sorry ...من فکر کردم این عکس زیری رو گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....آره حیفه که تاپیک بخوابه ... خب می خواین یکی عکس بذاره نوبت این دوستمون هم محفوظه ...نقل قول:
Printable View
sorry ...من فکر کردم این عکس زیری رو گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....آره حیفه که تاپیک بخوابه ... خب می خواین یکی عکس بذاره نوبت این دوستمون هم محفوظه ...نقل قول:
واقعا چرااااااااااااااااااااااا اا....!
با اجازه دوستان فعلا یه عکس میزارم تا بعد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه ملودیک دث متال سوئدی و از پیشگامان این سبک که از سال 1989 کار خودش رو آغاز کرد... کلا گروه بسیار مشهوریه و مطمئنم بین دوستان متال باز طرفداران زیادی داره
کنسرت لایو در 2007
Dark Tranquility...?
بله، آفرین:46:نقل قول:
بدو بدو سوال جدید دارم... داغ و تازه...!!!
کد:http://s3.supload.com/free/yj.jpg/view
ازت خوشم مياد به دو دليل هر وقت تايپيك ميخوابه شارژ ميكنينقل قول:
به اجازه ي كسي كار ي نداري كار خودتو ميكني كه بعضي وقتا مثل الان خوبه
يكم ازش برامون بگو قيافش خيلي آشناست يه كوچولو راهنمايينقل قول:
خوشحالم که حداقل تو آن لاینی...!
همون بابایی که جلو وایساده باید بشناسی، قیافه خاصی داره که به یاد میمونه، بقیه مهم نیستن!!!
گروه انگلیسی که دهه 80 تشکیل شده، هنوزم پا برجاس... سبکشون Punk و Electroni pop (اگه این اصطلاح درست باشه) هستش. اصلا هم باهاشون حال نمیکنم:5: فقط یه آهنگشون خوبه...
فکر کنم منظورت Electronic pop باشه...:46:نقل قول:
گروه depeche mode نیست احیانا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم!:10: برو بعدی رو... راستی اگه خواستین گوش بدین آهنگ Precious خوبه...نقل قول:
بفرمایید این هم عکس بعدی ....
فکر میکنم تا حالا ندیدمش!!! یه کمکی بکن...
Zooey جان داشتيم من راهنمايي ميخوام تو جواب ميدي:46: خوشحالم بازم همه جمع شدن به غير دوسه نفر خيلي سوت و كور شده بود :41:
بابا عكس ميذاري يكم ازش بگو ديگه يكي مثل منه بي سوادم بدونه كيه
ديگه هي نگيم راهنمايي كن :10:
یه زمانی شوهر Jessica Simpson بوده ..سبکش هم پاپ است.....فکر کنم دیگه روشن شد اما اگه باز هم کمک خواستید بگید.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخشید که درجا راهنمایی نمی کنم آخه این مدیران عزیز یه جایی توی همین پست ها گفتند تا کسی راهنمایی نخواست نباید راهنمایی کنید...نقل قول:
این هم راهنمایی بیشتر...چندتا فیلم هم بازی کرده....از MTV و American music award هم جایزه گرفته.....
نقل قول:
یه زمانی شوهر Jessica Simpson بوده ..سبکش هم پاپ است.....فکر کنم دیگه روشن شد اما اگه باز هم کمک خواستید بگید....
نیک لاچی ؟
بله ...درسته....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه ديگه خيلي راهنمايي كردي ديگه فقط اسمشو نگفتي
ديدم همه با قديميا حال ميكنن گفتم منم قديمي بذارم
اگه راهنمايي نياز داره بگين بذارم دارم ميرم لالا فردا صبح سر ميزنم ولي آسونه چون زيادي مشهورن
خب می بینم که نیاز به راهنمایی دارم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ديشب گفتم اگه كسي خواست بگه كه رفته بودين شرمنده
سبك سايكو دليك راك هستن و ميشه گفت از پيشگامان اين سبك ..
Soft Machine
درسته بعدي با شما
خیلی مشخصه واقعا!
:31:
نييدونم يكم ازش بگو
Frank Zappa
ادیت: اگه درست بود یکی از دوستان عکس بعدی رو بذاره که مسابقه نخوابه. خودم احتمالن تا شنبه نت نمیام.
درسته. یکی از دوستان عکس بعدی رو بزاره لطفا...نقل قول:
من يكي از دوستان ميشم ديگه :10:
پس من ميذارم آسون كه اولين نفر بگه فقط براي اينكه تايپيك تعطيل نشه
مرسی:20:نقل قول:
قربون دستت یه راهنمایی بکن دیگه:23:
اهل نیو جرسی ایالات متحده آمریکاكه يكي از البومهاي اینگوی مالمستین گیتاریست سوئدی رو خونده يكي از اولين كاراش بوده
فك كنم نفر بعدي ديگه بگه بازم اگه كمك خواستين هستم
آهان...نقل قول:
Joe Lynn Turner
راهنمایی نمی کردی تا 300 سال دیگه هم متوجه نمیشدم کیه:31:
Exellent
اين تايپيك هيچي نداشته باشه اطلاعات موسيقي من يكي رو داره ميبره بالا
یکی دیگر از کسانی که در دنیای راک اثر بسزایی از خود به جای گذاشت و تا به امروز فعالیت خود را ادامه داده است جو لین ترنر
میباشد. نام اصلی او Jospeh Linquito میباشد و در نیو جرسی ایالات متحده آمریکا متولد شد. اولین کار او تشکیل گروه
Fandango بود که رهبری گروه را نیز خودش به عهده داشت و بعد از آن به Richie Blackmors Rainbow پیوست با پیوستن او به ابن
گروه در اواخر دهه ۷۰، موفقیت و شهرت به سراغ او آمد. او همچنین در آلبوم Slaves And Masters دیپ پرپل جایگزین این جیلان
شد.او همچنین به دعوت اینگوی مالمستین گیتاریست سوئدی خوانندگی آلبوم Odyssy او را به عهده داشت. جو در سال ۱۹۸۱ به
Rainbow پیوست. در این گروه بود که او آلبومها و تک آهنگهای بسیار زیبایی را مثل I Surrender را با گروه خلق کرد.او در سال
۱۹۸۴ تقریبا با پایان کار Rainbow از آنها جدا شد. او در رینبو نیز جایگزین خواننده قبلی گروه به نام Graham Bonnet شد. بعد از کار با
رینبو، جو تصمیم به انجام پروژههای شخصی گرفت. او در این زمان از دو گروه Surviver و toto دعوت به کار شد ولی علاقه به انجام
کار با سلیقههای شخصی او را از این کار بازداشت. بالاخره با عقد قراردادی با کمپانی Electra Record جو برای تهیه آلبومش آغاز
به کار کرد. برای تهیه این البوم هنرمندانی مثل Al GreenWood نوازنده کیبورد گروه فارینر، Chuck Burgi درامر رینبو و
Bobby Messano نوازنده گیتار همکاری داشتند. Roy Thomas نیز کار تهیه این آلبوم را به عهده داشت.
سال ۱۹۸۶ جو در کنار خواننده زن کانادایی به نام Lee Aaron برای سرودن اشعار آلبوم او حضور داشت. او همچینین سال ۱۹۸۷ را
در کنار Bonnie Tylor کار کرد. بعد از آن او گروه جدیدش را توسط Al GreenWood رهبر گروه Forigner تشکیل داد ولی بعد از مدتی
او همکاریش را با Electra Record قطع کرد و پس از مدتی شروع همکاریهایش به عنوان خواننده در گروه مالمستین شروع شد.
حاصل کار آلبوم Odyssy بود که با موفقیت جهانی روبرو شد و همراه آن یک تور بلند در دور دنیا برگذار شد. ولی بعد از توقیف آلبوم
Live In leningrad رابطه این دو هنرمند به هم خورد و جو مجددا سرگرم پروژههای شخصی خودش شد و تا به امروز فعالیت خود را
در عرصه موسیقی راک ادامه داده است.
آلبومهای جو لین ترنر شامل کارهای زیر میشوند:
Rescue You 1985 - Nothings changed 1995 - Hurry up and Wait 1998 - Under Cover2 1999 - Under Cover 1999
Holy man 2000 - Slam 2001 - The Usual suspect 2005
زحمتش رو دوست عزيز اميد كشيده بودن
بعدي با شما
خیلی خیلی خیلی مرسی :20:نقل قول:
نمی دونم چرا دوس دارم هر چی عکس میزارم از انگلیسی ها باشه! خب شاید چون نبض موزیک دنیا دست ایناس!:20:
بسیار مشهور، شیک، تروتمیز و قدری هم متفاوت. یه سری بچه خوب و تحصیل کرده مدرسه موزیک که خوشم میاد ازشون چون... حالا بماند!
از حدودای 90 فعالیت رسمیشون رو شروع کردن. تو خیلی از کاراشون از گروه هایی مثل رولینگ استونز، The Who، بیتل ها، Se* Pistols و ... تاثیر گرفتن و گروه هایی مثل Arctic Monkeys، Kasabian، The Killers و ُSum41 ازشون الگوبرداری میکنن...
سبکشون راکه..؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی هم جایزه گرفتن...؟! آشنا می زنند ...!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله گروه راک انگلیسی. در واقع زیرمجموعه ای از آلترناتیو راک به نام Britpop.نقل قول:
آهنگ هاشون بارها در انگلستان در صدر قرار گرفته و از MTV، Q Award و NIME Awards جوایز مختلف کسب کردن. برای گرمی هم کاندید شدن اما جایزه نبردن...
بالاخره گرفتم چه گروهی اند.....Oasis....درسته..؟!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این دفعه برای عدم تبعیض نژادی و طرفداری از حقوق سیاه پوستان یک خواننده معروف سیاه پوست می ذارم...نقل قول:
' [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر گونه راهنمایی خواستید بگید....! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امممممممممم
امممممم
اممم
امم
:20:
500%
Mary J. Blige
من بگم؟!:31:
Rihanna
.