نقل قول:
دلفین جان فکر کنم خودتم ندونی چی باشه:27:
خواهشان این قدر طولانی نذار همه مثل خودت هوشمند نیستن:21::27:
---------------------
ه - ف - ا - و -ر
Printable View
نقل قول:
دلفین جان فکر کنم خودتم ندونی چی باشه:27:
خواهشان این قدر طولانی نذار همه مثل خودت هوشمند نیستن:21::27:
---------------------
ه - ف - ا - و -ر
فواره
چیزی نمیگم تا ماله دلفین معلوم شه ...
خودمم روش فک میکنم
تو رو خدا اون یه چیز وحشتناک گفته بابا انیشتین میخواد واسه حلش:27:نقل قول:
شما به کوچیکی خودت ببخش
به نظر من دلفین جان معما های خوبی میزاره. خیلی هم آسون باشه حال نمیده. ولی در اینجور مواقع یک راهنمایی که زیاد هم تابلو نباشه بدک نیست. و اینکه ذکر شود که مال زبون اجنبیه خودمونه یا زبان فارسیه بیگانه. ونکته آخر هم ذکر مرکب بودن یا نبودن.نقل قول:
منم بازی.......
چون هیچ سوالی نبود پس من شروع می کنم
ف ا ت ت ن و
تافتوننقل قول:
ل س ا ت ا د ک ن
نه كه ما دلفينا موجودات باهوشي هسيم فك كردم شما آدمام مث مايين :27:نقل قول:
ممنون آروين :31:نقل قول:
فقط يه راهنمايي مي كنم :21:
اسكاتلندنقل قول:
همون كلمه قبلي كه گفتم : :21:
ا - ا - ا - پ - ر - ل - ل - ك - م - و - و
راهنمايي : با " ك " شروع مي شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كوالالامپور :27:نقل قول:
--------------------------------
ف-ر-ن-ا-م-گ-ا-و
گرامافوننقل قول:
ف-ر-ن-ا-م-گ-ا-و
ر-ا-ی-ن-و-ف-م-س-ا-ر
راهنمایی : اجنبیه - مرکب نیست - گروه خاص استندی.
فراماسونري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ت - ك - ل - م - و - و - و - و - ي :21:
راهنمايي : خارجكستانيه ، مركبم نيس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
لوكوموتيو :27:
ن-م-ر-و-ي-ل-و
كلمه اي نامانوس و اجنبي و ايضا غير مركب
مونو ريل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته مركب بودا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا - ا - ر - س - س - س - ف - ك - ن - ن - و - ي :21:
راهنمايي : خارجكستاني بيد ، مركبم نبيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سانفرانسيسكو :27: :21:نقل قول:
ا-م-ا-س-ن-ت-و-ي-و
اجنبي نا مركب
سانتامویو نیست؟
نقل قول:آهای آقایون خانوما من یه روز نیومدم سر بزنم هان!!! آخه آقای آروین این چه کلمه ایه که ساختی. اشتباس!!!نقل قول:
بعدی!!! ( :27::27::27::27::27:عمرناش!!!!:21::21::21::2 1::21: )
سوسیالیسم . فکر کنم قبلا یکی گفته بودش.نقل قول:
ا ن م ک و ی
بتمن جان ،منظور یوسف کلمه خودش بود. سوسیالیسم مال من بود.نقل قول:
سوسیالیسم . فکر کنم قبلا یکی گفته بودش.
جواب معمای شما : مونیکا
اینم معمای یوسف عزیز که میگه من اشتباه حل کردم:
س ی ر ف و پ و د ر (معمای yoosef_st )
فردوسي پور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا مونده اين كلمه كه فك كنم يكي دو تا حرف كم يا زياد نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم اولش" سان" داره اما در این طور مواقع باید انسان طرح کننده معما به تایپیک آمده و یک راهنمایی مرحمت کند. تا به واسطه آن اندکی معما سهل و ممتنع شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی گفتم!
راهنمايي : اتوماسيون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------
ژ - ا- ي-م-ك
اول فكر كردم كاژمي(معتاد بوده نمي تونسته بگه كاظمي:31:)نقل قول:
و اما جواب درست:
ماژيك
بعدي:
ب-ي-ا-ا-ا-ر-س-ف
افراسيابنقل قول:
---------------------------
ك-ن-ا-س-ه-ف
نسکافه
-------------------
س س ا ا ن ر و
آسانسور
------------------------
ب-ب-ا-ا-ل-ر
آسانسور
بالابرنقل قول:
آسانسور
------------------------
ب-ب-ا-ا-ل-ر
س ن ت و ر ق ب
هه هه هه
بالابر
چ خ ل ا ر ب
؟؟؟؟نقل قول:
س ن ت و ر ق ب
چرخبالنقل قول:
چ خ ل ا ر ب
ر گ ه ز ر ب ا
هزار برگ !! :31:
چرا پس کلمه نذاشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبقت رنونقل قول:
س ن ت و ر ق ب
ه-ر-د-و-خ-ی-ش-ش-ه
قبرستون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بزرگراه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خورده شيشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ت - س - گ - ر - گ - ن - ا :21:
وای تو معرکه ای دلفین آخر هوشی بهت قبطه میخورم وری وری گوود
ولی کلمه ی انتخابیم شیشه خورده بود:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبرستان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ن-ب-ی-ل-و-گ-و-ه-م
نقل قول:
ما دلفينا هممون باهوشيم دليلشم اينه كه همش ماهي و ميگو مي خوريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توئم اگه مث ما دلفينا ماهي و ميگو بخوري يا مث raptor22 قبل از اينكه بياي تو اين تاپيك ، دوپينگ كني هوشت مي ره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا كلمه فوق مشكل گذاشتم raptor22 كمتر از ده دييقه جواب داد فك كنم يا دوپينگ مي كنه يا سه پينگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همو گلوبين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ت - س - گ - ر - گ - ن - ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
'گرگستان ( همون گرجستان :31: )
تگرگ سان ؟!
آخه فک نمیکردم درست باشه :دینقل قول:
یه کلمه میگم هرکس حدس بزنه شش ماه خرید رایگان از فروشگاه های زنجیره ای پی سی ورلد بهش جایزه میدم::31:
فقط مرکبه:
ا - ا - ل - ر - ک - خ - ی - و - م - م - ش
راهنمایی : اسم شخصیت
امیر خوش کلام :31:نقل قول:
نه :31:نقل قول:
مايكل شوماخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جايزه رو بده نفر بعدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون كلمه قبلي : ت - س - گ - ر - گ - ن - ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان فهمیدم دیدی منم با هوشم ...نقل قول:
گنگستران (جمع گنگستر):27::31:
س - ا - و - د - خ - ت - س
راهنمایی : اگه راهنمایی رو بگم فوری میفهمین ولی میگم ... نام یه گیاه
تو از راه خوردن ماهي باهوش شدي يا با دوپينگ؟ اگه دوپينگ كرده باشي قبول نيسا :27:نقل قول:
چون تقريبا نود و خورده اي درصد كلمه رو درس گفتي قبول مي كنم ، كلمه اصلي گانگستر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استخدوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ك - و - ت - ل - ا - ي - ر - ك - ن :21: