حالا به فرض بازی رو روی 2 dvd هم گیر بیاریم از کجا میشه فهمید نسخه کاملش هست و دستکاری نشده.
Printable View
حالا به فرض بازی رو روی 2 dvd هم گیر بیاریم از کجا میشه فهمید نسخه کاملش هست و دستکاری نشده.
هان؟ چی سانسور شده؟ بازی که دموهاش به جز خاطرات الیکا که چند ثانیه موقع Power گرفتن Bink بود همش Ingame Cutscene هست. البته تو ورژن کنسولش.
خوب بلاخره از کجا میشه فهمید کامله یا نه ؟
یادمه یه زمانی تو محل با دوستان که adsl پرسرعت داشتن
هر کی چند لینک دانلود میکرد و بازی کامل میشد بعد این لینک هارو میدادن به همه
قضیه سانسور کردن صحت داره متاسفانه
از این به بعد بازی ها یا سانسور میشن یا ممنوع میشن !
بازی های دوبله هم زیاد میشه و صدا ها هم از این به بعد سانسور میشه !
کلا اوضاع خیلی خیطه ! :دي
الان این نسخه ای که دست ماست سانسوریه ؟؟!!!!نقل قول:
2 dvd
برا كنسولم همچين اتفاق ناگواري رخ ميده؟؟؟:31:نقل قول:
نه حالا تا بخوان سانسور کنن طول میکشه الان نسخه هایی که هست همشون کامله
2 dvd
خوبه خیالمون راحت شد :31:نقل قول:
بابا سانسور کجا بود چرا الاکی شایعه درست می کنید
تا 2 ماه دیگه بهت میگم شایعه است یا واقعیت ! :دي
100% واقعيته دوست عزيز!!!تو به اين فكر كن كه توي اين مملكت هيچي بعيد نيست.همه كار ميكنن تا همه چيو همه كسو محدود كنن به دلايل مختلف و الكي
دقیقا.بازی خیلی آسونه.مرگ کلا تو بازی هیچ معنایی نداره.اولین راهیی که به ذهنت برسه رو امتحان میکنی فوقش دوباره برمیگردی سر جات!!از اون بدتر غولاشه.مگه میشه آدم تو یک بازی نمیره؟با دقیقا 2 ساعت بازی 5 تا منطقه رو گرفتم.اینجوری که تا چند ساعت دیگه تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
----------
گرافیکش هم تو نگاه اول کمی بی خود میاد.اما یکم که بازی کردم واقعا خوشم اومد.مخصوصا وقتی همه جا گل کاری میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این بازی رو کسی نمیتونی سانسور کنه.کلا خیالتون راحت!تازه این قضیه سانسور ماله یک سال پیش هست.پارسال کین اند لینچ و پرواستریت رو کاملا سانسور کردن و دادن دست ما.
اما دوباره یک مدت شل گرفتن و الان دوباره شروع کردن.باز دو ماه دیگه یادشون میره.سال دیگه این موقع یادشون میاد بازیا رو باید سانسور کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا مگه سانسور كردن به همين سادگي هاست
حداقل 3 ماه طول ميكشه تا بخوان بازي رو سانسور كنن . نه اينكه 2 روز نشده تو دنيا پخش شده اينجا سانسور شدش رو بفروشن
الكي شايعه درست نكنيد.
مینیمم و ماکزیمم سیستم مورد نیاز برای بازی را کسی میدونه بگوید
ایول. ببینین چی کار کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که فقط همین اسکینو یافتم.کد:http://i38.tinypic.com/157118z.jpg
کسی یاد نداره همه اسکینا رو باز کنه؟اگر بلدین از ما دریغ نکنین.
دوستان اون قسمت بود كه غولش به زنه بود بايد ميرفتي دنبالش بعد اليكارم بسته بود من خودمو انداختم پايين ديدم اليكا
خودشو آزاد كرد اومد منو نجات داد بعد دوباره رفت سر جاش بسته شد به زمين:31:خيلي با حال بود
فعلا بی خیال سانسور و این چیزا
بازی رو بچسبین !
وقتی داشتم با الیکا صحبت میکردم بهش گیر دادم بعد من بیست سوالی بازی می کردم اونم هی میگفت دنیا داره نابود میشه بعد تو می خوای بازی کنی ! بعد من هی ادامه دادم تا گفت این بازی خیلی احمفانه است هی ادامه دادم تا دیگه بی خیال شدم !
Jade Skin از بازی Beyond Good and Evil برای Elika یک بار بازیو تموم کن و برای Altair به Special Contect Xbox Live ( برای PC را نمی دونم ) وصل شو و دانلود کن.نقل قول:
آره خیلی دایالوگ هست هر منطقه جدید که میری دایالوگهای جدیدی باز میشه. سعی کن تا می تونی دایالوگ هارو گوش کنی چون بعد دیگه تمی تونی اینارو بشنوی ( هر چی به آخرش نزدیک میشی)نقل قول:
فعلا بی خیال سانسور و این چیزا
بازی رو بچسبین !
وقتی داشتم با الیکا صحبت میکردم بهش گیر دادم بعد من بیست سوالی بازی می کردم اونم هی میگفت دنیا داره نابود میشه بعد تو می خوای بازی کنی ! بعد من هی ادامه دادم تا گفت این بازی خیلی احمفانه است هی ادامه دادم تا دیگه بی خیال شدم !
در یک کلام ایا بازی به خوبی پرنسهای قبلی هست؟یا از ac بهتر هست یا به اون اثر نمیرسه!؟
اگه انتظار داري مثل سه گانه ي قبلي بازي خفن اكشن باشه بايد بگم كه اونجوري نيستش.گرافيك خوبه.نقل قول:
gameplay خوبو روونه ولي همون جور كه گفتم اكشنش كمه.به نظر من خيلي بهتر مي تونست بشه.
به جای اینکه بازی Action/Advanture باشه الان Advanture/Action هست! خودش یک تجربه جدیده حتما امتحان کن. برای X360 یک Achivement داره به نام "Be Gentle With Her" که باید برای گرفتنش کمتر از 100 بار Elika شمارو تو بازی نجات بده که برای گرفتنش آدم باید حواسشو جمع کنه.نقل قول:
وای!!!
من بازی رو گرفتم
پشیمونم
فکر نمی کردم اینقدر کارتونی باشه!
وحشتناکه!
تنظیمات گرافیکی این بازی کجاست داخل option که نیست؟
دوستانی که بازی کردن یکمی از بازی تعریف کنند ببینیم ارزش داره بریم بخریم یا نه .
مثلا Bug داره یا نه ؟
گیم پلی بازی چطوریه ؟
صفحه 30 به طور خیلی خلاصه توضیح داده بودم :نقل قول:
نقل قول:
خوب بازی بسیار زیبا بود.
gameplay :
این بازی اصلا شبیه assassin نیست و بیشتر منو یاد شماره pop : Warrior within میندازه. تو این بازی فقط prince و elika تنها هستند. مبارزه ها محدوده تعداد دشمنها هم خیلی خیلی کم. تقریبا همه نبردها به حالت خاص sequence key و combo های آسون و مختلف انجام میشه. این بازی 4 تا boss fight داره که با هر کدام 5 بار باید بجنگید.( به جز پدر elika که هر دفعه بعد از گرقتن power ها با او روبه رو میشوید) ترتیب خاصی نداره و بر حسب انتخاب خودتون می تونید به هر منطقه که خواستید برید( البته بستگی به این داره که کدوم power را در temple انتخاب کنید). بعد از heal کردن هر منطقه یک سری light seed در منطقه بوجود می آید که آنها را باید برای بدست آوردن قدرتهای بعدی برای elika بگیرید (45 عدد برای هر منطقه) که مستلزم پرشها و عملیت آکروباتیک متعدد و رفتن همان منطقه از نو هست. هر منطقه هم معماهای مخصوص به خود و راه مخصوص به خود را دارد که برای عبور و حل کردن آنها راه حل های مختلفی را می طلبد که از یکنواخت شدن بازی جلوگیری خواهد کرد.
graphic :
گرافیک بازی هم بسیار زیباست و اصلا احساس نارضایتی نخواهید کرد. همه بازی cellshade به نظر نخواهد آمد.
وجود elika هم خیلی خوبه و اصلا احساس تنهایی نخواید کرد. نقش او در اوایل بازی بسیار مهمتر از نقش شما احساس می شود و فکر می کنید که به هیچ دردی نمی خورید. ولی با گذشت زمان معلوم می شود که به تنهایی نمی تواند کاری انجام دهد. Conversation های متعددی در بازی بین prince و elika وجود داره که بیشترش خنده داره کلا بازی احساس شوخ طبعی زیادی داره.
در نسخه x360 باگی ندیدم. صدا گذاری هم خیلی خوبه فقط صدای prince در اوایل بازی مشکل داره که در ادامه بهتر میشه. البته نقش اول بازی prince نیست و او یک دزد است ! که خر خود به نام farah ! که پر از بار طلا دزدی از قبرها بوده ( به قول خودش tomb raider هست نه دزد !!) در صحرا گم کرده و بعد با elika روبه رو می شود و ناخواسته و ناگهان وارد جریان بازی می شود. شروع اتفاقات اول بازی بسیار تند و سریع است و همان اول توضیح زیاد داده نمی شود.
اگر در انجام یک عمل آکروبتیک اشتباه کنید و از جایی بیوفتید elika همیشه شما را نجات خواهد داد و شما را به سکوی صاف قبلی که شروع کردید خواهد برد که این بازی را بسیار آسان کرده و مجبور نیستید بازی را از قبل تر شروع کنید. این مسئله در مورد جنگیدن صدق می کند. اگر در نبرد شکست بخورید ( که این خیلی ضایع هست دشمنان حتی بعد از پیشروی بازی آن قدر سخت نخواهند شد که از پسشان بر نیایید!) او شما را نجات خواهد داد ولی دشمنان هم مقداری از جان از دست رفته خود را باز میابند.
شاید باید اسم بازی thief of persia یا princess of persia بود بیشتر به داستان بازی می خورد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجام این بازی به همه توصیه می شود چون یک تجربه کاملا جدید است. خودتان را برای کلید زدن حسابی آماده کنید!!
منم به همه توصیه میکنم دیالوگ ها رو گوش کنننقل قول:
آره خیلی دایالوگ هست هر منطقه جدید که میری دایالوگهای جدیدی باز میشه. سعی کن تا می تونی دایالوگ هارو گوش کنی چون بعد دیگه تمی تونی اینارو بشنوی ( هر چی به آخرش نزدیک میشی)
نکات طنز جالب + بسیاری از نکات داستان در دیالوگ ها گفته میشه
آره شخصیت Prince که هنوز Prince نشده و در آخر شماره 3 میشه حالت Dante را به خودش گرفته.نقل قول:
کسی نمی دونه:9:نقل قول:
مثلا رزولوشن بازی رو از کجا میشه تغییر داد تو اپشن که موردی برای این کار وجود نداره:19:
در پوشه ای که بازی رو نصب کردید یک launcher هست که تنظیمات در اونه
شما اصلا به ارزش هنری گرافیک توجه نکردی ...نقل قول:
وای!!!
من بازی رو گرفتم
پشیمونم
فکر نمی کردم اینقدر کارتونی باشه!
وحشتناکه!
از نظر هنری شاهکاره
سلام دوستان من ميخوام بازي رو بگيرم ولي نميدونم به سيستم خصوصا cpu ميخوره يا نه؟
سيستم من:
cpu:3.2full p4
ram:2gig
VGA:8500 geforce
نقل قول:
پسر.
سیستمت دقیقا مثل منه.
فکر کنم بتونی یه کااریی بکنی.البته اگه رو وستا بازی کنی بهتره.
بچه ها من دارم بازی رو نصب میکنم ... گرافیکش رو دیدم طاقت نیوردم و ناچارا بازی رو خریدم :دی
از شماها کسی بازی رو خریده ؟
من گرفتم الان هم در حین بازی دارم نکات جالب رو یادداشت میکنم که نقد خوبی بنویسم !نقل قول:
بچه ها من دارم بازی رو نصب میکنم ... گرافیکش رو دیدم طاقت نیوردم و ناچارا بازی رو خریدم :biggrin:
از شماها کسی بازی رو خریده ؟
راستش من امروز زیاد وقت نکردم بازی کنم ... شاید 5 دقیقه بیشتر بازی نکردم و الان برای قضاوت کردن خیلی زوده ...
ولی در مورد گرافیک بازی ... به نظر من گرافیکش یه جوریه، هم با حاله، هم حال نمیده :دی
با حاله چون تا حالا بازی بدین شکل نیومده و این یه تکنیک جدیده، ولی نمیدونم چرا بی حاله.
شاید به خاطر اینه که من زیاد بازی نکردم.
خودمم نفهمیدم چی گفتم :31:
من پرنس گرفتم روون بازی میکنم رو حداکثر گرافیک ولی فقط وقتی میخواد بازی رو Load کنه حدوده 5 دقیقه گیر میکنه سر تصویر Load که یه دایره که میچرخه گیر می کنه و بعد از گیر میره تو بازی
سیستمم :
CPU: E8400
Ram: 2 gig
VGA: 8600 gts
سلام!
امروز بازی رو گرفتم!
به نظر من 9.4 برای بازی حرف گزافی هستش! و 8.5 برای بازی خیلی منصانه تر هستش!
در کل بازی اصلا جز برترین های سال نیستش!
من یه کم بیشتر بازی کردم ...
اینم یه شات ...
ولی اصلا یه حسی نسبت به بازیش دارم !
زیاد حال نمیده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید به خاطر گرافیکش باشه. یه جوریه.
این شاتی که گذاشتی از داخل بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجوری؟؟؟؟؟ خیلی کارتونی!!!!!!!!!!
اینطور که معلومه یوبیسافت پرونده ی درخشان پرنس رو خراب کرد من 3 نسخه ی قبلی بازی رو همشون رو تموم کردم و خیلی توپ بودن مخصوصا 1 ولی این نسخه رو فعلا نگرفتم (یعنی وقت نکردم برم بگیرم)ولی از تعریف دوستان معلوم که بازی زیاد هیجانش بالا نیست!!!
من یه چیزی تو این بازی دیدم که منو بیش از پیش مجذوب خودش کرد !!! می دونین چی ؟؟!!!
الیکا وقتی می خواد از Ormazd کمک بگیره فارسی صحبت می کنه :18: !!!!
بله درست خوندین ! برید خودتون گوش کنید:8: ! برید داخل منو صدا ها و صدای موزیک و صدای صحنه رو خیلی کم کنید و صدا صحبت کردن زیاد باشه !
حالا چه چیزایی رو الیکا فارسی می گه ! موقعی که راه رو نشون میده یه نوری میاد راه رو نشون می ده اون موقع اولش یه چیزی با خودش می گه دیگه , اون رو صدا رو زیاد کنید ! اینارو می گه !
با راهنمایی ارمزد !
راه را نشان بده !
ارمزد را پرستش کن !
روشن کن !
مسیر را نشان بده !
یا موقعی که می خواد با اون قدرت استفاده کنه ! مثلا موقعی که می خواد از قدرت بالهای ارمزد استفاده کنه می گه : پرواز ... لطافت ...
یا موقعی که می خواد یک سرزمینی رو نجات بده و از تاریکی در بیاره می گه :
ارمزد این سرزمین را شفا بده ! :20:
برید با دقت (نه زیاد هم دقت نمی خواد) ولی چون گوینده آمریکایی بوده و تا به حال به عمرش یه 1 ثانیه هم فارسی صحبت نکرده بوده یک بد تلفظ می کنه ولی بازم می فهمی !
خدا از وقتی دیدم که شاهزاده فارسی بالاخره تو بازیش 4 کلمه فارسی هم صحبت می کنن خیلی حال کردم ! خدایی ایول دارن ! اصلا باید خودتون بشونید ! اینقد باحاله:21: