از اينجا بگيرين:نقل قول:
کد:http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=4168
Printable View
از اينجا بگيرين:نقل قول:
کد:http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=4168
سلام
من تو اين بازي كايلينا رو شكست ميدم - نشون ميده كه مجسمه شكسته ميشه و پرنس ميگه كه ميخواد از جزيره بره - ولي بعدش يكدفعه Loading رو مياره و بعد من خودمو تو مرحله اول بازي كنار ساحل روي يكي از صخره ها ميبينم.
نميدونم بازي من ايراد داره يا اينكه بايد كاري انجام بدم ؟
کمک کنید من بعد از جنگیدن با زنه که لباس قرمز پوشیده وکشتن آن نمیدونم باید چی کار کنم...
و من هم بدون شمشیر آبی این زنه که لباس قرمز داشت را کشتم ومن نمیدونم چه جوری می شود این قفسه آهنی را شکاند و دستم را هم روی دکمه ی ضربه زدن نگه داشتم ولی فایده ای نداره طبق عکس و با تشکر از کمک شما.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم جوابه دو سوالهای بالایی من را بدین.....
شمشیرت Scropion همون کاریو که کردی باید بکنی.باید Scorpion بتونه میله هارو بشکنه.با E هم یه امتحانی بکن.نقل قول:
شمشیرت Scropion همون کاریو که کردی باید بکنی.باید Scorpion بتونه میله هارو بشکنه.با E هم یه امتحانی بکن.
شمشیرت Scropion همون کاریو که کردی باید بکنی.باید Scorpion بتونه میله هارو بشکنه.با E هم یه امتحانی بکن
پس حالا حالاها باید بری Scorpion شمشیر پنجمیه که می گیری.
پس بگین من بعد از جنگیدن با زنه که لباس قرمز پوشیده وکشتن آن باید چی کار کنم...
بعد از اینکه با کالینا جنگیدی داهاکا دنبالت می کنه که باید فرار کنی از دستش...شمیرت شکست دیگه؟یه بار با کایلینا جنگیدی دیگه؟نقل قول:
کجا باید برم که اون دنبالم کنه.....
مگه دنبالت نمی کنه؟وقتی می کشیش یه Cutscene نشون می ده که به دم ساحل بر می گردی و یه هو داهاکا پیداش می شه.اگه نشد یه عکس از اونجایی که هستی بفرست.نقل قول:
دوست عزيز اين قسمت در نسخه ي PS2 مشكل داره .نقل قول:
مگه دنبالت نمی کنه؟وقتی می کشیش یه Cutscene نشون می ده که به دم ساحل بر می گردی و یه هو داهاکا پیداش می شه.اگه نشد یه عکس از اونجایی که هستی بفرست.
منم يكي از دوستام اونجا گير كرده بود و نميتونست از اونجا جلوتر بره .
با سلام
کسی میداند چطور میشود پایان اصلی بازی را دید ( همان پایانی که پرنس با کایلینا زنده میمانند و با هم به بابل میروند ). من فیلمش را با جابجا کردن فیلم های بازی دیدم.
باید تمامی 9 Life Upgrade را در طول بازی بدست آوری.مراجعه کن به این تاپیک:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130957
از یه savegame استفاده کننقل قول:
آیا در کامپیوتر بازی درسته؟؟؟؟؟
من این بازی رو تو pc تا آخرش رفتم
هیچ مشکلی نداشت
آره اما سعی کن 3 CD شو بگیری وگرنه فیلماشو تو 1 CD نخواهی داشت دوست عزیز.نقل قول:
بچه ها من حتما می خوام ویدئو های این بازیو ببینم
بازی 3 سیدی اش گیر نمی یاد
همه کلک می زنن ، کپی رو به جای اصل به آدم می اندازند
واقعا راه دیگه ای نداره :41: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه کجایی ؟نقل قول:
چه فرقی می کنه :18:نقل قول:
نقل قول:نقل قول::27: هه هه ههنقل قول:
منظوره آقا اینه که بدونه از کجایید تا یه جایی رو بهتون معرفی کنه نه...:21: !
شما اگه دی وی دیش رو بگیرید کامله البته بستگی به این داره که ماله کدوم کمپانی هم باشه!:20:
موفق باشیید:10:
نقل قول:
مرسی ,دقیقا منظورم همین بود که DaRiOuShJh جان گفتن:10:
حالا مال کدوم کمپانی باید باشه ؟نقل قول:
در یک قسمت Pop2 گیر کردم
بعداز کشتن کالینای قرمز پوش در کنار تاج وتختش چه کار کنم؟وقتی میکشمش بدون هیچگونخ دمویی منو میبره اول بازی تو جزیره؟!!!!!!!
بعد از اينكه كايلينا رو كشتيد بازي شما را به اول ماجرا كنار ساحل ميبره و اونجا داهاكا شما رو ميگيره و پرت ميكنه شما هم بايد از دستش فرار كنيد (همه ي اينها رو خود بازي نشون ميده البته با همون گرافيك داخل بازي)
ببخشید من اول بازی گیر کردم همون جایی که وقتی یه چوب دستته بعدش میری زنه رو با هاش میزنی
بعدش اون غول کلاغه
وقتی می کشمش نمی دونم باید چی کار کنم
:idea: :solution:نقل قول:
ببخشید من اول بازی گیر کردم همون جایی که وقتی یه چوب دستته بعدش میری زنه رو با هاش میزنی
بعدش اون غول کلاغه
بايد بري سمت چپ اون دري كه وقتي ازش وارد ميشي كلاغه رو ميبيني از اون ديوار بروبالا يه لبه هستش اونرو ميگيره برو بالا و دوباه از اون ديوار برو بالا و بپر پشت سرت طاق در ورودي رو ميگيره بعدش دوباره روي ديوار راه برو و بپر تا يكي از اون ستونها رو بگيره و...
بايد بري سمت چپ اون دري كه وقتي ازش وارد ميشي كلاغه رو ميبيني از اون ديوار بروبالا يه لبه هستش اونرو ميگيره برو بالا و دوباه از اون ديوار برو بالا و بپر پشت سرت طاق در ورودي رو ميگيره بعدش دوباره روي ديوار راه برو و بپر تا يكي از اون ستونها رو بگيره و...نقل قول:
بعدش اون غول کلاغه
اما اگه كلاغه رو كشتي و اون به شن تبديل شد يه كليد همونجا هست روي ديوار راه برو تا بري روي اون كليد و بعدش يه در همونجا باز ميشه و...
نقل قول:
پس شما اصلشو نخریدین (چون دمو داره )
بله باید از دست دهاکا فرار کنی .فقط فرار
سلام.من تازه عضو شدم.
وفعلا دارم روي شاهزاده ايراني كار مي كنم.يكي به من بگه چه جوري مي تونم بازي رو سيو كنم؟
وقتي از بازي ميام بيرون و لود سيو گيمش غير فعال هست.
در ضمن بگيد موقعي كه تبديل به شاهزاده تاريكي شدم براي اينكه زنده بمونم چي كار بايد بكنم؟
فقط بايد كوزه ها و چيز هايي كه در اطرافم هستن بشكونم؟:41:
اینایی که میگی واسه پرینس 3 نبودن؟
سیوشم تو اونجاهاییه که مثل آب خوریه.اونجا برو یکم آب بخور بعد سیو میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجارو رفتم رسیدم به جایی که با اون زن سیاهه یه زن قرمزه هست بعد زنه رو می کشیم ...
بعد قیافه ی ما عوض می شه ..
رفتم رسیدم توی یه تالار بعد باید 4 تا از اون گرز دار ها رو بزنی بعد وقتی می رسی وسطش 2 تا از اون زن ها هم میان که وقتی می کشیشون 2 تا دیگه می ایند
میشه بگید وقتی اون ها رو کشتم باید چی کار کنم
يه عسكي چيزي بذار؟؟؟نقل قول:
اونجارو رفتم رسیدم به جایی که با اون زن سیاهه یه زن قرمزه هست بعد زنه رو می کشیم ...
بعد قیافه ی ما عوض می شه ..
رفتم رسیدم توی یه تالار بعد باید 4 تا از اون گرز دار ها رو بزنی بعد وقتی می رسی وسطش 2 تا از اون زن ها هم میان که وقتی می کشیشون 2 تا دیگه می ایند
میشه بگید وقتی اون ها رو کشتم باید چی کار کنم
کد:http://s2.supload.com/gal/0709252512/0/
تا جايي كه يادمه اونجا بايد يه در باشه كه بتوني از اونجا بري و زمان رو دوباره عوض كني(دري كه وقتي پرنس براي اولين بار داهاكا رو ميبينه از اون وارد ميشه)
نه بابا مگه اول بازيه كه بايد از دست داهاكا فرار كنه؟!؟:13:
من عكس سومت رو اينجا ميزارم و يكم درباره اش توضيح ميدم اميدوارم متوجه منظورم بشيد (تجربه نشون داده من توي توضيح دادن افتضاحم!!!):41:
اين عكس سوم خودت هست كه گذاشتي:
اگه يادتون باشه اول بازي شما قبلا هم اينجا اومديد (وقتي كه داهاكا همين در توي عكس رو خراب كرد و شما هم خودتون رو به اين در رسونديد
و بعدش يه دموي كوچولو نشون ميده و داهاكا شما رو دنبال ميكنه.درسته؟)
براي رسيدن به اون در توي اول بازي شما از يه ستون آويزون بوديد و بعد هم روي يه چوب بزرگ كه توي عكس هست پريديد و بعد هم به طرف در پريديد.
حالا شما جايي از بازي گير افتاديد كه شاهزاده توي زمان گذشته هست.الان شما وقتي از اون ستون اويزون هستيد نبايد ديگه روي اون چوب بپريد.
همونجا كه اويزونيد ستون رو دور بزنيد يه تخته نازك هست كه شما ميتونيد روش راه بريد.
شما بايد خودتون رو به دري كه وقتي پرنس براي اولين بار داهاكا رو ميبينه از اون وارد ميشه.بعد هم سعي كنيد با زدن SPACE بالا بريد.
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد.ناسلامتي ما هفت بار اين بازي رو تموم كرديم :18: :5:
من اين كارو كردم ولي بازم سيو نشد.نقل قول:
يكي كمكم كنه:41::2: