همین برای من عجیبه. اینم از شانس گند ماست. حالا باید یه هزینه اضافه بدم و فلش کنمش.
Printable View
همین برای من عجیبه. اینم از شانس گند ماست. حالا باید یه هزینه اضافه بدم و فلش کنمش.
سلام . من luck code گوشیم روفراموشکردم لطفا برنامه ای بزارین تا بتونم پیداش کنم البته با آموزش ممنون
اینجا :نقل قول:
مهم : آموزش پیدا کردن Lock Code گوشی های نوکیا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266352
سلام دوستان
من دیروز ان 78 گرفتم
امروز وقتی میخواستم تم بریزم گوشیو به USB وصل کردم و سه تا تم که از اینترنت دانلود کرده بودم روش ریختم که دو تاش SIS و یکیش SISX بود ولی هنگامی که خواستم نصبشون کنم هر سه تاشون ارور دادن و نصب نشدن.
آیا تم گوشی های N82 N96 و N78 با هم فرق میکنه؟سایتی میشناسید که تم مخصوص N78 بده(تست شده باشه)..
نام تمهایی که ریخته بودم
All_For_One_QVGA_by_Blue_Ray.SISX
Abraxsis_Chimera_QVGA_by_Blue_Ray.SIS
Atomic_Element_QVGA_by_Blue_Ray.SIS
با تشکر ویژه از همه دوستان
سلام ببخشید در N78 اگه در داخل برنامه یا بازی باشیم میشه بدون بسته شدن برنامه از آن خارج شد(کوچک کردن برنامه) و بعدا دوباره وارد شد؟با چه دکمه هایی؟
چه اروری داد ؟؟؟نقل قول:
با دکمه منو ....نقل قول:
برای برگشت به برنامه هم دکمه منو رو بگیر ... و برنامه ای که در حال اجراست رو انتخاب کن ....
تاريخه گوشيت درسته؟؟نقل قول:
شما تاریخ گوشیت را یک سال ببر عقب، تم ها را نصب کن.نقل قول:
بعد دوباره می تونی تاریخ را درست کنی.
البته اگه می خوای برا همیشه از شر این پیغام ها و این کارها خلاص بشی باید گوشیتو هک کنی.
به این تایک:
قسمت:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
آسان ترین راه هک با هر فیرمور و مدل (متد HelloCarbide):
مراجعه کن.
3 سونه مشکلت حل میشه.
سلام من تاریخ رو به 2007/5/15 تغییر دادم ولی این دفعه یه ارور دیگه میده.
به جز هک کردن راه دیگه ای سراغ ندارید چون هرچی توضیحاتتون رو خوندم چیزی سر در نیاوردم و میترسم که بزنم گوشی رو هم خراب کنم..
آقای legend من وقتی فایل اولیتان(1...Drakkarious_3.01_FP1_FP2___PreF P1)را برای نصب ان گیج روی ان 78 نصب میکنم اصلا از اون برنامه هایی که گفتید نصب میشه خبری نیست.
یه پیغام میده (you must choose a phone type please reinstall the application) بعدش که اوکی میکنم ظاهرا نصب میکنه و install complete نشون داده میشه ولی در قسمت application گوشی خبری از اون 4 تا برنامه که گفتید نصب میشه نیست
شما در هنگام نصب، fp2 را باید انتخاب کنید و ضربدر اون یه گزینه را بردارید.
این کار را کردید؟
من تاره به یه مشکلی بر خورد کردم.
آپدیت کردم هیچ مشکلی هم نداره فقط وقتی میخوام صدا رو بزارم رو اسپیکر نمی ره و هی پیام میده head set actived
نمی دونم باید چه کارش کنم
لطفا راهنمایی کنید دوستان عزیز
آیا کیفهای آهنربایی روی گوشی های موبایل مخصوصا همین n78 مشکلی ایجاد میکنن یا نه ؟
1. اگه ممکنه آخرین قیمت N78 با گارانتی و بدون گارانتی رو بنویسید.
2. گوشی N78 ساخت کجاست؟
3. اگه ممکنه بطور کامل معایب اصلی گوشی رو بگید.
4. پک استاندارد گوشی شامل چه اجزایی میشند.
قیمت ندارم.
ساخت چین...
معایب اصلی گوشی... من که راضی نیستم ازش. دو سال n73 داشتم یه بار نبردم تعمیرگاه اینو یه هفته نشده دادم فلش کردن 10 تومان پیاده شدم. معایبش دیگه هم اول اینکه کیفیت دوربینش خوب نیست میگن از n73 بهتره اما من که فکر نمیکنم اینطور باشه حداقل با آزمایشی که کردم مخصوصا وقتی یه کم نور کم میشه کیفیتش افت میکنه. صداش خوبه ولی بازم به پای n73 نمیرسه. بازم میگن کیفیتش بیشتره ولی از نظر من فقط یه کم صداش بمتر از n73 و تیزی اونو نداره اما کیفیتش زیاد متفاوت نیست. آزار دهنده ترین قسمت زود کثیف شدن قسمت جلویی گوشیه. به طوریکه بعد از کمی استفاده اثرات انگشت مختلف رو گوشی کاملا معلومه و راست کار افسر تشخیص و تجسسه که از روش اثر انگشت بگیره... دیگه از معایبش چی بگم.. آهان قاب پشت گوشی لق میزنه. وقتی فشارش میده یه تق صدا میکنه و خوب تو جاش محکم نیست. فعلا همینا یادمه...
چرا نیاز به فلش پیدا کرد؟
من ان 73 نداشتم ولی این گ.وشی خوبیه بدک نیست به قیمت میرزه
شما یه فرمت و یه مستر ریست گوشیتو بکن ببین درست میشه؟نقل قول:
بله.نقل قول:
اصلا استفاده نکنید.
بارکدش مال فندلانده.نقل قول:
شما انگار خیلی دل پری از این گوشی داری.
من چون زیاد باهاش کار نکردم نظر خاصی نمی دم.
ولی در مورد عکس تو تاریکی،
شما این روش را امتحان کن بعد بیا از من تشکر کن!!!
اول حالت عکس برداری را روی شب بذار.
بعدش گزینه فلش را روشن کن.
حالا ببین چه عکسای توپی برات می گیره.
تو تاریکی مطلق عکس مثل روز میندازه.
منظور شما حالت portal nigh mode بود این حالت در n73 هم وجود داره کیفیتش در شب خیلی خوب میکنه ولی در محیطی که چندان بزرگ نباشه چون فلش LED در n73 .n78 چندان قوی نیستند در کل عکس های هر دو گوشی خوبه ولی به درد عکاس نمیخوره رنگ ها رو خیلی پرنگ میکنه البته این خیلی خوبه رنگها جذاب میشن ولی به قول دوستان عکاس ترجیح میده عکاسش طبیعی باشه و حرارتی نباشه در کل دوربین هر دو خوبه ولی عکاس n73 کمی بهتره ولی فیلم برداری n78 خیلی بهتره ولی خب همانطور که میدونید n78 برای دوربین اصلا طراحی نشده یک اسمارت فون هست ولی n73 سمارت فون هست و همینطور تا حدودی یک کامرا فون هست واقعا عکساش خوبه و با سیستم ویرایش رنگ هرچندد عکس های غیر طبیعی هستند ولی جزییات برجسته و معلوم هستندنقل قول:
بله اینو میدونم ولی اون حالت ماله شبه همینطور که از اسمش معلومه نه برای اتاق با چراغ روشن... در ضمن در اون حالت چون چشمی گوشی باز میشه و نور بیشتری وارد گوشی میشه سرعت عکسبرداری و همچنین سرعت شاتر به شدت کاهش پیدا میکنه طوری که اگه ذره ای دستتون بلرزه عکس مات میفته.نقل قول:
اول حالت عکس برداری را روی شب بذار.
بعدش گزینه فلش را روشن کن.
حالا ببین چه عکسای توپی برات می گیره.
تو تاریکی مطلق عکس مثل روز میندازه.
به قول یکی از بچه های همین فروم n73 کارتونی عکس میندازه...نقل قول:
هرچندد عکس های غیر طبیعی هستند ولی جزییات برجسته و معلوم هستند
شاید ولی n78 هم رنگها رو مثل n73 پرنگ میکنه اون حالت د 5610 هم وجود داره نور حق یا شماست چم دوربین رو بازمیکنه و نور بیشتری وارد میشه ولی سرعت شاتر رو کاهش میده و به لرزش دست خیلی حساس میشهنقل قول:
با سلام و تشکر خدمت همه اساتید محترم
اگه ممکنه نصب GPS رو روی N78 (نه N95) بطور کامل توضیح بدین.ممنون میشم
آیا در حال حاضر برنامه یا نقشه جدیدتر و یا با گرافیک تری به جز GarminMobileXTforSymbianS60_41020 اومده؟چون تو این برنامه اسم خیابون های تهران فارسی نیست و سخنگو فارسی نداره و گرافیکشم خیلی پایینه(البته من همین رو هم نصب نکردم چون بلد نبودم فقط عکس هاش رو دیدم)
دوستان اگه ممکنه آموزش برای ان 78 باشه چون این گوشی بعضی چیزهاش با گوشی های دیگر (مثلا ان 82و 95) فرق میکنه
با تشکر ویژه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درحال حاضر بهترین برنامه برای استفاده از gps:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
می خوام رم بالاتر بخرم برای گوشیم رم sandisk رو ب ظرفیت 4گیگ میگن 16 تومان میرزه؟
رم 8 گیگ رو میگن 38 تومن؟
ایا رم 16 گیگ به n78 میخوره؟
به نظر شما کدوم رو بگیرم
4؟
8؟
یا وایسم تا 16 بیاد
بستگی به خودت داره.
ولی 8 به نظر من خوبه.
با سلام و خسته نباشید.
من بذنامه ی رد تماس رو می خواستم واسه ان 78.
خیلی گشتن تو پستها سخته!
من تا جایی که می شد گشتم.
ممنون میشم اگه کرک شده و ساین شده اون رو بزارین.
بازم مرسی
بفرما دوست عزیز:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240614
ببين خودت چقدر به حافظه احتياج داري...همون قدر بگير...نقل قول:
سلام دوستان.
من نسخه کرک شده فیفا 08 برای n-gage ii رو از این لینک دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل فایل زیپ شده علاوه بر FIFA.08.n-gage یک پوشه بنام tools هم قرار دارد که 4 فایل زیر در آن قرار دارد
1.Patch
2.SecMan
3.s60_3_1_app_trk_2_7.sisx
4.s60_3_0_app_trk_2_7
این 4 فایل برای چیست؟برای کرک کردن این بازی کدامها را باید نصب کرد(روی n78)
آیا فایل FIFA.08.n-gage از قبل کرک شده یا باید خودمان کرکش کنیم.چون داخل بازی همه لیگ ها و تیم ها بدون نصب آن 4 فایل باز هستند و به نظر نمیاد که نسخه دمو باشد
ضمنا این بازی صدا ندارد.برای حل مشکل صدا چکار باید کرد؟؟؟؟
با تشکر بسیار ویژه از اساتید این بخش:21:
سلام ببخشید من گوشی رو با استفاده از روش HelloCarbide که تو این قسمت آموزش دادین هک کردم
و برنامه ان گیج رو هم براحتی نصب کردم.ولی هنوز گوشی به طور کامل هک نشده و هنگام نصب برخی برنامه ها (مثل برخی برنامه های ان 73 وحتی بازی بسیار زیبای American Gangstar که یک بازی جاوا است و باید روی یه همچین گوشی غولی باید براحتی نصب بشه)نمیشه نصب کرد.ارور هایی نظیر (مجوز منقضی شده و..)میده
تو مقالتون نوشته بودین با خاموش و ریست کردن گوشی فایل های هک پاک میشن و همه چیز عین روز اولش میشه.یعنی اگه دوباره گوشیو با این روش هک کنم میشه این برنامه ها رو نصب کرد؟؟؟
روشی ندارید که بشه باهاش همه برنامه بازی و تمهای سری 60 ورژن 3 و برنامه های جاوا براحتی و بدون ارور نصب شن؟؟؟
با تشکر بسیار ویژه:31::31::31:
ساین کن فایلهای رو درخواست بده برات بگیرننقل قول:
سلام جناب amini_bio
اگه ممکنه کمکم کنید
من گوشی رو با استفاده از روش HelloCarbide که تو این قسمت آموزش دادین هک کردم
و برنامه ان گیج رو هم براحتی نصب کردم.ولی هنوز گوشی به طور کامل هک نشده و هنگام نصب برخی برنامه ها (مثل برخی برنامه های ان 73 وحتی بازی بسیار زیبای American Gangstar که یک بازی جاوا است و باید روی یه همچین گوشی غولی باید براحتی نصب بشه)نمیشه نصب کرد.ارور هایی نظیر (مجوز منقضی شده و..)میده
تو مقالتون نوشته بودین با خاموش و ریست کردن گوشی فایل های هک پاک میشن و همه چیز عین روز اولش میشه.یعنی اگه دوباره گوشیو با این روش هک کنم میشه این برنامه ها رو نصب کرد؟؟؟
روشی ندارید که بشه باهاش همه برنامه بازی و تمهای سری 60 ورژن 3 و برنامه های جاوا براحتی و بدون ارور نصب شن؟؟؟
با تشکر بسیار ویژه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه ممکنه کمک کنید
سلام دوستان.
من نسخه کرک شده فیفا 08 برای n-gage ii رو از این لینک دانلود کردم
داخل فایل زیپ شده علاوه بر FIFA.08.n-gage یک پوشه بنام tools هم قرار دارد که 4 فایل زیر در آن قرار دارد
1.Patch
2.SecMan
3.s60_3_1_app_trk_2_7.sisx
4.s60_3_0_app_trk_2_7
این 4 فایل برای چیست؟برای کرک کردن این بازی کدامها را باید نصب کرد(روی n78)
آیا فایل FIFA.08.n-gage از قبل کرک شده یا باید خودمان کرکش کنیم.چون داخل بازی همه لیگ ها و تیم ها بدون نصب آن 4 فایل باز هستند و به نظر نمیاد که نسخه دمو باشد
ضمنا این بازی صدا ندارد.برای حل مشکل صدا چکار باید کرد؟؟؟؟
با تشکر بسیار ویژه از اساتید این بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشید من برای استفاده از gps در n78 برنامه GarminMobileXTforSymbianS60_41020 را طبق آموزش روی به رم n78 منتقل کردم و سپس از قسمت app manager گوشی نصب کردم.
پس از نصب وقتی که روی آیکون نصب شده کلیک میکنم تا باز شود برنامه باز نمیشود و گوشی تقریبا قفل میکند شما نمیدانید مشکل از کجاست؟؟؟آیا به خاطر هک کردن گوشی نیست( روشhello carbide) یا مشکل از جای دیگری است؟؟؟
با تشکر ویژه از اساتید.
amini_bio جان
1-قیمت این گوشی تو اصفهان چنده (اگه ایرادی نداره مکانشم به ما بگو)
2-بار کد فنلاندچنده
3-هنگام خرید چطوری میشه gpsراتست کرد
شما اگه یه بار گوشیو هک کنید و اون فایل را به مسیر c:/sys/bin کپی کرده باشید، دیگه همیشه همه برنامه ها بدون مشکل نصب میشند.نقل قول:
اگه بعضی برنامه ها نصب میشند و بعضی نه، دیگه مشکل خود برنامه هاست.
ولی برنامه های جاوا اگه رو بقیه گوشیا اجرا شدند، رو n78 بدون مشکل بایند اجرا بشند.
اگه در حالت نصب و کار، هک گوشی فعال نباشه، نه ربطی نداره.نقل قول:
من تاحال برنامه گارمین را نصب نکردم و اطلاعی ندارم.
با برنامه فونیکس 2008 میشه به احتمال زیادنقل قول:
روی گوشی های FP1 جواب میده ولی FP2 رو نمیدونم.
سلام دوستان
من میخوام N78 بگیرم ، الان 5700 دارم
فقط تنها چیزی که منو نگران کرده در باطریش هست که میگن لق میزنه و ضعیف هست:(
اونایی که این گوشی رو دارن نظرشون چیه؟
مرسی
تست کردم همون موقع... من که هر کاری کردم فونیکس کار نکرد. وقتی اسکن پروداکت رو میزدم یه خطایی میداد. درایور رو آپدیت کردم باز همون خطا رو داد. فکر میکنم fp2 رو جواب نمیده فعلا...
یه سوال... چرا این فرمت سه دکمه ای سبز + ستاره +3 رو n78 جواب نمیده. 10 بار زدم نشد.
در مورد باتری باید بگم از باتری 5700 بهتره.اما درب باتری یکم لق داره ولی باتری ثابته.راستش مشکل خاصی نداره.نقل قول:
ولی درکل از لحاظ استحکام به نظرم 5700 خیلی بدنه قوی تری داره.