ماشین چند تا کارکرده و اگه زیاد کار کرده صحفه کلاجش عوض شده؟نقل قول:
اگه عوض شده چه کیلومتری؟
اون چراغ نارنجی هم حتما چراغ چک موتور هست
باید دیاگ بزنین همینطوری نمیشه نظر داد
Printable View
ماشین چند تا کارکرده و اگه زیاد کار کرده صحفه کلاجش عوض شده؟نقل قول:
اگه عوض شده چه کیلومتری؟
اون چراغ نارنجی هم حتما چراغ چک موتور هست
باید دیاگ بزنین همینطوری نمیشه نظر داد
صد هزار تا کارکرده . 2 ماه پیش صفحه رو عوض کردیم . ممنوننقل قول:
ماشین رو برای تعویض به نمایندگی بردین؟نقل قول:
اگه بیرون بردین تعمیر کار به کارش وارد بود؟
چون بعضی وقتها این مشکلات برای کسایی که تازه دیسک و صفحه رو عوض کردن پیش میاد که مشکل از بد جا انداختن دیسک و صفحه و یا جنس بد دیسک و صفحه هست
میدونین از چه دیسک و صفحه ای استفاده کردین؟
ماشین 1800 هست یا 2000 ؟
چون برای 1800 ها تا جایی که میدونم دیسک و صفحه متفرقه و بدردنخور زیاده
سلام روی شیشه ی ماشینم (زانتیا) یه سری لک مثله لک آب مونده حتی بخارشوام بش زدم باز هستن چیکارش کنم؟ :41:
نقل قول:
شیشه فرورفته شده یا برآمده؟
یه عکس واضح بگیرید. بینم از چه نوعی هست.
ممنون از پیگیریتون :31:نقل قول:
واسه دوستانی که ممکنه به مشکل من بر بخورن راهشو میگم با بخارشو پاک میشه ولی زمان میبره :8:
سلام به دوستان عزیز.
من حدود 3 ماه پیش برای اولین بار در سرعت 140 دنده ی 5 ماشینم از جا در اومد، این مشکل از اون موقع پا بر جا موند، یعنی در سرعت های بالای 120 دنده از جا در می آمد، البته اگر با دست نگه می داشتمش مشکلی نبود، چند روز پیش بعد از یک مسافرت، مشکل حاد شده و الان دیگه دنده ی 5 جا نمی ره، یعنی اگر در سرعت 90 از دنده ی 4 به 5 بخواهم بزنم، صدای قیژ بلندی(مانند صدایی که گاهی از دنده ی عقب ماشین ها در می آید) میاد و حتی با فشار هم دنده جا نمی ره!
دنده ی عقب ماشین هم مشکل پیدا کرده، وقتی دنده عقب می رم دیگه، با گرفتن کلاچ نمی تونم دنده را در بیارم! مجبورم نیم کلاچ کنم تا کمی دنده درگیر بشه و بعد دنده در می آید!
می خواستم قبل از اینکه به تعمیر گاه برم ببینم دوستان نظری دارند که مشکل از چی می تونه باشه، آیا نیاز به تعویض گیربکس هست یا تعمیر میشه!
در ضمن من ایران نیستم و مدل ماشینم مدلی محلی هست برای همین از ذکر مدل خودداری کردم، فقط ماشین برای سال 2002 هست.
ممنون از توجهتون
دوست عزیز کاش مدل ماشین رو هم میگفتی....که حداقل ما اطلاعاتمون بیشتر بشه!
مشکل100% از گیربکس هست.
بستگی داره ماشین چی باشه و شما تو کدوم کشور باشی.
تو خیلی از مواقع فقط تعمیر میکنن و نهایتا دنده گیربکس رو تعویض میکنن.....
من نمیدونستم ماشینهای خارجی هم دنده عقب و دنده 5اش ایراد داره :دی فکر میکردم فقط پراید و 206 و ماشینای تولید ایران اینجوریه :دی
سلام دوستان ما یه 405 2000 داریم شتاب 0 تا 100 عالیی داره ولی نمیدونم چرا از 110 120 که بالاتر میرم شتابش خیلی خیلی کم میشه.چی کار باید بکنم؟یه سوال دیگه که اگه مثلا همین ماشین خودمون که مدل 78 هست زیاد دنده هاشو بکشی چی میشه مثلا دنده 1 35 تا دنده 2 70 دنده 3 100.چی میشه؟مشکلی داره؟
ممنون میشم به این دوتا سوالم جواب بدین.
ممنونم.نقل قول:
والا ماشین ماشین هست دیگه خارجی و داخلی نداره! گیربکس هم بالاخره خراب میشه! البته این مدل ماشینی که من دارم جز کم خرج ترین ماشیهای اینجاست ولی شانس من اینجوری شد دیگه!
به هر جهت امروز دادم تعمیر، گفت میله ی سنکرونش خراب شده، و قرار شد گیربکس رو تعویض کنه، چون خرج تعمیرش از تعویض گیربکس گرون تر بود!
به هر جهت بازم ممنونم از لطفتون.
همین دنده 1 35 تا 2 70 و 3 100 تا فشار زیادی نیست و میشه گفت معمولیهنقل قول:
نداشتن شتاب میتونه به خیلی از چیزا بستگی داشته باشه که تک تک باید مورد برسی قرار بگیرن
مثل : فیلتر بنزین ، فیلتر هوا ، شمع ها ، وایر ها و کلا سیستم جرقه ، کاربراتور حتما چک بشه و تنظیم و در صورت نیاز تمیز بشه (کلا سرویس بشه) ، دیسک و صفحه
الان شما میگین شتابش خوبه 0 - 100 رو چند ثانیه میزنین؟
اگه خواستین 0 - 100 بزنین پیشنهادم اینه که دور موتور روی حدود 6000 عوض کنین
یک سوال من امروز ماشین را روشن کردم دیدم کم موده که خفه بشه بردم مکانیکی گفت صافی بنزین را عوض کن صافی بنزین پیکان مدل83 چنده؟
دوست من 405 2000 دور موتور نداره.نقل قول:
من از اینی که گفتم یکم دنده هارو بیشتر کشیدم 10 ثانیه شد.
بنظرم خیلی خوب زدیننقل قول:
نشون میده که ماشین حسابی سرحاله یه چیزی اونورترش
405 های 2000 دور موتور دار هم داریم
اینطور نیست که همشون به جای دور موتور ساعت گذاشته باشن :46:
حتی مدل هایی هم هست که آینه برقی داشتن!
با دنده یک راحت 45 تا پر میشه با دو ولی نمیدونم که میشه تا 100 پر کرد یا نه؟اگه اینطوری باشه زیر 10 ثانیه میاد.ماشین سرحالیه مدل 78 هست از صفریش دست خودمون بود.نمیدونین چه مدلاییش دور موتور داشتن؟نقل قول:
ما خودمون دور موتور دارش رو داشتیمنقل قول:
دقیق یادم نمیاد ولی فکر کنم 80 یا 81 بود
پر شدن هر دنده ای به چند تا عامل بستگی داره
یکی از عوامل ضریب گیربکس و عامل دیگه دور موتور هست که در چه دوری کات کنه(کات آف)
مثلا پراید ها در 6000 ها و 405 و پارس در 6500 کات میکنن
ولی 405 های کاربراتوری تا جایی که من میدونم مانعی در سر راهشون وجود نداره و فکر کنم تا 7500 الی 8000 دور بخورن که البته فشار خیلی زیادی روی ماشین میاد و این فشار هم اصلا به درد بخور نیست و فشار الکی و اضافی هست
مثلا پراید کاربراتوری سابق خودم دنده 1 55 تا و دنده 2 105 تا و 3 140 تا باهش رفتم
ولی این اواخر حسابی به روغن سوزی افتاده بود و فقط برای رو کم کنی این کار رو میکردم وگرنه هیچ توجیح دیگه ای نداشت!
شما هم اگه روی 45 عوض کنین فکر میکنم بهترین حالت باشه
البته به موتور دارین فشار میارین و نباید همیشه اینطوری رانندگی کنین(پرفشار)
در مورد دور موتور شما هم فکر کنم بتونین ماشینتون رو دور موتور دار کنین :46:
جدی با پراید اونقدر میرفتی؟نقل قول:
منم بیشتر واسه کورس و کلکل دنده میکشونم تا حالا هم فقط با پراید دوو سیلو پرشیا کورس گذاشتم همشونو گرفتم.پرشیا که لش بود.ولی خدارو شکر به روغن سوزی نیفتاده.
برف پاك كن ماشين ما يـه چند وقتيه بازي در مياره ، وقتي روشنش ميكني ، يكي دو بار حركت ميكنـه بعد از كار مي افته /:41:
تا چند وقت پيش بنـدرت اينجوري ميشد ، ولي الان مرتب از كار مي افتـه ، ولي وقتي برف پاك كن رو از روي شيشه بلند ميكنم
و روشن ميكنم كار ميكنه ، موندم معطل كـه مشكلش چيه ، بد جوري سركارم گذاشته ، بخصوص اين چند روز كه باروني بود ./:13:
كسي ميدونه مشكل چيه ؟
شما ماشینت چیه؟؟؟!!!
اشکال 100% از موتور برف پاکن و میله های اتصالش است!
باید ببری پیش باطریساز!
خداییش گل کاشتم آ ! این تاپیک پیشنهادش از ما بود آ ! یادش بخیر.:12::5:
کسی هست حرف ما را نقض کنه؟!
:33:
ماشین سیلـوو هست . گفتم شاید یـه قلقی داشته باشه ، خودم بتـونم ردیفش کنم . ولـی انگار باید برم پیش باطـریساز /:2:نقل قول:
با سلام خدمت اساتید
خدمت شما که عرض شود این 141 ما یکم از چرخ های جلوش صدای عجیب میاد
مثلا وقتی توی یک دست انداز با سرعت پایین حرکت می کنم احساس می کنم دو تا آهن در جلوبندی به هم می خوره(یک همچین صدایی میده)
در ضمن وقتی هوا گرم هست در حرکت وقتی فرمون را تا آخر می چرخونم مقع برگشت فرمون یک صدای خیلی زشت میده(با عرض پوزش مثل صدای دستگیره دستشویی)
ولی وقتی هوا سرد هست این صدا دیگه شنیده نمیشه
حالا می خواستم بدونم که مشکل از کجا هست؟؟
آیا خیلی مشکل حادی هست؟
سلام. ما استاد نیستیم :دینقل قول:
عرض میشه خدمت شما که 100% مشکل از جلوبندی ضعیف پراید است!
حالا یا پلول هست یا یه چیز دیگه!
اگر میتونی جک بزن زیر اون چرخی که صدا میده....قشنگ پلوس و گرد گیرشو نگاه کن!
از یکی کمک بخوا که فرمون رو تکون بده و ببین باز هم صدایی کیاد یا نه!
ماشین رو خلاص کن و چرخ رو با دست بچرخون...باز هم دقت کن ببین صدا از کجاست!
حواست باشه: وقتی داری اینکارهارو انجام میدی,ترمز دستی رو تا آخر بکش! و پشت چرخهای عقب ماشین یه سنگی....پاره آجری چیزی بذار!
مشکلی بود در خدمتم.:11:
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
متاسفانه دوو هم یه مقدار بد قلق هست! شاید هر مکانیکی نتونه از پسش بر بیاد!نقل قول:
جایی که میبری یه جای خوب باشه که طرف خرابکاری نکنه:46:
مشکلی بود در خدمتم :11:
آقا ممنوننقل قول:
ماشین را بردم روی گوده زیرش را دقیق نگاه کردن هیچی نبود
شل گیر ها هم سالم بود و مشکلی نداشت
نشانی هم از ضربه خوردن ندیدم همه چی پاک پاک بود
حدسم این هست که باید از بربرینگ داخل چرخها باشه یا یک همچین چیزی
البته صدای ضربه وقتی توی دست انداز میرم به گوش میرسه و از داخل ماشین بیشتر نمود داره تا از بیرون
اون صدایی هم که شبیه دستگیره در دستشویی هست با گرم شدن هوا بیشتر میشه و وقتی ماشین روی سرعت گیر میره وقتی از روی سرعت گیر رد میشه موقع بازی کردن فنر ها به گوش میرسه همچنین وقتی فرمون را تا آخر می چر خونم توی حرکت موقع برگشتن فرمون صدا شنیده میشه (یک صدای زشت نازک!! مثل صدای در دستشوی)
به هر حال چون بعد از عید دارم ماشین را رد می کنم می خواستم ببینم که اگر موقع فروشش مشکلی پیش نیاد دستش نزنم
سلام اگر لطف کنید منو راهنمایی کنید ممنون میشم :11:
من یک پراید از داییم خریدم مدل 82 خیلی تمیزه تا حالا هم از سال82 هیچ مشکلی نداشته چون تا حالا هم کلا 50000 کیلومتر کارکرده ولی این دایی ما تا حالا سرعت بالای 100 رو رو این ماشین تجربه نکرده بعضی از دوستام میگن ای ماشین تنبل بار اومده نفس نداره نمیدونم تا چه حد واقعیت داره
ولی من موقع دنده عوض کردن تا دنده 2 هیچ مشکلی نیست وقتی روی دور 3000 از دنده 2 به 3 عوض میکنم در سر بالایی نهایتا 3 درجه ماشین خیلی طول میکشه تا سرعت بگیره یعنی اصلا نمیتونم سریع سبقت بگیرم یعنی قدرت پراید اینجوریه ؟
دنده های پایین مشکلی نیسست ولی 3 و 4 اینطور اعصابمو خرد میکنه هر چی به پدال گاز فشار میارم انگار نه انگار تو راه کاملا صاف خوبه ولی اگر کمی سربالایی باشه اصلا راه نمیره
من اصلا از ماشین سر درنمیارم تو دور 3000 خوبه دنده عوض کنم ؟
ببين عزيز....به نظرم خدا رو خوش نمياد ماشين رو اينجوري رد كني بره..... :11: حتما ببر نشون يك جلوبندي ساز بده.نقل قول:
عزيز....متاسفانه دوستان شما راست گفتن.نقل قول:
اينجوركه من فهميدم دائي شما ماشين رو تنبل كرده!!! من حضور ذهن ندارم....مدل 82 انژكتوريه يا كاربراتي؟؟؟
به نظرم ببر يه مكانيك ببينه!
6ساله ماشين بالاي 100 تا نرفته :13: معلومه راه نميره....اون موتور ديگه توان نداره!
در هر حال نتيجه رو بگو :11:
حالا من چیکار کنم نمیتونم اینو از تنبلی در بیارم ؟ عجب گیری افتادیم :41:
واقعا تایپیک فعالیه من 4 روز قبل یک سوال پرسیدم هنوز هیچ کس نیست جواب بده
سلامنقل قول:
اول از همه یه بازدید دوره ای ساده
اگه کاربراتوری هست که تمیز کردن کاربراتور و تنظیم کویل و...
تعویض ف-یلتر هوا ، ف-یلتر بنزین ، بازدید و در صورت نیاز تعویض شمع ها و وایر ها
اگه انژکتوریه دیاگ بزنین و آخرین ارور ها و ... پاک بشه تنظیم بشه
ماشین هم اینطوری نیست که اگه گاز نخوره یه مدت دیگه تنبل بشه
مطمئنا مشکلی داره
دستت درد نکنه داشتم نا امید میشدم انشالله میبرم همه اینکارها رو انجام میدم متاسفانه من هیچی از ماشین سر در نمیارم زحمتمون میافته گردن شما :11:نقل قول:
فقط شما نگفتین که ماشینتون انژکتور هست یا کاربراتور :10:نقل قول:
ولی تا جایی که یادمه انژکتور باید باشه
اگه انژکتور هست بعد از این مدت یه شستشوی انژکتور هم باید انجام بدین که حدود 30 هزینه داره ولی ارزششو داره
فیلتر بنزین فراموش نشه
راستی من یادم رفت حتما از داییتون بپرسین که توی این مدت که ماشین دستشون بوده دیسک و صفحه رو عوض کردن یا نه :46:
کلا چند تا چیز نسبتا جزئی هستن که میتونن خیلی توی راه رفتن ماشین تاثیر بذارن
راستی موتور سیلو 75 اسب بخار بیشتر قدرت نداره ها
حدود 123 نیوتون متر هم گشتاور
تازه اینا برای شرایط کاملا استاندارد هست
پس نباید انتظار زیادی از سیلو داشته باشی
کاتالیزور هم داره ماشینت میتونی حذفش کنی
فکر کنم انژکتور هست البته پرایده نه دیسک و صفحه عوض نکرده ممنونم دوست من
گفته های D r i v e r عزیز کاملا تصدیق میشه.
ضمن اینکه اگر به گفته خودتون ماشین در شروع مشکلی نداره و راحت شتاب میگیره ( گاز بیهوده نمیخوره) ، دیسک و صفحه سالم هستن.
لطفا نتیجه رو گزارش بدین
:12:
بعد از عید حتما بهش میرسم البته کاربراتوری بود از اشتباهم شرمندم :11: تو خیلی چیزها سر رشته دارم ولی چون از اول به ماشین علاقه نداشتم هیچی سر در نمیارم
امروز بردم یکی از فامیل هامون مکانیک مجربی هست نیم ساعت خودش رانندگی کرد گفت به نظر من هیچ مشکلی نداره اون مسیری هم که شتاب نمیگرفت رو بهش گفتم گفت اونجا چون تا حدودی شیب سربالا 3درجه حدودا داره طبیعیه البته سرعت بالا امتحان نکرد ولی گفت بعید میدونم مشکلی داشته باشه گفت اگر خواستی بعد از عید بیا کاملا بریم سرعت بالا رو توش تجربه کنم خودش که از ماشین خیلی خوشش اومد گفت همه چیش سالم هست و سرحال
شاید هم من انتظارم زیاد بوده تو دنده های پایین اصلا مشکلی نیست تا چشم بهم میزنی شتاب میگیرم
واقعا از همه دوستانی که وقت گذاشتن تشکر میکنم انشالله که بتونم این همه محبتتون رو جبران کنم :40:
با سلام به دوستان
قیمت قطعات ماشین رو کجا میشه مطرح کرد؟
آقا باز هم سلام و باز هم یک مشکل دیگه با 141
فکر کنم چون به گوشش رسیده بعد از عید می خوام ردش کنم داره اذیت میده:31:
و اما مشکل از این قرار هست که آخرین باری که بنزین زدم باک را تا آخرین حدی که جا داشت پرش کردم که خود نازل بنزین را قطع کرد
از اون روز تا حالا داخل اطاق خیلی بوی بنزین میده و نمی دونم از کجا هست و باید چیکارش کنم!!!
داخل موتور را هم چک کردم اصلا خبری نیست همچنین شیلنگ های بنزین را هم چک کردم همینطور شیلنگ های کانیستر بنزین را ولی از اونها نبود
هر چی هست از داخل اطاق هست و بوش هم خیلی زیاده!!
حالا دوستان محبت کنند یک مشورتی به من بدم
راستی شیلنگ بنزین باک به موتور از داخل اطاق رد شده یا از کف ماشین؟ همینطور شیلنگ سر ریز بنزین که مازاد را از پمپ به باک بر می گردونه؟؟
ببین مشکل از حباب گیر نیستنقل قول:
شیلنگ های کانیستر بنزین را ولی از اونها نبود
فکر کنم همینی هست که شما چکش کردین
توی هاچبک داخل صندوق و سمت چپ قابل دسترسی هست
اگه مشکل داشته باشه از داخل کاپوت یه قطعه ای هست بنزین رو به بیرون میریزه
یه قطعه گرد هست سمت راننده و نزدیک به شیشه جلو
بگردی پیداش میکنی
چون منم این مشکل رو داشتم و با تعویض حبابگیر درست شد
اگه متوجه نشدی بگو تا عکسشو بذارم
سلام این پراید ما 2 روز دور موتور از 1300 پایینتر نمیاد ؟ قبلا همش 1000 بود حالا نمیدونم چه اتفاقی افتاده ؟ از 1300 پایینتر نمیاد
یکبار هم موقع رانندگی احساس کردم گاز خورد ولی الان گاز نمیخوره ولی مشکل دور موتور هست
حذف شود
با تشکر
اولین کار اینه که استپر موتور چک بشهنقل قول:
میتونید بازش کنین و با اسپریهای تمیز کننده خیلی با دقت تمیزش کنین
فقط یادتون باشه که زیاد انگولکش نکنین :11:
اگه درست نشد باید عویض بشه
فکر کنم قیمت ه از 20 داره تا 40