یکی از دوستام این گوشی رو خریده و میگه که از کیفیت هدفونش راضی نیستم.گفت که میخوام یه هدفون واسش بخرم اما به نظرم این گوشی سوکت 3.5 نداره مگه میشه واسه 2.5 هم هدفون خرید؟
شما چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید از کجا میشه خرید و با چه قیمتی؟
Printable View
یکی از دوستام این گوشی رو خریده و میگه که از کیفیت هدفونش راضی نیستم.گفت که میخوام یه هدفون واسش بخرم اما به نظرم این گوشی سوکت 3.5 نداره مگه میشه واسه 2.5 هم هدفون خرید؟
شما چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید از کجا میشه خرید و با چه قیمتی؟
نقل قول:
n78 ندارم ولي 6220 من دو روز شارژ نگهمي داره واگه بيش از اندازه استفاده كنم 1.5 .
براي خريد فكر نكنم بالاتر از 3.4 موجود باشه ولي آپديت 4.0 اومده.
شارژر سري جديد+رم1+كابل usb+كابل tv +سي دي+خوشحالي شما.
با فروشنده چونه بزني وارزونتر بخريد.
دوست عزيز بزاي دريافت نقشه ها وآموزش استفاده از gps به تايپيك مربوطه مراجعه كنيدنقل قول:
خيلي كاملتر وبهتره.
بلهنقل قول:
من كريتيو خريدم كيفيتش بي نظيره 15 تومن واز نمايندگي يا هر جايي كه صلاح دونستيد مي تونيد تهيه كنيد.
آقا این گوشی چی از سری n کم داره ؟
سیستم عاملش چیه ؟
لطفا لینک رو بدیدنقل قول:
ممنون
نقل قول:
داداش اين گوشي سيمبين 9.3 هستش وهمه چيش از سري ان سره بجز گالري كه عكس ها رو سه بعدي نشون نميده كه اونم چيزي نيست
در چه زمينه اي اطلاعات مي خواي ؟ درخدمتيم.
این گوشی که سوکت 3.5 نداره کهنقل قول:
نقل قول:
بفرما:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
منم نگفتم 3.5 .نقل قول:
6220سوكت 2.5 ميليمتري ميخوره
الان چک کردم مشکلی نداشت؟!نقل قول:
دوستان ... التماس میکنم گوشی رو بیشتر از 3 ساعت به شارژ نزنید .... هم برای باتری بده هم شارژر ... از ما گفتن !!!!
من هم نتونستم دانلود کنم ظاهرا" لینک خرابه ،لطفا" جای دیگه آپلود کنیدنقل قول:
حق با دوست عزيزمونه ما هم اگه گفتيم شب تا صبح تو شارژ باشه براي چند روز اول بود تا باتري آب بندي بشهنقل قول:
در ضمن وقتي گوشي تو شارژه ازش استفاده نكنيد!
دوستان برای لذت بردن از کیفیت بالای پخش موزیک در این گوشی می توانید از هندز فری نوکیا مدل R6_WH-202 که دارای فیش 2.5 میلیمتری می باشد استفاده کنید، واقعا" عالیه و کیفیت و بیس خوبی داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش قیمت این چنده؟؟؟!!!نقل قول:
راستی دوستم یه هندزفری کریتیو خریده 17 تومن که کیفیتش از هندزفری های واکمن se هم بالاتره و میترکونه:8: اما 3.5 میلیمتریه!!!به نظر شماها خوبه اونو بگیرم با یه تبدیل 3.5 به 2.5 وصلش کنم به گوشی؟؟؟
کیفیتش نمیاد پایین؟؟؟:13:
عزیز این مدل که فکر کنم ep630 نا داره قیمتش تو پایتخت 14 هزار تومنه ....نقل قول:
نقل قول:نوشته شده توسط farshadmashadi
دوستان برای لذت بردن از کیفیت بالای پخش موزیک در این گوشی می توانید از هندز فری نوکیا مدل r6_wh-202 که دارای فیش 2.5 میلیمتری می باشد استفاده کنید، واقعا" عالیه و کیفیت و بیس خوبی داره.
داداش قیمت این چنده؟؟؟!!!
راستی دوستم یه هندزفری کریتیو خریده 17 تومن که کیفیتش از هندزفری های واکمن se هم بالاتره و میترکونه اما 3.5 میلیمتریه!!!به نظر شماها خوبه اونو بگیرم با یه تبدیل 3.5 به 2.5 وصلش کنم به گوشی؟؟؟
کیفیتش نمیاد پایین؟؟؟
تا الان من به شخصه حدود 15-16 تا هدفون و هندسفری شاخ رو تست کردم ...
مورد اول
ابن هدفون کریتیو از تمام هنسفری ها کیفیتش بیشتره ... ( چه سونی اریکسون .. چه نوکیا .. چه موتورولا و .... )
تا الان بهتر از این هدفون ... یک مدل دیگه ی کریتیو هست که حدو 80 هزار تومان قیمت داره ...
پس تو رده ی زیر 15 تومان بهترینه !
به جرات بگم که هیچ مدل هدفونی حتی تا 35 یا 40 هزار تومان ( مثل سونی ) به گرد پاش هم نمیرسه ....!!!!
نکته ی جالب اینه که وقتی هدفون رو داخل گوش قرار میدی تقریبا" هیچ صدایی نمیشنوی ( وقتی پلیر خاموشه !!!!!! )
...
در مورد اون سوال که فرمودین افت کیفیت داره یا خیر ... باید بگم که داره ...
به این دلیل که سیم خلاء هست و فیش روکش طلا شده ( طلا بهترین فلز رسانا میباشد ) که شما با استفاده از تبدیل
انگار اون روکش رو برمیداری !!!!!
و در نتیجه کیفیت کمی افت میکنه ولی بسیار کم !!! ( حدود 4% )
پس اگه 15 هزار تومان دارین و میخواین هدفون بخرین ... با ضمانت خود بنده برید یدونه از این ep630 بخرید م لذت ببرین !!!!
ولی 2 تا نکته !!!
1 یک مدل سفید هست یک مدل مشکی که مشکیش بهتره ...
2 حتما" از نمایندگی خریداری کنید ....
---------------------------------------------------------------------------> باز هم اگه سوالی هست در خدمتم !
آقا گوشی من ورژن 3.23 اگه بخوام آپدیت کنم
- چه مزایایی داره؟
- با ادسل 128 خیلی خطرناکه؟
- اگه اینترنت قطع شه خیلی خطرناکه؟
- ممکنه توضیحات بیشتر بدید
ممنون
هدفون 2.5 میلیمیتری خوبه یا اینکه 3.5 به همراه تبدیل بگیرم؟
از دوستان آیا کسی گوشی رو با برنامه خود نوکیا از طریق سایتش آبدیت کرده؟من گوشیم ورژن 3.4 هست ،هرچی زدم میگه این آخرین ورژن است.
این گوشی ها که پروداکت کدشون اصل نیست ، ایا Update میشن؟
داداش شرمنده این فایل cer رو من از کجا پیدا کنم؟؟؟!!!!من تازه کارم از هک کردن گوشی چیزی سرم نمیشه!!!:41:یه راهنمایی منو بکن لطفا!!!نقل قول:
راستی بعد از اینکه هک کردم برای ان گیج دیگه نیاز به کار دیگه ای نیست؟؟؟فقط بازی های ان گیج رو روش کپی کنم و بازی کنم؟؟؟؟!!!!
مرسی:10:
یکی از دوستان که گوشیشون فارسی داره میشه محبت کنه و پروداکت کدش رو به ما هم بده تا بتونیم آپدیت کنیم؟!
یا اگه راه دیگه ای هست بگید استفاده کنیم...
خیلی ممنون!
عزیزم شما شماره سریال گوشیت رو به من بده من تو سایت opda برات سفارش میدم بعد 12 ساعت فایل سر و کی رو بهت میدم که شما سر به کارت میادنقل قول:
بعد از این که هک کردی کلاینت رو نصب میکنی و بازی ها رو کپی هیچ کار دیگه ای لازم نیست
البته شما میتونی به روش هیلوکس هم هک کنی که ساده تر هست ولی این کار امد تر هست
سلام
گوشيمو با فريمور 4.13 آپديت كردم:
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه فايل جديد به گوشيم اضافه شده كه عكس اونم براتون مي ذارم:
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه جاي تعريف نداره خودتون ميدونيد چه خبره!!
نقل قول:نقل قول:
با آپديت بطور خلاصه گوشي شما بروز ميشه.
پيشنهاد مي كنم ابتدا فريمور مورد نظر رو دانلود كنيد وبعد با برنامه هايي كه بصورت آفلاين آپديت مي كنند (مثل جف) اين كارو انجام بديد.
بله در حالت آنلاين خيلي خطرناكه البته اين روش ديگه الآن منسوخ شده!
فايل فلش 6220 كه اينان:
mcu : rm328_04.13_prd_core.fpsx
ppm : rm328_04.13_prd_v11_01_mea_b.fpsx
cnt : rm328_04.13_prd_vC11_01_Plum.fpsx
Ape Variant : RM328_04.13_UDA_Ringtones.fpsx
این ترتیب انتخاب فایلها برای برنامه جف هست
البته این برای رنگ بنفش هست و اگه گوشیت سیاهه اون قسمتی رو که رنگی کردم فرق میکنه و باید Black باشه
و اين هو روش آپديت با جف :
)کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=60798&highlight=%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87+%D8%A7%D8%B2+%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3+%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%AF+%D8%AC%D9%81+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D9%81%D9%84%D8%B4+%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D9%86%D9%88%DA%A9%DB%8C%D8%A7+(%DA%A9%D8%B1%DA%A9+%D8%B4%D8%AF%D9%87
ســـــــلام
امروز من هم این گوشی رو گرفتم...
رنگ : سیاه
فریمویر : 3.23
قیمت : 224 تومان
نوع جعبه : فکر کنم نــازک
+ مموری 8 گیگ که از قبل داشتم!
مرسی عزیز جان
خوب میشه بگی چطور باید دانلود کنیم؟ و برای فارسی داشتن بهترینش کدومه؟! مرسی
واقعا" مبارك باشه دوست عزيز حالشو ببري..نقل قول:
به لينكي كه گذاشتم برو وتمام سوالاتو اونجا جواب ميگيري.نقل قول:
دوستان اگه 8 ساعت یا 12 ساعت شارژ رو نذاریم بمونه و پس از پر شدن از برق بکشیم چی میشه؟
اینکه بیشتر واسه فلشه تا اپدیتنقل قول:
من روش ساده تر نیاز دارم
ممنون
دوست من جدا بهت تبریک میگم انتخابت فوق العاده بود جدا سخته ادم بین این دو گوشی یکی رو انتخاب کنه بازم بهت تبریک میگمنقل قول:
يه سيم كارت ايرانسل بخر وگوشيتو آپديت كن:31:نقل قول:
با ایرانسل چجوری میشه آپدیت کرد؟
دوستان تو آپديت گوشي عجله نكنيد فعلا" تو هكش به مشكل برخوردم
*#0000# روميزني بعد از تو آپشن چك فور آپديت بعد هم اگه آپ جديدو پيدا كنه كه بعيد ميدونم ok وتمام البته گوشيت شارژ داشته باشه ها..:5:نقل قول:
سلام دوستان عزیز
وقتی که من تغییری در ستینگ دوربین میدم بعد اینکه یه دور از دوربین خارج شدم ستینگ به حالت دیفالت بر میگرده
چطور کاری کنم که ستینگ واسه همیشه بمونه؟
ممنون
با سلام
با 6220 به مشکل بر خوردم وقتی گوشی رو در حالت عکسبرداری قرار می دم یه نقطه قرمز میاد رو صفحه
که البته روی عکس ثبت نمی شه - کسی میدونه چکار باید کرد
teza جان اینطوری که من شرمندت میشم عزیز!!! :11:نقل قول:
my imei :356398021358658
دستت درد نکنه ایشالا جبران کنم برات!!!:40:
راستی ببخشید فیلم آموزشی این روش فرمتش rar بود با چه برنامه ای ببینمش؟؟؟
مرسی!!!
عزیز چقدر طول کشید تا گوشیت آپدیت شد؟؟؟چند تومان شارژ ایرانسل خرج کرد؟؟؟نقل قول:
حجم آپدیتش چند مگا بایت بود؟
چه فرق هایی کرد نسبت به قبل؟؟؟یه توضیح بده بی زحمت!!!:5:
مرسی