آتاري : هواپيما و ماشين
Blood 1996
بازي ترسناك و اولين بازي ويدئويي جهان تحت داس به همراه Doom , Redneck كه اون موقع غوغايي به پا كرده بودن..
Printable View
آتاري : هواپيما و ماشين
Blood 1996
بازي ترسناك و اولين بازي ويدئويي جهان تحت داس به همراه Doom , Redneck كه اون موقع غوغايي به پا كرده بودن..
منم فک میکنم ماریو بود روی میکرو
البته فک کنم قبلش هم اتاری دستی بازی میکردم
:31:نقل قول:
يه دستگاه براي بازي كه الان فسيلشم فكر نكنم بتوني گير بياري البته من مال خودمو هنوز نگه داشتم
بازی ماریو میکرو
s3.freedownloadsplace.com/games-16/Old-Super-Mario-Bros.zip
لینکش واسه دانلود برای اجرا رو PC فقط صفحش کوچیکه .
Stronghold Crusader
هنوزم دارم بازی میکنم :31:
سلام.
يه بازي بود كه تفنگ رو سمت تلويزيون ميگرفتي بعد مرغابي يا غاز بود ميپريد هوا مي زديش سگه هم پارس ميكرد ميرفت دنبال شكارت، اونم تو تلوزيون سياه سفيد :31:. خيلي دوسش داشتم فقط يادم نمياد اتاري بود يا ميكرو.:11:
میـــــــــکـــــــــــــ ـرو بود:20::20:نقل قول:
یه بازی 2D بود که یه سری وایکینگ بودن(شاید هم بربر) یکیشون یه سپر داشت باهاش گلاید میکرد یکم یکیشونم فکر کنم خیلی سریع بود...تو pc بود خیلی حال میداد:20:
ولی اسمش یادم نمیاد:41:
ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــــول :40::40::40::40::40::40::40::40::40::26::26::26:نقل قول:
لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــول
ایولنقل قول:
اولین بازی هایی که کردم هواپیمای آتاری بود با همین بازی مرغابی
چه حالی میداد اون موقع ها :40::40:
هواپیمای آتاری مورتال کامبت
کلانتر با سگا.خیلی باحال بود خیییییییییییییییییییلی.یا ش بخیر درسته که الان بازیها خیلی پیشرفت کردن ولی بازیهای اون موقع یه صفای دیگه داشت
بازی رمبو روی سگا.یادش بخیر
پینگ پونگ روی TV-GAME
یادش به خیر اولین باری که دیدم همچین هنگ کردم که انگار چیه :31:نقل قول:
هواپیمای آتاری البته همون موقع هم دزد و پلیس و یک بازی دیگه که یک غواص بود که به ماهی و اینجور چیزها نخوری بود.
اصلا یادم نمیاد ولی احتمالا با میکرو بوده:5:
پرنس آو پرشین
نه ازین سری ها خیلی قدیمیه دو بعدی بود
میشه یه عکس ازش برام بزارید:11:
بازی Dave واسه پی سی 10 سال پیش
هواپیما رو کمودور :31:
میکرو سالشو درست خاطرم نیست ولی 10500 تومن اگه اشتباه نکنم بهش پول داده بود پدرم، خدا برام نگهداره پدر و مادرو سایشون بالا سرمون باشه انشاله
نمیدونم شایدmicroقارچ
قارچ خور میکرو. :31:
یادش بخیر اون روزها
قارچ خور(ماریو) روی دندی(میکرو)
هواپیما روی آتاری دستی :31:
سوپر ماریو - میکرو :) یادش بخیر ...
هواپیما رو آتاری 21 سال پیش
PES2012 روی XBOX360 یه ساعت پیش! :دی
قارچ خور توی میکرو
اولیش قاچ خور بود تو آتاری اونم خونه همسایه مون
2ومیشم مرتال کمبت بود با سگا :27:
اتاری که قارچ خور نداشت اون میکرو بودهنقل قول:
اولین بازی خودم هواپیما با دسته خلبانی اتاری
ای جان.....اینجوری بگم اولین بازی سه بعدی که من بازی کردم resident Evil 2 روی pc بود که تازه خریده بودم:40:
به جان خودم چنان لذتی از این بازی بردم که هنوز که هنوزه هیچ بازی به گردش هم نرسیده :8::31:
اولین بازی من با odyssey2 مال شرکت magnavox بود . که مال داییم بود . سال 1982 خرید بودش . دستگاه خیلی قشنگی بود و بازی هاش بصورت کارتریج بود. اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قارچ خور خیلی با حال بود یا همون ماریو:46:
تایپیک باهالی زدی دمت گرم
اولین بازی با اتاری پسر عموم بازی کردم قارچ خور یادش بخیر:20:
بعدش سال 76 اینا سگا خریدم فیلم پسر همسایمونو ازش گرفتم کلانتر رو بازی کردم چقدر دنبال سکه میگشتم بخورمشون:38:
اولین بازی تو اتاری نقطه خور یا همون -- من تو سگا شورش در شهر تو پلی استیشن 2 (یادش بخیر اون موقع میگفتیم سونی2):22: نید فور اسپید 3 تو پی سی
شابد جالب باشه ولی من اصلا یادم نمیاد. ولی میدونم دوروبر سال 1992 بود. و بازی های زیادی داشتیم.
هم کامپیوتر اپل، هم sega master system 2 ، هم خونه ی دوستامون nintendo ، هم خونه ی عموم آتاری.
نمیدونم کدومش اول بود و چه بازی ای رو اول بازی کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچکس نمیشینه همه ی این نظز ها رو بخونه. 40 صفحه نظر!!!
ولی یه چیز که هست اینه که من بازیهام رو نمی کنم. من بازیهام رو بازی می کنم. (گفتم شاید این سوال نکته انحرافی داشت...)