سلام
borzou_one عزيز من فايلي که از سيستم خودم روي سايت گذاشتم رو تست کردم، هيچ آلودگي نداشت، احتمالا توي مسير دانلود يا بعد از دانلود از روي سايت آلوده شده. ;)
Printable View
سلام
borzou_one عزيز من فايلي که از سيستم خودم روي سايت گذاشتم رو تست کردم، هيچ آلودگي نداشت، احتمالا توي مسير دانلود يا بعد از دانلود از روي سايت آلوده شده. ;)
سلام
END_GIRL عزيز همون نسخه اي که نوشتي آخرين نگارش مک آفي هست.
راستي من خودم اين نگارش رو دانلود کردم ولي متاسفانه وقتي که ميخواستم لينکش رو اينجا معرفي کنم، لينکش خراب شد. اگه لطف کني و لينک خودت رو بذاري متشکر مي شم. :blush:
Wonderboy جون آخرین ورژن مک آفی نسخه ی Pro از همین نسخه است نه همین!
با پوزش از مديران اين تاپيك و انجمن :blush: من هرچي لينك از مك افي داشتم گذاشتم در اين قسمت ! :happy:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DESCRIPTION: Proven security that protects against viruses and spyware, McAfee VirusScan detects, blocks, and removes viruses and spyware, that may result in the loss of your irreplaceable documents, such as digital photos, family movies, and financial spreadsheets, identity theft and slower PC performance.
FEATURES:
--New! Automatic spyware and adware detection identifies, blocks, and removes identified potentially unwanted programs, such as spyware and adware, or other programs that jeopardize your privacy, identity or simply reduce PC performance.
--New! Automated, daily signature updates help keep your PC protected from recently discovered virus and spyware threats.
--Inline cleaning automatically cleans infections when virus, worm, Trojan, ActiveX control and Java applet threats are detected from.
--Comprehensive, fast and unobtrusive scans identify and remove viruses, Trojans, worms, unwanted programs, such as spyware and adware, dialers and other malicious virus-like applications without interrupting your work.
--WormStopper™ monitors suspicious mass-mailing behaviors and prevents the spread of viruses to friends, family, and co-workers.
--Script-Stopper™ technology prevents new, script-based threats like the "I Love You" virus.
--Virus security alerts notify users of potential threats and provides information to avoid infection.
--Always-on protection from viruses, spyware and other Internet threats that may enter your PC via e-mail, instant message attachments, Internet downloads, and web browsing.
--Auto-updates run silently in the background, ensuring you’re always protected from evolving and emerging security threats.
All McAfee 2006 Products [RETAIL
THIS PACKAGE INCLUDES:
*McAfee VirusScan v10.0.25 Retail
*McAfee SpamKiller v6.1.0.7 (Retail)
*McAfee QuickClean v6.00.7.0 (Retail)
*McAfee Personal Firewall Plus v7.0.150 (Retail)
*McAfee AntiSpyware v2.0.0.167 (Retail)
دوستان اخرین ورزن انتی ویروس مکافی اینه :
McAfee VirusScan v10.0.27 Professional
CODE
fix
موفق باشید
سلام
sAsAn.K عزيز منم منظورم نسخه Pro بود چون END_GIRL عزيز نوشته بود FULL. ;)
END_GIRL عزيز از شما بخاطر قرار دادن لينکها متشکرم. :blush:
borzou_one نکته اي رو که در مورد نگارش McAfee VirusScan v10.0.27 Professional نوشتي نميدونستم. متشکرم. :blush:
هوممممممممممممممممممممممم مممم!
خواهش ميكنم ! :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 13/08/1384 برابر با 04/11/2005
سلام
ضد ويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 13/08/1384 برابر با 04/11/2005
سلام
Wonderboy جان هنوز لینکت واسه من :برنامه بروز رسانی ضد ویروس مک آفی (بروز رسانی به تاریخ: 06/07/1384 برابر با 28/09/2005)
را نشون میده
نمی دونم مشکل از طرف منه یا بقیه هم همین مشکلو دارن؟
سلام
jasmin عزيز معمولا اين مشکل بخاطر بروز نشدن کش ISP رخ ميده. ;)
يکبار صفحه مورد نظر رو Refresh کن، احتمالا درست ميشه. :happy:
اگه مشکلي بود باز هم منو در جريان بذار.
موفق باشي.
jasmin جان احتمالا حهان روی خط استفاده می کنی نه؟
ر چی که استفاده می کنی آخر اسم سایت یه ? بزار مشکلت حل وشد!
نقل قول:
نوشته شده توسط jasmin
سلام منم دقيقا همين مشكلو دارم! :ohno:
سلام
kleopatra عزيز من هم گاهي با اين مشکل برخورد کردم. اما باور کن سايت درسته. ;)
:sad: پس پيشنهاد ميدي چيكار كنيم؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
سلام
kleopatra عزيز بعضي از دوستان نوشتن که با گذاشتن ?/ در آخر آدرس سايت، سايت بروز ميشه.
امتحان کن شايد درست بشه.
در غير اينصورت فکر ميکنم بايد منتظر بموني تا کش ISP آپديت بشه يا از پراکسي استفاده کني. ;)
اینجا آخرین ورژن ها و آخرین فایل های مربوط به این آنتی ویروس معرفی میشه و دوستان سوالات احتمالی در مورد این آنتی ویروس رو هم اینجا بپرسن
دانلود آخرین نسخه ی آنتی ویروس McAfee
دانلود:
]کد:http://rapidshare.de/files/5956454/cyg.rar
سلام به عاشقان mcafeeاينم از آخرين ورژن McAfee QuickClean اینم از طرف من برای تاپیک :blush:
اینم از فایر وال و آنتی سپای ور
Mcafee® Personal Firewall Plus
AntiSpyware
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 24/08/1384 برابر با 15/11/2005
سلام
ضدويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 24/08/1384 برابر با 15/11/2005
با سلام
لطفا نحوه آپديت ويروس ياب توضيح دهيد
قبلا نخسه 8 آن آپديت ميشد ولي بعد از نصب نخسه 9 آن ديگر آپديت نشد و پيغام خطا مي دهد
بقيه آن مانند اسپام چطور فعال ميشود با تشكر ;)
دوست عزیز دیگه نمیشه از طریق سایت آپدیت کرد چون ایران تحت تحریم آمریکا ست.
و مخصوصا اینکه مدیر کمپانی McAfee اسرائیلی بیده. بهترین راه اینکه یا فایل آپدیت
رو بگیری یا از نرم افزارای عوض کردن آی پی استفاده کنی.
اینم جدیدترین فایل های آپدیت November 2005
McAfee VirusScan DAT file v4632
McAfee VirusScan SuperDAT File v4632
دوستانی که از ایران هستند بهشون پیشنهاد میکنم که زیاد خودشون رو برای آپدیت کردن مک آفی خسته نکنند
چونکه آپدیتش طبق نظرات و گفته های دوستان دیگه صورت نمیگیره و برای آپدیتش هم همونطور که در بالا گفته
شده باید فایلهای آپدیت اون رو هر روز دانلود کرده و به صورت دستی در محل ذخیره شدن آپدیت های مک آفی ذخیره کنید
که اگر شما فکرش رو بکنید میبینید که کسی حوصله این کار رو نداره اگر هم داره که چه بهتر.
اما چاره کار چیست و برای کسانی که میخوان از آنتی ویروس مک آفی استفاده کنند چه پیشنهادی میشه
من خودم پیشنهاد میکنم که از نسخه تجاری آن استفاده کنید . چون که این نسخه برای آپدیت شدن به صورت
اتوماتیک عمل میکنه و مشکلی هم نداره . در ضمن در شناسایی تروجانها بهتر عمل میکنه و تشخیص بهتری
رو نسبت به نسخه های Home Edition و یا Professional رو داره. اما به یک شرط.
اولین کاری که شما باید بکنید اینه که ..McAfee AntiVirus Enterprise 8.0i رو نصب کنید.
با این کار آنتی ویروس شما اتوماتیک آپدیت خواهد شد و دیگه مشکلی در این مورد نخواهید داشت.
اقدام دوم شما تنظیمات آن است. شما باید نسخه تجاری آنتی ویروس مک آفی رو طوری تنظیم کنید
که قادر به شناسایی ویروس ها و تروجانها و یا جک . جونورهای دیگه رو داشته باشه.
لازم به ذکر است که این تنظیمات به صورت Recomended در این آنتی ویروس انتخاب نشده و شما باید به صورت دستی
آن را تنظیم کنید.
سومین اقدام شما نصب McAfee Anti Spyware Enterprise یا همون نسخه تجاری است.
با نصب این آنتی سپای ویر که فقـــــــــــط بر روی آنتی ویروس نسخه تجاری آن قابل نصب است آنتی ویروس شما
در تشخیص دادن تروجانها و سپای ویرها خیلی بهتر عمل میکنه.و قادر خواهد بود که هر روز Super Dat های آپدیت مک آفی
رو در Database خودش قرار بده.
بطور مثال شما اگر بدون نصب McAfee Anti Spyware Enterprise به سایت mscracks.com وارد شوید هیچ پیغامی را از
طرف آنتی ویروس مک آفی مشاهده نخواهید کرد که به شما اعلام کنه تروجانی به سیستم شما وارد شده.
اما بعد از نصب McAfee Anti Spyware Enterprise و آپدیت آن که با خود آنتی ویروس صورت میگیره این پیغام را مشاهده
خواهید کرد.
بطور خلاصه بگم McAfee Anti Spyware Enterprise مکمل نسخه تجاری آنتی ویروس مک آفی میباشد.
و به تنهایی آنتی ویروس خوبی نمیتونه باشه و نصب آن رو هم به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم.
لینک دانلود این دو نسخه رو که در بالا اعلام کردم اگر احتیاج داشتید میتونید بگید که بعدا براتون بزارم.
موفق باشید.
لطفا McAfee Anti Spyware Enterprise رو واسه دانلود بذارید.
قبل از دانلود این آنتی سپای ویر که در اصل آنتی تروجان نیز میباشد به این نکته دقت کنید که
در صورتی میتوانید از این برنامه استفاده کنید که قبلش نسخه تجاری آنتی ویروس مکافی را نصب
کرده باشید. در غیر این صورت نصب نمیشود.
حجم 1.17 مگابایت
کد:http://rapidshare.de/files/4026072/McAfee_Anti-Spyware_Enterprise_v8.0.zip.html
Crackiعزیز
لطفا McAfee AntiVirus Enterprise 8.0iرا هم قرار بده.
دانلود آخرین نسخه ی McAfee نسخه ی Enterprise
دانلود:
نکته : احتیاج به کرک ندارد و نسخه ی کامل می باشد ضمنا آپدیت هم می شود)کد:http://download.nai.com/products/evaluation/virusscan/english/multiplatform/v8.0i/VSE80iEEN.zip
از لطف شما ممنونم.
یعنع این نسخه احتیاجی به رجیستر شدن نداره؟
amin566 جان این نسخه کامل کامله و هیچ کرک یا سریالی احتیاج نداره آپدیت هم میشه;)
اینم مجموعه هر چی McAfee داره نسخه 2006 .
McAfee VirusScan v10.0.25
McAfee SpamKiller v6.1.0.7
McAfee QuickClean v6.00.7.0
McAfee AntiSpyware v2.0.0.167
McAfee Personal Firewall Plus v7.0.150
لینک >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از اپدیت موتور جستجو Mcafee
بازم از لطفت ممنونم.اما اینجا یه سئوالی هست.نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
و اون اینکه یه نفر از اعضا گفته بود رییس این کمپانی اسراییلیه.من نمی دونم که این گفته چقدر صحت داره.اما به نظرم سیاست این شرکت در بر خورد با 3-4 تا کشور تحریم شده, و از جمله ایران یه کم عجیبه.
منظورم اینه که اگه قرار باشه ایران تو لیست سیاهشون باشه و هیج گونه خدمات و ساپورتی نکنن ,چطور این تصمیمات شامل نسخه ی enterpriseنمیشود.دو تا سوال دیگه هم داشتم و اینکه
آیا نسخه ی اینترنت سکیوریتی هم enterprise داره.
و آ خر اینکه آیا میشه آپدیتای آنتی ویروسشو جداگانه از سایتهائی مثل softpedia گرفت.منظورم اینه که برنامه اجازه میده؟
سلام من یه راهنمایی می خواستم :
چطور میشه کلمه آپدیت رو از جلویtoolbar virusScan داخل McAfeeSecurityCenter و دیگه چکار باید بکنم که هر بار می یام تو اینترنت ازم نپرسه باید رجیستر بشم.
با سلام
من یوزر مک افی نیستم ولی می خواهم یکمدت از نسخه اینتر پرایزش استفاده کنم ،دوستان کسی می دونه در نسخه اینتر پرایز مک افی،اپ دیت ها تو چه پوشه ای ریخته می شه؟
amin566 جون در مورد مطلب اولت باید بگم که نمی دونم رییس مکافی کجاییه ولی احتمال میدم آمریکایی باشه!
نسخه ی Enterprise اینترنت سکوریتی هم نیست فقط آنتی ویروسش هست و آپدیت هاش رو هم بله از سایت مکافی میشه گرفت
ftp.nai.com
سلام
بچه ها بین انتی ویروسهای زیر رو کدوم رو انتخاب میکنید
McAfee.Bitdefender9
من بیت دفندر رو انتخاب میکنم
شما چی؟