سلام دوستان یک سوال داشتم تا اونجایی که یادمه در پایان بازی یک new game جدید باز
میشد اون برای چی بود به اسم brutal اگه اشتباه نکنم.
Printable View
سلام دوستان یک سوال داشتم تا اونجایی که یادمه در پایان بازی یک new game جدید باز
میشد اون برای چی بود به اسم brutal اگه اشتباه نکنم.
یه جورایی بازی سختت میشه مد سختشه. ارزش رفتنو داره.
اون قسمت درجه سختی بالاتر بازیه که روی این درجه اعصاب پولادین می خواد باز کردن!
نه رفیق اونقدا هم رو اعصاب کار نمی کنه ها!:31:
وای که من حال میکردم با اون قسمتش که دو تا ادم اهنی هم زمان سرت میریختن خیلی با حال بود.:27:
حالا کدوم عزیز درست میگه ما رو که گیج نمودید دوستان :31:
عزیزم بستگی به خودت داره که چقدر مهارت پیدا کردی و اینکه چقدر از بازی لذت بردی به نظر من که سختیش معقولانه بود.من که همون اول رفتم فکر کردم توش یه چیز دیگه عوض شده تا سختیش به نظرم بازهم جا واسه سخت کردنش بود. مگه تا الان امتحانش نکردی؟
از من میشنوی امتحان کن حال میده.:21:
همونجایی که قدرت تیغه مون زیاد میشه و باید روی دری که قل و زنجیر داره قفل کنیم تا سبز بشه و تیغه رو پرت کنیم
واسه من در حد نیم ثانیه سبز میشه و بعدش که تیغه رو رها میکنم در رو باز نمیکنه بنظرتون قلق خاصی داره؟؟؟
دوست عزیز سبز نمیشه زرد میشه چرا شما همچی رو سبز میبینینقل قول:
شوخی کردم جدی نگیر :31: در همون حین که دکمه c رو نگه داشتی که زرد شد
سریع پرتابش کن چند بار امتحان کن قلقش میاد دستت متاسفانه این قسمت خیلی
روی اعصاب میره یک راه دیگم داره بعد از تغییر رنگ دکمه c رو دو بار سر یع فشار بده
تا پرتاب بشه
جدی قلقش اومد دستم همه جا استفاده میکنم بیچاره جک و جونورها چه بلایی سرشون میاد
حالا یه تراینر خوب معرفی کن واسه این بازی که من قلبم با باطری کار میکنه با این هیجان به دیار باقی میشتابم و این بازی رو تموم نکرده میزارم میرما
هر دوشون درست ميگن هم سخته هم اعصاب ميخواد تازه منم ميگم خيلي حال ميده.:8:نقل قول:
میگم یکی تراینر ورژن انگلیسی رو نداره رسیدم مرحله ای که تیغه رو میشه آتیشی کنی لامصبا میترکونن
ببین این به دردت میخوره :10:نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/23603212/749ddb6/Dark_Sector_V11.0_Plus_9_Trainer_By_KelSat.rar.html
pcali جان اتفاقا دیشب این رو دان کردم ولی تا میرم توی بازی و یه تیر یا تیغ میندازم از بازی میپره بیرون
یه چند تا دیگش رو واسم جور کن
و یا فقط جونش بینهایت بشه واسم کفایت میکنه
بچه ها این غول بیابونی (آدم آهنی) چجوری کشته میشه؟آر پی جی باید به کجاش بخوره تا دردش بیاد؟
اگه منظورت همون آدم آهنی های 4پا هستش باید به اونجایی که ازش شلیک می کنه بزنی یه با دو بارم کافیش نیس باس زیاد بزنیش. :8::46:نقل قول:
بچه ها این غول بیابونی (آدم آهنی) چجوری کشته میشه؟آر پی جی باید به کجاش بخوره تا دردش بیاد؟
اون رو با 6-7 تا RPG لهش کردم رفت حالا گیر کردم تو این غولی که توی کلیسا هست
که شنیدم باید آتیشش بزنیم با تیغه آتشین ولی هر چی آتیشش میزنم عین گاو دوباره میره بالا واسم سنگ پرت میکنه
باید کار خاصی انجام بدم؟؟؟
شما اواه اول که میزنیدش و از بالای ستونا میفته باس بدویی بری نزدیکش یه سری دکمه میگه بزنی
بعد اون دیگه دنبالت می کنه و با سنگ میزندت. تو این حین تیغه آتیشی یا الکتریکی تو شارژ کن و یه میلیون بار بهش بزن می میره.
اتفاقا موقعی که میزنمش و میاد پایین میرم طرفش ولی بهم نمیگه باید چه دکمه ای رو بزنم
باید برم روبروش یا پشتش یا کنارش کجاش باید برم؟؟؟
روبروش...............نقل قول:
آره ممنون ردش کردم نکبت رو ولی موقعی که میاد پایین با همون تیغه آتشین به صورت قدرتی 7-8 تا بهش بزنی وجدانش اسیر میشه و از بین میره
الان اون مرحله ای که 10 دقیقه وقت داریم تا فرار کنیم میشه بگید بعد از اینکه با تیغه الکتریکی در اونور رو باز کردیم چه جوری خودمون باید بریم اونور؟؟؟
میشه دقیقا بگی کجا؟
آشنا نمی زنه!
والا دره که باز میشه مستقیم میری دمو اجرا میشه بهت تایم میده در ری بعد از اتاقی که توش بودی و زامبیا سرت میرزن فرار میکنی وارد راهرو اصلی میشی یه سکو در انتها سمت راسته که ازش بالا میری وقتی تا تهش برسی دوباره تو دمو میره و تموم.
البته اگه درست گفته باشم.:10:
راهش رو پیدا کردم ولی فعلا اعصاب بازی رو ندارم شبا کابوس میبینم
یه بشکه هست باید بهش تبر بزنی تا منفجر بشه و با جعبه های چوبی یه راه واست درست میکنه که بری اونور
اقا من اونجايي كه اون غوله تو آبه گير كردم وقتي تير پرتاب مي كنه هر جا باشم كشته مي شم
بهتره موقعی که تیر میزنه فقط در حال دویدن تغییر مسیر بدی یا اینکه از سپر دفاعی استفاده کنی...دقیق یادم نیست ولی فکر کنم راه حلش همین بود و قلق خیلی خاصی نداشت:46:نقل قول:
من تو همون مرحله که گفتم گیر کردم و گیرم اونجا هست که به وسیله جعبه ها که میرم اونور دوباره یه در دیگه هست که باید با تیغه الکتریکی باز بشه ولی نمیدونم جای این منبع الکتریک کجا هست یه دونه هست که از هر طرفی که میرم جلوش رو فنس گرفته و نمیشه با تیغه بزنیش
این نکبت زامبولی ها هم با قلم و چکش میریزن سرم نمیزان تفکر کنیم
آخ که چه خوب میشد یه تراینر ورژن انگلیسی و اون 9 کاره نباشه واسم پیدا میکردید
ببین رفیق یا عکس بذار یا بگو چبتر چنده؟؟؟؟
راستش فهمیدم باید چی کار کنم
باید از وسط فنس ها تیغه رو هدایت کنیم که به کنتور برق بخوره
ولی حالا یه سوال و یه درخواست
سوال اینه که بازی سیوهای خودش رو کجا میریزه
و درخواست اینکه اعصاب این مرحله رو ندارم
اگه بدونم سیو کجا هست اون رو واسه شما دوستان بزارم و شما زحمت همین یه مرحله رو بکشید و رد کنید واسم
در هر صورت هم میخوام بدونم سیوهای این بازی کجاست چون میخوام ویندوز عوض کنم و میترسم سیوهام به ملکوت بپیوندن
تو رو به هر کی میپرستید بگید کجا سیو میشه بازی که ویندوزم بدجور قاطی داره ممکنه یهو بالا نیاد و من بترکم از ناراحتی
vista:نقل قول:
xp:کد:Users\Administrator\AppData\Roaming
کد:Documents and Settings\user\Application Data\Dark Sector
سلام
قسمت سوم بعد از اینکه اجنبیها رو میکشم پشت دره که با زنجیر بسته شده گیر میکنم باید چجوری ردش کرد؟
باس تیغتو همون طور که گفته بزاری شارژ شه و زرد شه بعد پرتش کن بخوره به زنجیر بترکه. کاری نداره فقط باید سریع عمل کنی.:31:نقل قول:
شدیدا بازیه مزخرفیه !
شخصیت اصلی بشدت تکراری ، حتی نمی تونه بپره یا درست بچرخه ! واقعا بازیه چرتی بود !
خوب هر کس نظری داره...ولی دیگه به اون غلیظی که شما گفتی بد نیست:31:نقل قول:
ولی اگه اولای بازی هستی یه کم برو جلو شاید نظرت عوض شد:46:
این بازی را هرچی بیشتر بری جلو بهتر میشه
واقعا دلت میاد؟:41:نقل قول:
بازی به این با حالی به این روونی
تازه خیلی از شخصیتهای دیگه هم مثل کریس نمی پرن.
ولی خوب به هر حال نظر هر کی محترمه.:10:
بعد از اینکه از آسانسور پیاده میشم و اون اجنبیهارو میکشم به یه در توری آهنی میرسم که رو ساختمونش آسانسوره اینجا رو چه جور باس رد کرد؟
ممنون
نقل قول:
من قبلا بازی کردم این بازی را...
فکر کنم پشت در یه دگمه ای هست.....تو همون دگمه ای که بومرنگ را پرتاب میکنه را وقتی زدی نگه دار و از بالای در به سمت دگمه با موس هدایتش کن...
نه اصلا دگمه ای وجود نداره یه چراغ قرمز فقط پشت توری هست سمت چپ در ...تیغه هم از توری رد نمیشه.نقل قول:
بالای ساختمن دکل هست اشتباها نوشتم آسانسور..:20:
عزیز یه سرچ میکردی لااقل تا حالا ده نفر به مشکل تو برخوردند!!نقل قول:
شما کلید C رو بزن تا تیغه رو پرتاب کنه با بلافاصله نگه داشتن دوباره همون کلید می تونی تیغه رو به سمت همون چراغ قرمز هدایت کنی و بزنی بهش تا سبز شه...
آقا این سیوا رو دوباره میزاری من ویندوز عوض کردم پریدن تا چپتر 4 .نقل قول:
ممنون
بفرمایید :نقل قول:
کد:http://aghamajid1369.persiangig.com/Dark%20Sector.rar