سرعت بالا امتحانش كرده اين گوشي رو مخصوصا توي فيلم گرفتن؟
بعضي ها در نظرات نوشته بودند كه مموري تا 4گيگ را با آپ فريمور كامل تشخيص ميده، ميخواستم بدونم واقعا 4 گيگ را گوشي ميبينه؟
درضمن مشكل "د" با آپديت فريمورش درست ميشه؟
آپ فريمورو ميتونم خودم انجام بدم؟
پيشاپيش ممنون از راهنمايي شما دوستان:40:
سلام من یهke990خریدم ولی سه چهارتامشکل داره که من نتونستم حل کنم لطفا شما به من کمک کنید
1-google mapباgoogle mailکه خودگوشی داره کانمیکنه (بازمی شه و بعدERORمیده)
2-دوربینش یه نور قرمزی داره که من نمیتونم خاموشش کنم منظورم چراغ پشتیست
3- دکمه ی (د) نداره
4- رم 4گیگ رو ساپورت می کنه
تمام
سلام بچه ها تا8 امتحان کردن جواب داده اما گوشی تا2گیگ بیشتر نمیشناسه با کامپیوتر میتونی اطلاعات تا 8 بریزی .نقل قول:
امادر مورد فیلمبرداری تا 2بیشتر نمیشناسه بعد فکر کنم مشکل تیک فیلمرداری پیدا کنی
مشکل د هم با آپدیت حل میشه منتها توسط نمایدگی. اصلا خیالش هم به سرت نزنه چون با فریموری که بچه ها گذاشتن زبون فارسی ساپورت نمیکنه. هزینه آپدیت هم 5000تومنه توسط نمایندگی.
(تجربه خودمو گفتم)
سلام
از دوستان کسی اخرین فریمور این گوشی رو داره بذاره واسه دانلود.
فریمور فارسی این گوشی کسی نداره؟
با تشکر
دوستان این قضیه تیک تو فیلمبرداری ویوتی چی هستش ؟چون هر کدوم از دوستان یه چیزی میگن بعضی از دوستان میگن داره بعضی میگن نداره ....اگه داره ایا با رم سرعت بالا حله؟؟اگه حله رم باید چه مارکی باشه ؟؟قبلا" ازراهنمایی دوستان ممنونم ...
سلام دوستان... یه عدد ویوتی خریدم به قیمت 247 تومن با گارانتی کامتل... تو ساعتایه اولیه استفاده که راضی کننده بوده... فقط دوتا سوال :
1- این برچسب ال سی دی رو بکنم واسه ال سی دی مشکلی پیش نمیاد ؟ خش ممکنه بیفته ( شنیدم ال سی دیش ضد خش نیست ) ؟
2- یه رم کینگستون داشتم از قبل ( 1 گیگ ) فرمتش کردم با کامپیوتر و گذاشتمش رو این ولی نمیخونه...! به نظرتون مشکل از کجاست ؟ و چه کنم !؟
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن...
نقل قول:
سلام
مبارک باشه.معمولا برچسب داشته باشه بهتره البته به خودتم بستگی داره.
خوب باگوشیم فورمتش کن.
بعدشم این قیمت 147 از کجا خریدی جونه بچت به منم بگو بخرم من فقیرم بیچارم:10:
قبلا قیمتش 147 بود یهو شد 247 ببخشید
بالاخره ماهم يك گوشي گرفتيم با قيمت 245هزا تومان
گوشيه ماهيه!!! ولي حيف كه رم 4 گيگ را دو گيگ نشون ميده و مجبورم دو گيگ فيلمو موزيك بريزم و بقيه اش را بذارم براي فيلم و عكس!!!!!!!
جناب usa is leader من كه امروز همون ابتدا با رم سيليكون پاور 4 گيگ كلاس 6 باهاش در حالت VGA فيلم گرفتم مشكلي نداشت و اصلا تيك نداشت....
قيمت 4 گيگ رم هم 11000 تومان شد.
دوستان اینکه از رم چهرگیگ فقط دو گیگ اون رو میشناسه در مورد فیلمبرداری و عکاسی هم صادقه یعنی اگه دو گیگ اون پر باشه (با توجه به اینکه اون فقط دو گیگ رو میشناسه )ولی رم چهار گیگ روش باشه میتونیم از اون دو گیگ مخفی برای فیلمبرداری استفاده کنیم ؟؟؟؟یا برای فیلمبرداری هم اون به عنوان حافظه نمیشناسه؟؟نقل قول:
گوشی ارزون شد فقط 170000نقل قول:
اگه میخوای سریع زنگ بزن ظرف2-3 روز دیگه میخوام برم بفروشمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام
آخرین فریمور که اومده چیه؟
و کلا چیا بهتر شدن؟
خواهشن جواب بدین
دوستان جایی سراغ دارین تم بریزن اگر راهنمایی کنین ممنون میشم (از نظر هزینه ای مشگل نیست )
واقعا ویوتی این قدر ناقص یا اذیت میکنه یا بدرد نخوره که همه میخوان بفروشنش؟
quote=kalepoook;3699152]سلام
آخرین فریمور که اومده چیه؟
و کلا چیا بهتر شدن؟
خواهشن جواب بدین[/quote]
من گوشيمو پنجشنبه 27/1/1388 خريدم، فريمورش v10f هست.
مزاياي گوشي:
قيمت 245هزار تومان گارانتي پارس كامتل با رم 4گيگ سيليكون پاور كلاس 6 به قيمت 11هزار تومان
1- كيفيت فيلمبرداري روي حافظه داخلي و خارجي بدون تيك و با كيفيت بسيار بالاست (حداقل درحد دوربين ديجيتال Canon 720 ISاي كه دارم هست (البته از لحاظ فيلمبرداري، ولي از لحاظ صدا از دوربين ديجيتال كمي ضعيفتره))، واقعا سورپرايز شدم چون كيفيت صدايي كه همراه فيلم ضبط ميكنه از گوشي KC910 هم بهتره؛
2- صفحه تاچ بسيار خوب و حساس و با كوچكترين اشاره اي دستوراتو اجرا ميكنه، فقط تشخيص دستنوشته اش كمي با اشكال روبه روست؛
3- مدت زمان كاركرد باتري بعد از شارژ كامل 10 ساعت هست (در حدود 200 مگا بايت از بلوتوث استفاده كردم، بيست دقيقه فيلم در حالت دي وي دي گرفتم، 70 تا عكس گرفتم كه در حدود 20 تا عكسش با فلش بود، نيم ساعت از پليرش استفاده كردم، 5 دقيقه هم فيلم ديدم، 35 تا SMS فرستادم، در باقيمانده ي زمان هم در منوهاش ميچرخيدم، راستي 5 دقيقه هم بازي كردم و 3 دقيقه هم صدا ضبط كردم؛ لازم به ذكره كه روشنايي صفحه را روي 0% گذاشته بودم چون در خانه احتياج به روشنايي نداريد)
4- روشنايي صفحه اش بسيار خوبه حتي در زير نور مستقسم آفتاب، البته در اين حالت بايد روشنايي صفحه را روي 80 يا 100 درصد قرار دهيد و در نورهاي معمولي و در خانه حتي با وجود نور آفتاب با روشنايي صفر درصد هم راحت ميتوان با گوشي كار كرد؛
5- كاركردن با منوهاش بسيار راحته مخصوصا اگر در حالت فارسي بگذاريد، واقعا كامتل خوب گوشي را فارسي كرده هم از نظر فونت و هم از نظر ترجمه؛
و اما معايب گوشي:
3- حرف "دال" و "اينتر" در حالت لنداسكيپ نداره؛
2- گزارش ارسال پيغامها در Inbox ذخيره ميشه؛
3- پيغامهاي EMS دريافت ميكنه و نشون هم ميده ولي نميشه باهاش EMS فرستاد!!!
4- كيفيت صداي هدفونش واقعا نااميدم كرد، البته بلندي صداش خوبه هم در حالت اسپيكر و هم در حالت هندزفري. ولي اصلا انتظار چنين صداي بي كيفيتي را نداشتم، البته آهنگ متن را خوب پخش ميكنه ولي وقتي خواننده شروع به خواندن ميكنه، آدم حس ميكنه خواننده ته چاه بوده!!!
5-كيفيت عكس هايي كه با اين گوشي گرفتم اصلا در حد انتظارم نبود، تمام آپشن هاشو هم تغييير دادم ولي نتونستم به كيفيتي كه فكر ميكردم بايد داشته باشه برسم. البته كيفيتش اصلا قابل قياس با K810 نيست، كيفيت K810 در مقابل اين گوشي صفره!!! ولي هنوز عكسهاي گوشي هاي K850 و يا سري N نوكيا را نديدم كه بخوام در موردشون نظر بدم. با توجه به حدسي كه ميزنم، پيكسل موثر دروبين اين گوشي از 5 مگاپيكسل كمتره.
6- صداهايي كه با گوشي ضبط ميكنيد، در هندزفري پخش نميشه و فقط با اسپيكرش ميتوان گوش داد.
البته تا دوروز آينده عكسهايي از اين گوشي را به همراه مشخصات كامل و همينطور فيلمهايي كه توسط اين گوشي گرفته ام را براي ديدن دوستان خواهم گذاشت............
من عكسهاي اين گوشي را با گوشي k850 مقايسه كردم، به نظرم ويوتي يك پله برتر از سوني اريكسون عكس ميگيره، مخصوصا در حالت ماكرو...
سلام
مبارک باشه دوسته من.اسشالا به مرور زمان تو آپدیت های بعدی بهتر میشه.
من منتظر ادامه گفتگو در باره ویوتی هستم موفق باشی.
از نظر عكاسي و فيلمبرداري واقعا عاليه، مخصوصا در حالت ماكرو..... از نظر كيفيت عكس هم از k850 بهتر نباشه، حداقل برابرند، فقط بزرگترين عيبهاي اين گوشي سه چيزه:نقل قول:
1- حداكثر 2 گيگ رم ميشناسه؛
2- پخش موزيكش غيرعاديه؛
3- مصرف باتري خيلي بالاست.