سلام دوستان واقعا ممنون از کارای قشنگتون
Printable View
سلام دوستان واقعا ممنون از کارای قشنگتون
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شما باید از رابط گرافیکی wpf استفاده کنید.
یعنی از win app به wpf کوچ کنید تا بتونید یه نرم افزار گرافیکی بنویسید.
با winapp این کار دشوار خواهد بود.
موفق باشید.
سلام دوستان...
نمیدونم جای درستی رو برای مطرح کردن سوالم انتخاب کردم یا نه...
من زبان برنامه نویسی C++رو توی دانشگاه و دوره های C# رو
توی آموزشگاه همین تابستون رفتم و تسلط خوبی پیدا کردم
می خواستم از دوستان پیشکسوت بپرسم که آیا توصیه میشه من
برای گام بعدی چه کلاس آموزشی برم؟و اینکه آیا برای دورهای asp.net نیاز
به آگاهی به html هست؟آیا php برم؟sql؟
به طور کلی آیا مثل واحدهای دانشگاهی چارتی هست که پیشنازهای
دورهای آموزشی رو داشته باشه؟؟؟؟
ممنون
اچ تی ام ال و جاوا رو حتما حتما یاد بگیر
asp .net هم خوبه php هم خوبه
اگه اون بالا سریت باشه که میگه بچسب به asp
چند دقیقه پیش داشت به من همینو می کفت
ولی بازم به نظر من حphp خیلی بهتره
چون من شنیدم سرعت اجراش 8 تا 9 برابر php هست
اما امنیتش رو می گن یه کم پایینه که یه نفر می گفت اگه خوب یاد بگیری میشه امنیتش رو هم برد بالا
فقط تو php از My sql استفاده میشه اما تو asp.net ار sql server که حتما یه فرقایی داره
من تازه رفتم سراغ php و ازش چیزی نمی دونم
ولی asp .net کار کردم
در مورد asp بگم که کنترل های زیادی داره
که البته خیلی هاش زیاد کاربردی نداره( البته این نظر منه )
پی اچ پی و جاوا اسکریپت که من تازه دارم باهاش آشنا میشم
کد هاشون شبیه به c++ است یهنی خیلی شبیه
و php خیلی با این کد های html کار می کنی
البته در آخر بگم که من هیچ کلاس اموزشییی نمی رم
فقط از طریق نت و برو بچه های پی سی و یه کمی هم تست کردن کد هاست یه
اینا رو یاد می گیرم
من از دی شب تصمیم گرفتم ( تصمیمش رو قبلا گرفته بودم از دی شب شرو کردم )
php رو یاد بگیرم
الان هم زنگ تفریح جاوا اسکریپت بود کا رسیدم خدمت شما
امیدوارم اینایی که گفتم به دردت بخوره
موفق باشی
کسی کمکی نمیتونه بکنه؟نقل قول:
ی آیا مثل واحدهای دانشگاهی چارتی هست که پیشنازهای
دورهای آموزشی رو داشته باشه؟؟؟؟
اصلاً روی دانشگاه حساب نکنید.
باعث پسرفت شما میشه تا پیشرفت...
بهتره دانشگاه رو فقط و فقط برای مدرک بخونی...
خیلی مسخرست واقعاً(دانشگاه رو میگم).
سعی کنید از طریق اینترنت و خوندن کتاب های متعدد پیشرفت کنید.
نه دوست عزیز من منظورم چیز دیگه بودم
ببینید مثلا پیش نیاز دخیره تو دانشگاه ساختمان و پیش نیاز ساختمان پیشرفته و گسسته و پیش نیاز اونا هم مبانی هست
می خوام بدونم چارتی هم هست که مثلا بگه پیش نیاز دوره ی ASP,.Net ,دوره ی آموزشی X و پیش نیاز X, هم دوره های آموزشی
Y هست
جناب همیشه بهار اینکه شما اکادمیکی جلو نرفتین یا بعضی از کسانی که مهندسی تموم می کنن و بخاطر کم کاری خودشون دو خط کد بلد نیستن بنویسن قرار نیستش کل سیستم دانشگاهی رو زیر سوال ببرید یعنی این پروفسورهای دانشگاههای تاپ جهان مثل MIT لابد از نظر شما الاغ هستند دیگه؟!
==========
@Laydi Negar
نه دوست عزیز چیز رسمی وجود نداره ولی خوب شما برین توش خودش مشخصه مثلا برای همین ASP.NET اینها رو شما باید بدونید من سعی می کنم یه نما بهتون بدم
خود ASP.Netکه پیشنیازش C# و WinForm هست اینها هم پیشنیازشون C++ هست
Ajax که پیشنیازش JavaScript,XML هست
jQuery پیشنیازش JavaScript
HTML/CSS این و که دیگه همه باید بلد باشند اصلا کتاب خوندن هم نداره
JavaScript/HTML 5 که JS رو یاد بگیر پیش نیازی هم نداره ولی HTML5 رو فعلا معلوم نیست MS چه غلطی قراره بکنه باید منتظر کتابهای جدید و Visual Studio حدید بود
سراغ Silverlight نرید چون از قرار معلوم مایکروسافت احتمال زیاد در Win 8 دیگه ازش پشتیبانی نخواهد (در واقع Silverlight,WPF به سرنوشت WinForm,MFC دچار شدند و احتمال بسیار زیاد ورژن جدید نخواهند داشت البته وجود خواهند داشت فقط ورژن جدید ندارن و باگ گیری هم نمی شن برای اطلاعات بیشتر خبرهای مربوط به Microsoft Build مربوط به همین دیروز پریروز رو بخونید)
سایت رو بدون پایگاه داده که نمی شه درست کرد پس شما مثلا باید درس پایگاه داده رو پاس کرده باشین نرمال کردن و جدول درست کردن و ....رو بلد باشید پس پیشنیازش می شه همون دروس دانشگاهی که پاس کردین
برای دسترسی به پایگاه داده هم که دو تا تکنولوژی عمده وجود داره اولی ADO.NET هست که هنوزم استفاده می شه مایکرو Linq رو داد که بعدش این و کامل گرفت عوض کرد و بصورت اینترنال در اورد و الان جدید ترین تکنولوژی که باهاش کار خواهد شد و اینده با این رقم خواهد خورد Entity Framework هست برای هر سه تاشون کتابهای جدا گانه وجود داره که باید خونده بشن
موارد دیگه هم که اینها به ذهنم می رسند Security,IIS,MVC,Server Control پیشنیازشون هم که دونستن ASP.NET هست حالا یکی میاد می گه اقا من دانشگاه نرفته مهندسم یا c++ نخونده C# کارم یا همین جوری میرم اول ASP.NET MVC یاد می گیرم C++ بلد نیستم ولی ساختمان داده کار می کنم و همنی جوری بگیر برو اینا دیگه به خود طرف ربط داره
موفق باشید
سلام.
من همچین جسارتی به هیچ استادی نکردم...خیلی هم استادان دانشگاهارو دوست دارم.و احترام بسیاری بهشون میذارم.نقل قول:
یعنی این پروفسورهای دانشگاههای تاپ جهان مثل MIT لابد از نظر شما الاغ هستند دیگه؟!
توی خارجم باشه اون فقط چند ساعت وقتشو در اختیار شما میذاره.
من حرفم کلی بود...
نذارید پیشرفت بیاد دنبالتون خودتون برید دنبالش...
حالا استادتون میخواد بهترین یا بدترین باشه...وقتی خودتون نرید دنبالش به جایی نخواهی رسید.
اینا یه مشت حرف نیست تجربه ی من و افرادی هست که سالها روی پروژه های مختلف زحمت کشیدیم.
اگر شما با پیشرفت در دانشگاه راضی میشید من حرفی ندارم...
راستی اونایی که مهندسی خوندن و به جایی رسیدن با پیشرفت خودشون بوده نه دانشگاه....برید تحقیق کنید...ببینید کسی رو پیدا میکنید که کارش خوب باشه و بگه من همه ی اینارو از دانشگاه یاد گرفتم؟
موفق باشید.
من میخوام این خبر جدید شمارو که خوندید ببینم.نقل قول:
سراغ Silverlight نرید چون از قرار معلوم مایکروسافت احتمال زیاد در Win 8 دیگه ازش پشتیبانی نخواهد (در واقع Silverlight,WPF به سرنوشت WinForm,MFC دچار شدند و احتمال بسیار زیاد ورژن جدید نخواهند داشت البته وجود خواهند داشت فقط ورژن جدید ندارن و باگ گیری هم نمی شن برای اطلاعات بیشتر خبرهای مربوط به Microsoft Build مربوط به همین دیروز پریروز رو بخونید)
چون سیلورلایت هر ماه آپدیت و ورژن جدید داره و اگه دات نت 4 نصب کرده باشی خواهی دید که WPF بسیار پیشرفت کرده و همینطور در vs 2010 sp1 که آخرین نسخه ی ویژوال استادیو هست.
WPF,WCF,Windows Service اینا بخشهای بسیار مهم و جدید مایکروسافت هستند فکر نمیکنم باهاشون کار کرده باشید.
من پیشنهادم روی WPF مایکروسافت هست.بخاطر شیرینی برنامه نویسی و علاقه ای که ایجاد میکنه میگم.
دوست عزیز اینکه شما می فرمایید دانشگاه بجای پیشرفت پسرفت میاره یک توهین هست اول به خود من بعد به تمام سیستم دانشگاهی مهندسی که فقط کد نویسی نیست یک مهندس باید یک سری دروس رو حتما بخونه حالا چه با دانشگاه باشه چه بدون دانشگاه خوبیش اینه که دانشگاه راه رو نشون میده حالا شما می گی من دانشگاه نرفته طراحی الگوریتم-ساختمان داده-ذخیره و بازیابی-پایگاه داده-معماری کامپیوتر-نظریه زبانها-طراحی کامپایلر و .... رو خودم می خونم و راهم و پیدا می کنمدیگه ربط داره به خود جنابعالی و پشتکارت بعد اینکه اصلا کار دانشگاه یاد دادن کدنویسی به من یا شما نیست کارش ساخت یک مهندس هست نه کد نویس سر درس گرافیک کامپیوتری بود که دخترک پا شده می گه چرا بجای این درس مسخره به ما فوتوشاپ یاد نمی دین یعنی من این و که شنیدم مخم سوت کشید استاد بد بخت هم داشت حرف حالیش می کرد!نقل قول:
به هر حال بحث و ادامه نویم بهتره تاپیک از مسیرش منحرف می شه!
فعلا
بد نیست نگاهی هم به پست های زیر بیندازید:
کد:http://www.winbeta.net/%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF-%D8%B3%D9%8A%D9%84%D9%88%D8%B1%D9%84%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA/
من حدود 6 ماه فیکس با سیلورلایت کار کردم و واقعاً لذت و قدرتی که در این نرم افزار دیدم در فلش ادوب ندیدم.کد:http://www.microsoft.com/silverlight/future/
و الان 6 ماه هست که روی WPF تمرکز کردم.
بعد از اینکه کارم با mvvm تموم شه میرم سمت وبی که قبلاً روش بودم(فقط به خاطر بازار کار).
و اینو به صراحت میتونم بگم که شیرینی ای که سیلورلایت و WPF به من دادند Asp.net و وب نداده.
راستی برداشت بد نکنید لطفاً من خودم دانشجو هستم!
موفق و سربلند باشید در پناه حق:11:.
لطفا پاک بشه...
برادر شما مثل اینکه زیاد اخبار رو دنبال نمی کنید الان نود درصد اخبار در مورد گرد و خاکی هست که مایکروسافت این روزها به پا کرده چیزی که می تونم 100% بهتون بگم اینه که سیلورلایت دورش تموم شده و جاش روHTML5 گرفته Metro هیچ پلاگینی رو ساپورت نخواهد کرد (فلش رو هم ساپورت نخواهد کرد) در مورد بقیه مسائل و دسکتاپ و .....هم اینجا جاش نیست تا جایی که خودم فهمیدم تو وبلاگم توضیح دادم ولی خوب حرف و حدیث خیلی زیاده مثلا یکی می گه C# نیتیو هست یکی می گه نیست و ... باید موند و دید چی می شه!نقل قول:
شخصا حوصله ندارم ولی خواستین یه تاپیک بزنید که دوستان دیگه هم بیان که یه بحث تخصصی تخصصی بشه کرد چون بحث خیلی مهمی هستش کلا تمایل ندارم اینجا هیچ بحثی انجام بدم!کد:http://geekreview.blogfa.com/post-13.aspx
در اخر اینم لینکهایی که خواستین خودتون سرچ کنید برای مقالات و بحثهایی که بعد از 13 ام سپتامبر 2011 هستند این یک نمونه کوچیک هست خبراش همه جا هست دیگه سرچ کردن می خواد مثل windows 8 silverlight یا چیزهایی از این قبیل
این یک نمونه قبل از 13ام سپتامبر
کد:http://www.zdnet.com/blog/microsoft/microsoft-build-developer-topics-to-watch/10591
بعد از 13 سپتامبرکد:http://www.zdnet.com/blog/microsoft/microsofts-windows-8-heres-what-we-now-know-and-dont/10608
کد:http://www.zdnet.com/blog/microsoft/microsoft-to-developers-metro-is-your-future/10611
کد:http://www.conceivablytech.com/9378/products/did-microsoft-just-kill-flash-silverlight
کد:http://blog.chron.com/techblog/2011/09/netflix-plug-ins-and-virtually-crippled-on-windows-8/
اینم وبلاگ رسمیکد:http://tirania.org/blog/archive/2011/Sep-15.html
یه مقاله در مورد ویژوال استادیوی جدید و چند مقاله دیگه از i-programmerکد:http://blogs.msdn.com/b/b8/
کد:http://www.i-programmer.info/news/90-tools/3059-visual-studio-11-preview-download-now.html
کد:http://www.i-programmer.info/news/126-os/3048-window-8-the-developers-take.html
هنوز ویندوز 8 نیومده خیلی از مطالبش هم گنگ هست ولی تنها چیزی که توی تمام مقالاتی که در این مورد خوندم اشتراک داشتن تموم شدن دوره سیلور لایت بود منم از اولش بحثم سر برنامه نویسی وب بوده نه دسکتاپ!کد:http://www.i-programmer.info/news/126-os/3055-winrt-the-new-windows.html
موفق باشید
ممنونم.
شما اینهمه لینک از وبلاگ و سایت های ایرانی و خارجی دادید.
ولی من یه لینک از خود میاکروسافت دادم...
دیگه قضاوت رو میذارم دست خودتون.از کجا میدونید و مطمعن هستید که این مطالب معتبرند؟منم میتونم یه سایت بزنم و علیه مایکروسافت نقشه بچینم ولی صدق حرفاتون و این اخبار رو باید از خود شرکت میاکروسافت بگیرید و نه هیچ سایتی.کد:http://www.microsoft.com/silverlight/future/
منم موافقم ولی بحثتونو میتونید همینجا ادامه بدید...چون این مسائل زود حل و فصل میشه و نیازی به بحث زیادی نیست.نقل قول:
شخصا حوصله ندارم ولی خواستین یه تاپیک بزنید که دوستان دیگه هم بیان که یه بحث تخصصی تخصصی بشه کرد چون بحث خیلی مهمی هستش کلا تمایل ندارم اینجا هیچ بحثی انجام بدم!
من چندتا از دوستان با تجربه رو خبر میکنم ببینم نظر اونا چیه.
با تشکر:11:.
دیروز در کنفرانس Build ماکروسافت مشخص شد کلاً ماکروسافت بهطور کل مفهوم Desktop Application رو تغییر داده.نقل قول:
WinRT (Runtime جدید ویندوز 8) به صورت Native از Html 5 و Js و همچنین #C و VB در کنار تکنولوژیهای بر پایه XAML پشتیبانی میکنه دقت کنید که این ربطی به .NetFramework نداره و به صورت Native این پشتیبانی در Runtime API ویندوز قرار داده شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبر عالی بود هم برای توسعه دهندگان وب و هم برای توسعه دهندگان Silverlight و WPF. (هوررااا :27:)
اگر ندیدین بهتون توصیه میکنم حتماً Keynote روز اول کنفرانس Build رو ببنید واقعاً عالی بود.
کد:http://channel9.msdn.com/events/BUILD/BUILD2011/KEY-0001
چطور به .Net ربطی نداره؟اصولا دیگه .Net در سیستم جدید هیچ جایی نداره یعنی شما نمی تونی با دات نت برنامه بنویسی و بعد روی مترو اجراش کنی در کل دات نت جاش رو به WinRT دادهنقل قول:
برای توسعه دهندگان WPF هم از یک لحاظ خوبه و از یک لحاظ هم بد چون ترکیب شده و نیتیو شده و ...از این لحاظ خوبه ولی هر برنامه ای که تا حالا نوشتن بی استفاده خواهد بود مگر اینکه بخوان روی سیستم قدیمی دسکتاپ اجراش کنن SilverLight هم که دیگه نابود شدست از چه لحاظ می گید که برای توسعه دهندگانش خوب شده؟!
دوست عزیز انگار متوجه نشدی من چی نوشتمٰ نه؟ شما هم میتونی برنامهتون رو بر پایه HTML5 و JS بنویسی و هم میتونی اگر خواستی WPF و یا Silverlight بنویسی؛ برای ساخت برنامههای Metro هم برای راحتی ماکروسافت تمپلیتهای Metro رو به VS 2011 و .Net 4.5 اضافه کرده.نقل قول:
در ضمن .Net جایی نداره یعنی چی؟! تازه ماکروسافت نسخهی 4.5 رو همراه VS 2011 برای Preview داده فقط ویندوز RunTime به صورت Native از تمامی این تکنولوژیها و البته پشتیبانی از زبانهایی مثل #C یا VB هست، فقط یسری APIهای .Netframework باید برای انطباق با WinRT تغییر کنه و میشه با استفاده از .NEt کامپونتهای WinRT ساخت؛ یکی دیگه از بخشهای مهم WinRT که اگر SIlverlight کار کرده باشین با این مفهوم آشنایی دارین هندل کردن APIهای Sync بهصورت Async هست که تأثیر فوقالعادهای در اجرای نرمافزاهای بر پایه Silverlight و یا Js داره.
در ضمن یکی از اولین اهداف ماکروسافت Compatibility کامل با برنامههای Windows 7 هست و خوده Steven Sinofsky خیلی تأکید میکرد که Windows 8 کاملاً با نرمافزارهای بر پایه Windows 7 سازگاره.
نه برادر اینجوری که شما می گین نیست بله من هم می دونم 100% Compatible هست ولی فقط روی محیط دسکتاپ معمولیش روی Metro اینها کار نمی کنن نه دات نت نه WPF نه سلورلایت هیچ کدوم با مترو کار نمی کنن از اون طرف برنامه ای هم که برای Metro می نویسی روی محیط دسکتاپ معمولی کار نمی کنه!نقل قول:
اینم مطلب رسمی خود مایکروسافت در مورد ابزارهای پلاگین مانند مثل سیلورلایت و فلش و .....
کد:http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2011/09/14/metro-style-browsing-and-plug-in-free-html5.aspx
دوستان در این کنفرانس Build اتفاقات بزرگی افتاد یکی یه تاپیکی چیزی بزنه در مورد مباحث مهم این کنفرانس گفتگو کنیم.
برای دوستانی هم که نمیدونن بگم کنفرانس Build ماکروسافت برای اولین بار امسال برگزار شد و در اصل یک گردهمایی بزرگ برای توسعهدهندگان و برنامهنویسانه و امسال تمرکز کنفرانس بر روی Windows 8 و تکنولوژیهای مرتبطش بود که واقعاً کار بزرگی ماکروسافت در این زمینه انجام داده.
خوب بدیهیه به صورت Metro کار نمیکنه تو محیط Metro، خوده برنامه که ظاهرش خودبهخود Metro و FullScreen نمیشه خوب باید Metro طراحی بشه دیگه.نقل قول:
برای طراحی برنامه با استایل Metro هم میشه از HTML 5 و JS و یا از Silverlight استفاده کرد. ساخت برنامه با استایل Metro هم خیلی سادست هموطنور که تو همین Keynote اول کنفرانس Build برای نمایش در عرض چند دقیقه یه برنامه Metro با Js/HTML و SIlverlight میسازه.
شما الان من رو هم به شک انداختین شاید هم واقعا بشه ولی توجه کردین تناقض در حرفهاشون دیده می شه انگار خودشون هم نمی دونن دارن چیکار می کنن یا همه چیز رو بنا به دلایلی نمی خوان واضح بگن مثلا از همه دعوت کردن هر چه سریعتر به سیستم جدید و Metro رو بیارن ولی از قرار معلوم دارن آفیس جدید رو بصورت کلاسیک دسکتاپ میدن بیرون! الان هم که شما می گید می شه با سیلورلایت برای مترو برنامه نویسی کرد خوب این مطلب با موضع گیری رسمی مایکروسافت در مورد پلاگینها تناقض داره اون لینکی که در بالا زدم رو دیدین؟! اون پست دید شرکت رو از اینده محصولی مثل سیلورلایت رو نشون میدهنقل قول:
برای طراحی برنامه با استایل Metro هم میشه از HTML 5 و JS و یا از Silverlight استفاده کرد
این یه تیکه وبلاگ رسمی خود مایکروسافت هست ببینید چی نوشته:
اینم یک نمونه از نظراتشنقل قول:
For the web to move forward and for consumers to get the most out of touch-first browsing, the Metro style browser in Windows 8 is as HTML5-only as possible, and plug-in free. The experience that plug-ins provide today is not a good match with Metro style browsing and the modern HTML5 web.
Running Metro style IE plug-in free improves battery life as well as security, reliability, and privacy for consumers. Plug-ins were important early on in the web’s history. But the web has come a long way since then with HTML5. Providing compatibility with legacy plug-in technologies would detract from, rather than improve, the consumer experience of browsing in the Metro style UI.
یه جایی هم خونده بودم که به محض دیدن سایت سیلورلایت ویندوز 8 خود به خود به دسکتاپ کلاسیک سوییچ می کنه!نقل قول:
Um... Silverlight? So Microsoft is actually trash-talking their own system out in public. I was strongly disagreeing with the "silverlight is dead" group but this post is actually quite a bit like a slap in the face.
همچنین در این عکسی هم که خودتون نشون دادین همون طور که می بینید دو نوع محیط وجود داره که یکیش سمت راست هست که دسکتاپ کلاسیک هست که دات نت در اونجا قرار می گیره (یکیش هم سمت چپی که مترو هست حالا در این قسمت هیچ حرفی از نه سیلور لایت و نه دات نت زده نشده پس قاعدتا نباید بشه باهاش برنامه نوشت حالا این چطور شده که باهاش تو Metro برنامه می نویسن و من متوجه نمی شم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال من سیلور لایت رو برای یادگیری یا شروع یک پروژه جدید به کسی توصیه نمی کنم خطرش خیلی بالاست دیگه تصمیمش با خودتون شخصا تا اطلاع ثانوی سراغ WPF هم نخواهم رفت تا مایکروسافت تکلیف خودش رو کاملا روشن کنه!
شاید از یک دید این حرف درست باشه ولی نه دقیقاً چون عملاً شما با تغییر خیلی کوچیک تو برنامه Silverlightتون (WPF) اون رو تبدیل به یک برنامه Metro برای ویندوز 8 میکنید، دلیل اینکه من گفتم Silverlight همین بود در واقع شما هیچ تغییری تو کد XAML برنامه SIlverlightتون نمیدید فقط بعضی جاها یکمی API تغییر کرده باید یکسری تغییرات جزئی تو تنظیمات برنامه انجام بشه مثلاً نوع Launch برنامتون عملاً خوب تغییر کرده خوب بدیهیه که دیگه تو Browser اجرا نمیشه برای ظاهرشم که کنترلهای Metro رو دادن. عملاً شما دیگه XAML میزنی برای محیط Metro که تقریباً همون Silverlight هست (البته روی Web هنوز قضیه همونه) در کل شما اگر Silverlight کار باشی یا WPF کار فرقی نمیکنه چون به راحتی میتونی بدون آموزش خاصی برای محیط Metro برنامه بنویسی و یا برنامههای گذشته رو تبدیل کنی، در واقع ماکروسافت پلتفرم رو مشترک کرده.نقل قول:
خوب برادر از اول می گفتی دیگه مثلا شما گرفتی تبدیل کردی کدها رو به پلتفرم جدید که XAML باشه که successor دو تکنولوژی WPF,SilverLight هست و چون این ساکسسور اونهاست راحت تبدیلشون کردی! ولی اینکه شما گفتین سیلورلایت رو پیشتیبانی می کنه کلا درست نیست در ضمن توی چند تا از فورومها در مورد همین تغییرات هم صحبت شده 100% مایکروسافت تمام سعیش و می کنه که انتقال راحت باشه ولی برای پروژه های بزرگ کار به هیچ وحه همین راحتی ها هم نخواهد بود حیف که اعصاب ندارم کسی هم لینکهایی که می ذارم و نمی خونه وگرنه لینکهاش و می ذاشتم براتون لولنقل قول:
در کل خوشحال شدیم و موفق باشید
XAML که البته جدید نیست، XAML همون XAML قدیمیه. که تو Silverlight و WPF ازش استفاده میشد از اول، لاجیکم که از اول با #C و VB بود.نقل قول:
نه این دقیقا همون نیست namespace ها و Api ها هم فرق خواهند داشت البته شباهتشون هم خیلی زیاد خواهد بود فقط موضوع اینه که دیگه اینبار مایکروسافت براش اسم خاصی نذاشته مثلا نگفته WPF اسمش دیگه شده همین XAMLنقل قول:
نه XAML که زبونه، زبون که تغییر نمیکنه یسری API جدید اضافه شده مثلاً برای Launch برنامه یا API دسترسی به منابع تو شبکه تغییر کرده که ربطی به XAML نداره، حالا جزئیات بیشتر رو باید یکمی بیشتر در موردش بخونم.نقل قول:
ببین بذار اینجوری بگم که شما مثلا فکر کن مایکروسافت یه سیستم گرافیکی جدید برای UI مترو درست کرده که با زبان XAML کار می کنه بعد اسمش و گذاشته X بعد یکدفعه قاط زده گفته اقا شما بجای X به این محیط گرافیکی جدید بگو XAML حالا این محیط گرافیکی جدید خودش ساکسسور سیلورلایت و WPF است همین چیز پیچیده ای نیست اصلا! البته احتمالا در آخر اسمش رو همون Jupiter خواهند گذاشت!نقل قول:
اینم مقاله کاملش که البته مال January 6 هست که ممکنه یه مقدار قدیمی شده باشه ولی این خانم Mary Jo کارش درسته
موفق باشیکد:http://www.zdnet.com/blog/microsoft/more-on-microsoft-jupiter-and-what-it-means-for-windows-8/8373
سلام دوستان ممنونم به معلوماتم اضافه شده.
شماها که اینقدر از ویندوز 8 میدونین باید این مقاله رو خونده باشین:
کد:http://download.microsoft.com/download/1/E/4/1E455D53-C382-4A39-BA73-55413F183333/Windows_Developer_Preview-Windows8_guide.pdf
به نظر میاد دات نت توی Metro هم باشه!نقل قول:
Windows Runtime and app model
The Windows Runtime (WinRT) is a straightforward set of APIs used to build Metro style apps. WinRT lets you
build apps that look great and are intuitive for your customers to use. WinRT APIs are available to developers
in multiple languages, including JavaScript, C++, C#, and Visual Basic. The new Windows SDK for Met ro style
apps also includes a subset of traditional Win32, Component Object Model (COM), and .NET Framework
APIs, as well as HTML5 and CSS3 APIs that are accessible to Metro style app developers.
Choose from a broad range of app programming languages
To build fully native and robust apps that make the most of a Windows 8-based PC, you can develop using
web programming technologies or familiar Windows programming techniques. Windows Metro style
apps using JavaScript leverage the combination of HTML5 and CSS3 to build the user interface, along with
JavaScript for app logic. Windows Metro style apps using C++, C#, or Visual Basic use XAML markup for
the user interface, with C++, C#, or Visual Basic for app logic. Game developers can build Metro style
games using C++ and DirectX 11.1 to take full advantage of graphics hardware, or build casual games
using HTML5 or XAML.
Compatibility with existing frameworks
WinRT APIs are accessible to other Microsoft programming frameworks, like the .NET Framework or Windows
C Runtime Library. Desktop apps can access WinRT functionality by including the Using keyword in your
code. WinRT features are represented by the Application Binary Interface (ABI), which makes Windows APIs
accessible from other programming languages. The ABI is exposed in metadata assemblies (.winmd files),
allowing static languages (like C#) and dynamic languages (like JavaScript) to understand the structure of
the WinRT API.
البته به نظر من اگه مایکروسافت wpf و سیلورلایت و کلاً اینارو رها کنه و بره سمت Metro خیلی از برنامه نویس ها میرن سمت Mac:31: یکیش خودمم!
چون دیگه با این فاجعه عمراً سمت این مسخره بازی های مایکروسافت برم.یه روز میاد win form میده بعد همه رو میفرسته سمت wpf حالا میخواد بفرسته یه جای دیگه....
نه برادر XّAML همونه و یک XAML هم بیشتر نداریم. من نمیدونم کلاً XAML آشنایی داری یا نه ولی این زبان تو Silverlight و WPF فقط برای UI هست نه چیزی دیگهای مثل HTML برای پروژههای وب برای برنامههای Metro، نیازی هم نیست اصلاً و دلیلی نداره بخواد چیزی جدیدی بده، XAML ساختار و تواناییش برای ساخت برنامههای با استایل Metro کاملاً جوابگو هست هرچی باشه از HTML و DOM خیلی قویتره.نقل قول:
اگر کار کردی و آشنایی داری یه نگاه به به Keynote یا فیلمهای آموزشی کنفرانس Build تو Channel9 بنداز فیلم کلی کارگاههای آموزشی هست برای توسعهدهندهها همچی دسگیرت میشهٰ اینم لینک:
کد:http://channel9.msdn.com/Events/Build/Build2011
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
برادر Metro چیزی نیست بچز یک Style خاص برای UI همین، برنامهنویسهای Silverlight (از جمله خودم) و WPF باید خوشحال باشن نه ناراحت که ماکروسافت یک پلتفرم مشترک ارائه داده شما اگر Silverlight بلدی مطمئناً مشکلی در ساخت برنامههای بااستایل Metro نداری و در ضمن این برای Desktop App هست فقط هنوز تو محیط وب قضایا فرق میکنه.نقل قول:
لولنقل قول:
ببین برادر گزارش هایی که من تا الان خوندم همشون صحبت از یک سیستم گرافیکی جدید می کنن به اسم Jupiter این سیستم گرافیکی هست برای UI بر مبنای همون XAML ی که شما خیلی ازش خوشت میاد! من نگفتم کاربرد دیگه ای داره گفتم؟!حالا مایکروسافت خواسته خودش و لوث کنه یا خواسته بعدا اسم کتابخونش و عوض کنه یا خواسته اسلایدش واضح تر باشه غلط بیجا کرده بجای Jupiter نوشته XAML دیگه این الان اون WPF, SilverLight نیست اونا تموم شدن رفتن این یک ورژن جدید هست نمی دونم از این واضح تر چطور باید بگم
لینک قبلی رو هم قبول ندارید این هم مدرک دومش مال دو روز پیشه
خوب ببین این مادر مرده اونجا چی نوشته کاکوکد:http://davidburela.wordpress.com/2011/09/14/build-keynote-day-1metro-experience-with-jupiter-xaml-and-html5js/
الان می دونم باز شما می گید که اینطوری نیست و همون سیلورلایت خودمونه (لینکی مدرکی چیزی دارید بر مدعاتون؟یک لینک بدین مایکروسافت صریح گفته باشه اقا از WPF,Silverlight در مترو پشتیبانی می کنه)منم الان متاسفانه سرعت اینترنتم طوری نیست که بخوام اون ویدیوها رو نگاه کنم یا اون ویندوزی که برای دیویلاپرها داده رو دان کنم تا بتونم پاسخ درست و حسابی بدم که شما چی در ذهنتون هست شاید هر دو نفر دچار سو تفاهم هستیم؟!نقل قول:
Silverlight & WPF are "legacy". They put it onto the slide for show. The Win8 xaml looks to be 90% compatible with Silverlight
با تمام این احوال حاضرم شرط ببندم که الان یه پست دیگه میدی می گی با سیلورلایت می شه تو مترو برنامه نویسی کرد :27:
در ضمن اون اون هم فقط یه استایل خاص نیست که برای UI باشه خداییش اصلا حال و حوصلش و ندارم دیگه وگرنه الان باید 10-20 خط برای این بنویسم 10-20 ص هم بحث الکی کنیم
فعلا
میگم به جای اینهمه نظر که هممونو گیج کرده بریم دانلود کنیم ببینیم چه خبره:31:
کد:http://www.------------.com/archives/os/windows/download_microsoft_windows_8_x86_x64_full/
لینکهای دانلود از ماکروسافت:نقل قول:
کد:http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516
دوستان برای اینکه ابهاماتشون در مورد Metro Style، کاربرد XAML و HTML حل بشه اینا رو ببنین:نقل قول:
Platform for Metro style apps:
Tools for building Metro style apps:کد:http://channel9.msdn.com/events/BUILD/BUILD2011/BPS-1005
8 traits of great Metro style apps:کد:http://channel9.msdn.com/events/BUILD/BUILD2011/BPS-1006
اینم خیلی خوبه برای آشنایی بیشتر با ساختار WinRT،کد:http://channel9.msdn.com/events/BUILD/BUILD2011/BPS-1004
Lap around the Windows Runtime:
اینم در مورد VS2011 که البته یکمی مباحث ALM هم توش داره:کد:http://channel9.msdn.com/Events/BUILD/BUILD2011/PLAT-874T
:What's new in Visual Studio 11
بهعلاوه همون Keynote اول که لینکش رو بالا گذاشتم.کد:http://channel9.msdn.com/Events/BUILD/BUILD2011/TOOL-820F
داداش دمت گرم دیگه بحث و ادامه ندادی کلا حال کردم با این حرکتت :10:
بچه ها داستان این Visual Studio LightSwitch 2011 چیه؟من دانلود کردم و نصب کردم ولی کار باهاش رو بلد نبودم به نظر یکم عجیب و غریب بود یه خورده شبیه گرافیک ویندوز 8 Metro میزد.یه جورایی وب و اپلیکیشن قاطی شده بود!
یه تولز برای ساخت Application بر پایه Silverlight در اصل کار ساخت Business Application رو ساده کرده و خیلی کارا رو خودش انجام میده و برای ساخت Appهای ساده خیلی خوبه من با نسخهی Beta چند ماه پیشا یکمی کار کردم خیلی ساده بود و تقریباً نیاز به کدزدن برای کارهای ساده مثل دیتا اینتری ساده و نمایش لیست داده و کارهای روتین دیگه رو یا نداره. البته تو Beta که من کار کردم محدود بود خیلی البته من زیادم باهاش ور نرفتم تو نسخهی نهایی هم بدون شک کاملتر شده. قراره مثل اینکه تو نسخهی نهایی Vnext به به صورت پیشفرض بزارنش شایدم جای تمپلیت Business Application رو تمپلیتهای Silverlight بگیره!نقل قول:
اینم یه آموزش ساده کوتاه برای ساخت یه برنامه ساده با LightSwitch هست:
کد:http://blogs.msdn.com/b/jasonz/archive/2010/08/03/introducing-microsoft-visual-studio-lightswitch.aspx
واقعا ممنونمنقل قول:
یه سوال دیگه من ترمدیگه پایگاه داده برمیدارم ولی میخوام ASP.net رو برم یعنی نمیتون؟
چون یه دوستای من که اونم هم ورودی من بود بدون اینکه پایگاه پاس کنه سایت مینویسه
اون چی؟
ممنون
برای یادگیری براتون سخت خواهد بود ولی شاید بتونید چون این کتابهایی که مثلا ASP.NET یاد می دن خودشون پایگاه داده مربوطه رو آماده بهتون میدن حتی کتابهای ADO.NET,Entity Framework هم بالاخره پایگاه داده مربوطه رو بهتون خواهند گفت حتی اگه بخوان یک یا دو فصل اول رو روی طراحی بگذرونن! ولی آخر کار برای مستقل شدن و حرفه ای بودن بالاخره باید اونها رو یاد بگیرین! هرچند نظر شخصی من اینه که فعلا یک مقدار براتون زوده دیگران و کلا بذارین کنار الان پایتون رو قوی کنید مثل همین پایگاه داده از نظر من خیلی بهتره در کنارش می تونید خیلی چیزهای دیگه که عملی هم باشه یاد بگیرین که به پای علمی فعلیتون هم بخوره مثل C# , JAvaScript , Linux ,.......! شما که الان پایگاهتون و پاس نکردین احتمالا مهندسی نرم افزار رو هم پاس نکردین ! پس الان چه می دونید نرم افزار خوب چیه مثلا مدل n-tire چرا اینقدر عالیه یا maintenance چیه و خیلی چیزهای دیگه پس نصف حرفایی که طرف تو کتاب بهتون می گه رو نخواهید فهمید از طرف دیگه سایت باید مرتب با پایگاه در ارتباط باشه هر وقت یک کد SQL می بینی یه احساس بد در شما بوجود میاد و کلا زده می شی اخرشم کتابی که باید تو یک ماه بخونی 6 ماهه تموم می کنی هیچی هم نمی فهمی فقط برای دوستات کلاس می ذاری می گی Asp کارم لول اگه خواهر کوچیک تر من بودین همچین سوالی از من می پرسیدین عمرا نمی ذاشتم فعلا برین تو ASP.NETنقل قول:
در مورد خود درس پایگاه داده هم فکر نکنید درسش زبان SQL هستش این فکر خیلی خطرناکه اصولا از کلتون بیرونش کنید و از الان خودتون و آماده کنید چون باید ساخت جدول رو بصورت اصولی یاد بگیرین مثلا اون نمودارها رو فکر نکنید چیزهای چزت و بدرد نخورین سعی کنید خوب روی اونها تمرکز کنید و نرمال سازی رو هم حتما یاد بگیرین اینها رو گفتم چون خودم همچین فکری داشتم و ضررش هم دیدم خود زبان SQL بیشتر از اینکه زبان باشه بازی با ریاضی هست که برای یادگیریش کتاب و اینها بدردتون نمی خوره بهترین منبعتون این سایت پایین خواهد بود سعی کنید بعدا حداقل 50-60 تا از تمرینهاش و حل کنید زیان سکیوئل کلا با زبانهای معمولی مثل C++ فرق می کنه شما زبانش و شاید توی یک روز یاد بگیری ولی بعد به مسائلی برمیخوری که مخت سوت می کشه!
فعلاکد:http://www.sql-tutorial.ru
اولا واقعا ممنون که تجاربتون رو دراختیار من میزارید
و برای پاسخ به سوالهام وقت میزارین
ببخشید من از حرفهای شما این طور برداشت کردم
که فعلا سراغ ASP.NET نرم تا وقتی که پایگاه رو پاس کنم
و الان برم سراغ LINUX و JAVASCRIPT و از این حرفها
خوب با فرض اینکه من استنباط درستی از حرفهای شما داشتم
باید اضافه کنم که من این تابستون دروه های C# رو رفتم
اما استادمون تو قسمتی که رسیدم به dbms ها تنها استفاده از نسخه ی
Express از MS SQL رو بهمون یاد داد
و کلا فکر میکنم این قسمت رو باهامون ضعیف کار کردند
به نظرتون, من ,حالا که دوره ی C# م تمام شد برای دوره آموزشی بعدی
سراغ کلاس های SQL برم خوبه؟یا کلا باتوجه به این تفاسیر چی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
یه دنیا ممنون