کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
Printable View
کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
سلام.من رفته بودم بازی بخرم همین کرایسیس وارهد رو دیدم.می خواستم ببینم بازیش درسته بگیرم؟مثلassasins creed اولیه نشه؟راستی تو3 تا دی وی دی ک÷ی بود.
نه بابا اونجارو بايد مستقيم بري برسي به ايستگاه قطار وقتي رسيدي 2 تا اتاق روبروي هم هست كه عين هم هستند وقتي رسيدي يكي از اتاق ها تموم ميشه مرحله كافيه فقط وارد اتاق درست بشينقل قول:
آقا اين عكست وحشتناك سياهه من كه نتونستم تشخيص بدم كجاست اسم مرحله رو بگو يكمم توضيح بده مشكلت چيهنقل قول:
تو این مرحله باید اون موجود بزرگ رو انقدر با موشک دستی بزنی تا از بین بره ....نقل قول:
همه جا هم هست شبیه بازوکا میمونه موشکها ! بردار و بزن که هر کدوم 3 تا موشک توش هست ....
حدودا 6 سری باید بزنی که میشه 18 تا موشک .... مواظب موشکهایی هم که خود اون پرتاب میکنه باش چون مثل رهگیر عمل میکنه و دنبالت میاد هر جا که باشی .
دمه کانتینر هم واینستا برو دورتر طرف جایی که پشت فرودگاه هست ... از اونجا بزنش .
بازی هیچ مشکلی نداره از تکین بگیر که اصلا کرک هم نمیخاد .نقل قول:
2 تا دی وی دی هست .
اين مرحله آخرشه؟نقل قول:
كدوم مرحله اس من از عكس كه چيزي تشخيص نميدم شما اگه تشخيص دادي ميشه بفرمايي كدوم مرحله هست؟
خوب بچه ها من رفتم و در XP نصب كردم
اون مشكلاتي را كه ويستا داشت ديگه نداره
گمونم ويستا 64 بيتي من ايراد داره
و حالا نتيجه سيستم من :
در تنظيمات زير بخوبي و بدون كوچكتري مكثي تونست باز كنه
رزوليشن : 1024*768
AA : 16xQ
و Advanced گرافيك : Gamer
و در حالت ENTHUSIAST با رزوليشن 1024*768 با AA تا 4x تونست خوب باز كنه ...
اين يه كمي واسه خودم عجيب بود چون تا اين حد انتظار نداشتم
واسه همين كمي جلوتر رفتم تا ببينم تو درگيريها سرعت چجوره
بعد جلوتر كه رفتم از بدشانسي تقريبا از همه طرف دشمن ريخت سرم با اين حال سرعت بازم خوب بود
پس با قاطعيت ميتونم به دوستان (مخصوصا كرازر) بگم كه اين نسخه نسبت به نسخه قبلي خيلي رونتر شده
و با اين همه حال گرافيكش هم از قبلي بيشتر شده
واقعا كه آخره گرافيكه ...
Maximum Game
زنده باد Crytek
این آخرین مرحله بازی هست که تو فرودگاه باید اون موجود رو بکشی !نقل قول:
طریقه مقابله کردن رو هم گفتم ...
ولي اونجا كه يه عالمه اسلحه مخصوص نيست يه دونه اس اونم توي لاشه هواپيماي سقوط كرده تو اون جعبه جا سازي شده با نقطه زرد رنگ هم مشخص شده تو نقشه. 4 5 تا بزني بهش ميوفته زميننقل قول:
این همه موشک از کجا پیدا کنم الان اون اسلحه ای که دستمه با اون چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مگه سیستمت چیه؟
آقا جان شما اصلا به حرفاي من دقت كرديد يا نه؟نقل قول:
شما اسلحه رو از اونجايي كه گفتم بردار 5 - 6 تا بزن به غول والسلام
خوب منم بازی رو تموم کردم
من اين بازيرو خريدم ولي اجرا نميشه يعني پس از اجرا كردن بازي ميخواد بره تو اينترنت منم اينترنت ندارم كراكشم يه فايل dll هست فكر كنم الكي باشه كسي كز معتبر نداره كه جواب بده:21:
شما اگه بتونی کانکت بشی ظرف 30 ثانیه کارت راه میفتهنقل قول:
بله اون كانكت شدن كاملا فرماليته هست و فقط واسه اينه كه تاريخ كامپيوتر تو رو با تاريخ واقعي تطبيق بده كه قبل از تاريخ انتشار نباشه. ولي اصولا اون فايل dll بايد برات كار كنهنقل قول:
اقا من همون اولش گیر کردم یه جایی که باید بری رستوران اون ژاپنی ها من رفتم اون تفنگرو گرفتم وبه سمت تانک شلیک کردم تانک هم منهدم شد ولی tabرو که میزنم میگه kbsرو خراب کن هرکاری میکنم رستوران خراب نمیشه باید چیکار کنم
اقا سلام
یک درخواست داشتم از شما یک عکس از تنظیمات گرافیکی بازی میشه بذارید!!برای من که هنوز به دستم نرسیده بازی!!!
Graphic : Geforce 8600 GT 1GIGنقل قول:
Ram : 2gig = 2*1gig
PU : 3000 Intel
مگه شما نسخه قبلي بازي را نديدين ؟نقل قول:
خيلي خوب اينم 2 تا عكس
مرحله 1 - Call me Ishmaelنقل قول:
پایان همین مرحله...
هدف نابودی پایگاه KPA نیست...
شما در این قسمت از بازی باید پایگاه KPA رو تسخیر کنید.
به همین منظور APC (نیروی زرهی حمل و نقل) رو نابود کرده و محیط پایگاه رو از وجود دشمنان پاک سازی کنید.
اه من هم اونجا يه ساعت گير كرده بودم هي ميرفتم كنار اون رادار از اون بمب ساعتيا ميذاشم آخر سر رفتم بالا پشت بومش هرچي كس و ناكس بود بستم گلوله يهو ديدم تموم شد مرحله. يه عيب كه داره اون زير نويس ها رو نميشه دوباره خوند. GTA SA زير نويس هاش رو مي شد خون دوباره و دستور العمل رو كاملا درك كرد ولي كريسي كلا انگاري براي اونايي كه ليسنينگ انگليسي شون بالاست. و بايد همون لحظه كه بهت دستور ميدن مو به مو از برش كني تا بدوني تكليفت چيه. ميتونست توي منو يه جايي قرار بده براي زيرنويس هاي اخير كه آدم وقتي نميدونه بايد چيكار كنه دوباره اونارو بخونه تا بدونه باس چيكار كنهنقل قول:
اره تائيد ميشهنقل قول:
ولي در كل كرايسيس گيمي نيست كه به اون صورت آدم جايي گير كنه
معمولا پيدا كردن راه هاشون راحت تره
يه چيز خوبي هم كه داره اينه كه تو نقشه دشمنها را نشون ميده
اول كه هيچي متوجه نشده اند سبز هستند
بعد كه مشكوك شدند رنگشون ميشه زرد
و بعد كه تير اندازي ميكنند ميشند قزمر
راستي يه چيزي هم تو اين نسخه بهتر شده اينكه خشابها را خودش بر ميداره در نسخه قبلي بايد F را ميزدي
دوست عزيز شما گرافيكت چنده؟؟نقل قول:
اقا من هرچی دور وبرم هست رو زیر ورو کردم همه وسایل نقلیه رو خراب کردمنقل قول:
باز هم نشد اگه میشه سیو بعد این مرحله رو هم بدین
ببين پشت سرت يعني اونطرف گوشه اون لژ يه تيرانداز نشسته كه خيلي خنگه كنارش هم وايميستي نمي زنه تو رو عين مجسمه ساكت نشسه اون گوشه اونم بايد بكشي ها. منم چون اون سرباز سر صدا نداشت نميديدمش بعد يه دفعه ديدم اون بايد بكشينقل قول:
نه همه رو کشتم ولی رد نمیشهنقل قول:
از اول شروع کردم همه رو باخاک یک سان کردم باز هم نشد:41::41::41:
سیو بعد اون مرحله رو اگه داری زحمتشو بکش برام آپ کن
اگر می خواهید از بازی لذت ببرید با اسن سیستم بازی کنید.
my system
cpu: AMD athlon x2 4400
vga: Geforce 9600 GT1GB of ram
RAM: 2GB
من با رزولشین 1280*1024 یعنی آخرش و جزئیات high بازی می کنم
والا من كه چند روز پيش وقتي تموم كردم كل بازي رو پاك كردم چون هاردم 40 هست و نميتونم گيم ها رو روي هارد نگه دارم و چيزهاي غير ضروري رو دائم پاك ميكنمنقل قول:
البته يه كم بايد صبر كني يا بايد بري تمام اون دور اطراف رو بگردي كه هيچ كس نمونه از اون لژ بيا بيرون و برو محوطه رو كامل بگرد متمركز نشو رو اون قسمت لژ
جواب نميدي؟؟؟؟؟آقاي گلمحمدي شما گرافيكتون چنده كه رو اين تنضيمات بازي ميكنيد؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ليست ترينرهاي:
پچ بدون نشان دادن ويديو شروع بازيکد:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=CrysisWh_Trn!rar
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=warhead_v1.0_tr_plus8!rar
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=gghz-cwtrn!rar
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=Crysis_Warhead_V1.0_Plus_10_Trainer_By_KelSat!rar
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=warheadpromo-ch!zip
ترينر هك بازيکد:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=sbr1z-crw-nointro!rar
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=Crysis.Warhead.intro.fix-AB!rar
کد:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=Crysis_Warhead_GameHack_v1.0-rAzoR-cRacK!rar
سلام بازی قشنگی هست
از قبلی بهتر شده
فقط من اونجا گیر کردم
جایی که می خواد بره تو کشتی تو کشتی هم میره(از وصت کشتی) اون ادما رو می کشه بعد به اون درها
میرسم که یخ زدن چکار کنم
Frozen_Paradise
نقل قول:اونجا هم بايد يه كم تيز هوش باشي پيدا كردن راه يه كم سخته و بايد با توجه به آدما راهت رو پيدا كنينقل قول:
من که گفتم همه جا رو باخاک یک سان کردمنقل قول:
مرحله 4 - Frozen Paradiseنقل قول:
برای عبور از کشتی به این صورت عمل کنید:
- بعد از ورود به مسیر سمت راست رفته, وارد سالن ملزومات شده و دشمنان رو نابود کنید.
- در این سالن سوراخی بزرگ در سقف گوشه سالن وجود داره, به اون سمت رفته و وارد دری که در زیر این سوراخ وجود داره بشید.
- راه رو ادامه داده و به وسیله سوراخ که در کف وجود داره وارد طبقه پایین بشید و در Mess Hall (سالن غذاخوری) تمامی دشمنان رو نابود کنید.
- از طریق سوراخی که در بالای یک دستگاه واژگون شده نوشابه در همین سالن, وجود داره به طبقه بالا برید. (در حالت قدرت ماکسیمم)
- راه رو ادامه داده و از سمت دیگر کشتی خارج بشید.
سیو پایان مرحله 1 - Call me Ishmael و شروع مرحله 2 - Shore Leaveنقل قول:
محل سیو بازی در ویستا به این آدرس: C:\Users\xxxxx\Documents\My Games\Crysis_WARHEAD\SaveGames
xxxxx >> نام کاربر
متشکر دوستان خودم پیدا کردم.جایه جالبی بود.تمام شد
با نرمال نزدیک به 3 ساعت طول کشید
فقط نسبت به اولی خیلی خیلی کم بود
با این صورتی که تموم شد احتمال بودن crysis بعدی هم هست
چون یک نمونه از اون چرنده ها رو با خودشون بردند
دوستان گرافيكي كه بتونه crysis warhead رو روي آخرين تنضيمات اجرا كنه چيه؟؟؟؟؟
هیچی!در حال حاضر هیچ کارت گرافیکی نمی تونه این کار رو انجام بده!
در ضمن چیزهای دیگه هم مهم هستن تنها کارت گرافیک نیست!
سلام
بلاخره بازی به دست من هم رسید نصب کردم خیلی خیلی بهتر از قبل شده همه چیزش منتها باز هم سنگین هست!!!!
راستی دوستان یک سوال دارم!!!در تنظیمات گرافیکی بازی 4 تا حالت هست حالت Gamer همون High کرایسیس قبلی هست؟؟؟
داوود جان شما كه 4870 داري روچه تنضيماتي بازي ميكني؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:والا اين عكسهايي كه گذاشتم فكر نكن با اين تنظيمات اجرا ميكنمنقل قول:
بلكه كمي پائينتر
سيستمم هم تو صفحه قبلي مشخصاتشو گذاشتم