شرمنده از تايپ خطا...سپاسگزارم
شرمنده از تايپ خطا...سپاسگزارم
من چند مدت بود دنبال اینطور برنامه ای می گشتم
به قول معروف نمی دانستم " آب در کوزه است و ما گرد جهان می گردیم "
ممنون
سلام دوستان
اين برنامه خوبه ولي براي حداكثر يكسال قبل نه چندين سال مثلا من وقتي كامپيوتر خريدم توش فيلم بد بد گذاشته بودم ولي حالا كه مي خوام برش گردونم مي بينم اصلا اونا نيست فقط چيزهاي در حد يكسال هست
با تشكر
باي
vast_vision_officeجاننقل قول:
نوشته شده توسط vast_vision_office
اين نرم افزار فقط چيزاي خوب خوب را برميگرداند(شوخي كردم)
در بازيابي زمان زياد مهم نيست اگر شما روي درايوي كه اطلاعات آن را پاك كرد ه ايد اطلاعات جديد نريخته باشيد يا اطلاعات كمي ريخته باشيد شايد فايلهاي مربوط به چندين سال قبل را نيز بازيابي كنيد اصولا درايوي كه روي آن ويندوز نصب ميكنيد درصد بازيابي كمتري نسبت به بقيه درايوها دارد .
چيزي كه به نظر من باعث برتري اين نرم افزار نسبت به نرم افزارهاي بازيابي ديگر ميشه اين موضوعه كه اين نرم افزار در بازيابي فايلها وفولدرها را به صورتي بازيابي ميكند كه انگار يه كپي از هارد فرمت شده شما گرفته باشد بدون اينكه نام فولدر يا فايل تغيير كند هر فايل داخل فولدر خودش در صورتي كه بسياري از اينگونه نرم افزارها فقط خود فايل را بازيابي ميكنند به صورت جسته وگريخته البته اگر شما روي اطلاعات پاك شده خود اطلاعات جديد ريخته باشيد روي عملكرد بازيابي خيلي تاثير ميگذارد به پست شماره 61 همين تاپيپك يه نگاهي بكن
سلام علائدين جان
ممنون از پاسخ واضح و روشن شما ولي همين الان يادم اومد كه من پارسال هاردم رو آپگريد كردم و يه هارد 80 خريدم خلاصه مي بخشيد ولي ممنون
با تشكر
باي
سلام.
من یک فلش مموری تازه خریدم. بعضی از فایلهایی که توش گذاشتم پاک نمی شد توسط برنامه unlocker اون فایلها رو پاک کردم حالا نیم گیگابایت از حجمش غیر قابل استفاده است. دیسک کلین آپ چیزی هم نداره. فرمتش نمی تونم بکنم چون بعد از چند بار میگن فلش مموری خراب می شه. برنامه چیزی سراغ ندارید که بتونم این مقدار حجم رو قابل استفاده اش کنم.
سلام
من 3 هفته پیش همه داریو هام رو ntfs کردن و همه خوب و سالم بود و مشکل نداشت الان 3 روزه داریو e,f من از کار افتاده نیزاره وارد این دوتا درایو شم error میده با پارتیشن مجیک خواستم فرمت ntfs رو عوض کنم نشد چی کار کنم چون تو دوتا درایو فایلهای مهم دارم نمیخوام فرمت کنم و بعد recover این کار رو نمیخوام کنم
الان چی کار کنم راهنمایی کنید هر کاری که بلد بودم به ذهنم رسد کردم و همه کار با پارتیشن مجیک
لطفا از ارور عكس بگيريد و نشون بديد يا نوشتشو بنويسيد تا بتونيم كمكتون كنيم
سعی کن با Magic recovery فیلمهایت را زنده کنی بعد دوباره پارتیشن بندی کن.
نکته : موقع پارتیشن بندی معمولا 8 مگابایت فضای پارتیشن بندی نشده در ابتدای درایو ایجاد میشود . به آن دست نزن و کاری نداشته باش چون برای حفظ اطلاعات پارتیشن ها بکار میرود !
بهترین راه استفاده از system restore است
مرسی از دوستان
reza12100 عزیز کدوم درایو رو system restore کنم معولا تو ویندوز مگه خودش درایو که ویندوز توش هست را restore نمکنه
درایوها دیگه رو چه طوری system کنم
آگه میشه کامل تر توضیح بده
اگه سيستم ري استور براي همه ي درايو ها فعال باشه مي شه اين كار رو كرد.
ولي در شرايط شما كارساز نيست . چون ويندوز هم قادر به خواندن اطلاعات اين درايو ها نيست كه ارور ميده.
اینو که خودمم گفتم
نظری نداری کاری کنم تا مشکل حل شه
خیلی نرم افزار باحالی بود، دستت درد نکنه، البته اول دست گروه سازنده اش درد نکنه
سلام
من حدودا 3 هفته پيش كامپيوترم رو فرمت كردم . يك سري عكس روش بود كه پاك شدن.
مي خواستم ببينم آيا برنامه اي هست كه بتونم فايل هاي بعد از فرمت شدن رو باز برگردونم يا نه ؟
مرسي
دوست عزيز
برنامه ي Recover My Photos خوبه
هر عكسي كه فرمت شده باشه (از هر نوعش) رو برات بر ميگردونه
من خودم باهاش كار كردم و خيلي راضي بودم
برنامه رو برات آپلود كردم
از اينجا ميتوني دانلودش كني:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مرسي از جوابت
من امتحان كردم , ولي متاسفانه 3 بار وسط كار قطع شد...
ميدونيد كه مشكلش از چيه ؟
دوست عزيز سلام شما كه هارد جديد داريد با نرم افزارهاي مخصوص بازيابي اطلاعات كاركن صددرصد مي توني درستتش كني من براي اين مورد
get data back......
.final data.... easy recovery pro... recovery for all .....magic recovery
راپيشنهاد مي كنم ومطمئنم كه با امتحان كردن اينها نتيجه مي گيري . يا حق
سلام
دوست خوبم ، امیدوارم که مشکلت ، هر چه زودتر حل بشه ، چون دقیقآ میدونم تو چه وضعی هستی ،
مطلب بعدی اینکه ، اینجا دوستان هرکدوم ، تجربه و نظر خودشون رو میگند ، در نهایت شما باید ، بهترین راه
رو ، خودتون تصمیم بگیرید و انتخاب کنید.
مراکز بیرون دربعضی موارد خوبند ، ولی به تحقیق و عمل و تجربه میگم ، در این زمینه ، هیچ مرکز کاملآ حرفه ای
در ایران وجود ندارد.بیشترشون تجربی کار میکنند ، و با دانش کم ، بدتر از همه بعضی هاشون که اصلآ وارد نیستند.
فقط عده خیلی کمی ، اون هم در سطح نسبتآ خوب داریم ، نه خیلی حرفه ای.
شما اول ببینید ، مشکل از کجاست ، پارتیشن آسیب دیده ، یا مورد دیگه...
یکی از دوستان با برنامه Partition Table Doctor 3 کار کرده بود ، خیلی تعریف میکرد.
در هر صورت ،مواظب باشید.چون کلآ برنامه های ریکاوری خوب و بد دارند، تازه عوامل دیگه مثل خود سیستم
یا نوع خرابی و خیلی موارد دیگه رو هم باید در نظر داشت. برنامه Handy Recovery هم برای بازیابی پارتیشن
از برنامه های خوب و قویه ( به پیشنهاد دوستان ).
با برنامه های بازیابی پارتیشن ، و ترمیم و اصلاح پارتیشن ، اگه نتیجه بگیرید ، هم راحتره و هم آسون و کم دردسرتر،
ولی اگه نشد باید از برنامه های ، ریکاوری و بازیافت ، استفاده کنید ،که چند تا مسئله هست ،اولآ خوب و بد دارند،
بعدش هم که حتی بهترین اونها هم ، بعضی وقتها کار برد ضعیف دارند ، و هر کدوم بسته به نوع خرابی و مشکلی
که در هارد هست ، عملکردشون متفاوت است.در مجموع کمی آشنایی و واردی میخواد ، چون ریسک هم داره.
البته خیلی هم ترسناک نیست!! و به عنوان راه آخر باید عمل کرد،منظورم اینکه کار سخت تر نشه.
اگر هم از یکی جواب نگرفتید ، یا کار بدتر شد ، بقیه ، حتی برنامه های بنظر ساده رو هم امتحان کنید.
ولی مطمئن باشید ، که براحتی و صد در صد ، شما نتیجه میگیرد ، و هارد شما قابل درست شدن است.
بفکر استفاده از شرکتهای خصوصی بیرون نباشید ....
مگر اینکه برد خود هارد سوخته باشه ( که شامل شما نمیشه ) ، که تعویض برد ، مشکلی نداره ، راحت و آسونه.
از برنامه های معروف و خوب تو این زمینه (ریکاوری) : Get Data Back for Fat و Get Data Back for NTFS که این دو برنامه
برای یه شرکتند ، ولی هر کدوم با توجه به نوع فرمت پارتیشن (NTFS یا Fat ) باید از اونها استفاده کرد.
برنامه های دیگه ای هم هستند ، که البته اونها ، خودشون فرمت پارتیشن رو تشخیص میدند و بازیابی میکنند و انواع
و اقسام دارند ، از شرکتهای مختلف مثل : Finaldata-enterprise ، Recover My Files ، Restorer v2000 pro و....
که البته ، بسته به ظرفیت پارتیشن شما و قابلیت این برنامه ها و سرعت اونها ، زمان میبره برای چک کردن هر پارتیشن.
ولی بعدش ، سرعت بازیابی و استخراج بالاست.
دو برنامه TuneUp Utilities 2006 و Norton System Works قابلیتهای زیادی دارند.
یکی قابلیت انوع ترمیم و درست کردن ، پیکره سیستم عامل و هارد و سایر اجزا و موارد رو، قابلیتهای دیگه
هم مثل بازیابی و ریکاوری دارند.
موفق و پیروز باشید
.
سلام
ببخشید ، یه نکته ای رو الآن متوجه شدم ،
پسرك عزیز ، منظور شما از اینکه گفتید : " خيلي دوست دارم Hard قبلي رو هم داشته باشم "
چیه؟ یعنی دیتای هارد قبلی رو هم لازم دارید ؟ یا فقط از خودش میخواید استفاده کنید ، که نمیتونید؟
اگر دیتاست ، که برنامه های کاربری رو گفتم ، بعد هم میتونید براحتی هارد رو ، فرمت و استفاده کنید.
راستی یه مطلب دیگه ( مطلب تو مطلب شد :biggrin: ) اگه از برنامه ریکاوری استفاده میکنید ، فایلها رو تو هارد دیگه
که سالمه ، استخراج کنید ، نه همین هارد اولی !
اگه هم که از خود هارد نمیتونید استفاده کنید ، و میخواید هارد قابل استفاده باشه ، بهترین راه ، همونیکه دوست
خوبمون sorset عزیز گفت . تو پست سوم.
نکته :
اگه از Low Level Format استفاده کردید ، دیگه ریکاوری و بازیافت فایل رو فراموش کنید ، تقریبآ و شاید صد در صد ، غیر ممکنه.
هنوز برنامه ای که این توانایی رو داشته باشه ، من نشنیدم.
موفق باشید
.
اگر هارد صدمه ديده باشه و بد سكتور فيزيكي با هيچ نرم افزار ي هم درست نميشه و اگه با كارهاي تخصصي درست بشه مثل اولش نميشه و سرعتش پايين مياد و اگه با يه هارد نو بسه بشه سرعت ويندوز هم به دليل اينكه يكي از هارد ها سرعت پايين تري داره پايين مياد.
از من مي شنوي قيد اونو بزن
چون براي خودم هم پيش اومد
سلام دوستان
يه درايوم كه چيزي توش نبود ولي حساب و كتاب هام توش بود پاك شد اين حساب كتابها در قالب xls يعني اكسل بودن با Get Data Back برگردوندمشون ولي 2 تاشون بيشتر كار نكرد يعني باز نشد بقيه باز نشد و ارور مي زد مي گيد چه خاكي به سرم بريزم؟؟؟
با تشكر
باي
بيشتر فايل هايي كه برگردونه ميشن قابل اجرا نيستند
به ندرت پيش مياد كه بدون مشكل باشند
بدن اينكه زياد ور بري
برو تو سيدي هاي كينگ تو قسمت recover چند تا برنامه خيلي توپ هست.
براي من پارتيشن ntfs كه بعد از fdisk به ext3 تغيير داردم چيز ميز ريختم توش بعد دوباره فرمت raiser كردم را برگردوند
برنامه Ontrack Easy Recovery یه کم قدیمیه ولی هم خوب اطلاعات رو بر میگردونه هم یه قسمت واسه تعمیر فایلهای آفیس داره فقط زیاد توی اون درایوی که اطلاعات پاک شدن دستکاری نکن.
سلام دوستان
نمي شه با همون Get Data Back رديف كرد آخه من اين برنامه ها رو ندارم
با تشكر
باي
نقل قول:
نوشته شده توسط vast_vision_office
فكر نكنم با اون برنامه بشه, مطمين نيستم... خوب اين برنامه هارو نصب كن
سلام روس جان
من مشكلي با نصب ندارم راستش برنامه ش رو ندارم
با تشكر
باي
چرا از مای ریکاور استفاده نمیکنید فایل های اکسز رو هم پشتیبانی میکنه
تو همین انجمن نسخه جدیدشو برای دانلود گذاشتن
سلام رفيقنقل قول:
نوشته شده توسط mahsoft
من ديال آپ هستم حالا حجمش چقدره؟؟؟
با تشكر
باي
آقا خیلی گرفتاری داره.
من یه بار اینجوری شد...پیگیرش شدم...ولی هر کار میکردم فایده نداشت.
آخره سر هم بیخیالش شدم!!!!!!!
سلام رفيق
منم كم كم دارم بي خيالش مي شم ولي خيلي درد داشت چون هر چي حساب كتاب داشتم توش بود به هر حالا من چكيده ي هر هفته رو نوشتم روي كاغذ پس خيالم تقريبا راحت هست جزييات از بين رفته ولي اعداد و ارقام نتيجه هستش
با تشكر
باي
شايد اشكال از اينترنتت باشه
يعني سرعت پايينه شايد
مي توني از اين نرم افزار استفاده كني:
Handy Recovery
يه سرچ بزني پيدا ميشه
من چنتا بازي و فيلم رو به صورت كامل بازيابي كردم
آقا دمت گرم خیلی عالی بود واقعا کار میده
با حال بود.
خوشحالم از اینکه این نرم افزار برای شما مفید بوده من بدون هیچ تعصبی این نرم افزار getdataback را بهترین در نوع خود میدانم
ولی نرم افزار Magic Recovery هم انتخاب خوبی است البته در صورتی که روش کار کردن با آن را بدانید
بروبچ نظرتون راجع به برنامهPC Inspector File Recovery چیه اگه این برنامه رو دارید و استفاده میکنید یه اموزش کلی هم به ما بدید من هر فیلی رو که بر میگردونم حجمش همون حجمه ولی وقتی باز میکنی ارور میده مثلآعکسایی رو که برمیگردونی صفحه خالی برمیگرده ولی حجم داره ویا فایلهای تصویری هم به همین صورت این نرم افزار هم هنوز نگرفتم دارم کمکم دان میکنم .
اقا من چند فایل تو دکستاپ گزاشتم بر می گردونه راستی اول درایو سی را فرمت کردم بعد دوباره یه ویندوز دیگه روش کزاشتم