من که نه والا...چون توی اون شلوغ پلوغی دیگه اصلا نمیشه روی تیر بار تمرکز کنی!!نقل قول:
ولی فکر کنم وقتی بشه با تیربار بزنیش کلیدمخصوص اون(همون Lshift) را کنار هدف نشون میده.
Printable View
من که نه والا...چون توی اون شلوغ پلوغی دیگه اصلا نمیشه روی تیر بار تمرکز کنی!!نقل قول:
ولی فکر کنم وقتی بشه با تیربار بزنیش کلیدمخصوص اون(همون Lshift) را کنار هدف نشون میده.
اره.من زدم. باید به اندازه کافی به هواپیما یا تانک یا هر چیز دیگه نزدیک بشی بعد کنار اون چیزی که هدف گرفتی 1 دایره میاد و نشونه تو هم تبدیل به دایره میشه. بعد دایره ها رو با هم جور میکنی و شلیک میکنی مسلسل رو.نقل قول:
قدرتش بد نیست ولی 1 کم سخته.
این موشک های guided چجوریه؟بر عکس اسمش نمیشه هدایتش کرد !
باید وقتی تیر رو شلیک میکنی اون دایره بزرگی که هدفت هست رو روی هواپیمایی که میخوای بزنی نگه داری.نقل قول:
اون هواپیما باید داخل دایره بزرگی که نشانه هدفت هست باشه.
یه مشکلی برام پیش اومده!؟
داخل بازی خود هواپیما برای خودش الکی شلیک می کنه با چه گزینه ای غیر فعال میشه؟!
تمام موشک هامون پر زد.
با سلامبا تشکر
دوستان تو این بازی به یاران چه طور میشه دستور داد تا مثلا یه محل رو اونها خراب کنند یا چه طور میشه بهشون دستور بدین از پشت سر مون بیان . درکل یه توضیحی در مورد کمک گرفتن از یاران تو این بازی میدین ؟؟
عدد 1 حمله، عدد 2 دفاع.نقل قول:
توی مرحله افغانستان 2015 گیر کردم.بعد از check point
اونجا که باید ضدهوایی های روی کوهها رو بزنیم.
هر چی به سمتشون شلیک میکنم طوریشون نمیشه.
چطوری باید بزنمشون؟
شما باید یکی دو بار alt رو بزنی ...یه مسیر برات نشون میده...توی این مسیر حرکت کن و در لحظه آخر شلیک کن بهش می خوره.نقل قول:
کسی رفع این مشکل رو نمیدونه؟:19:نقل قول:
برای هیچ کس پیش نیومده که خودبخود شلیک کنه؟:41:
شما جوی استیک به کامپیوترت وصل نیست 1 موقع؟؟؟؟نقل قول:
بازی رو دوباره نصب کردی ببینی درست میشه یا نه؟؟
سلام
امروز اینو نصب کردم
کنترلش سخته
من با دسته بازی میکنم.... این بجز این دو تا موشک و مسلسل چیز دیگه ای نداره
این مسلسلش که عملا هیچ استفاده ای نداره!
چقدر هم امکاناتش کمه
من تو آپشن بازی یه قسمت دیدم
expert فکر کنم میشد همه کنترل هواپیما رو بدست گرفت ...تست نکردم
ولی خوب انتظار بیشتری ازش داشتم!
دروود.
همه ی مراحل رو رفتم و حالا مراحل رو یکی یکی گذاشته داخل منو.
حالا بازی تموم شده یا ادامه داره؟؟
شما یه چند تا مرحله رو برو مطمئنا نظرت عوض میشه:46:نقل قول:
توی مراحل بالاتر هیجانش چند برابر میشه...
بله بقیش دیگه تکرار میشه....نقل قول:
این موشکهای guided رو بالاخره کسی فهمید میشه هدایت کرد یا نه؟کلا به هدف نمی خوره همینطوری
این موشک ها رو میشه هدایت کرد ولی نه اونطوری که شما فکر می کنی اینور اونورش کنی.نقل قول:
وقتی این نوع موشک رو انتخاب می کنی یه دایره سفید رنگ میاد روی هاد.
بعد وقتی روی هدف قفل کردی و شلیک کردی موشکو باید سعی کنی هدف رو داخل اون دایره سفید نگه داری.
ولی به هر چیزی که بخوره با همون یک موشک نابود میشه.مثل بعضی دیگه از موشک ها نمی خواد 2 تا شلیک کنی.
ولی اصلش اینه که توی همون دایره نگه داری.
راستی بردش هم خیلی بیشتر از بقیه ی موشک هاست
درود
ميگم نمي دونم بازي من چي شده واردش كه ميشي اولا كلا سياه سفيد هست و نمي توني اين تريلر اولشو بزني بره و وقتي هم كه كامل نشون ميده بدون هيچ پيغامي بازي بسته ميشه،دوباره هم نصب كردم نشد،اولش درست بود،نمي دونيد چرا؟!؟!؟
توی مرحله آرتمیس 2021
همون مرحله رادارها با پوشش قرمز
چطوری باید ردش کرد؟
داخل قرمزا که نمیشه شد.اون ورم که از محیط میفتیم بیرون:|
اولش یک عکسی ( َشبیه راداره خوب یادم نیس ) بهت نشون میده!نقل قول:
بعد تو باید دور خوردت اینقدر بچرخی که اون چراغ جلوت ( که درجه بندیه ) سبز بشه! بعد بری طرفش هر موقع چراغش خاموش شد دوباره باید بگردی!!!!!!!
اون نقطه سبز و قرمز رو دیدم.
قرمزه که میرسه به پوشش رادارها و هیچی
سبزه هم معمولا یکم که دنبالش بری میرسه به بیرون محدوده بازی.
شما اول بازی باید بگردی 3 تا بیکن رو نابود کنی.اون قرمز وسط صفحه که ازش نوار های سبز بیرون میاد مثل این بازی ها هست که هر چی به اون شی مورد نظر بیشتر نزدیک بزنی صدای بوق تند تر میشه.مثل همون باید 360 بگردی ببینی کجا نوار های بیشتری میاد بیرون از نقطه ی قرمز بعد همین که میری همون سمت یک دفعه قفل میکنه رو هدف و میزنیش.نقل قول:
بعد از این 3 تا تازه مرحله ای اصلی شروع میشه.شما باید بری یک سری مجموعه تجهیزات الکترونی رو نابود کنی ولی تو راه پره از رادار و ضد هوای باید وسطشون ویراژ بدی طوری که نری داخل هیچ کدوم از دایره قرمز ها یا زرد ها
در ضمن تو این قسمت هم برای پیدا کردن راه باید از همون دایره قرمز و نوار های سبز استفاده کنی.
بعد وقتی اون تجهیزات رو زدی چنتا بمب افکن میان که بزنن محوطه ی اصلی آرتمیس رو با خاک یکی کنن حالشو بگیرن ولی ای دل غافل که چنتا هواپیما دارن میرن طرفشون که نابودشون کنن.
شما هم باید حواست به هواپیما ها باشه هم به این که مسیر بمب افکن ها رو از رادار و ضد هوایی پاک کنی.
یکم سخته ولی میشه :31:
:10:
دمت گزم
گزفتم
چقدر سخته این مرحله
نتونستم ردش کنم هنوز :|
قربانت.نقل قول:
آره سخته ولی ببین سعی کن فقط اون ضد هوایی که میبینی تو راه بمب افکن ها هست رو بزنی.کاری به هواپیماهای دشمن نداشته باش . وقتی بری تو اون دایره زرده که دوره هواپیماهای دشمن هست میان دنبال تو اینجوری دیگه کاری به بمب افکن ها ندارند.
سلام.ببخشید voice command که با دکمه ی v فعال می شه چیه؟تو منوی option هم تنظیمات voice command هست ولی نمی دونم به چه دردی می خوره؟در ضمن دکمه های f8 و f9 من تو بازی فعال نیست.تو مال شما هم همین طوره؟
به نظرم تنوع هواپیما ها توی این بازی بسیار عالی بود ، از f117 گرفته تا f22 و f35 . گرافیک هواپیما ها عالی بود ولی وقتی نزدبک زمین می شدی گرافیک یکم تو ذوق می زد.(چون از نقشه واقعی استفاده می شد.)
ولی بهترینشون f22 بود .
بازی ساخت ubisoft واحد رومانی است!!!
بله درسته.نقل قول:
ولی در کل هواپیما ها تفاوت زیادی نداشتن.
مثلا توی سرعت و . . .
توی گیم اسپات هم به همین موضوع 1 کم گیر داده بود.
بله یکی از مشکلات این بود که از همین اول رقیب سری Ace Combat معرفی شد و دوستان PC باز متاسفانه شانس بازی کردن Ace combat 6 Fires of Liberation را نداشتند. گرافیک و طراحی هواپیماها دارای اشکالات زیادی بود :
1 - هواپیماها انگار با یک کاغذ پوشیده شده بودند بطوریکه شما F-22 وقتی با سرعت زیاد AF+ پرواز می کنید یک سری دریچه روی هواپیما باز می شود که در Ace combat این مسئله پرداخته شده بود کلا انگار در HAWX همه دریچه ها فقط روی هواپیما نقاشی شده بودند مثلا شلیک مسلسل F-22 یک دریچه باز میشه و بعد مسلسل شلیک میشه که ...
2 - طراحی غلط داخل کابین هواپیماها برای اکثر هواپیماها مثل Eurofighter Typhoon و F-16A و ... می تونید عکس هارو سرچ کنید و مطابقت بدید.
3 - طراحی غلط بدنه هواپیماها مثل F-15E که هواپیمای 2 نفرس و زیر بدنه یک تغییراتی داره که سازندگان از همون مدل F-15C تک نفره استفاده کرده بودند یا F-15 ACTIVE که خروجی اگزوز های موتور این شکلی نیست.
4 - بی ریخت قرار گرفت موشک ها روی بدنه. گرافیکی ضعیفتر ولی پررنگ لعاب تر از AC6.
5 - درگیری های هوایی بسیار ضعیف بر علیه AI . شما اگر Multiplayer این بازیو انچام دهید لذت بیشتری خواهید برد.
چه جوری بفهمیم که واسه هر ماموریت کدوم هواپیما بهتره؟؟؟؟
اخه رو بعضی از هواپیماها یه تیک سبز هست...این یعنی چی؟؟؟
این یعنی این هواپیما recommend میشه. و بهتره این رو بردارید.نقل قول:
lتوی مرحله ای که باید وارد محدوده رادارا نشیم و بقیه رو بزنیم من وقت کم میارم.راهی نداره که وقته کنسل شه؟؟؟؟ترینری چیزی؟؟؟؟
تا این مرحلش خوب بود.
به اینجا رسیدم دیگه قید بازیو زدم!
سلام.توی مرحله ای که باید از شاتل محافظت کنیم...
من همه رو زدم .ماموریت کامل شد.حتی شاتل پرواز کرد رفت.اما نمیدونم چرا بازی تموم نمیشه و نمیره مرحله بعد؟؟؟؟
واسه شما هم اینجوری بود؟؟؟؟؟
اگه دارید سیو مرحله بعد از اینجا رو بذارید.
ممنون...
سلام
وقتي بازي شروع مي شه يعني همون اول بازي شما يه اهدافي مي ياد که زرد رنگ هست با کليد space مي زنيدشون
بعدش يه شهري مي ياد که شما بايد در شهر و از روي سر ساختمان ها اهداف رو بزنيد و چند تا هليکوپتر هم هست که بايد بزنيد
حالا در همين مرحله گوشه سمت راست تصوير بالا نشون مي ده که يک درجه سبز رنگ که عکس يک اسکلت مثل خطر مرگ هست و در شهر و بين ساختمان ها هم يک مربع سبز رنگ به شکل همين خطر مرگ که گفتم هست که بعضي وقت ها قرمز مي شه و بعد شما همين طور که اهداف رو داريد مي زنيد گوشه سمت راست بالا که گفتم يه حالت هست مثل اين که شما داريد مي سوزيد و از اون درجه کم مي شه و وقتي که ديگه به آخر رسيد بازي رو مي گه به علت فلان چيز شما سوختيد و بايد برگرديد از اول مرحله رو ادامه بدهيد
يه سوال ديگه هم اين که من هر وقت بازي مي کنم باز مي ياد از اول بازي شروع مي شه
با تشکر
توی اون قسمت باید از گروه گوست محافظت کنید تا به سلامت اون نقطه چین های سبز رو روی نقشه طی کنند.نقل قول:
اون خطر مرگ هم درواقع علامت گروه گوست هست و بهتون نشون میده که چقدر از سلامتشون باقی مونده.شما وقتی قرمز شد باید بفهمید که گروه داره مورد حمله قرار میگیره و سریعا باید اهدافی که سره راهشون هست رو بزنید.
در آخر هم اگه یکم زبانتون رو بهتر کنید بازی کردن لذت بخش تر میشه.:11::10:
میشه این مشکل منو هم برطرف کنید؟؟؟؟واقعا اعصابم و ریخته بهم.نقل قول:
توی مرحله ای که باید از شاتل محافظت کنیم...
من همه رو زدم .ماموریت کامل شد.حتی شاتل پرواز کرد رفت.اما نمیدونم چرا بازی تموم نمیشه و نمیره مرحله بعد؟؟؟؟
واسه شما هم اینجوری بود؟؟؟؟؟
اگه دارید سیو مرحله بعد از اینجا رو بذارید.
ممنون...
یادمه بعدش دوباره 1 مشت هواپیما میخواستم بزننش که باید ازش محافظت میکردی.نقل قول:
اگه بعدش دستوری بهت نمیده باید از اول مرحله شروع کنی احتمالا.
چون احتمالا بازی قاط زده.
اول که یه سری هواپیما و یه سری نفربر میان که اونا رو زدی بعدش یه سری بمب افکن با یه آواکس میاد که نقشه پارازیت میاد روش رو باید بزنی بعدش که شاتل لانچ میشه 2تا موشک کروز میاد طرفش که باید اونا رو هم بزنی.نقل قول:
دوستان آخرین (وبهترین) هواپیمایی که بعد تمام مراحل باز میشه چیه ؟
نقل قول:اون موشک های کروز را فکر کنم که فقط با radar guided missile میشد منهدم کردنقل قول:
نقل قول:نقل قول:ممنون.اما هیچ موشکی نمیاد.من خیلی صبر کردم.حتی شاتل تا ارتفاع 40000 هم رفت.نمیدونم والا....:5:حتی نوشت برام شاتل لانچ و کامپلت داد....نقل قول:
شما چقدر منتظر شدین؟؟؟