با عرض خسته نباشید
لطفا اگه می شه نقشه شهر ما مرند رو هم بذارید دان کنیم ممنون
Printable View
با عرض خسته نباشید
لطفا اگه می شه نقشه شهر ما مرند رو هم بذارید دان کنیم ممنون
اینم نقشه همدان ::
کیفیتش هم خوبه ..... از هیچی بهتره :دی
===============================================
ویرایش : نقشه کیفیت خوبی داره .... دانلود کنید ....
کد:http://rapidshare.com/files/150060936/hamedan.rar.html
مرسی مجید جان.نقل قول:
در پست دوم اضافه شد...
این جوری که شما میگید از هیچی بهتره!!! پس معلومه چجوریه!
این نقشه ها را خودتون درست می کنید؟
کی تستش می کنه؟
یه بنده خدایی لینکشو داد بهم .....نقل قول:
خیلی هم خوبه ... خودم هم امتحان کردم ....
تو این بی نقشه ای و متاسفانه انحصار تقریبی کالیبره کردن در دست چند نفر ( که ای کاش یه همه یاد می دادن) ، نقشه های غنیمته...نقل قول:
مرسی که تست کردی.نقل قول:
خب دستتون درد نکنه.
من هم نقشه یک مرکز استان دیگه را دارم. که برای سوپرایز نمی گم!!!
حجمش بالاست.
ان شاءالله به زودی براتون آپلود می کنم.
تا اون موقع می تونید حدس بزنید که چه شهری ممکنه باشه!!
دست تو هم درد نکنه بابت نقشه ای که میخوای بذاری ....:10:نقل قول:
کرمانشاه نیست ؟؟؟:دی
نه!
تو جیب هم جا میشه!
رشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آقایون عزیز دوباره سلام
یه درخواست عاجزانه
لطف کنید و هر کدوم که تو هر شهری هستید که حد اقل 8 نقطه از شهرتون را طول و عرضش را در بیارید . تا دقیق تر بشه کالیبره کرد
ضمنأ اون نقشه ی اهواز که من کالیبره کردم از روی گوگل ارث بود برای همین دوستان می گفتند که این نقشه خوب نیست. و ضمنأ نقشه ی شهر اهواز را نمیشدبه راحتی از جایی پیدا کرد.برای همین هم من از سایت بانک کشاورزی نقشه را گرفتم.ایراد از من نیست.این نقشه ای بود که بانک کشاورزی برای شعباتش گذاشته بود
جناب آقای اسکوپ82 شما که هی رشت رشت می کنی ،خودت هم یه قدمی بردار و برو تو میدانهای بزرگ شهر و وسط میدون وایسا ....
چی پی اس را فعال کن و طول و عرض را دقیق یادداشت کن و بعد برای من بذار تا هر چه زودتر نقشه ی شهر عزیزتون را آماده کنم
آقا مجتبی یه روش دیگه هم برای کالیبره کردن نقشه یاد گرفتم که اون را هم کم کم توضیح می دم
آقا مجید 393 نقشه ی کر مانشاه را هم دارم،فقط شما هم مثل اسکوپ جان لطف کن و حداقل 8 نقطه از شهر کرمانشاه را برای من طول و عرضش را محاسبه کن
یا حق
دستت درد نکنه ...نقل قول:
من کرمانشاه نیستم ..... خرم آباد هستم .... اگه نقشه اونجا رو داری بگو تا طول و عرض رو برات ردیف کنم ....
من نمی دونم saha جان با چه روشی کالیبره می کنند و نقشه هاشون چه جوری از آب در میاد.
ولی اگه دوستان مطابق دستور آقا مرتضی تو موبایلستان چند تا فایل نقطه و مسیر درست کنند و بدند، می تونیم به ایشون هم درخواست کالیبره کردن نقشه اون شهر را بدیم.
به هر حال 2 تا نقشه کالیبره میشه و میشه بین اون 2 تا بهترینشو انتخاب کرد.
نه وقت شما تمام شد!!!نقل قول:
منتظر آپلود باشید!
سلامی دوباره
اول :
آموزش کامل کالیبره کردن به همراه نرم افزارهای مورد نیاز اگر ایراد داشت حتمآ خبر دهید
دوم :آقا مجید393 ،نقشه ی خرم آباد را هم دارم اگه زحمت بکشی و طول و عرض 8 نقطه ی مهم و بزرگ شهرتون را برای من بگذاری ممنونت میشم
سوم: آرشیو نقشه هام هر روز داره کاملتر میشه،اگه طول و عرض بهم برسونید من هم حداکثر 3 روز بعد نقشه ی کالیبره تحویل میدم
این هم توضیح کامل کالیبره کردن:
ببخشید که رپیدشیر است ،رمز هم ندارد، حجمش هم 204 کیلوبایت می باشد، یه فایل پی دی اف است با نرم افزار Adobe Reader باز کنید.کد:http://rapidshare.com/files/151372592/GPS.pdf.html
یا حق
التماس دعا
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
آموزشتون رو تو سایت ضمیمه کردم و گذاشتم تو پست اول.
نقل قول:
تشکر آقا مجتبی
من هنوز منتظر نقاط شهر رشت و خرم آبادم....
سلامی دوباره
کسانی که فایل پی دی اف را خوندند می دونند که اصلی ترین برنامه برای کالیبره کردن برنامه ی Ozi Explorer می باشد
برای همین هم از یکی از دوستان خواستم تا اون را برام کرک بکنه تا راحتر از اون استفاده کنیم
آقا مهدی زحمت کشید و برام کرک شدش را فرستاد
این هم لینک برنامه ی خیلی خیلی توپه
Ozi Explorer :
حجمش حدود 1.2 مگ میباشد.کد:http://rapidshare.com/files/151492707/Ozi_Explorer.rar
رمزش هم : sahasoftware
یا حق
التماس دعا
سلام
قصد تهیه دستگاه جی پی اس دستی را داشتم ولی یک سؤال برایم پیش آمده است ،
مدلهای بدون نقشه جی پی اس دستی شاید کارایی لازم را نداشته باشند همچنین مدلهای بسیار ارزان جی پی اس دستی با نقشه
ولی مثلا مدلهای دستگاه دستی جی پی اس با حدود قیمت 275 هزار تومان چقدر تفاوت کارایی با مدلهای 475 هزار تومانی جی پی اس دستی دارند؟
مثلا در مدل 275 هزار تومان برای نقشه حدود هفت شهر ، منظور نقشه های حرفه ای وکتور است کافی است ؟
یعنی به نظر می رسد که تفاوت این دو مدل تنها و فقط در لمسی بودن صفحه نمایش است و داشتن حافظه داخلی بیشتر ، در این صورت به نظر می رسد داشتن صفحه لمسی چندان ضروری نیست ، و بعلاوه مدلهای ارزان قیمت اگر حافظه داخلی ندارند ، دارای حافظه خارجی مايكرو Sd هستند ، ولی آیا این حافظه خارجی برای داشتن نقشه کامل وکتور حدود هفت شهر کافی است؟
اگر کافی هست پس مدل ارزان قیمت را بخریم؟
باشه عزیزم هروقت گرفتم برات میزارم.نقل قول:
دستت دردنکنه..........:11::3::12:
دوست عزیز ، صفحه لمسی ضروری نیست و کارت های حافظه برای نیاز شما کافیه.یه علت دیگه گرون بودن به قدرت دستگاه و مارک و کارایی و دوامشه.نقل قول:
شما می تونی مدل های ارزان تر مارک های معروف مثل Garmin رو تهیه کنی.
سلام من اهل اصفهانم . میشه نقشه ای بهم معرفی کنید که این شهر و شهر های بزرگ دیگه رو داشته باشه . لطفا نحوه ریختن نقشه ها روی گوشی را هم توضیح بدین و برای این کار نیازه به اینترنت وصل باشیم یا فقط فایلهارو دانلود کنیم و نثب کنیم . توضیح بدین ممنون میشم
شما پست اول و دوم این تاپیک رو با دقت بخون .......نقل قول:
سلام
همونطور كه ميدونيد دايل آپي ها كلا" با راپيدشر مشكل دارن چون چندين نفر رو همزمان با Ip آدرس مشترك كانكت ميكنن . واسه همين هيچ وقت نميتونم نقشه ها رو بگيرم . امكانش هست كه دوستان محبت كنن و نقشه ها رو يه جاي ديگه آپ كنن ؟
ممنون .
عزیز دایال آپ تا اونجایی که من می دونم IP جداگانه داره.
شایدم من اشتباه می کنم.
در ضمن برای فایل هایی به حجم های بالا، رپیدشیر بهترین سایت آپلود و دانلود هست.
همه جای دنیا هم همین طوره.
فقط تو ایرانه که به دلیل سرعت پایین و قیمت بالای اینترنت ما باهاش مشکل داریم.
شما هربار بهت گیر آی پی داد یه بار dc شو، دوباره وصل شو.
احتمالا مشکلت حل میشه.
نقل قول:ضمن تایید گفته های امینی جان ، من قبلا تمام نقشه ها رو تو 4shared آپلود کرده بودم.بعد یکدفعه این سایت کل فایل های من رو پاک کرد.مجبور شدم هرچی نرم افزار گذاشته بودم تو سایت رو دوباره آپلود کنم.نقل قول:
ولی رپیدشیر در حال حاظر بهترین گزینست از جهت ماندگاری لینک ها...
سختی هم داره ولی چاره ای نیست.این هم رو همه ی سختی هایی که اینترنت تو ایران داره :46:
یه نکته دیگه هم این که سرعت دانلود از رپیدشیر واقعا با بقیه سایت ها قابل مقایسه نیست.
ضمنأ اگه کسی خیلی از رپیدشیر دانلود میکنه می تونه اکانت های رپیدشیر را بخره
من دارم هر کی خواست می تونم بهش بفروشم
سلامنقل قول:
ترفندتون موثر واقع شد و در مورد سرعت دانلود بايد بگم حق با شماست .راپيدشر با دايل آپ سرعت دانلودش از 4 كيلوبيت در ثانيه پايين تر نمياد . نقشه ي اصفهان رو تست كردم و بايد بگم واقعا" عالي بود . دست همه درد نكنه . :10:
سلام
من وقتي نرم افزار و اجرا مي كنم خود به خود از اون مياد بيرون.
گوشیتون چیه؟نقل قول:
گوشیتون رو هک کردید؟
برای اجرای این برنامه ، باید گوشی رو از هک خارج کنید
از هک خارج کردم درست شد.(N82)نقل قول:
نقل قول:
من فقط روي گوشي N87 جواب نگرفتم روي بقيه گوشي هاي GPS دار تست كردم كاملا جواب داده
خيلي ممنون
بفرما
بالاخره موفق شدم اين نقشه حجيم و باكيفيت را هم بنا به قولي كه داده بودم براتون آپلود كنم.
لذت ببريد.
با تشكر از دوست خوبم mbzadegan به خاطر كاليبره كردن نقشه.
کد:http://rapidshare.com/files/153615155/yazd.rar
سلام شهر یزد خودش 30 مگابایت میشه؟؟؟
که این نقشه شده 30 مگ؟؟؟
ما که ADSL داریم مشکلی نداریم،اما باید به فکر Dial-up ها هم بود!!
30 مگ اونم تازه با رپیدشیر که هر وقت دی سی می شن دوباره از اول شروع می کنه می دونی یعنی چی؟؟؟
باید از شب تا صبح بذاره دانلود بشه....
سعی کن عکس شهر یزد را با برنامه ی Paint یه بار باز کنی و بعد دوباره Save کن.
اون وقت حجمش حدودأ نصف میشه.کیفیتش هم پایین نمی یاد
با همه ی این توضیحات اما باز هم دستت درد نکه.
دقيقا" درسته ، ضمن اينكه راپيدشر به نرم افزار download accelerator هم گير ميده و هيچ رقمه رزيوم نداره .نقل قول:
ميشه فايلا رو به تيكه هاي كوچيك تقسيم كرد كه البته آپلودش زحمت زيادي ميطلبه. به هر حال بايد ساخت مگه نه ؟ من كه كلا" بقيه نقشه ها رو از يه كافي نت گرفتم .
به دلیل کیفیت بالا از حجم این نقشه کم نشده.
من خودمم یک ساعت رفتم نشستم تو کافی نت تا آپلودش کردم.
هرکس می خواد بگیره هم باید همین کار را بکنه.
من کوشی مو هک کردم مشکلی باهاش ندارم
1-چطوری از هک در بیارم و این نرم افزار رو نصب کنم
2-بعد دوباره هکش کنم این برنامه دست نمی خره؟
شما با چه روشی هک کردی؟
نه هک کردن هیچ کاری به برنامه ها نداره.
فقط موقعی که هک فعاله نمیشه برنامه را اجرا کرد.
باید اونو غیر فعال کنید و برنامه را اجرا کنید.