امیر جان هر کاری کردم نشد !
میشه یه سورس اماده بزارید ؟
Printable View
امیر جان هر کاری کردم نشد !
میشه یه سورس اماده بزارید ؟
سلام آقا رضای گل.
شرمنده بخدا.
فعلا چیزی ندارم که واست upload کنم ، سیستمم میخوام عوض کنم نمی رسم واست بسازم.
توی انجمن های سایت خود کوئست اگه یه سرچکی بکنی خیلی پیدا میشه ها!!!
ولی سعی می کنم که یدونه درست کنم.
سلام
من از مایا 2009 می خواهم توی کوئست اکسپورت کنم
من پلوگین اکسپورت برای 2009 پیدا نکردم آخرش برای مایا 7 بود که انم تو2009 کار نمی کنه
از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنند
سلام.
شما باید از برنامه ی Okino Poly Trans استفاده کنید.
مبدل فرمت های 3D هستش.
توی گوگل سرچ کنی پیدا میشه.
موفق باشد...
سلام
ببخشید یه مشکل یزرگ توی HDR دارم . چطوری میشه کاری کرد که بین مثلا 100 تا ابجکت ( ! ) فقط یکیشون HDR داشته باشه ؟
مثلا ما چند تا مدل داریم برای هر کدومشون یک تنظیم دلخواه HDR قرار بدیم ؟
من هر کاری میکنم یا همه اجسام صحنه HDR دار میشند یا جسمی که HDR داره همراه با شعاعهای نورش کلا میره پشت جسمهای بدون HDR یا هم که برای همه اجسام فقط یک نوع HDR میشه استفاده کرد و برای هر کدوم نمیشه تنظیمات دلخواه HDR ور انجام داد . یعنی بلد نیستم این کارو انجام بدم !
اگه راهنمایی کنید بی نهایت ممنون میشم
اقا چند تا از این پلاگین ها و برنامه های کمکی و ... که تو کار با Quest نیاز می شه رو بزارید
این quest رو خیلی راحت می شده هک کردا
یعنی چی ؟ مثلا چیکارش کرد ؟
محیطشو تغییر داد
فارسیش کرد
سلام مجدد به همه ، شرمنده که اینقدر تحقیقاتم طول کشید .
درباره ی سوال آقا رضا :
به همون روش قبلی ( یدونه رندری ) کارت رو بساز . برای آبجکت هایی که نمیخوای بدرخشن باید دیفیوز و .... رو کم کنی (x<0.8) و برای ابجکت های براق x>1.1
L u K e جان بنظرم بیخیال فارسی کردن کوئست شو!!
کدوم یکی از چیزایی که فارسی شدن کاربردیتر شدن ؟! فقط خیلی باگاشون رو بیشتر کردن.
پس همون کاری نکنیش خیلی بهتره ( البته این نظره منه ها ، ناراحت نشی !!!)
دوستان !!ببخشید نرم افزار هست که با اون بشه راحت مرف زد به غیر از face gen
یک سوال برام پیش اومده دوستان :
با BumpMap تا حدودی میشه برجستگیهای جسم رو مشخص کرد . ولی حالا ما اگه بخوایم یک دیوار اجری درست کنیم باید با تری دی مکس همه اجرها رو خودمون بینشونو ببریم تو یا راه حلی مثل این وجود داره که برنامه اتو ماتیک برجستگیها رو بده بیرون ؟ یعنی دقیقا مثل BumpMap با این تفاوت که برجستگیها رو خیلی بده بیرون
راهی هست ؟
اره ميشه
من اين كارو تو blender با batch render مي كنم راستي بهش normal map ميگن bump map اسم شدره ;)
تو مكسم من اين كارو ميكنم همه ابجكت هارئ يكي ميكنم بعد يك UV ميسازم از نماي روبروي كار بعد از پراپرتيز UV editor گزينه render UV را ميزنم و با بازي با option هاش يم Normal map khoob migiram
فک کنم منظور رضا اینه که مدلمون بدون شیدر برجسته باشه .
اگه منظورت اینه باید از Displace mesh استفاده کنی ( البته توی مکس ، اگه توی مایا هم میخوای بگو تا اونم بگم ) .
آبجکتت رو انتخاب کن ، از لیست Modifierت Displace mesh رو انتخاب کن ، بعد این کارا رو بکن :
Custome Settings رو فعال کن ، تیک Split Mesh رو بردار با توجه به نوع برجستگی و ... یکی از حالت Low , medium , High رو انتخاب کن .
اگه بازم مشکلی بود ، در خدمتم .
نه فكر نكنم به اين تيكه نگاه كن
رضا ببين داري تفرقه درست ميكني =))نقل قول:
با تری دی مکس همه اجرها رو خودمون بینشونو ببریم تو یا راه حلی مثل این وجود داره که برنامه اتو ماتیک برجستگیها رو بده بیرون
ایول دستتونو بوسیدم ) Ehsan _ Amir ( :31:
منه در به درو چه به تفرقه ! از هر دو تا جواب استفاده کردم . دمتون HOOOOOT :27:نقل قول:
رضا ببين داري تفرقه درست ميكني =))
سلام
خوبید ؟ خوبم :31:
من چند روز پیش یه بازی تهیه کردم اینقدر گرافیک جالبی داشت فکم چسبید به زمین ! میخواستم بدونم میتونید بگید مثلا توی این صحنش که عکسشو گذاشتم از چه تکنیکهایی استفاده شده ؟ ( مثلا اگه خاستیم این صحنه رو توی کوییست شبیه سازی کنیم از چه تکنیکهایی استفاده کنیم )
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه چیز دیگه شنیدم که توی بازی Unchacter 2 از تکنیک سایه زنی Screen Space Ambient Occlusion استفاده شده . میخواستم بدونم میشه این کارو با Quest هم کرد ؟
تصویر از این تکنیک سایه زنی :
نقل قول:
کد:http://dbazinews.com/uploads/SSAO_1229.jpg
كار نشدني نيست فقط اينكه از الفا براي برگ ها از مش (حجم 3دي ) و امفا براي هاله نور
اون تكنيك سايه زني به روش برنامه نويس است اگر بتوني shader براي كوئست پيدا كني چيز غير ممكني نيست
يك روش شدر بلدم بهتون ميگم بعدا برين فضا اكثر بازي هاي قديمي با اين روش سايه زني ميشدند
اسمش vertex maping كه سايه هارو رو موتكس ها رنگ مسكنه
كيفيت بسيار بالايي داره حجم كم و لودينگ سري
اون شیدر SSAO واسه کوئست هستش .
من دموش رو پیدا کردم واسه دانلود ( اون موقه ها !!!)
بگردی پیداش می کنی ولی گرونه !
ازش توی GTA IV هم استفاده شده
پس خیلی جالب بید !
من بسرچم ببینم پیداش میکنم شیدرو !
سلام به همه دوستان
اقا امیر یه سورسی بود در رابطه با Laser Trail که بهم معرفی کردید ؟ اونو هر کاری کردم نفهمیدم !
یه جاییش هست یه کانال هست Array Matrix اونو وقتی روش دابل کلیک میکنم میگه با کوییست ورژن پایینتر ساخته شده و نمیشه بازش کنی و اگه بازش کنی اطلاعات داخلش از بین میره . من توش موندم توی اون کانال چیه . چون هرچی میسازم توی همون بخش گیر می افتم . ممنون میشم راهنمایی کنی
راستش منم همین مشکل رو داشتم باش !!!
ولی یکاری کن ، اون رو کپی کنش هروقت خواستیش !
با عرض سلام
دوستان کسی می تونه کبمل توضیح بده چطور با مایا موشن ست بسازیم؟
یه جور مشکل شده برامون
یه سوال دیگه هم دوپلیکیت دستورش چیه که مثلا سربازا تولید بتونن بشن
ممنون
بايد object oriented ياد بگيري دستور خواسي نداره
اما ميتوني تو دوتا ماتريكس كه بخايش تكرارش كني با array
سلام دوستان
یه سوال :
یادگیری OO Editor راحته یا سخهته یا خیلی سخته ؟! یعنی به مشکلی مثلا ساختن اب 3.6.4 هست یا نه ؟
چجوری میشه توی OO Editor کاری کرد که مثلا یه جسمی توی صحنه ایجاد بشه ؟ سورسشو گیر اوردم ولی مفهموی نفهمیدم ! اگه میشه توابعشو توضیح بدید .
بینهایت ممنون
اوه اوه دست كم نگير خيلي سخت تره OO (object oriented ) خيلي سخته اما ياد گيربش واقآ لازمم
سلام
يه سوال :
من يک جسم رو بهش فيزيک نيوتون دادم و با Add Forlce کاري کردم که به بالا حرکت کنه . حالا وقتي يک گوي روي اون ميره از وستش رد ميشه . يک جسم ديگه هم دقيقا مثل هموني که بالا ميره رو وارد صحنه کردم و بهش فيزيک دادم ) Collesion Tree و با اون جسم همراهش کردم که با هم حرکت کنند ولي بام همين مشکل پيش اومد .
چه کنم ؟ خيلي برام مهمه اين سوال
اصلا فيزيک اين کوييست کلا مشکل داره . وقتي چنين چيزي رو نشه باهاش ساخت دیگه ....:13:
اصلا فيزيک اين کوييست کلا مشکل داره . وقتي چنين چيزي رو نشه باهاش ساخت دیگه ....:13:
اگه امکانش هست فایلت رو آپلود کن تا یه نیگایی بش بندازیم :20:نقل قول:
فیزیکش رو هم قبول دارم ، خیلی چرت :19:ه !نقل قول:
دمت گرم امیر جان
فردا اپ میکنم . راستی نمیدونی چجوری میشه که وقتی HDR به صحنه اضافه میکنی سایه های ریل تایم حذف میشه ؟!
این سورس :
ولی فقط تا صحنه تموم نشده زود دوربینو بیار عقبنقل قول:
کد:http://f.imagehost.org/download/0373/Test
ببین مشکل حل شد ؟کد:http://rapidshare.com/files/351530273/Test.rar.html
روی سیستم خودم که درست بود .
واسه سایه هم یه فایل درست کن واسم ، چون نمیتونم خودم بسازم ( شرمنده وقتم خیلی پره ! )
روی اون واست امتحان می کنم.
موفق باشی
امیر جان دمت گرم ولی من کوییست 4 دارم ! شما اینو با 4.2 ساختی نمیتونم بازش کنم ! میتونی با ورژن 4 بسازیش ؟ یا اگه نداری میشه یه راهنمایی کوچیک بکنی که چیکارش کردی ؟
ااااااااا ، نمی دونستم با 4 کار میکنی :دی
خب ببین برو توی Newton--->Body--->Body Command رو بیارش .
تنظیمش کن روی حالت Move(matrix) ---> ok
بدش اون تنظیماتی که برای حرکت درست کردی رو پاک کن ، تنظیمات رو روی یه مانریس دیگه درست کن بد وصلش کن به کانال سمت راستی ، از Body آبجکتت هم یه شرتکات بگیر وصل کن به سمت چپی .
اگه متوجه نشدی بگو تا عکس بذارم .
این قسمتو نگرفتم .نقل قول:
بدش اون تنظیماتی که برای حرکت درست کردی رو پاک کن ، تنظیمات رو روی یه مانریس دیگه درست کن بد وصلش کن به کانال سمت راستی ، از Body آبجکتت هم یه شرتکات بگیر وصل کن به سمت چپی .
اگه متوجه نشدی بگو تا عکس بذارم .
هیچی از این قسمت نفهمیدم !
ببین این کمکت میکنه ؟
اینم از مشکل HDR :20:
دمت گرم امير جون مشکلم تا حدودي حل شد ! يعني امتحان کردم روي يک مربع جوئاب داد . خيلي خيلي ممنون
راستي کسي نميدونه توي OO Editor يک Function : ChannelCaler ميسازيم بعد وقتي درگش ميکنيم توي صحنه دو تا کانال داره يکي زرد رنگ و يکي قرمز . ميشه بکيد هر کدوم چيکار ميکنن ؟! توي يک مقاله خوندم زرد رنگه شماره ايتم فعال رو برميگردونه . ايتم کدومه ؟!
يا اگه وقت داريد يه توضيح کوچيک در مورد کارکرد کلي OO Editor بگيد ؟
.: خواهش میکنم ، اگه بازم مشکلی بود در خدمتم :.
اصن این OO چیه :دی ؟
من که هیچی ازش سر در نیاوردم :دی