همممم !نقل قول:
برای انجام چه کار هایی شما میخوای این مورد رو بگید ؟ برای چنل ها و ... منظورتونه ؟
Printable View
همممم !نقل قول:
برای انجام چه کار هایی شما میخوای این مورد رو بگید ؟ برای چنل ها و ... منظورتونه ؟
sonixax عزیز آقا مطمئنی برای بریک کامل جواب میده؟
آخه من چند تا جا زنگ زدم پاساژ لباف(همون که تو توپ خونس) گفتن تمی تونیم درست کنیم
تعویض برد ، برای هر نوع بریکی جواب میده .نقل قول:
استفاده از چیپ ها هم شانسیه ، ممکنه بشه - ممکنه نشه .
هزینه ی تعویض برد چقدره؟نقل قول:
قیمت یک بورد جدید حدود 100 یورو هست .نقل قول:
راه ارزون تر نداره؟نقل قول:
راه ارزون تر ، استفاده از همون چیپ ها و سیستم های ریکاوری هست که همیشه جواب نمیده .نقل قول:
میشه یه توضیح تصویری کامل برای استفاده از نرم افزار به من بگید؟نقل قول:
نرم افزاری در کار نیست ، دستگاه شما بریک شده رفته .نقل قول:
شما باید این رو داشته باشید :
یا یک چیپ دیگه که بتونه Homebrew ها رو مستقیم و قبل از بوت شدن سیستم ران کنه .کد:http://savemii.net/
بعدش ISO مربوط به HBC رو رایت میکنید و از طریق اون چیپ اجرا میکنید .
بعدش با استفاده از برنامه هایی که NAND رو باز نویسی میکنند یک سیستم منوی قدیمی تر رو جایگزین میکنید .کد:http://hackmii.com/2008/08/open-source-apploader-iso-template/
مطمئن ترین راه استفاذه از برد جدیده؟نقل قول:
بله ، برد جدید در حقیقت یعنی یه ویی نو خریدن . ولی با قیمت کمتر . چون دیگه پول برد بلوتوث و درایو و موشن کنترل و کیس و آداپتور و ... روش حساب نمیشه .نقل قول:
درست مثل اینکه مادر بورد کامپیوتر خودتون رو عوض کنید .
میشه یه آموزش کامل برای وی سالم و ریختن بوت می بگیدنقل قول:
بوت می روی همه ویی ها به صورتی که 100% خیالتون راحت باشه نصب نمیشه .نقل قول:
در کل بوت میی به دو صورت IOS و Boot2 نصب میشه .
IOS زیاد مطمئن نیست ، ولی اگر به صورت Boot2 نصب کنید فقط اگر دستگاه بسوزه نمیشه کاریش کرد و هر مدل بریکی رو بر میگردونه .
طریقه نصب زیاد سخت نیست ، اینجا رو بخونید :
بعد از نصب بوت میی ، از روی NAND دستگاه توسط این آموزش بک آپ میگیرید :کد:http://adewii.wordpress.com/2009/07/26/howto-install-the-homebrew-channeldvdx-bootmii/
و هر وقتی که دستگاه بریک شد از طریق همین آموزش برش میگردونید به روز اول .کد:http://adewii.wordpress.com/2009/07/28/howto-make-a-nand-backup-with-bootmii-and-how-to-restore/
من باز اوومدم .نقل قول:
آقا باید همون فایلی که توی این صفحه هست رو دانلود کنم:
bootmii.org\downloads
از چه سیستم منویی استفاده میکنید ؟نقل قول:
بگید تا بهتون بگم کدوم رو دانلود کنید .
منظورتون اکه ریجن باشه که کره ای.ورژن آپدیت هم همون 4.3 که بریکش کرد
ولی فعالا ویم خرابه دارم دانلود میکنم فایلش هاشو و اطلاعات جمع میکنم.
شاید امروز برم درستش کنم.
نمیشه بدون ماد چیپ و برد جدید با همین نرم افزار درستش کرد؟
روی Wii بریک شده که نمیتونید برنامه ای نثب کنید ، چون اصلا کار نمیکنه .نقل قول:
شما باید اول به سیستم دسترسی داشته باشید بعد . البته این مدل بریکی که شما شدید با مراجعه به خود نینتندو و پرداخت جریمه 50 یورویی درست میشه . ولی تمام سیو هاتون و برنامه هایی که قبلا نصب داشتید هم میپره .
اونا مهم نیست او ایران نمایندگی نینتندو هست؟نقل قول:
نمیدونم ، شاید باشه .نقل قول:
ولی کار از کار گذشته و شما با نرم افزار خالی نمیتونید آنبریک کنید .
به سلامتی ، سیستم منوی 4.3 هم در کمتر از یکی دو ماه هَک شد ! :27:
کد:http://hackmii.com/2010/07/hackmii-installer-v0-7/
برنامه هاش رو میتونید از اینجاها بگیرید .کد:http://bootmii.org/download/
سلام
Wii کلا چند نوع و قيمتاش چنده؟
و اين دستگاه هاي اضافي که داره اونا چنده؟
چند تا سوال دارم :
1- شنیدم دسته های این کنسول خیلی معروفن اینطوره؟ می گن دسته هاش حس داره و مثلا وصل می کنی به دستت و مشت می زنی ، تو بازی هم مشت می زنه ، یا مثلا تفنگ داره و... این طوریه؟ قیمت دسته هاش گرونه؟ یا تو خودش داره وقتی می گیریم؟
2- قیمت کنسول 320 هزار تومنه؟ با دستش؟
3- می گن منو wii J هم انگلسیه! درسته؟ پس دیگه کی میره wii us بگیره؟
4- اگه من یدونه wii j بگیرم که منوش انگلیسی باشه ، همه بازیا روش اجرا می شن؟ باید کاری کنم تا اجرا بشن؟
5- کار خاصی باید کرد واسه اجرای بازی؟ یا نه مثلا کنسول رو می خری و بازیشو هم می خری و اجرا می کنی؟
ممنون میشم جواب بدین.
6- دسته های بازیش چیان؟ یکی تفنگه ، یکی دسته خودش که مثل کنترله ، یکی که میری روش راه میری و می دویی ، یکی بلن گوییه ، یکی فرمونه ... دیگه چیان؟ می تونین لیست کاملشون رو همراه با قیمت و اسم بگین؟
و یه سوال دیگه ، wii رو چی می خونین؟؟؟؟ "دبلیو آی آی" ، یا "وی"؟؟
وی:20: wiiنقل قول:
اینو هم جواب بدین دیگه ، فوری جواب می خوام!نقل قول:
1- تو پکش یه دونه ریموت با یه نانچاک هست ، ریموت و نانچاک دسته هاشه ... و همنطور که خودتون فرمودید کار می کنه ! ریموت و نانچاک با هم حدود 60 الی 70 تومنه ... جدا جدا هم ریموت حدود 45 و نانچاک هم 25 الی 30 تومنه .نقل قول:
2 - والا قیمتش اصلا ثبات نداره تو ایران ولی از همین حدود 320 هزارتومن هست به بالا فرق خاصی هم با هم ندارن رجیون هاشون با هم فرق می کنه 320 کره ای ها هستن پالش که مال اروپاست فکر کنم بین 340 تا 380 باشه گرون ترین و کمیاب ترینشون هم US که مال آمریکاست بالا چهارصده معمولا ... قیمت های یه ماه پیشه قیمت روز ندارم ...
3 - منو ژاپنی ها انگلیسی نیست تو ایران هنرمندان خودشون روش منو انگیلیسی می ریزن در واقع فریم ور U می ریزن ...
4- کپی خور شده همه بازی ها رو اجرا می کنه مشکل ریجیون نداره ...
5- بسته به نوع کپی خورش داره اگه نرم افزاری باشه با نرم افزارش بازی ها رو اجرا می کنید اگه سخت افزاری باشه که دیسکو می ذارید توش اجرا می شه !
6 - اونا که شما می فرمایید لوازم جانبیه که جدا می تونید تهیه کنید ، مثلا اون تنفگه یه چیزه شبیه تفنگ که دسته توش جا می ره ، اونم که می رن روش و البته روش را نمی رن اسمش Wiifit هست قیمتشم از 65 تومن هست تا 170 تومن ! اینا هم با هم فرقی ندارن ! ولی اینجا یارانه قیمت ها اینجوریه !
از کدوم سایت لوازم جانبیشو بخرم؟ یک سایت می تونید معرفی کنید که اکثر لوازم جانبیشو داشته باشه؟
پک هایی هست که لوازم جانبی این تریپی همش با هم تو یه پکه مثلا 35 تا چیز با هم تو یه پکه قیمت حدود 35 - 40 ه که اگه بخواید جدا جدا بگرید خیلی بالاتر در می اد مثلا همون تفنگه جدا حدود 15 تومنه !
سایت خاصی نمی شناسم ولی این سایت یه سری چیزاشو داره
کد:http://www.orado.com/cat-530-p-1.htm
ا سوال دیگه دارم ، گرافیکش حدودا چنده؟ اندازه گرافیک 512 کامپیوتر هست؟
از Ps2 بیشتر از 360 و ps3 کمتر .نقل قول:
بچه ها من هر چی توی شهر خودمون گشتم جایی پیدا نکردم و همه کنسول فروش ها گفتن باید برین تهران بگیرین ، چند وقت دیگه می خوام برم تهران ، می تونین آدرس بدین که کجا wii میفروشه؟ قیمتش چقدره؟ وسائل جانبی وی هم داشته باشه تا از همونجا بگیرم.
برید میدان امام خمینی اون راسته همه دارن !
آقا من دادم وی رو با بایوس برگردونن(بریک شده بود) گفتن که دستگاهم کره ای بوده ریجنش رو تبدیل کردن به uc برای همین بلد نیستن برگزدونن کسی بلده باید چیکار کنن تا درست بشه؟؟؟؟؟
برید به دونه نو بخرید .نقل قول:
دستت درد نکنه راهش رو پیدا کردم راهنماییت واقعا ارزنده بوووووود:13:نقل قول:
تهیه لوازمی که بتونید باهاش آنبریک کنید در ایران از خریدن یک وی نو گرون تر در میاد ، تازه همش توی 30% از مواقع میتونید ردیفش کنید .نقل قول:
برای همینه که میگم بیخیال شید . یه راه دیگه هم دارید و اون اینه که برد رو کامل عوض کنید که هزینش حدود 130 یورو میشه .
دادم بیرون 50 تومن میگیره درست میکنه.نقل قول:
انشاالله که بتونه :10:نقل قول:
بچه ها من می خوام بخرم ، ولی خودم نمی تونم ، می خوام بدم به یه مغازه ای واسم بگیره. اولا از سایت فروشگاه اینترنتی بگیرم بهتره یا از مغازه؟ اگه مغازه بود میشه آدرس + تلفن شو بهم بدین ،اگر هم سایت بود آدرسشو بدین؟؟؟؟ هر جا که یک وی سالم و کپی خور باشه ، و البته از همه مهمتر ، آرزون تر ، ممنون میشم کمکم کنید!
من می تونم شماره چند تا مغازه دار رو که به شهرستان هم کنسول می فرستن در اختیارتون بذارم ولی لازم بذکره که من هیچگونه مسئولیتی در قبالش قبول نمی کنم ، یعنی یک در ملیون پول دادید چیزی نفرستادن یا کنسول خراب بود اینا به من ربطی نداره اگه می خواید بگید تو پیغام خصوصی براتون چندین شماره و آدرس ارسال کنم .