دوستان تو ايران آپاچي بهتره يا پولسار؟؟؟
Printable View
دوستان تو ايران آپاچي بهتره يا پولسار؟؟؟
ظاهرا آپاچی بهتره .
باجاج تحت لیسانس کاوازاکی قرار داره و در هند طرفدارهای محصولاتش(پولسار و اونجر ....)بیشتر هستند مسلما کیفیتش هم از چیزی که در ایران مونتاژ میشه بیشتره!اپاچی شتاب خوبی داره ولی هندیها میگن بدنه اش به صدا میفته!!هوندا هم که طبق همیشه با بهترین تکنولوژِی و کمترین امکانات و بیشترین قیمت عرضه میشه!!!!!
ببينم آپاچي استارتيه.نقل قول:
كيفت قطعه كدوم بهتره
منظورت از استارتی چیه؟؟اگه منظورت استارت الکتریکی هست که باید بگم اکثر موتورها الان استارت رو دارن(تو هند)!حتی پولسار 200 هندل هم نداره!یعنی اونقدر شرکت سازنده به استارتش اعتماد داره!!!اپاچی 160 rtr fi همونطور که گفتم دارای دو دیسک ترمز عقب و جلو و سیستم fuel injection (انژکتوری)هست!!همچنین هر دو موتور پولسار 200 و اپاچی 160 دارای کنسول کیلومتر دیجیتالی هستند و پولسار 200 تمام دیجیتالی هست و موقع روشن کردن موتور اول یه چک وload کامل انجام میده!!والله از لحاظ کیفیت قطعه های هر دو موتور من اطلاعی ندارم به خاطر همین که اینجا سوال پرسیدم ولی اون چیزی که مسلمه اینه که کیفیت قطعات هر دو موتور در هند خوب هستند چون هندیها به موتور سیکلت علاقه ی زیادی دارند اما توی ایران بعد از مونتاژ معلوم نیست که کیفیت موتورها چگونه باشه!تا هفته ی دیگه میرم از نمایندگی tvs اطلاعات کاملتری برای 160 rtr fi بگیرم!قبلش 2 بار bajaj رفتم و برا پولسار سوال کردم!جالبه خود نمایندگی میگه که یا پولسار 150 بگیر یا 200 یا 220!!چون پولسار 180 گیربکسش مشکل داره و کلا موتورش با بدنه اش و گیربکسش ست نیست!!!!
:8::8:اقا می خواستم ببینم کسی از باجاج که طرح هارلی رو زده خبری داره:10::10:
نقل قول:
بله!اسم محصولش avenger هست که از موتور پولسار 200 استفاده میکنه ولی از قطعات دیجیتالی موجود در پولسار 200 در این مدل خبری نیست!رنگ ابی این مدل خیلی خوشگله و همونطور که گفتم چون باجاج تحت لیسانس کاوازاکی ژاپن هست در عقب و بغل این موتور سیکلت ارم کاوازاکی نیز دیده میشه!قیمتش هم حدود 10 هزار روپیه(یعنی 250 هزار تومن)از پولسار 200 ازرانتر هست!توی سایت شرکت باجاج میتونید اطلاعات بیشتری کسب کنید:
و اما امروز رفتم به showroom شرکت tvs!!قیمت اپاچی 160 انژکتوری رو گرفتم!دقیقا هم قیمت پولسار 200 بود و حتی تایرهای این موتور تیوبلس نبودند و کیفیت قطعاتش در ظاهر که زیاد خوب نبود(در مقایسه با پولسار 200!!)!تنها برتری اپاچی 160 انژکتوری به پولسار 200 وجود دیسک عقب و سیستم انژکتوری موتور بود!در بقیه ی موارد مانند قیمت و کیفیت و حجم موتور و استفاده از سیستم تمام دیجیتال و استفاده از تایرهای تیوبلس پولسار 200 برتر بود!کد:www.bajajauto.com
اگه سوال دیگه ای در مورد محصولات bajaj و tvs داشتید در خدمت شما هستم!قربون شما امین!
:10::10:تازه گیا یکی از دوستام یه مدل باجاح گرفته که طرح هارلی یه اما موترش 175 cc هست و قیمتش دو و نیم میلیونه که میگه فقط تعداد 100 تا از این مدل امسال تو ایران اومده:8::8:
مبارکش باشه!ولی چرا اینقدر گرون؟؟؟؟؟؟؟؟اینجا موتورهای طرح هارلی به خاطر سنگین تر بودنشون و مصرف بیشترشون ارزونتر هستند!همین باجاج اونجر جدید که 200 سی سی هست قیمتش 1 میلیون و 500 هزار تومن میشه!تازه 250 هزار تومن ارزونتر از پولسار 200!!همه چیز تو ایران برعکسه!!اینجا موتورهای یاماها طرح هارلی حداکثر قیمت دست دومشون(نو در بازار نیست)تا 800 یا 900 هزار تومن هست!!!ولی مثلا موتور r15 یاماها که 150 سی سی هست قیمتش بالغ بر 2 میلیون تومن هست!!
دوستان کسی از تعمیرات موتور سر در میاره ؟
میخوام مووین عوض کنم .
ابزار هم هیچی ندارم .
چه ابزاری باید بگیرم ( فکر کنم بهش بکس میگن ) آیا بکس ماشین و موتور تفاوت دارن ؟
والا از تعمیر موتور که سر در نمیارم.نقل قول:
ولی آچار بکس انواع مختلفی داره. که حتی توی قطر فلز جنسشون هم تفاوت دارن.
شما از 2 راه میتونید این کارو کنید.
1- موتورو ببرید پیش یه مغازه که بکس داره و بکسی که بهش میخوره رو انتخاب کنید.
2- از یه تمیرگاه موتور بپرسی که دقیقا چه نوع آچاری میخواد؟
ضمنان یه آفرین باید بهت بگم چون خوشم میاد از کسایی که دوست دارن خودشون تعمیر کار خودشون باشن. سعیتو کن.:11::46::10:
قیمت این سه موتور چنده
هوندا 599-سوزوکی SV650-یاماها FZ6
توی ایران هست یا میشه از خارج آورد
هوندا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوزوکی
یاماها
کسی نیست جواب من بده
سلام.نقل قول:
اول واقعا عذر میخوام که به جوابت نرسیدی.
برای به دست آوردن این قیمتها بعید میدونم بشه زیاد روی اینترنت حساب کرد.
حالا من فردا پیگیر میشم براتون ولی بعید میدونم چیزی پیدا شه.
چون اینا مثل 125 سی سی ها نیستن که راحت بشه گفت حدود اینقدر.
فردا یه زنگ میزنم به یه حرفه ای فروش شهرمون بینم چی میشه.
متاسفانه جناب حامد گودرزی گفت اصلا چنین مدلهایی رو نمیشناسم.نقل قول:
این چند تا از موتور هایی هست که داره:
cb1 400
اینم آگهیش توی استگاه:
موتور سوزاکی 1000کد:http://www.istgah.com/province/Lorestan/page_1/400564.html
موتوری سالم رنگ مشکی در حد مدل با برگه گمرکی وسند فابریکی از شرکت سوزاکی برای دیدن عکسهای بیشتر و حرکات اکروباتیک با این موتور به سایت حامد گودرزی ویا سایت kbotars ارد شوید
آگهی این توی ایستگاه:
البته سایت هم داره. ولی واسه من فعلا باز نشد.کد:http://www.istgah.com/province/Lorestan/page_1/423683.html
موتورهای دیگه هم داره. اکثرا هم حجم بالا هستن.
ولی این 3 تا که گفتی رو ...:11:
چه مدلهایی میشه وارد ایران کرد
شما هر چي بخواي ميتوني از امارات قاچاق وارد كني ولي پلاك نميتوني بكني
cbr 150 رو میشه پلاک کرد ؟نقل قول:
zx 150 را چطور ؟
بله میشه.نقل قول:
مشکل اصلی با موتورهای بالای 250 هست.
با اینا زیاد مشکلی ندارن. البته اینم یکم دردسر دارن. ولی پلاک میشن.
اينا هم تو تهران نميشه توجه كرده باشيد همشون پلاك شهرستان هستن
سلام
آقا این موتورهای جمع و جور چطوره ؟ مثل مدل "یکتا" و امثال اینها که اتوماتیکن
کدومهاشون مقاوم هستن و کلا کسی اوضاع و احوال اینها تو دستش هست ؟ قیمت و از این چیزا ..
ممنون
نقل قول:نقل قول:
اينا هم تو تهران نميشه توجه كرده باشيد همشون پلاك شهرستان هستن
آخه تا جاییکه میدونم الان زد ایکس 150 را شهرستان هم پلاک نمیکنند . :41:
نمیدونم. شاید من اشتباه منظورشون رو گرفتم. ممکنه منظورشون 250 و بالاتر بوده باشه.نقل قول:
فردا زنگ میزنم دایره شماره گذاری میپرسم:46:
عید فطر بر تمامی دوستان مبارک باد
سلام.
تمام مشخصات فنی و ... رو میتونید با کلیک کردن روی مدل ببینید.
کد:http://amicoir.com/index1.php?wlang=Farsi&cat_id=343
با تشکر از unartig که سایت http://amicoir.com/index1.php?wlang=Farsi رو به ما نشون دادن.
:11:
قيمت پولسار 180 سي سي صفر العان چنده؟
به چه عجب این تاپیک اومد بالا!!بر و بچ موتور من که ثبت نام کردم:yamaha fz16
سلام دوستان میشه این موتورها از خارج وارد ایران کرد و کدوم یکی بهتره
توی ایران هم هست
هوندا crf230m
یاماها WR250X
کاوازاکی klx250sf
سلام بروبچ میخواستم بدونم از این نو موتور تو ایران هست اینا سه یا چهار تا چرخ دارن میخواستم بدونم چقدر قدرت وچه سرعی دارن و البته قیمت هم اگر میدونید بگید ممنون
ارزانترین مدلش 20 میلیون تومنه!!به این لینک تبلیغی برو اونجا میبینی!من اینو برات تونستم پیدا کنم!یه عکسه که قیمت این مدلهای 4 چرخ رو گذاشته!
کد:http://www.varzeshi.net/01-87.08.20.jpg
دست مرسی اما من شهری میخواستم نه کوهستانی
سلام.
تقدیم به P30WORLD یهای عزیز
دیروز رفته بودیم تفریح که این موتورو هم دیدم. گفتم یه چند تا عس بندازم یادگاری بیارم. حالا که انداختم گفتم بذارم اینجا هم.
سازنده:HONDA
مدل: HONDA CB1
حجم موتور: 400 cc
تعداد سیلندر :4 !!!
تعداد سوپاپ: 16 !!!!
قدرت موتور: 58 اسب بخار. (4 اسب از پراید کمتره:46: ولی پراید 1300 هست و این 400 سی سی)
حداکثر سرعت: 180 کیلومتر بر ساعت.
وزن: 180 کیلوگرم.
دارای رادیات!!!
اینم عکسایی که گرفتیم: تاریخ 1387.08.24
این عکس اول رو پسر خالم با NOKIA 3110 CLASSIC گرفت. که کیفیتش خوب نیست ولی زاویش خوبه.
اینا رو هم خودم گرفتم
دوربین : Sony Ericsson K770i
در عکس زیر اونی که سر پا هست صاحب موتوره:5:. اونی هم که نشسته روی 125 داش سجاد - رفیق گلمه:10:.
حالا این عکس اخر که به نظرم قشنگه. به رادیات و خروجیهای هوای موتور دقت کنید و همچنین به قیلتر روغنش که در لابلای لوله ها معلومه.
شاسیش هم جالب بود. یه شاسی محکم و حساب شده.
قیمت هم به گفته صاحبش: از یه شیرازی خریده 5.5 میلیون تومن. پلاک ملاک هم طبیعتا تعطیل. ولی برگه اوراقی بود.
صداش هم خیلی زیبا بود.
=============
فرشاد واثقی
1387.08.2
:12:
کاش آزاد میشد ما هم میتونستیم یه موتور خوب داشته باشیم
ای کاش
قدیمی بود!انجن موتور شبیه رویالهای سال 20 بود!مدلش مال کدوم سال بود؟؟موتوری که اگه مشکلی براش
پیش بیاد قطعاتش موجود نباشه بدرد نمیخوره!این یه حقیقته!
بله. این یک حقیقت هست واقعا.نقل قول:
مدلش رو نمیدونم ولی 2 تاش تو خرم آباد هست.
البته بستگی به مصرف و انتظارات و کاربرد هم داره.
وگرنه اگه از لحاظ قطعات بگیم هیچ چیزی همین 125 ها نمیشه.
موتور تندرو و گرون دردسره!یه کلیپ جالب دیدم تو یوتیوب خیلی درداورد بود!یه بیچاره ی خارجکی هزینه کرده بود(هر چند ممکنه این هزینه ای که میگم چیزی براشون نباشه!!)یه یاماها R1 خریده بود به قیمت تقریبا بیش از 30000دلار!سی هزار دلار!!(اینجا توی هند هم هست و ثبت نام میکنند به قیمت 12 لک یا 1میلیون و 200 هزار روپیه که میشه همون 30000دلار تقریبا ولی کدوم اسکلی میخره!موتوری که 300 تا بره عرابه ی مرگه!!:18::18::27:!)!میگفتم که این یه کلیپ ساخته بود خودش !اولش با موتور ژست گرفته بود فیلم گرفته بود عکس گرفته همه کاری کرده بود و به ترتیب توی این کلیپ گذاشته بود!اخر کلیپ ناگهان یه عکس از همون موتور مشکی زیبا روی گذاشته بود که کاملا قسمت جلو و عقب موتور داغون شده بود!عکس اخر کلیپ هم از خودش بود که توی تخت درب و داغون افتاده بود!!هیچی!موتور 30 هزار دلاری که هنوز تولید میشه قطعاتش یافت میشن گارانتی 2ساله داره(یا شاید هم بیشتر تا اونجا که میدونم یاماها 2ساله گارانتی میکنه)به فاک رفت!حالا فکرش رو بکن خدایی ناکرده خدایی ناکرده این اقا یه موتور 400 سی سی سال 20 خریده که اگه پلیس متوقفش کنه برای همیشه ضبط میشه یا اگه خدایی ناکرده اتفاقی پیش بیفته قطعا نمیتونه قطعاتشو گیر بیاره و یا اگه هم باشه بسیار گرون میفروشند ارزششو داشته که 5میلیون بده برای این موتور ؟؟؟هر چی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه فرشاد جون!در ضمن اگه اینترنت پر سرعت داری بیا تو بخش پیغامها چند تا لینک به خصوص همین لینک فیلمی که تعریف کردم رو بهت بدم کف بر بشی!یه فیلمهایی دیدم فجیع!طرف با 300 کیلومتر در ساعت زده بود با موتور پشت کامیون!!!!!دقیقا سرش توی کامیون بدنش رو هوا بود!اون یکی کلیپ دیگه که حالمو بدجور گرفت طرف تیکه تیکه شده بود!اگه نت پرسرعت داری بیا تو پیغامها هم بیشتر با هم اشنا بشیم هم یه حالی بدمت با این کلیپ خفنها!!!دی:
نیاز به کلیپ نیست.نقل قول:
چون خودم از نزدیک دیدم که سر موتوری همچون گل چسبیده به آسفالت و شده عین گوشت نخود خونی.
از نزدیک دیدم که یه موتور زده به یه بلوار و 2 نفر مردن...
حالا اگه هم بذاری همینجا یا توی کلیپ خودرو که خیلی خوبه. اگه هم زحمتت میشه که هیچی.
خرم آباد زیاد فرهنگ موتور سواری ندارن.
در هر صورت، موتور خطرناکه. حالا میخواد 125 باشه میخواد 1000 باشه. تا حالا بیش از 5-6 نفر از نزدیک دیدم که با همین 125 ها تصادف کردن و درجا مردن و یک بار هم لحظه رخ دادن حادثه رو دیدم که چطوری مردن.
همیشه به موتور علاقه داشتم ولی هیچ وقت موتور نداشتم و نخواهم داشت.
:12:
به گزارش خبرخودرو ، عملکرد 24 ساعت گذشته نيروي انتظامي سراسر کشور را در اجراي طرح ساماندهي تردد موتورسيکلتها اعلام شد.
در اجراي طرح برخورد با موتورسواران متخلف در 24 ساعت گذشته، راکبان 2700 دستگاه موتورسيکلت به سبب نداشتن کلاه ايمني ، گواهينامه و پلاک ، عبور از چراغ قرمز ،حرکت در خلاف جهت و پياده رو اعمال قانون شدندو خودروي انها نيز به توقفگاه منتقل شد .
وي افزود :برخي راکبان نيز براي سير مراحل قانوني به دادسرا اعزام شدند .
مرکز فوريتهاي پليسي 110 از همه موتورسواران درخواست کرد براي خود و تک نشينان از کلاه ايمني استفاده و از حرکت در پياده روها و مسيرهاي خلاف و حرکات نمايشي خودداري کنند.
دوشنبه، 27 آبان 1387
تف با زاته همشون ما که داشتیم از دانشگاه میومدیم مارو به جرم عرازل گرفتن حالا با این ریشو موهای درست
عجب آدمای عقده ای هستن
دوستان یک چند تا سوال دارم
قیمت موتورهایی که گواهینامه نخواد چنده ؟؟؟ ( چون بنا به دلایلی گواهینامه نمیتونم بگیرم )
پلاک دارن ؟
قابلیت حمل من رو ( 100 کیلو ) دارن ؟؟
امکان این که بگیرن هست ؟
عکسی چیزی هم ازشون دارید بزارید ؟
مقدار مصرف من در روز نهایتا 2 ساعت الی 3 ساعت در محدوده خونه و دفتر کارم !!!!
سند دارن یا نه
در ضمن کارت سوخت دارن یا نه ؟ ( البته خب طبیعتا پلاک نداشته باشن کارت سوخت هم ندارن )
مشکل زا خواهند بود یا نه >؟
و به طور کلی ارزش خریدن داره یا نه ؟