سلام
یه مموری کلاس 10 دارم فرمت نمیشه(قابل استفاده نیست)با چه نرم افزاری فرمت کنم؟
Printable View
سلام
یه مموری کلاس 10 دارم فرمت نمیشه(قابل استفاده نیست)با چه نرم افزاری فرمت کنم؟
داخل فلش که میخواین برین چه پیغامی میده ؟نقل قول:
میزنه مموری رو فرمت کن.نقل قول:
یه رم SD توشیبا دارم که وارد نمیشه و میگه باید فرمت کنیم . با چه نرم افزاری میشه اوکی کرد ؟! ( بدون فرمت )
نقل قول:نقل قول:[QUOTE=EXTREME;7302141]نقل قول:[QUOTE=alone one;7302527]نقل قول:ممنونم از زحمتاتون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوشبختانه بردم گارانتی و بدون هیچ مشکلی واسم عوض کردن و یدونه نوشو دادن
میدونم اینجا جاش نیس اما چون شما اطلاعات زیادی دارین میپرسم،بنظرتون الان بهترین فلش بازار از هر نظر مخصوصا سرعت کدوم مارکه؟
بازم پوزش واسه سوالم
وقتی گوشیمو به pc وصل کردم کارت حافظه ی گوشیم مشکل پیدا کرد .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فایلی توش میریزم خراب میکنه یا پاک میشه.
یه عکسم از فایل خراب گذاشتم با یه کارت حافظه دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت.
فلش هاي مارك pny رو گارانتي تعويض ميكنه؟كجا بايد فرستاد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
معمولا فروشنده خودش تعویض میکنه . از هر کجا خریدی بپرسنقل قول:
آخه طرف داره ميپيچونه.ميگه اينا يك سال گارانتي دارن.ولي روز اول هيچ برگ گارانتي به من نداد.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
در اين مورد كسي چيزي نميدونه؟؟؟نقل قول:
با سلام
وقتی فلش مموری را وارد می کنم این پیغام میاد.عکسشو گذاشتم
لطفا راهنماییم کنید
متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فلش رو میزنید ببینید پارتیشنش در دیسک مینیجمنت است یا نه
فلش روروی یک سیستم دیگه تست کنید و رو اون سیستم اسکن ویروس بکنید
اگه پارتیشن فلش دیده میشه پارتیشن فلش رو یک دور پاک کنید ایجاد کنید از دیسک مینیجمنت
سپس فرمت کنید درست نشد با نرم افزار
HP USB Disk Storage Format Tool
فرمت کنید در آخر مشکل میتونه از فریم ویر فلش باشه
نقل قول:
HP USB Disk Storag اجرا کردم ولی پیغام there is no media in the specified device یاد
باید چیکار کنم لطفاً راهنماییم کنید
متشکرم
مدل فلشتون چیه ؟نقل قول:
4g Silicon Power
ببینید با نرم افزار online recovery میتونید فلش رو تعمیر کنید یا نه
ببینید با نرم افزار مخصوص خود فلش از سایت خود فلش میتونید فلش رو فرمت کنید یا نه
موارد دیگرو هم که گفتم تست کنید
سلام
من 1 مشکل با فلش مموری سیلیکان پاور 16 گیگابایتی دارمت
اولا که وقتی وصلش می کنم داخل computer به صورت مخفی شده نمایشش میده
دوما خواستم فرمت کنم ارور می ده : there is no disk
برای باز کردن هم همین مشکل رو داره
داخل partition ویندوز حجمش رو صفر شناخته و نوشته no media
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه به هیچ وجه نشه در ویندوز فرمت کرد و با نرم افزارهای مختلف هم فرمت نشه فریم ویر فلش مشکل پیدا کرده باید با نرم افزارهایی مثل online recovery فلش رو تعمیر کنید
سلام
ی فلش تازه خریدم 8 گیگ apacer بعر اول ک زدم به کامپیوتر فرمتش نکردم الان دچار مشکل شده مثلا فضای خالی رو زده 5 گیگ ولی وقتی میخوام توش چیزی بریزم میزنه جا نداره مشکل دیگش اینه ک اطلاعات داخلش رو نمیشه پاک کرد یا.مموری رو فرمت کرد ارور میده که the write is protections
ممنون.میشم کمک کنید
با تشکر
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
اگه سیستم ویروسی نباشه و فلش هم ویروسی نباشه و چیزی تو فلش نباشه و روی یک سیستم دیگه هم همینطور باشه فلش رو از ویندوز low level format کنید درست نشد باید نرم افزار خود فلش رو از سایتش دانلود کنید و با اون فلش رو قرمت سریع و فرمت سطح پایین بکنید
در آخر فریم ویر فلش رو آپدیت کنید
خوب چطور low فرمتش کنم؟نقل قول:
چطور فریمورش رو اپدیت کنم؟
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
نقل قول:
اینکارهارو باید با نرم افزار مخصوص خود فلش از سایت خود فلش انجام بدین با این نرم افزار هم فرمت کنید ببینید چی میشه
HP USB Disk Storage Format Tool
با نرم افزار online recovery هم ببینید میتونید فلش رو تعمیر کنید یا نه
اون برنامه فرمت که گفتید کار نکرد از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کردم بازم نشد حالا چ کنبم؟نقل قول:
نرم افزار آخریو تست کردین ؟
تو سایت خود فلش نرم افزاری برای فرمت خود فلش نیست؟
اره نرم افزار اخری هم که گفتید امتحان کردم ولی کار نکردنقل قول:
مدلش apacer ah322 هست که اتفاقا توی سایتش برنامش بود ولی فکر کنم نیاز داشت حتما توی خود یو اس بی ریخته شه تا کار کنه چون هر چی تلاش کردم ارور میداد و توی یو ای بی هم نمیشه چیزی ریخت یا پاک کرد
حالا چه کنم؟
با سلام كامپيوتر روميزي با ويندوز ايكس پي سرويس پك 3 موقع روشن كردن و بدون فشردن هيچ كليدي بصورت مستقيم وارد بايوس ست آپ ميشودو ديگر ويندوز بالا نمي آيد و فقط صفحه ست آپ بايوس نمايش داده ميشود لطفا در صورت امكان براي حل مشكل راهنمائي بفرمائيد با سپاس
نقل قول:
سیستم رو خاموش کنید با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و وارد بایوس بشین تاریخ درست رو در بایوس ست کنید به میلادی بعد سیو کنید و بوت سیستم رو هم بزارین رو هارد وریست اگه بازم مشکل بود با یک باتری مین دیگه سیستم رو چک کنید درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید
درست نشد کابل هارد و درایوهای اپتیک رو بکشین ببینید تین قسمت رد میشه یا نه درست نشد بگین
خيلي ممنون چشم انجام ميدم خبرتون ميكنم
سلام دوستان
رمم تو گوشیم بود که داشتم فایلهاش رو از یه فولدری به فولدر دیگه کات میکردم......که یهو رم خراب شد و دیگه خونده نشد.
تو لپ تاپ هم که میزارم و میخوام وارد شم، این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با داس هم این میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم؟
کل زندگیم تو رممه
مدلش: Patriot 16GB Class 10 MicroSD - Fat32
مرسی
سلام دوستان
یه رم 4gمیکرو دارم که الان همش ارور میده که فرمت کن و حجمش هم شده 123mg . فرمت نمیشه . چیکارش کنم ؟
سلام دوستان یک فلش سیلیکون 8 گیگ دارم فرمت نمیشه ارور رایت پروتکت میده با چه نرم افزاری مشکلشو حل کنم ممنون
یا از ویروس است بهتره روی یک سیستم دیگه تست بشه
یا میتونه از یک برنامه داخل فلش یا سیستم باشه که این اتفاق افتاده یا تغییرات رجیستری ویندوز
اگه روی یک سیستم دیگه هم درست نبود ببینید از تو محیط ویندوز میتونید فلش رو فرمت سطح پایین بکنید یا نه
درست نشد باید با نرم افزار مخصوص فلش خود فلش رو فرمت کنید
میشه برنامشو بزارید ممنون
باید برید ببینید سایت سازنده اش همچین برنامه ای برای فلش گذاشته یا نهنقل قول:
سلام. خسته نباشید.
دوستان من یه فلش ۸ گیگ patriot مدل rage دارم که اخیرن که دادمش به دوستم وقتی برام اورد دیدم مشکل داره؟!؟!
نه فرمت میشه ! نه میشه توش چیزی ریخت! نه میشه از روش پاک کرد!! فقط میشه ازش کپی کرد؟!؟! به زبون دیگه یه طرفه شده؟!؟! راستی سرعتش هم تکون نخورده و با همون سرعت همیشگیش کپی میکنه..
لطفا کمکم کنید...
فلش رو اسکن ویروس بکنید
یک دور از ویندوز فرمت سریع و فرمت سطح پایین بکنید و یک دور با نرم افزار HP USB Disk Storage Format Tool هم فلش رو فرمت کنید و دوباره تست کنید
عزیز جان میگم هیچ تاثیری رو دیسک نمیشه گزاشت؟!؟! نه چیزی از توش پاک میشه نه فرمت میشه؟!؟!؟!نقل قول:
تمام این برنامه ها رو هم تست کردم!؟!؟!
سلام، من یه مموری 16 گیگ scan disk دارم که اونو فرمت کردم. با چه نرم افزاری اطلاعاتم رو یرگردونم. عکس و فیلم بوده. ممنون میشم
هم با easus data recovery میشه هم نرم افزار SoftOrbits Flash Drive Recoveryنقل قول:
ممنونم امیدوارم برگرده.