سلام.
از این که جواب دادی متشکرم.
ولی
1.در نسخه 7 وقتی من این کار و می کنم این همه چیز رو انتقال می ده و نا تعدادی مشخص رو ........(ولی فک کنم همین که شما گفتی تنها راه ممکنه)
2.این که نشد عزیز همیشه وسط جرقه می زنه.......
Printable View
سلام.
از این که جواب دادی متشکرم.
ولی
1.در نسخه 7 وقتی من این کار و می کنم این همه چیز رو انتقال می ده و نا تعدادی مشخص رو ........(ولی فک کنم همین که شما گفتی تنها راه ممکنه)
2.این که نشد عزیز همیشه وسط جرقه می زنه.......
هر كاري كردم نشد:41:نقل قول:
جوابتو گير اوردم فقط بزار يك سورس براش بسازم تو خواب جواب سوالتو كشف كردم :21:نقل قول:
2. وقتی دو جسم به هم می خورند چطور می توان مختصات نقطه برخورد رو بدست اورد مثلا می خواهیم شمشیری را در شکم دیگری فرو کنیم به محض برخورد شمشیر به بدن فرد در نقطه برخورد خون بپاشد بیرون. و یا یک میله در حال چرخش به دیوار برخورد می کند در نقطه برخورد جرقه ایجاد شود.
با تشکر.
شاید نقطه مرکز جرقه رو درست تعیین نکردی
مارتین جون نمیشه سورس تو برامون upload کنی
خیالت نباشه عزیز دلمی!نقل قول:
حجمش زیاده و دایل اپ....نقل قول:
مارتین جون نمیشه سورس تو برامون upload کنی
تو سور س اینجور ی که طرف می پره لگد می زنه بعد تو هوا در نظر بگیر بعد که همین جور میاد پایین نوک پاش به هر جای دشمناش که خورد اون نقطه یه اثر برخورد و یا خون بریزه پایین.
و یا طرف مشت می زنه دشمن رو هواست خوب پس پای دشمن می خوره به مشت من که رو زمینم پس روی پاش باید یه اثر برخورد یا خون بریزه پایین.
حالا زیاد وقت خودت و نگیر...
وقتی فقط اون قسمتش موند یه کاریش می کنم.
سلام به همه دوستان گل !
من یه سوال دارم :
چطوری باید با ایونت ها ، پرش را بسازم ؟
يك كتاب براي دانلود تو صفحه اول گذاشته شده تو اون ياد داده شدهنقل قول:
سلام دوباره !
ببخشید این سوالو می پرسم !
ولی چجوری باید تیر زدن را بسازم ؟ یعنی چجوری شخصیت بازیم تیر بزنه ؟:11:
و سوال بعدی : چجوری باید یه کاری کنم که اجزای داخل روم وقتی روم تموم شد ، خودش ساخته بشه ؟ مثل همون بازی street racing
توروخدا یکی جواب بده:41:
منظورت هنگامی که شی از روم خارج میشه اگه اینه می تونی در انتخاب EVENT گزینه OTHER پس Outside room روم انتخاب کنی سپس در هنمون event شی ساخته بشه و شی کنونی حذف بشه
سلام
برای یادگیری چه چیزهایی رو بلد باشم خوبه مثلا برنامه نویسی باید بلد باشم
سلام دوست عزيز براي گيم ميكر ميتوني بدون برنامه نويسي شروع كني
يك كتاب تو اولين پست هست از اون كمك بگير
راستی نرم افزارشو از کجا بگیرم
تو سایت Tebyan نسخه 7 ش برای دنلود هست 8 ش می تونی تو همین جا دنلود ش کنی
تو كه مي خواهي وقت بزاري براي دانلود برو اينجا دانلود كن (ورژن 8 تشو )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=381198
سلام:11:
ببخشید من چندتا مشکل داشتم و می خواستم از اساتید محترم سوال کنم اگه میشه جواب رو کامل بدین:10:
1:فرض کنید ما یه مزرعه داریم که توش ذرت کاشته شده من می خوام وقتی کاراکتر رفت کنار ذرت ها و یه کلید روز زد ذرتا رو بکن من اینکارو کردم منتهی وقتی مثلا کلید آ رو می زنم همه ذرتا با هم پاک میشن!!!!!(البته آقا احسان یه توضیح کوچولو دادن ولی خیلی سخته)
2:مشکل دوم اینه که من هنوز با اونکه این همه تو اینترنت گشتم هنوز نتونستم یه جان یا انرژی بزارم واسه بازیکن بالای صفحه مثلا وقتی ذرت میکنه یه مقدار به اون اضافه بشه
3:مشکل سومم اینه که من می خوام یه کلید رو تعریف کنم که وقتی فشارش میدیم یه انرژی که همون قدرتش باشه پر بشه و با توجه به همون مقدار پر شده یه مصافت رو طی کنه بعد بیفته
ممنون میشم اگه راهنمایم کنید.امیدوارم که درست منظورم رو رسونده باشم.شرایط من رو هم درک کنید کاملا مبتدی:21: اگه میشه کامل توضیح بدین :exclamati
با تشکر:40:
دوست عزیز یه مثال برات درست کردم امیدوارم کارتو راه بیاندازه
لینک دنلود:
کد:http://parvizb.persiangig.com/Fram.gmk
سلامنقل قول:
خیلی خیلی ممنونم :10:خوب بقیه پس چی؟:21:ببخشید همینم لطف کردین ولی خوشحال میشم که سوال 1و3 رو هم جواب بدین
با تشکر:40:
سلام خواهش می کنم :11:نقل قول:
جواب سوال ساندویج ها با کلید Enter خورده می شود دوما یه ساندویج خورده می شه نه همش
سوالات من رابطه با گیم میکر:
با سلام خدمت دوستان امیدوارم به این سوالاتم پاسخ دهید، تا از شر اونها خلاص بشم!!!!!!!!
1.طرز اسکریپ نویسی و کد های آن در گیم میکر
2.چگونگی قرار دادن چند عکس برای حالات مختلف یک اسپرایت
3.قرار دادن یک آبجکت در آبجکت دیگر(مثلا تیر زدن برای یک جنگجو)
4.طرز کار با Control و استفاده از چه eventبرای این سری اکشنها
5.به طور کلی می خواستم بدونم هر اکشنی برای چهevent است.
با تشکر....
سوالات من در موردگیم میکر:
با سلام خدمت دوستان امیدوارم به این سوالاتم پاسخ دهید، تا از شر اونها خلاص بشم!!!!!!!!
1.طرز اسکریپ نویسی(نه کد اسکریپ)در گیم میکر
2.چگونگی قرار دادن چند عکس برای حالات مختلف یک اسپرایت
3.قرار دادن یک آبجکت در آبجکت دیگر(مثلا تیر زدن برای یک جنگجو)
4.طرز کار با Control و استفاده از چه eventبرای این سری اکشنها
5.به طور کلی می خواستم بدونم هر اکشنی برای چهevent است.
با تشکر....
سلام:10:نقل قول:
آهان درسته خیلی ممنونم در مورد سوال سوم چی؟که یه کلید مثل اینتر رو فشار بدیم تایه انرژیی پر بشه و با توجه به همون مقدار انرژی پر شده اون جسم یه مصافت رو طی کنه بعد بیفته:21:
باتشکر:11:
لطفا به من یک روش بدون استفاده از برنامه نویسی بگید که در اون بشه گفت که به طور راندم یکی از اکشن های داخل اونت را انجام دهد .
آقایون من یک آموزش کامل از اکشن ها می خواهم که مثلا هر اکشن کجا به کارمیره و به چه دردی میخوره.
فارسی باشه کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی هست که در مورد اکشن Path Position توضیح بده؟ منظورم در مورد تنظیماتش هست. وقتی اکشن Path Position رو توی لیست اکشن ها drag می کنم و پنجره تنظیماتش باز میشه، با ویژگی به نام Position روبرو میشم و هر مقداری بهش میدم یه کار رو انجام میده. اگه میشه یه نفر در مورد ویژگی position توضیح بده.
جواب ما را کسی نداره.نقل قول:
پس اساتید:هادی و مصطفی جان کمک.
بهترین راهنما help خود برنامه هست در ضمن انجمن گیم میکر سایت رسمی گیم میکر هم پر از متتخص هست
خواهشاَ یه کی به این مشکل کذایی من کمک کنه:19: من می خوام توی گیم میکر 8 وقتی بازی گیم اور می شه یه لیست های اسکور بیاد که توش از قبل یه چند تا اسم نوشته شده باشه. بعد اسم کسی که بازی می کرده رو بپرسه و با توجه به امتیازش تو جدول قرار بده. هر وقت دیگه ای هم که دوباره گیم اور شدی باز هم اون اسامی و اسمی که قبلاَ خودت وارد کردی وجود داشته باشه. خواهشا یه جوری بگید که فقط کپی پیست کنم. :20:
کد نمی خواد خود گیم میکر جنین امکانی داره در هنگام که پلیر گیم اور شد شما ACTION
SHOW SCORE TABLE بزاره تو EVENT
می دونم داره ولی همش نوشته | i من می گم اسم یارو رو بپرسه تو می گی خودش تو اکشن ها داره.:20:نقل قول:
کد این که اگر اسپرایت یه آبجکت فلان باشه فلان دستور انجام بشه چیه؟:20:
آقا کسی لینک دانلود 3d game maker رو نداره..
زیاد بدرد بخوره نیست همین game maker بهتره تازه حجم اون حدود 200 مگه
به نظر میرسه تری دی گیم میکر بهتر از گیم میکر باشه.................
سلام.
سرعت افقی و عمودی وجود داره....
شتاب افقی و عمودی هم وجود داره؟
یعنی من یه جسم دارم هم شتاب عمودی داره هم شتاب افقی هر وقت خواستم بتونم شتاب افقی یا عمودیش و زیاد کنم.
مثلا همون gravity که هست یکی دیگه برای افقی هم وجود داشته باشه که هیچ ربطی به هم نداشته باشند مثل hspeed و vspeed که ربطی به هم ندارند.
چیزی به این نام وجود نداره ولی میشه به طور دستی ساخت. یه تایمر میسازی بعد میگی در هر مدت زمانی که خواستی به سرعت آبجکتت هرقدر خوساتی اضافه شه.
سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه یه کاری کرد 1.وقتی دوربین ابجکت رو دنبال میکنه ابجکت وسط صفحه قرار بگیره ؟
2.چجوری میشه یه کاری کرد که وقتی یه ابجکت به دیوار برخورد میکنه به نصبت سرعته اون لحظه "سرعت ابجکت به مرور بیاد پایین یا اصلا وایسه
3.چجوری میشه واسه یه بازیه racing ترمز گزاشت یا به قولی معروف drift براش گزاشت ؟
هیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی جواب بدیییییییییییییییییییییید
نقل قول:
1-از Sub-Zero70 بپرس.
2-یه نسبت برای خودت انتخاب کن. برو بعد واسه ایونت برخورد ماشین و دیوار سرعت رو تقسیم بر نسبت بکن.
3-واسه اون اونت مثلا فشار کلید Ctrl اسپید رو صفر یا یک یک کن.
سوال دیگه؟
دوستان کجا میشه بازی های ساخته شده گیم میکر با سورسشونو گیر آورد؟