آقا من از سایت opda فایل های cer و key رو گرفتم ولی نمی تونم باهاشون ساین کنم. لطفا یکی کمک کنه؟ مدل گوشی 5800 فریمور 11
Printable View
آقا من از سایت opda فایل های cer و key رو گرفتم ولی نمی تونم باهاشون ساین کنم. لطفا یکی کمک کنه؟ مدل گوشی 5800 فریمور 11
نقل قول:این برنامه رو دانلود کنید:نقل قول:
آدرس فایل Cer و Key و برنامه ساین نشده رو بهش بدید پسورد هم 0123456 هست. سپس روی گزینه Signe the sis کلیک کنید. فایل ساین شده کنار فایل ساین نشده با حروف بزرگ تشکیل میشه.کد:http://amini.parsaspace.com/sjgner.rar
cert_valid_wrong سایت opda به من چنین پیامی می دهد زمانی که مشخصات گوشی را وارد می کنم. راهنمایی ام کنید.
سپاس گزارم
سلام دادا
میگم توی این روشی که با فایل Drakkarious کار میکنیم
من نصبش کردم یعد الان توی Aplication هم این رو دارم هم hellocarbide هم CapsON & oFF اما زمانی که من با Drakkarious
کار میکنم دیگه نمیدونم چطوری باید مثلا hellocarbide رو بدون بستن Drakkarious پبدا کنم و برم توی بخش Option
من منظور شما را متوجه نشدم.
شما با نصب Drakkarious باید 4 تا برنامه
hellocarbide CapsON & oFF و البته x-plore را داشته باشید.
حالا با توجه به ادامه آموزش ابتدا x-plore را باز کنید و بعد بدون بستن x-ploe دکمه منو را بزنید و برید hellocarbide را هم باز کنید و option و بعد menu1 و ادامه ماجرا...
سلام
دادا من منظورم اینه که زمانی که Drakkarious باز هستش خوب یه Menu داره یه Exit
چطور مبشه این رو توی Background قرار داد بعد hellocarbide رو احرا کرد
من که توی منوی Drakkarious همجین بخشی ندیدم
اصلا برنامه ای به اسم Drakkarious روی گوشی شما نصب نمیشه.
Drakkarious فقط یه پک نرم افزاری هست که شامل 4 برنامه گفته شده هست.
همون طور که گفتم برای باز نگه داشتن یه برنامه توی پس زمینه گوشی و باز کردن یه برنامه جدید باید یه بار دکمه منو گوشی را بزنید.
یعنی شما اول x-plore را اجرا می کنید.
دکمه منو را می زنید و برمی گردید توی اپلیکیشنز و بعد hellocarbide را اجرا می کنید و ادامه ماجرا.
اگه باز سوالی بود در خدمتم.
سلام
دادا من اون کارها رو کردم
اما الان زمانی که میخوام فایل ----.rar رو Extra کنم ارور میده و میگه Can not creat Dir C::\SYS
حالا دیگه موندم قصه چیه
سلام بر اساتید محترم. من 5800 با فریمور 11 دارم. فایل های cer و key رو هم از opda گرفتم. با استفاده از برنامه signsis (binpda) برنامه ها رو ساین می کنم ولی موقع نصب باز ارور certificate expired میده. با نرم افزارهای دیگه هم ساین می کنم ولی تفاوتی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تاریخ هم درست کردم ولی فایده ای نداشته به عقبم بردم پیغامه This certificate has expired or is not yet valid MAY NOT BE VALID ,IS EXPIRED OR PHONS .گوشی هم ریستارت کردم نشد که نشد. اگه میشه راهنمایی کنید. مرسی
یکی جواب منو بده
منم همین مشکل رو دارم، یه 5800 با فریمور 11 دارم، فایل cer و key رو هم دارم، مثل دوستمون هر کاری میکنم ساین نمیشه که نمیشه، موقع نصب ارور میده. تاریخ کامپیوتر و موبایل هر دو درستن. حالا من چیکار کنم؟
پوشه sys باید تو گوشی شما وجود داشته باشه.نقل قول:
شما فقط در حالت عادی به درون اون دسترسی ندارید.
شما توی x-plore اول دکمه 0 را بزن و 4 تا گزینه را تیک دار کن تا اون پوشه را ببینی.
اگر هم که هک را درست انجام بدی, می تونی داخل اون پوشه هم بشی.
شاید با آپدیت به ورژن 20 , مشکل دوستان 5800 دار برطرف بشه.
البته اگه روی گوشی برنامه را ساین کردید, یک بار هم روی کامپیوتر امتحان کنید.
سلام من گوشی خودمو می خواستم ساین کنم تا بعد از اینکه سریال و شماره ی تلفن رو میدم باید فایل cer&kayاماده ی دانلود بشه اما نمیشه....نمیده
سلام ببخشید من تو این تایپ این موضوع رو مطرح میکنم. ولی برام سوال شده. میگن گوشی 5800 رنگ قرمز اصلی نیست ولی رنگ آبی اصلی آیا این موضوع صحت داره ؟ الان من 5800 قرمز رنگ دارم پشتش نوشته made chine یعنی مال من اصلی نیست ؟ یکی از دوستام هم رنگ آبی داره نوشته مجار !!!! لطفا راهنمایی کنید
سلام بعد از ثبت نام ودریافت فایل .اون فایلو چه کارباید کرد.میشه در مورد این موضوع نیز توضیح بدین ممنون میشم اگر راهنمایی کنین .
سلام من فایلcer رو دریافت کردم حالا باید چه کار کنم اونو کجا بریزم
اگر به پست 1 دقت می کردید می فهمیدید.
این نرم افزار را دانلود و روی گوشی نصب کنید و باهاش برنامتون را روی گوشی ساین کنید:
کد:http://amini.parsaspace.com/signsis.rar
1-من تمام این کار ها را کردم چند برنامه مختلف دیگه هم امتحان کردم ولی میگه Cer یا ؛pass اشتباه است مو بایلم E90نقل قول:
2- آیا روش Drakkarious_3.01_FP1_FP2___PreFP1.برای E90 جوای میده
3- فایلی که Drakkarious_3.01_FP1_FP2___PreFP1. کذاشتین برای نصب نشون میده که cer ارور میده
دقيقا چه پيغامي ميده؟
براي هك اين برنامه را نصب كنيد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=311561
دوباره همان مشکل قبلی
Certificate Error
برای همه برنامه های هک همین پیام رو میده
من اين مشكل را توي 5800 ديده بودم ولي تو e90 نه.
شما يه بك آپ از اطلاعات گوشي كه لازم داريد بگيريد و يه بار گوشي را با كد
فرمت كنيد.کد:*#7370#
احتمالا حل ميشه.
خفه شدم ولی پیداش کردم app mgr - options - settings -software installation - all باشه
اگه به اولين توضيح اولين روش هك توجه مي كرديد، همين مطلب را اونجا پيدا مي كرديد.
به هر حال خوشحالم كه مشكلتون حل شد.
موفق باشيد.
سلام من درخواست دادم ولي الن كه مي خوام وارد بشم نمي دونم چطوري و با چه گزينه اي لوگين بشم. اگه ممكنه كمك كنيد
حق با شماست توضیح کامل بود ؛ من کامل نخونده بودمنقل قول:
سلام اگر موقع ثبت نام یکی از ارقام سریال گوشی رو اشتباه بزنیم میشه اونو اصلاح کرد
نه. imei اون گوشي كه داديد براش cer داده ميشه
سلام دوستان
درود بر amini_bio
من گوشی N82 خریدم سریع اومدم تو سایت ببینم چطور میتونم gps رو فعال کنم که تازه فهمیدم واسه نصب یک برنامه چه کارهایی بکنم و چقدر پیچیده و سخت شده این برنامه نصب کردن ، آخه با N73 از این مشکلا نداشتم .
سرتو درد نیارم amini جان با راهنمائی های خوب و کاملت تو پست اول تو سایت opta عضو شدم بعد از 48 ساعت فایل cer , key گرفتم بعد برنامه HelloOX.1.03.Unsigned رو ساین کردم بعد رو گوشی نصب کردم ، البته به نظرم کامل نصب نشد رو قسمت آخر که applay.... (دقیق کلمه یادم نیست) کلی گیر کرد. ولی به هر حال تونستم برنامه smartgps ، garmin, X.plore , و چند برنامه دیگه هم نصب کنم .
البته همینم خیلی خوب بود و ممنونم از همه به خصوص amini جان
ولی بضی از برنامه ها نصب نمیشه و ارور میده مثل expired certificate و غیره
نمیدونم باید از حالت هک گوشی خارج بشه تا نصب بشه یا این برنامه هارو باید دوباره ساین کنم ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
82 شما ورژن چنده؟
اين كه ايران جان اون بالا گفتند را اجرا كرديد؟:
app mgr - options - settings -software installation - all باشه
v 30.0.019
(nokia 82 (23.01
اره امتحان کردم
خب پس احتمالا براي بعضي برنامه ها ساين نياز هست حتما.
دقيق ترشو تو اين تاپيك از legand بپرسيد:
خودشم n82 داره.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
سلام
آیا برای گرفتن فایل های key و cer اینجا می بایستی شماره IMEA گوشی رو وارد کرد یا جای دیگه ای هست؟
با تشکر
من به مشکل برخوردم یکی کمکم کنه من یک عدد از سریال گوشیمو اشتباه دادم حالا فایل cer اشتباهه چه کار کنم می شه دوباره ثبت نام کنم و یریالو دوباره بدم
سلام بعداز ثبت نام توی سایت دیگه اون سایت تا چه مدت فایلو حاضر میکنه ولینکشو به کجامیفرسته به ایمیل من یا نه؟
اقا اين روش هک واسه ان 82 ورژن 31 هم جواب ميده ..؟!؟!
اگه منظورتون این روشه:نقل قول:
بله صد درصد جواب میده بدو برو گوشیتو هک کن:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
روش hello OX جواب ميده توي پست اول.
ســلام
گوشی من مدل 5800 هست ونمیدونم چطور باید نرم افزار های مورد علاقم رو ساین کنم....
از روش شما استفاده کردم و فایل های cer و key رو دریافت کرده و از نرم افزار SingSIS برای ساین کردن استفاده کردم.
ولـــــی در هنگام نصب ارور Cerficate Expaired نمایش داده می شه. در ضمن فایل های cer و key رو تازه از سایت Opda دریافت کردم .
با تشـــکر
تنظیمات مسیر زیر رو چک کنید:
tools->settings-> applications->app.mgr
در این قسمت گزینه ی اول رو روی all و گزینه ی دوم رو روی off قرار بدید.
تاریخ گوشی تون رو به روز کنید.
اگه بازم نشد، با يك بار فرمت گوشي با كد 7370 مشكل برطرف ميشه.