1-review برای نسخه 360 هستش.
2-بازی برای PC کامل نیست و تعداد مراحل محدودی داره.در واقع به نوعی DEMO یا نسخه آزمایشی هستش.
3-بازی 24 اکتبر میاد.تو videogamer.com یه شمارش معکوس گذاشته.میتونید برید ببینید.
Printable View
1-review برای نسخه 360 هستش.
2-بازی برای PC کامل نیست و تعداد مراحل محدودی داره.در واقع به نوعی DEMO یا نسخه آزمایشی هستش.
3-بازی 24 اکتبر میاد.تو videogamer.com یه شمارش معکوس گذاشته.میتونید برید ببینید.
من از يكي پرسيدم گفت فردا ، پس فردا مياد ، يعني اين دمو هست و مشكل داره؟
این پشتیبانی تکین به من گفت فوله ! من هر چی گفتم چطور ممکنه 1 دی وی دی باشه گفت فوله .. دیال آپ هم هستم نتونستم زیاد بگردم دنبال تاریخ ..
ماشاا... گیم اسپات هم سرورش چقدر مسخره است اصلا لود نمیشه درست !
انگار این بازی که به حجم 3.8 گیگ است نسخه دمو می باشد از آنجایی که فضای مورد نیاز برای نصب این بازی 12 گیگ اعلام شده پس باید حداقل 2 تا dvd باشد پس به حجم 3.8 گیگ امکان ندارد
کد:
Drive Space 12 GB of free spaceکد:http://www.amazon.com/Far-Cry-2-Pc/dp/B000X9FV5MHard
در ضمن نسخه xbox به حجم Size: 6.76 GB
Release Name: Far.Cry.2.USA.XBOX360
است و map editor نداره ولی نسخه پی سی داره پس مقداری هم باید به خاطر مپ ادیتور زیادتر باشد پس می شود تیجه گرفت که حداقل باید 2 تا dvd باشد
بازی 21 اکتبر یعنی دیروز در امریکا برای PC و دو کنسول ریلیز شده در اروپا 24 اکتبر ریلیز میشه حجم بازی هم خیلی زیاد نیست ظاهرا 3.6 گیگه فقط برای نسخه تک زبانه خوب نسخه های چند زبانه یه 1-2 گیگ احتمالا حجمشون بیشتر میشه . بازی دمو یا چیزی هم که نداره بعید میدونم نسخه ای که در اینترنت هست مشکل دار باشه ولی خوب حجم بازی خیلی کمتر از اون چیزیه که همه فکر میکردن در هر صورت تا کرک بازی نیاد نمیشه نظر قطعی رو داد .
IGN هم نسخه XBOX360 بازی رو Review کرده امتیاز 8.4 رو داده که خیلی هم جالب نیست من خودم پیشبینیم 9 - 9.5 بود . یکمی از A.I بازی شاکی بوده و کلا Gameplay و چند تا چیز دیگه . کلا چیزی که باید بگم اینه که شاید بازی از اون حدی که همه انتظار داشتن یه پله پایین تر بوده .
یه خبر خوب به همه اینکه گرافیک بازی از نظر سنگینی اصلا در حد Crysis نیست و سبکتره به طوری که با یک کارت تکی (حالا ممکنه کارت خیلی خفن) شما میتونید بازی رو در حداکثر گرافیک و رزولوشن (یعنی در رزولوشن 2560x1600 و AF در 16x و تمامی جزئیات در VeryHigh) در یک فریم ریت کاملا قابل بازی , بازی کنید ولی این اتفاقیه که هیچ وقت در Crysis نمیفته در Crysis شما برای بازی کردن در حداکثر گرافیک باید از تکنولوژی های چند کارتی حتما استفاده کنید و یه کارت هرچند قویترین , توانایی رفع نیاز بازی رو نداره . حداکثر فریم ریت هم در بازی با GTX280 بدست میاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTU3MCwxLCxoZW50aGlzdWFzdA==
دمش گرم 4850 میانگین توی این رزولوشن 31 فرم میده اگه توی رزولوشن 1152 بزارم که کولاک میکنه ...
واقعا موتور گرافیکیش کرای انجین رو می خوره
این بازی عرضه شد...تو سایت تکین گذاشته
ولی مثل این که کرک نشده
میگن کرکش مثل کرک بازی alone in the dark هست و باید کانکت بشی تا تائیدیه بگیری
ولی اینطوری که فعلا نمی تونیم تائیدیه بگیریم
لینک کرک بازی :
کد:http://odsiebie.com/pokaz/800208---9a32.html
چه اسیر شدیما ای بابا 360 خدا بیامورزت !!
دوست عزیز 4 روزه که توی سایت تکین گذاشته شده ... :13:نقل قول:
دوست عزیز شما که سیستمت واسه این بازی مشکلی نداره .نقل قول:
توی همه ی تاپیک هایی که بازی منتشر شده شما همچین پستی دادی !! :دینقل قول:
انتشار بازی کی هست رسمیش رو میگم ها. چندم اکتبره؟
بازی هم کرک شد :31: و حجم بازی هم همون حدود 3.7 گیگ هست .
ما که رفتیم دانلود کنیم اینم تورنت بازی هرکی خواست دانلود کنه . :31::31:
کد:http://thepiratebay.org/torrent/4455386/FAR_CRY_2_CLONEDVD
مگه میشه !!؟نقل قول:
3.7 گیگ هست .
کد:http://www.guru3d.com/article/far-cry-2-pc-vga-graphics-performance-review/5
اینم از Razor که همرا کرک عرضه کرد :
کد:http://thepiratebay.org/torrent/4460439/Far_Cry_2-Razor1911
بله همینه حجمش , در مورد گرافیک نباید انتظار گرافیک Crysis داشته باشی از این بازی .نقل قول:
مگه میشه !!؟
ببین اگه حجمش اینی باشه که شما میگی (که اصلا باور نمیکنم حالا هر سایتی که بگه)تابازی به دستم نرسه باور نمیکنم (آخه مگه میشه بازی به این بزرگی حجمش 3.7 گیگ باشه)نقل قول:
بله همینه حجمش , در مورد گرافیک نباید انتظار گرافیک Crysis داشته باشی از این بازی .
گرافیک هم: آخه همه چیز که گرافیک نمیشه مطمئن باشین Far Cry2 در گیم پلی کرایسی را میخوره! گرافیکش هم فو قالعاده هست (من از روی تریلر هایی که دیدم میگم)...
گرافیک عالیه شاید به کرایسیس نرسه ولی دومین گرافیک بالا در بازی ها خواهد بود
دی وی دی این بازی به دست من رسید و 1 دونه دی وی دی بود
گرافیک کریسیس خیلی بهتر از فار کری بود
آقا من که رفتم فردا بخرم بازی رو احتمالا تو اینجا باشه قولش رو هفته پیش بهم داده بودن. فردا برم یه سرکی بکشم ببینم اومده یا نه
دادا تو هم جای من بودی اینجوری میشدی خیلی ضدحاله خداییشنقل قول:
توی همه ی تاپیک هایی که بازی منتشر شده شما همچین پستی دادی !!
دوستان اگه بازی تو بازار بود نخرید! مشکوک میزنه! به قول ساسان جان بازی با این عظمت و محتوا فق 3.7 گیگ؟!
فعلا نخرین تا چند وقتی ببینیم چی میشه!!!
دوستا تکین هم بازی رو به قیمت 1800 تومن به صورت پستی میفروشه سریعم بازی به دستتون میرسه میتونید بگیرید بازی رو .
خوب حجم بازی 99% (چون گفتم هیچی 100% نیست) همونه تکین بری میبینی بازی رو در یک DVD داره میفروشه نسخه هایی هم که رو اینترنته همه همین 3.66 - 3.7 هست همه که نمیتونن Fake باشن (با تمام این اوصاف بازم تست میکنم دیگه مشخص میشه) . بازی هم از حد انتظار یکمی پایینتر البته طبق اون چیزهایی که من تا الان خودم . اتفاقا گفتی GamePlay که IGN سره همین GamePlay امتیاز 8.4 رو به FarCry2 داد در اصل GamePlay رو 8.0 داده مثلا یکی از مواردی که گفته که بد نیست بهش اشاره کنم گفته مثلا چون بازی Open World هست شما مثلا برای ماموریتی یدفعه باید از اینطرف نقشه برید اونور نقشه که گفته این خیلی کسل آوره حتی با وجود ماشین به شوخی هم حتی گفته اگر مثلا اتوبوس یا وسیلیه نقلیه بود که میبردت خیلی خوب میشد (یا مثل AC مثلا میزاشتن انتخاب میکردی هر جا میخواستی بری میپرید اونجا) حالا تا بازی رو بازی نکنیم بازم نمیشه نظر قطعی داد باید دید چی میشه .نقل قول:
اینم لینک تکین هست :
کد:http://www.hitakgame.com/news.php?readmore=264
کسی نبود جواب ما رو بده چندم اکتبره انتشار رسمی این بازی؟
والا اولش که 21 اکتبر بود بعد شد 24 اکتبر و حالا میبینید که بازی در تاریخ 20 اکتبر اومد!نقل قول:
واسه همینه که میگم مشکوک میزنه!
دوست عزیز بازی به صورت رسمی ریلیز شده . برای اروپا فقط فردا هست 24 اکتبر در امریکا 21 ریلیز شده در استرالیا (آسیا) هم امروز 23 اکتبر .نقل قول:
نکته خیلی خوب این بازی داشتن بیش از 30-25 ساعت GamePlay هست .
اینم Review نسخه PC از IGN که امتیاز بهتری نسبت به Xbox360 گرفته 8.9 .
کد:http://pc.ign.com/articles/922/922038p1.html
ای بابا! مزخرفترین بازیهای تو بازار الان 2 تا DVD هستن! امکان نداره به هیچ وجه این نسخه اصلی باشه! این نسخه ناقصه و چند مرحله بیشتر نداره! به همراه MAP Editor البته! صبر کنید نسخه اصلی بیاد!
دوستان همان طور که میدونید فارکرای 2 منتشر شده و درایور جدید انویدیا نیز منتشر شده که این درایور 30 درصد سریعتر است در فارکرای 2 که می تونید این مطلب را مشاهده کنید
Beta driver checked
Continuation: Review Geforce 180.42: Far Cry 2 runs 30% faster
عکسهاشو تو این ادرس ببنید
از اینجا میتونید این درایور رو دان کنیدکد:http://www.pcgameshardware.com/aid,664322/Reviews/Review_Geforce_18042_Far_Cry_2_runs_30_Prozent_faster/&page=2?article_id=664322&page=1
کد:http://downloads.guru3d.com/GeForce-Forceware-180.42-XP-32-bit-download-2106.html
Far Cry 2 is DirectX 10.1
دوستان این خبر اعلام شد که فارکرای 2 آغاز کننده بازی بر مبنای directx 10.1 است و شرکت ati قصد دارد با ارائه ی یک درایور برطرف کننده برای کارت هایی که directx 10.1 را ساپورت میکنند آغاز گر باشد و این به معنای فریم بهتر برای کارت های ati است.
بازی فارکرای 2 در 21 اکتبر در آمریکا و در 24 اکتبر در اروپا منتشر میشه و برای آمریکا بر روی stream قرار می گیره
باید منتظر عکس العمل انویدیا باشیم(شرکت انویدیا قصد داشته بود directx 10.1 بروی کرایسیس وارهد آغاز کند اما به دلایلی ناموفق بوده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Friday, 17 October 2008 13:42
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A new driver to support it
Our sources have just confirmed that Far Cry 2 will be a DirectX 10.1 game. We know that Nvidia has its eye on this game and that it likes it as much as it liked the original Crysis back in October 2007, but they couldn't convince the developer to add the DirectX 10.1 support.
ATI will shortly release a hotfix driver that should boost the performance of this game on Radeon HD 4870 X2 significantly, and our sources are confident that this driver should be enough to beat Geforce GTX 280 in this game.
The game should launch on Tuesday in North America and on Friday in Europe, although some of the press already got their hands on this savannah shooter. DirectX 10.1 support in such a significant title is a great victory for ATI and we wonder if this implementation will give ATI some additional performance over Nvidia’s DirectX 10 supporting the GT200 family.
اینم از GameSpot نسخه Xbox360,PS3, PC رو Review کرد .
GameSpot هم امتیازی بهتر از امتیاز 8.5 برای هر سه نسخه به بازی نداد در کل میشه گفت بدم نیست خیلی خوبم نیست .
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/farcry2/review.html
برو بکس فردا بازی رو وست گیم می اره اگه مال وست هم 1 دی وی دی بود پس یعنی درسته
من انتظار امتیاز 9 یا 9.5 رو برای این بازی داشتم!این همه تبلیغ کردن اخرش هم 8.5!
حالا سه حالت وجود داره:
1.در دادن امتیاز به بازی اشتباه یا نامردی شده!
2.زود قضاوت کردن!
3.بازی اونطوری که سازندگانش قولش رو داده بودن نبوده!
به نظر من تا خودمون بازی رو اجرا نکنیم نمیشه نظر قطعی داد.
ati درایوری را برای directx 10.1 برای بازی فارکرای 2 این درایور منتشر ;کرد (البته نسخه بتا
که برای هم اکس پی و هم ویستا شما میتونید دانلود کنید و دیگر کارایی ها عبارتند از
Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire(tm) compatible systems
Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire(tm) compatible systems
دوستانی که کارت های ati دارند این درایور بقول معروف Hotfix را دانلود کنند و چند روز دیگه که فارکرای 2 منتشر شد بهترین بهره ی گرافیکی را ببرند.
کد:http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=38664
بازی خوبیه در خوب بوندش شکی نیست چون روش هزینه شد و چندین سال کار مداوم ولی خوب احتمالا مشکلات کوچیکی داره جالبه که GameSpot هم مشابه IGN یکی از مشکلات بازی رو همون حرکت در محیط OpenWorld بازی اعلام کرده که گفته بعضا خیلی کسل کننده میشه البته IGN کمی هم به ضعف AI بازی در موارد خواص اشاره کرده .نقل قول:
ببخشید سیستم مورد نیاز این بازی رو میشه بگید؟
Minimum requirements
CPU:Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ or better
Video card:NVIDIA 6800 or ATI X1650 or better
Shader Model 3 required-256 Mb of graphic memory
Memory: 1 GB
Media reader: DVD-ROM
Recommended
CPU:Intel Core 2 Duo Family, AMD 64 X2 5200+, AMD Phenom or better
Video card:NVIDIA 8600 GTS or better, ATI X1900 or better-512 Mb of graphic memory
Memory: 2 GB
Sound: 5.1 sound card recommended
Media reader: DVD-ROM
نگفتي چقدر فضا روي هارد رو ميخواد.
نقل قول:
شرمنده که تاپیک تکراری میزنم ولی اطلاعات دقیق در مورد سیستم مورد نیاز بازی اینه:
Operating System: Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
Processor: Intel® Pentium® 4 3.2 Ghz, Intel® Pentium® D 2.66 Ghz,
AMD Athlon 64 3500+ or better
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video card: NVidia 6800 or ATI X1650 or better
256 MB DirectX® 10.0 compliant video card or DirectX®
9.0c compliant card with Shader Model 3.0 or higher
DVD-ROM: DVD-ROM
Hard Drive Space: 6 GB
Sound: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
Internet: Broadband connection and service required for multiplayer mode
Windows-compatible mouse required
Recommended Configuration:
Operating System: Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
Processor: Intel® Core® 2 Duo Family, AMD Athlon 64 X2 5200+ AMD Phenom or better
RAM: 2 GB
Video card: NVidia 8600 GTS or better, ATI X1900 or better
512 MB of graphic memory
DVD-ROM: DVD-ROM
Hard Drive Space: 6 GB
Sound: DirectX® 9.0c Compatible Sound Card 5.1 with Latest Drivers
Internet: Broadband connection and service required for multiplayer mode
Windows-compatible mouse required
Supported Video Cards at Release Time:
NVIDIA GeForce 6 Series - GeForce 6800 Ultra, 6800 GT, 6800, and 6600 GT
NVIDIA GeForce 7 Series - GeForce 7950 Series, 7900 Series, 7800 Series, 7600 Series,
NVIDIA GeForce 8 Series - GeForce 8800 Ultra, 8800 GTX , 8800 GTS, 8800 GT,
8800 GS, 8600 GTS, 8600GT, 8500 GT
NVIDIA GeForce 9 Series - GeForce 9600 GT
ATI® RADEON® X1000 series - X1800, X1900, X1950
ATI® RADEON® HD 2000 Series - HD 2600, HD 2900, GT/XT
ATI® RADEON® HD 3000 Series - HD 3850, HD 3870, HD 3870 X2
ATI® RADEON® HD 4000 Series
* 8800M and 8700M laptop cards running on drivers 178.13 or better.