مگه جی 700 وایرلس داره ؟نقل قول:
Printable View
مگه جی 700 وایرلس داره ؟نقل قول:
تشکر از nakhordemast عزیز به خاطر عکس ها و فیلم
دمت گرم داداش
منم از همین تعجب کردم دیگهنقل قول:
مگه جی 700 وایرلس داره ؟
نه g700 وایرلس نداره
اما اینجا اینطوری نوشته :
BlackBerry® is an advanced, proven and popular communications platform that enables push-based wireless email access
انگلیسی کسی قویه بره اون صفحه رو بخونه ببینه قضیه چیه
در ضمن این BlackBerry رو G900 فکر نکنم باشه حتی
Eنقل قول:
با توجه به 15 فریم بودن باز پذیرفتنی است
مگه 30 فریم نیست؟
من خیلیجاها دیدم نوشتن 30 فریم ها
حتی Mobile-revoew که با اس ای مشکل داره اینو میگه :
Video. The G700 can record video in several resolutions (maximum settings – QVGA at 30 FPS).
راستی تنظیماتت برای عکس برداری چی بود؟
آخه همین Mobile-revoew عکس هایی که توسط g700 گرفته شده رو گذاشته حجمشون بالای 1 مگه
اما اینا حداکثر 400 کیلوبایتی هستن
واقعا؟ پس حتما 30 فریمه که به نظرم پرش نداره . آخه یه جایی خوندم یادمم نیست کجا. حتما شما درست میگید همون 30 درسته.نقل قول:
این یعنی چی؟؟؟
تنظیمات کیفیت دوربین هم روی روی فاین هست و 3 مگا پیکسل. بقیه اش هم نرمال .نقل قول:
The G700 video recorder however is not upgraded and it still maxes out at 30 fps at QVGA resolution, which just passes acceptable by our standards.
Unfortunately the G700 prototype we had for previewing is capable of recording video at only 15 fps. That will change with the final product.
:25:نقل قول:
مهدي اين خودتي؟
مي دونم كه خودتي :31:اين ميگه كه :نقل قول:
The G700 video recorder however is not upgraded and it still maxes out at 30 fps at QVGA resolution, which just passes acceptable by our standards.
Unfortunately the G700 prototype we had for previewing is capable of recording video at only 15 fps. That will change with the final product.
اوني كه اونا داشتن باش كار مي كردن پروتو تايپ بوده و هنوز 15 فريم بوده
ولي گفته كه نسخه نهايي با 30 فريم خواهد اومد
حالا ماچیکار کنیم پی سی سوییت رو ویندوزمون نصب نمیشه. یعنی اینا فکر نکردن شاید یه بیچاره ای روی کامپیوترش سرویس پک 3 نصب کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اشكال از سرويس پك 3 هست.
ورن جديد هم يك مدت پيش معرفي شده بود ها.ببين اون به دردت ميخوره.شايد يكي نباشه.
البته یه سوال تخصصی !!
اصلآ سرویس پک 3 داریم ؟؟ میشه یه لینک از مایکروسافت بدید که نوشته باشه سرویس پک 3 !!
بعدشم شاید جی700 30 فریم فیلم میگیره ولی 15 فریم نشون میده :دی
شاید :دی !!!!!
آره سرويس پك 3 كه درسته رسما اومده
من كه اصلا خوشم نمياد
همين 2 خيلي بهتره
آره بابا.اومدني كه اومده.من هم نريختم.
همينجوري كامپيوترم گيج ميزنه واي به روزي كه اون رو بريزم.
میشه لینک مایکروسافت بدید :دی
ممنون
تو سایت ویندوز یه سرچ کن
یه چند تا نمونه
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=68C48DAD-BC34-40BE-8D85-6BB4F56F5110&displaylang=en
کد:http://www.microsoft.com/windows/products/windowsxp/sp3/default.mspx
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=85AF7BFD-6F69-4289-8BD1-EB966BCDFB5E&displaylang=en
کاش لینک آپدیت اون پی سی سوییت سونی اریکسون رو داده بودی .نقل قول:
راستی یه نرم افزار جدید هم توی cd همراه گوشی هست. فکر کنم یه جور مدیا سنتر باشه
ای بابا اینجا شد کلوپ سرویس پک 3؟؟؟؟نقل قول:
اینجا جاش نیست داداش. این بحثا واسه خوش تاپیک داره لطفا ادامه ندین.
من واست گشتم
اما متاسفانه چیزی پیدا نکردم
مثلا اینو ببین:
تنها جوابش این بود:نقل قول:
Hi, I downloaded the latest SE PC Suite 1.5.26 for Symbian UIQ 3.0 phones. After installation is complete, whenever I want to start the application I get an error message "unable to load configuration". Also, when I first plug my phone (SE G700) to the PC, the drivers are installed but at the end I still get a message "Found New hardware: a problem occured...hardware might not work properly". Strange as m-router still recognizes the phone.
Anyhow, I have windows xp sp3, and I tried to install pc suite 1.5.26 several times with disabled firewall and antivirus, and having cleaned the registries between uninstall and reinstall, but no luck to start it. Any idea or help?
(I've sent an email to Sony Ericsson, but they replied to me that I should use another pc...)
توسایت سونی اریکسون هم تو این صفحه رو ببین:نقل قول:
Same happened to me with Vista Ultimate x64, but after two restarts it worked as usual.
ورژنی که ازش گذاشته فقط برای سرویس پک 1 و 2 طراحی شدهکد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/synchronisationsupport/g700?cc=il&lc=en
بازم میگردم واست ایشالا که پیدا میشهنقل قول:
The PC Suite is designed to work with Microsoft® Windows™ 2000 (SP3/SP4) and Windows XP™ Home and Professional (SP1/SP2).
سلام آرمین جان ( درسته) ممنون که زحمت کشیدی.نقل قول:
آره راست میگی انگار اینجوریه که وسه سرویس پک 3 چیزی نداره......:41:
باید یه ویندوز دیگه واسه آقا نصب کنم:19:نقل قول:
Requirements
Microsoft Outlook 2000 SP-3/2002 SP-2/2003 SP-1/2007
Lotus Notes 5/6/7/8
Microsoft Internet Explorer 6/7
Windows Address Book (Windows 2000 and XP)
Windows Contacts (Windows Vista)
Windows 2000 Pro SP-4/XP Home/Pro SP-2/Windows Vista 32 and 64-bit
یه سوال... نه دوتا سوال کی گ700 داره؟
1- میگم این فریم ها رو چجوری باید توی دوربین استفاده کرد؟
فریم ها رو توی مموری داره ولی توی دوربین گزینه مربوط به فریم رو یادشون رفته بذارن
چکار کنیم؟
2- picture editor چجوری قابل دسترسه.
داره ولی انگار اینم آیکونشو نزاشتن. همون برنامه ای که میشد نقاشی کرد و هم باهاش عکسهایی که گرفتیم رو ادیت کرد....
منو های G700و G900 شبیه P990 و P1 هست یا فرق میکنه ؟
منوهاشون (g700-900) شبیه همه ؟
میشه چند تا اسکرین شات از منوهای G700 و G900بزارید
مرسی
با سری پ یه خورده فرق داره به عبارتی بهتر و دم دست تره.نقل قول:
700 , 900 به نظرم منو هاش یکی هستن.
اسکرین شات هاش زیاده سرچ کن
اگر منوی خاصی رو میخای بگو بزارم
مهدي تو هم اينقد تنبل نباش :31:نقل قول:
اسکرین شات هاش زیاده سرچ کن
نقل قول::20:نقل قول:
دیگه چیزی نمیخوای رفیق؟ حالا کی تنبله؟؟؟ بد جنس...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها هم با تم خودش که خیلی خوشکل تره
هر کار کردن نامرد نزاشت از مدیا سنترش عکس بگیرم سفید افتاده... هرکی ندونه فکر میکنه میخواستم از کجاش عکس بگیرم.....
:31::31::31:
ممنون مهدی جان
خیلی زحمت کشیدی
چقدر آیکناش نسبت به 990 بی روح شده !
مال خودشه یا خودت عوض کردی ؟
اتفاقا من از اين آيكوناش خيلي خوشم اومده
گفتي چند گرفتي مهدي؟
با گارانتي يا بي گارانتي؟
آقا مهدی ممنون
زحمت کشیدی
ضمنا دوستانی که میخوان تو این گوشی بچرخن به صورت آنلاین و مجازی برن به لینک زیر :
من شیفته این قابلیت سایت سونی اریکسونمکد:http://www.sonyericsson.com/trythephone/g700/content.htm?window=iframe
مرسی مهدی جان
راضی نبودیم نصفه شبی به زحمت بیفتی
دستت درد نکنه
خیلی عالی بود ... کاملا توجیه شدم
آقا این عجب سایت توپی بود ! دمت گرم.
مهدی جان یه بار دیگه میگی این نقطه های پایین و سمت راست گوشی که لمسی هستن کاربردشون چیه ؟
گزینه های تنظیمات دوربینش خیلی کم بود ! همینطوریه یا من ندیدم ؟
من یک ربع صبر کردم ... عکس گوشی اومده بود داشت prepare میکرد ولی انقدر طول کشید بی خیالش شدمنقل قول:
با دیال آپ چقدر طول میکشه ؟!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
ای بابا قابلی نداره نمیدونستم اینهمه مورد توجه واقع میشه وگرنه فیلم مستند میساختم...
نقطه ها لمسی نیستن. فقط یه راهنمای بصری هستن واسه اینکه دکمه ها یا نوار کنار گوشی رو راهت تر فشار بدی یا حرکت بدی.
ته گزینه های مهمشو تو دیدی . بقیه تنظیمات توی منوی دیگه ایه . یعنی صفحه دومش. اگر گزینه تنظیمات رو یک بار فشار بدی اون تنظیماتی که دیدی میاد . اگر یک بار دیگه فشار بدی میره تو تنظیمات اضافی...
/
نه ایکونای خودشه . اتفاقا من دوست دارم آیکوناشو. چون همشون هماهنگ هستن نه مثل 990 رنگ و وارنگ و گوچیک و بزرگ و...
/
من خرید 305 تومن. اول ارزون تر گفت بعد فرداش که قرار شد بیاره عذر خواهی کرد گفت باری که واسم اومده گرون تر افتاده واسم. منم گفتم اشکال نداره دیگه طاقط ندارم.:31:
بدون گارانتی. البته همون روز چند جه دیگه هم پرسیدم . بین 290 تا 360 متغیر بود. الان نمیدونم.
/
آقا توی این فروم کسی سری جی نداره؟؟؟؟
نسخه جدید بازی بسیار زیبا و محبوب Prince of Persia توسط شرکت gameloft راهی بازار شد. این بازی که محصول سال 2008 این شرکت می باشد، با داستانی متفاوت نسبت به داستان های قبلی این بازی به دنبال کسب موفقیت در بازار بازی ها است. این بازی با گرافیک بسیار مطلوب به صورت کامل و در سایز های مختلف در سایت تخصصی موبایل آماده دانلود است.
دانلود:کد:http://www.4shared.com/file/68340837/6c348623/PrinceofPersia_2008_UIQ3.html
منبع: ir-tci.**org
ممنون. مگه به جز دکمه کم و زیاد شدن صدا و دوربین دکمه دیگه ای بغلش داره ؟نقل قول:
نبود جاگ دیال اذیت نمیکنه ؟این چراغی که وقتی اس ام اس و تماس بی پاسخ و ... میاد تو 990 رو اینم داره ؟
( سبز چشمک زن )
--------------
با دیال آپ یه ذره طول میکشهنقل قول:
یه موقع میای وبگردی بزن
بعد از 20 ذقیقه برو سراغش ببینش
البته چون دیال آپه ممکنه نیاز بشه یه بار ریفرش هم کنی (روز از نو روزی از نو :31:)
دوستان سونی اریکسون خیلی وقته این قابلیت رو توی سایتش گذاشته
صفحه هر هر گوشی رو که باز میکنید گزینه ای به نام Try the phone داره که بعد از کمی صبر میتونید با گوشی کار کنید
نهنقل قول:
دکمه کی لاک هست که اونورشه
بر عکس g900
آره اون چراغ هم تو g700 هست هم g900
عکس زیررو ببین (یکم نور رو زیاد کردم بهتر دیده شن)
مهدی جون دعا کن چند روز دیگه آقا بطلبه برم مشهد
اینجا که پیدا نکردم
ایشالا اونجا پیدا کردم میگیرم بعدش میایم با هم میترکونیم اینجا رو :31:
نه توی 700 دکمه کی لاکش همون وره که 990 هست. فقط توی 990 اسلایده توی 700 فشاری. خیلی هم ظریف و حساس و مامانیه.نقل قول:
ایییییول یعنی فقط من دارم؟؟؟
بابا پیشتاز تجربه گر عبث نما...
نه منظور من از دکمه دکمه واقعی نبود. یعنی گزینه هایی که پایین ال سی دی مثل ok و cancel و mor و ایناست که باید با انگشت فشار بدی . رو به روی هر کدوم به نقطه سفید گزاشته. و همین طور سمت راست ال سی دی واسه بالا و پایین کردن اسکرول یه نقطه چین گزاشته . واسه قشنگیه. اصلا ولش کن تو رو خدا . تو که خریدی با تیغ بتراشش.نقل قول:
چرا من که همش دستم رو جاگ دیال نداشتشه. کنار گوشیم جای جاگ دیال ساب رفته از بس انگشتمو کشیدم روش...:31::2:
خیلی خوب کار میکنه مشکلی هم نداره.نقل قول:
کاش توی کلوپ بازی ها هم میزاشتیش:20:
آره.خيلي خوب كار ميكنه.اونجا هم گذاشتم.
این آقا حامد ما خیرش به همه جا میرسه:10:نقل قول:
آق مهدی یه سوال مسخره دارم !
شاید الان زود باشه بپرسم ولی میخاستم بدونم چه بدی هایی یا عیب هایی این گوشی نسبت به پی 990 داره ؟
کلا عیبای گوشی چیه ؟
میدونم شاید سوال عجیبی باشه ! ولی میخام برای فروش پی 990 ام اقدام کنم. میخام پشیمون نشم !
مثلا یکیش نداشتن وایرلس . بقیش رو شما بگو اگه داره.
ما مخلصم.انجام وظيفه هست.نقل قول:
این آقا حامد ما خیرش به همه جا میرسه
به نظر من LCD كوچكتر .از لحاظ سرعت و عملكرد كه خيلي تفاوت داره.نقل قول:
آق مهدی یه سوال مسخره دارم !
شاید الان زود باشه بپرسم ولی میخاستم بدونم چه بدی هایی یا عیب هایی این گوشی نسبت به پی 990 داره ؟
کلا عیبای گوشی چیه ؟
میدونم شاید سوال عجیبی باشه ! ولی میخام برای فروش پی 990 ام اقدام کنم. میخام پشیمون نشم !
مثلا یکیش نداشتن وایرلس . بقیش رو شما بگو اگه داره.
مطمئن باش تفاوت زيادي بشين گوشي اول از سري UIQ3 تا اين مدلهاي آخر حتي p1 هست.خيلي از ايرادها برطرف يا حذف شده.
چشمنقل قول:
خوب ببین منظورت اینه که (((فقط))) ایراداشو بگم... بدون توجه به مزیتها و راه حلهایی که وجود داره...(((فقط))) ایراداش. من قبلا 990 داشتم و شاید نظراتم در مقایسه با اون باشه.
1- خوب اولین و بزرگترین ایرادی که توی ذوق میزنه ال سی دی کوچیکشه. و علی الاصول همه منو هاش کوچیک میشه و کار کردن با صفحه تاچ رو مستلزم دقت بیشتری نسبت به 990 میکنه.
2- نداشتن جاگ دیال
3- کوتاه بودن قلمش
4- اون چراغ چشمک زنش بد جاییه و به سختی دیده میشه. باید یه جه گه نشستی گوشی رو طوری تنظیم کنی که جلو چشمت باشه
5- وقتی سیم شارژر یا هندزفری رو نصب میکنی کار کردن با گوشی سخت میشه و درست نمیشه توی دست گرفتش
6- صدای اسپیکرش علی رغم بلندی قابل توجه یه کم تیزه
7- (چون دستم بزرگه) دگمه های جهت نما یه نمه کوچیک میزنه
8- دکمه BACK توی منو ها جای بدی قرار داره( یعنی بالای هر پنجره مثل بقیه گوشی های یو آی کیو ) که به نظرم اگر پایین دم دست بود بهتر بود
9- استاتوس بار تقریبا بلا استفاده اون بالا افتاده چون دور از دسترسه ( 990 خیلی خوب بود. استاتوس بارش پایین دم دست بود)
10- درب باطریش خیلی ظریفه هر بار که میخوای باز کنی دلت میریزه که مبادا بشکنه
11- رنگش که خیلی معمولیه. کاش قرمز داشت
12- نداشتن گالری عکس مثل 990 به طور مجزا. البته داره ولی توی مدیا سنتر قرارش دان یه کم منو های دسترسی بهش تو در تو شده( فقط این گالری اینجوری شده ها تماما برنامه ها و منو ها نسبت به 990 در دسترس بیشتری قرار داره)
13- نداشتن پیکچر ادیتور ( همون برنامه نقاشی) به طور مجزا. . یعنی داره ولی فقط از طریق منوی ام ام اس قابل دسترسه.
14- یه خورده هم نازکه و تو دست لیز میخوره...:31:
/
دیگه همین. دارم ایرادای بنی اسرائیلی میگیرم... مزیتهاش چندین برابر ایراداشه. اینها رو مو شکافانه گفتم که وقتی خریدی یهو توی ذوقت نخورده
سلام دوست عزی خیلی خوش اومدینقل قول:
شما گ700 داری؟ کی گرفتی ؟ چند گرفتی؟ چه رنگی؟ مبارکه به هر حال...:10:
ببین گوشی خودش فارسی داره و فقط از طریق کیبرد مجازی قابل فاریسی نویسیه.
باید بری زبان فارسی رو به عنوان زبان دوم انتخاب کنی بعد از طریق کیبرد مجازی یا ویرچوال کی برد قابل دسترسه.
این مسیر رو برو: main menu>setting>general>text input>on-screen keyboard
بعد دکمه more رو بزن بعد برو توی setup بعد فارسی رو انتخاب کن . سیو کن و بیا بیرون.
حالا وقتی میخوای یه چیزی تایپ کنی از کیبرد مجازی که زبان فارسی بهش اضافه شده استفاده کن.
از اینجا هم میتونی فونت های جدید بگیری. با توضیح کامل/
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242524