سلام.نقل قول:
1- گزینه Show Hidden انتخاب شده باقی میمونه یا اینکه هربار سراغ Folder Option میرید شده Don't Show ؟ در این مورد احتمال ویروسی شدن ویندوزتون هست.
2- اگر Show میمونه. فقط با تعدادی فایل Hidden مشکل دارید یا هر فایل Hidden ای؟
Printable View
سلام.نقل قول:
1- گزینه Show Hidden انتخاب شده باقی میمونه یا اینکه هربار سراغ Folder Option میرید شده Don't Show ؟ در این مورد احتمال ویروسی شدن ویندوزتون هست.
2- اگر Show میمونه. فقط با تعدادی فایل Hidden مشکل دارید یا هر فایل Hidden ای؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز این مشکل میتونه برای این باشه که شما حجم بالایی رو هایدن کردین چون در xp حجم محدودی رو میشه مخفی کرد
برای دیدن فایل های مخفیت باید تیک این گزینه که در عکس زیر مشخصه رو برداری و بعد فایلهارو از حالت مخفی در بیاری.
این گزینه در قسمت فوبدر آپشنfolder aptions هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار رو امتحان کن جواب میده ومارو هم فراموش نکن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی است که باهنگ کردن بی دلیل و نا منظم ویندوز (پنتیوم 4 )مشکل روانی پیدا کردم ، فن cpu و فن پاور ، کارت گرافیکی ، رم عوض کردم مشکل حل نشده دیروز یادم افتاد که سرویس پک 3 نصب کردم ولی یادم نیست که قبل از نصب هم این مشکل داشتم یا نه !!!! بنظر شما میتونه این مشکل از سرویس پک 3 باشه ؟
تنها راهنمای هم وقتی ویندوز بالا میاد موزیک ویندوز با قطع و وصل به گوش میرسه؟!!! ولی بعدش همه چیز درست هست تا هنگ کنه!!!
ایا با remove کردن sp3 به حالت اول که sp2 بوده برمیگرده یا باید دوباره ویندوز نصی کنم؟
ربطی به سرویس پک 3 بودن نداره.نقل قول:
شما یا سیستمت ویروسی/ یا باید یه ویندوز دیگه نصب کنید./
دوستان من جديدا متوجه شدم كه بسياري از فونتها رو نميتونم بخونم
خيلي عجيبه چون فارسي رو هم نصب كردم
البته مربوط به بعضي نوت پدها ميشه كه بجاي نوشته علامت سوال نشون ميده و تغيير فونت هم مشكلي رو حل نميكنه!!! البته ممكنه اون فايلها به زباني غيراز فارسي و انگليسي بوده باشند
كس ديگري هم با اين مسئله برخورد داشته؟
سلام دوستان
من ويندوزسرويس پك 3روداشتم و سالم بود خاموشش كردم ودوباره كه روشن كردم خطا داد كه "درپوشه سيستم 32 فايل كونفيگ ،يه پوشه به نام سيستم حذف شده يا خراب شده لطفاتعميركن ويندوزرو "
وقتي سي دي ويندوز سرويس پك 3روگذاشتم تعمير نشد ومجبوربه نصب دوباره ويندوز شدم
3تاسوال دارم
چرااين فايل خراب شده؟؟؟
چراتعميرنشد؟؟؟
چه كاركنم كه دوباره اين مشكل پيش نياد ؟؟
ممنون
=======+
يادم رفت بگم من انتي ويروس نود32دارم كه هميشه اپديته وفقط دوياسه بارازحالت سبزبه نارنجي دراومده كه بعدازديدن وضعيت نارنجي بلافاصله دوباره اپديتش ميكردم
هرچندوقت يه بار بعدازروشن شدن سيستم يه پيغام راجب تعمير يا اپگريد رجيستري ميخوندم كه اين براي من خودم خيلي عجيب بود چوناصلا بارجيستري ويندوز كاري ندارم
اخرين نكته اين كه من اپديت شدن ويندوز رو بلافاصله بعدازنصب دراولين اجراي ويندوز خاموش كردم
سلام.من یه dell مدل vistro 1500 دارم .که سی دی ویندوزش رو گم کردم.الان می خواستم ویندوزش رو تعمیر کنم با سی دی لپ تاپ بابام این کار رو کردم!که dell xps . حالا سیستمم موقع بالا اومدن کد فعالسازی می خواد و هیچ جور هم بالا نمیاد.فقط عکس دسکتاپم میاد.یعنی با سیستمم نمی تونم به اینترنت هم وصل شم که کد رو بگیرم.میشه از microsoft با دادن product key کد activation رو هم گرفت.تورو خدا هر کی هرچی به ذهنش می رسه برام میل بزنه زود.ضمنا safe mode هم نمی تونم بیام بالا چون مونیتورم چن روز پیش سوخته و الان با ال سی دی تلویزیونم بالا میام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اون حالتsafe modeجواب نمیده!کممممممممممک
pejmangame
اگه نباشه جاش خالی می مونه
تاريخ عضويت: Aug 2007
محل سكونت: Capcom
تو اینترنت فونت فارسی نمیشه استفاده کنم!
--------------------------------------------------------------------------------
salam
man win xp servis pak 3 nasb kardam
hala to internet masalan haminja ya yahoo masenjer nemitonam farsi type konam
moshkel az kojas???
font farsi ham daram
toye word win farsi mmishe vali to net va ie va yahoo na
اقا سلام.دوستان اول بگم اگر سوالم تکراری بود لطفا جواب بدید بهش چون راسیتش حوصله و اعصاب گشتن توی این صفحات رو ندارم.
خب حالا مشکل من:
من الان حودود 2ماهی میشود که سرویس پک 3 استفاده میکنم،و ویندوز هم از طریق نت اپدیت هست،مشکل من این هست که بعد از یک مدتی سیتم تا بوت میشه میاد وارد ویندوز بشه ریست میشه،بازم میگم بعد از یک مدت کوتاهی که ویندوز رو نصب میکنم،در این مدت شاید به فاصله 1هفته یک بار این کار رو انجام میدم،دیوانه شدم دیگه.
بی جهت ریست میشه،کل سیستم هم چک کردم ویروسی نشناخت.
نمیدونم از چی هست،دوستان اگر میدونن ثواب میکنن بهم بگن چون دیگه قاطی کردم
با تشکر از همه شما
شما جدیدا نرم افزاری روی سیستم عامل خودتون نصب نکردید؟نقل قول:
اگه سیستم عامل رو نصب کردید و تا زمانی که نرم افزار مشکوکی رو نصب نکردید با مشکل ریست سیستم مواجه نمیشید بدونید ایراد از نرم افزارهایی هست که نصب کردید ولی اگر حتی سیتم عامل رو نصب میکنید و هیچ نرم افزار مشکوکی هم روی اون نصب نکردید مشکل میتونه سخت افزاری باشه
اولین نظر ها باید بره سمت cpu و fan اون و همچنین silicon روی cpu
سلامنقل قول:
احتمال داره که روی با یاس شما یه ویروسی نشسته باشه.
با آنتی ویروس تحت داس یه اسکن کنید/
موفق باشید
سلامنقل قول:
من نرم افزار Trojan Remover رو نصب کردم این بلا سرم اومد ولی با عوض کردن ویندوز مشکل برطرف شد .
احتمالا شما هم نرم افزاری نصب کردید که باعث این مشکل شده.
موفق باشید :40:
این کد اکتیو ویندوز سرویس پک 3 رو از کجا میشه گیر آورد؟
این یک کد اکتیونقل قول:
pppp3-3kfx7-jv4th-8chrx-bfxfb
از همگی دوستان ممنون بخاطر کمکتون،حالا یک چیزی،من متاسفانه هنوز وقت نکردم این کارهایی رو گه گفتید انجام دهم،و نرم افزار خاصی هم نصب نکردم ولی نمیدونم این مادر مرده چه مرگشه،دیوانه من کرده!!!
من نرم افزار سیستم مکانیک رو نصب کردم،و توی قسمت هاش یک گزینه دیدیم که نوشته بود برای تعمیر هارد از نظر بد سکتور یا....به هرحال اسکنش که کردم درست شد،بعد 1روز باز اینطور شد که رفتم و از دوباره این کار رو کردم و فعلا درسته،تنظیمات بایوس هم ریست کردم گفتم شاید مال اون باشه،ولی احتمال داره ویروسی توی بایوس من نشسته که حتما یک اسکنی هم میکنم.
با نود 32 ورژن 4 ان هم کل سیستم رو اسکن کردم چیزی گیر نیاورد ولی حتما یک تروجان ریموور نصب میکنم شاید اتفاقی افتاد.
من از همه شما دوستان سپاس گزارم،اگر راه حل دیگیری هم به ذهنتان امد بسیار خوشخال میشوم که به من اطلاع دهید.با تشکر
سلامنقل قول:
دوست من فقط یادتون نره که اگه میخواین سیستم را scan کنید با یه آنت ویروس آپدیت شده این کار را انجام دهید/ ورژن آنتی ویروس زیاد مهم نیست.
موفق باشید/
سلام من ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 را از اینترنت دانلود کردم بعد از طریق نرو ریختم روی سی دی اما بوت نمیکنه چکار باید بکنم؟
سی دی شما باید قابلیت بوتیبل داشته باشد
درود و خسته نباشید.من تیک گزینه ی welcome screen رو میزنم.اما بعضی وقتا .یندوز با welcome screen بالا میاد و بیشتر مواقع بدون اون!!!!!.یه مشکل دیگه هم data execution هست که با دستور bcdedit /set {current} nx AlwaysOff انجام نمیشه و پیغام میده که:
'bcdedit' is not recognized as an internal or external command.operable program or batch file
ممنون اگه کمک کنین
با سلام میخوام ویندوز عوض کنم چطوری اپدیت های ویندوز بک اپ بگیرم که عوض کردم این همه اپدیت نپره
دوستان سلام - یه مشکل عجیب . چند وقتیه هر فلشی میزنم توی usb امکان write را نمیده و فقط میتونم read کنم . یهو شده و کار خاصی هم نکردم . پیغامش هم به اینصورته --> the disk is write protected . remove the write protection or use another disk بخدا کلافم کرده . هرکاری می کنم حل نمیشه . بعد اینهمه مدت این مشکل را اولین بار میبینم . جالب اینجاست فلش روی سیستم های دیگه جواب میده . و اصلا نمیخوام ویندوز عوض کنم .
ممنون میشم کمک کنید
تو تاپیک برسی مشکلات ویندوز جوابتون رو دادم ولی دوباره اینجا هم اعلام میکنم خدمتتوننقل قول:
سلام.
میخوام وین xp سرویس پک 3 64 بیتی بخرم. کلا مدیا سنتر بگیرم یا پروفشنال یا ... . میخوام آخرین و جدیدترین ورژن باشه.
سیدی کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟ اگه بخوام از این جا دانلود کنم کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
64 بیتی با برنامه های 32 بیتی مشکلی نداره؟ اجرا میشن؟
میدونم سرعت 64 بالاتره. ولی شنیدم مشکلاتی داره. توصیه میکنید 32 بیتی بخرم یا 64 بیتی؟
سلامنقل قول:
پیمان جان اگه سیستم شما 64 بیت را ساپورت می کنه بدون شک 64 بیت را نصب کنید تا از تمام امکانات و توانایی های سیستمتون استفاده کنید . مثل پشتیبانی از میزان حافظه رم بالا و سرعت بالای اون .
اما تا جایی که من اطلاع دارم سرویس پک 3 هنوز 64 بیت نداره .
پیشنهاد من SP2 64 بیت هستش .
برای دانلود SP3 هم میتونی به ادرس زیر رجوع کنی .
موفق باشی .
سلام.
ممنون مهدی جان.
نگفتی پروفشنال دانلود کنم یا مدیا سنتر؟
بعد هم اگه سرویس پک 2 64 بیتی دانلود کنم که دیگه امکان نصب سرویس پک 3 32 بیتی وجود نداره درسته؟
xp سرویس پک 2 64 بیتی هر چی تو سایت گشتم پیدا نکردم. همه لینک ها پاک شدن. تاپیک ویندوزهای اورجینال و دستکاری شده رو تا صفحه 9 بررسی کردم و هیچ لینکی سالم نبود. فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک سالم بود که اونم تو پست بعدی یکی اومده گفته فایل مشکل داره.
یعنی بی خیال شم؟
سلام
مطمئنا پروفشنال بهتره
مدیا سنتر برای کسایی خوبه که کارهایی در ضمینه مالتی مدیا انجام میدن .
میتونی چند تا ویندوز با هم داشته باشی . حتی چند تا xp
اما نصب ویندوزها همیشه از قدیم به جدید بوده . یعنی ابتدا sp2 در درایو c و بعد sp3 در هر درایوی که دلت خواست .
بهتره توی انجمن درخواست نرم افزار درخواست لینک ویندوزی که میخوای را بدی تا لینک دانلودش را بهت بدن .
موفق باشی :)
سلام دوستان
ندونستم کجا مصرح کنم ببخشید منو
سرویس پک 3 بود ویروس گرفت با ایمن خواستم ویروس کشی کنم از بوت اون 4 گزینه بود اشتباهی ماکستور بوت رو انتخاب کردم اومد بالا ویروس کشی کرده و حالا که اومدم میبینم فرمت پارتیشن من بهم خورده و دو تا از درایور هام گم شده چطوری میشه به این بینوا کمک کرد اطلاعات اون خیلی مهم بود پروژه ارشدم عکسهای خانوادگی و کلی چیز بدرد بخور توش بود لطفا کمک کنید
سلام دوستان
سیستم صدای من به این صورت در اومده و نصب نمیشه
و زمان نصب برنامه صدا به این ارور ها بر میخورم
حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
میگه که کارت صدا نیاز داره که همراه روشن شدن کامپیوتر بوت بشه.
مشکل نرم افزاری بعید میدونم باشه ، یه چک از مادربورد و کارت صدات کن ببین مشکل از سخت افزار نیست ؟
به این عکس ها هم توجه کنیدنقل قول:
با این اوصاف هترین راه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
من وقتی نوت پد ویندوز رو باز می کنم ، و نوشته ای می نویسم و سیو یا save as... رو می زنم ، صفحه بسته میشه ، صفحه ای نمیاد برای سیو...
چه کنم ؟
اگر به عکس ها توجه کنی جلوی مشخصات درایور و کارت صدا نوشته Unknown یعنی نامعلوم .نقل قول:
Update Driver رو بزن و در انتخاب مسیر CD کارت صدا رو انتخاب کن و OK کن(البته قبلش CD رو بنداز داخل CD-Rom)
اگر این راه هم افاقه نکرد آخرین ورژن درایور کارت صدا رو از سایت شرکت سازنده دانلود و نصب کن.
البته می تونه مشکل از ویندوز هم باشه چون بعضی ویندوزا بعضی کارت ها رو نصب و پشتیبانی نمی کنن (البته ویندوزای دستکاری شده که تو بازار پٌرند)
خب عزیز وقتی سیو می کنی فایل با تمام محتویات جدیدی که توش نوشتی سیو میشه و نیازی به پرسش از سوی ویندوز برای سیو کردم فایل نیست.نقل قول:
متاسفانه سیستم اجزای اپدیت و یونیستال برنامه را نمیدهدنقل قول:
فکر میکنم باید اخرین ورژن را بگیرم البته یک نکته
من یک ویندوز جدید نیز ریختم ااما افاقه نکرد
فایل با چه نامی و در کجا سیو میشه ؟ من فایل قدیمی رو باز نمی کنم که توش تغییر بدم بعدش اینطوری بشه ( یعنی روی فایل قبلی ذخیره بشه ، و اگر دقت کنید می بینید که من گفتم save as هم میزنم برنامه بسته میشه در صورتی که باید قبلش یک پرسشی بشه ) ، من یک فایل جدید باز می کنم. قاعدتا باید پرسش بشه با چه نامی و در کجا ذخیره کنه فایل رو....نقل قول:
خب عزیز وقتی سیو می کنی فایل با تمام محتویات جدیدی که توش نوشتی سیو میشه و نیازی به پرسش از سوی ویندوز برای سیو کردم فایل نیست.
سلام. يك كپي از ويندوز اريجينال كه واسه لپ تاپ دل توسط شركت زيگورات منتشر شده است بدستم رسيده كه موقع نصب هيچگونه سريالي نمي خواهد ولي بعد اينكه ويندوز بالا مي آيد پيام اكتيويشن مياد كه ميگه ويندوز 30 روزه هستش و كد اونو وارد كنيد. خودم قبلا رو ويندوزهاي معمولي كه داشتم براي آپ ديتشون در قسمت ريجستري مقداري رو به صفر تغيير مي دادم در بخش oobe timer سپس در بخش ايكتينگ كد مخصوصي كه داشتم كه رو وارد مي كردم و ويندوز اكتيو مي شد و قابل آپ ديت مي شد ولي اين كد و اين ترفند ديگه رو ويندوز اورجينال كارساز نيستش.
خلاصه كلام نياز مبرم كه كد< سريال يا هرچي براي فعال سازي اين ويندوز ارجينال سرويس پك 3 دارم. بدون اين كد نه ويندوز مديا پلير 11 نصب مي شه نه بعضي برنامه ديگه خواهشا كمكم كنيد
ببین اینا بدردت میخورن :نقل قول:
g4cmg-6jw3d-x729t-h262v-f4cbd
dvf3c-vcd4d-p9qgw-8j3hp-6q76j
q2tvx-7rt4h-pg7bf-qr72h-7cw7q
سلام.من بعد از اینکه ویندوزمو نصب کردم با این مشکل روبرو شدم یعنی هر وقت میخوام به درایو های دیگه برم با این مشکل روبرو میشم و مجبور میشم از folders استفاده کنم.
سلامنقل قول:
میگه که یکی از محتویات فولدر Recycler پاک شده .
برای رفع این مشکل می تونی یک بار ویندوز رو Repair کنی.
ویندوزو عوض کردم بازم مشکل حل نشد حتی از یه ویندوز دیگه برای نصب استفاده کردم.