من كه تاحالا نديدم و فكر نميكنم از اينجور چيزا داشته باشه.
Printable View
من كه تاحالا نديدم و فكر نميكنم از اينجور چيزا داشته باشه.
بفرماييد اينم كرك سرويس پك 1 "" محتويات فايل رو تو محل نصب بريز حله"".نقل قول:
حجم :كمتر از 2 mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکتیو کردی یه عکس از محیطش بذار ببینیمنقل قول:
کد فعال سازی یا همون activate code بازی flight simulator x sevice pack 1 رو اگه دارید بی زحمت بزارید
آره 5 رقم هم کافیه. البته من اطلاعاتم خیلی ناقصه چون خیلی تجربه آنچنانی ندارم. تو یکی از پرواز ها هم من فرکانس رو که وارد می کردم حدودا 100 متر کنار باند و رو به بالا حرکت می کرد.نقل قول:
من فرکانس IDL رو بدست آوردم 111.300 بود اما در قسمت nav1 فقط 5 رقم میشد وارد کرد منم زدم 111.30 بعدشم کار نکرد.
از طریق GPS هم می تونی تنظیم کنی. ولی یه ذره سخته. باید خیلی ور بری تا بتونی. اون 2 تا فلش بزرگ پایین سمت راست برای انتخاب گزینه هاست. و کوچیک ها هم برای صفحه هاست. Enter و Clear و ... هم مشخصه. باید ILS فرودگاه رو Active کنی...
برای وارد کردن فرکانس همونطور که دوستمون گفت 5 رقم کافیه که فرکانس مور نظر شما میشه 111.30 که باید در قسمت Nav1 یا Nav2 وارد بشه وحتما اکتیو بشه. البته Localizer همیشه فعال نمیشه و این خیلی به جهتی داره که هواپیما هنگام نزدیک شدن به باند فرود داره. جهت مناسب که همیشه هم برج مراقبت شما رو در اون جهت موقع IFR با پیغام Approach Entry Pattern قرار میده هم همیشه منجر به فعال شدن به موقع Localizer ودر نتیجه ILS Landing موفق میشه. این جهت به صورت اریب هست و هرگز نباید دماغه گوشه ورودی باند را نشانه رفته باشه بلکه نشانه گیری دماغه باید به سمت منطقه بیرونی باند فرود که معمولا با فلش سبز رنگ مشخص میشه باشه. همچنین فراموش نکنید که هیچ فرودی 100% اتوماتیک نیست و معمولا حتی پیش از Final Approach خلبان کنترل هواپیمارو به صورت Manual در دست داره. سعی کنید در کنار ILS Landing بعضی اوقات Visual Landing رو هم تمرین کنید تا همیشه آمادگی داشته باشید. مخصوصا با passengerfx که بسیار طبیعی تر هم هست. وقتی احساس کردید آمادگی کافی دارید فرود در فرودگاههای سختتر مثل خرم آباد که محصور در کوههای بلند هست رو تجربه کنید.
آقا دستت درد نکنه. راهنمایی خوبی کردی.
حالا یه سوال. من خیلی تو زمینه محل فروش بازی ها تخصص ندارم. اما می خوام بپرسم سرویس پک 1 و 2 که حجمشون هم زیاد هست رو از کجا می شه خرید؟ تو تهران البته. چون فکر کنم همه جا ندارن...
ممنون.
اگر از من پرسیدید من ایران زندگی نمی کنم و نمی دونم.
سلام.
سه تا سوال:
1- باید انگلیسیمون حتما خوب باشه؟
2-
اگه دی وی دی 1 و 2 رو تهیه کنم اون دو دی وی دیه دیگه رو میشه دانلود کرد؟از کجا؟نقل قول:
DVD 1 & 2 :
*برنامه نصب Flight Simulator X
(بیش از 22490 فرودگاه از 223 کشور جهان و 103 فرودگاه در ایران شامل فرودگاه امام خمینی)
DVD 3 :
*Acceleration Expansion Pack
*Boeing F/A-18A Hornet
*Microsoft Flight Simulator X SP1
DVD4 :
*بیش از 55 هواپیمای جدید و معروف علاوه بر هواپیماهای موجود در شبیه ساز
*فیلم های نمایش هوایی Maks در سالهای 2005 و 2007
3- اون چیزایی که تو دی وی دی سه هست هر کدومش واسه چیه؟
نقل قول:
در مورد زبان اگه ورژن اصلي رو بگيري بايد بگم اصلا نياز نيست كه به طور حرفه اي زبانت خوب باشه در حد معمولي هم كافيه بعد كم كم با اصطلاحات خودت آشنا ميشي ولي اگه ورژن فارسي باشه "براي آموزشش ديگه مشكلي نخواهي داشت.:20:
آره 100درصد بايد پيدا بشه ولي حجمشون خيلي زياده.
Acceleration Expansion Pack اين يكم سرعت برنامه رو زياد ميكنه و يك سري هواپيماهاي جنگي رو هم اضافه ميكنه/ همينطور اين قابليت رو به ما ميده كه روي كشتي ها لندينگ كنيم.
X SP1و X SP2 هر دو براي بهتر شدن كيفيت برنامه هست.
Boeing F/A-18A Hornet اين هم يك نوع هواپيماي جنگي هست
آها . ببخشید یادم رفته بود. اما اگر از دوستان کسی اطلاعی داره که از کجای تهران می شه سرویس پک 1 و 2 رو تهیه کرد بگه خیلی ممنون می شم...
پیدا کردن سوزن از انبار کاه که نیستنقل قول:
آها . ببخشید یادم رفته بود. اما اگر از دوستان کسی اطلاعی داره که از کجای تهران می شه سرویس پک 1 و 2 رو تهیه کرد بگه خیلی ممنون می شم...
همه جا هست
فقط باید بری پیدا کنی
آخه من اونقدر وقت ندارم. شب ساعت 9 و 10 می رسم که وقت نمی شه برم بخرم. بعدشم خیلی از مغازه ها ممکن نداشته باشن. منم خیلی تو زمینه بازی و محل فروششون اطلاعی ندارم. گفتم اگر کسی تو تهران خریده به منم بگه منم برم از همونجا بخرم . من یه جا سراغ داشتم که گفت دیگه بازی نمی فروشیم.
آخه من اونقدر وقت ندارم. شب ساعت 9 و 10 می رسم که وقت نمی شه برم بخرم. بعدشم خیلی از مغازه ها ممکن نداشته باشن. منم خیلی تو زمینه بازی و محل فروششون اطلاعی ندارم. گفتم اگر کسی تو تهران خریده به منم بگه منم برم از همونجا بخرم . من یه جا سراغ داشتم که گفت دیگه بازی نمی فروشیم.
نقل قول:
سلام
درباره زبان باید بهت بگم که زبان هوانوردی یعنی انگلیسی اگه با فارسی می خوای یاد بگیری بهتره که دنبالش نری.
کجا سرویس پک ها پیدا میشه؟ به ما هم آدرس بده!نقل قول:
یک فروند هواپیمای شرکت کاسپین که با 153 نفر عازم ارمنستان بود در حوالی قزوین سقوط کرد.
این هواپیما که ساعتی پیش سقوط کرده است از فرودگاه امام برخاسته بود.
خبرهای تکمیلی حاکی است تمام 169 مسافر هواپیما و خدمه آن کشته شدند.
خلبان و خدمه پرواز ایرانی اند و هواپیمای ساقط شده توپولف است.:18::18:
همين الان فهميدم..خيلي ناراحت شدم.:41:
بسیار تاسف بر انگیزهنقل قول:
:41::41::41::41:
از بس که هواپیماهی ما گرازه هستن
آره. منم شنیدم خیلی ناراحت شدم.
راستی فهمیدید خانلری رو اخراج کردن؟! امیدوارم که به این قضیه ربطی نداشته باشه. منم جودو کارم. ولی 2 ماهه که به خاطر مشغله زیاد نه تمرین رفتم نه ورزش کردم. وقتی شنیدم که نوجوانان جودو بودن خیلی ناراحت شدم. هم به لحاظ نوجوانی هم به لحاظ جودو کار بودنشون... حد اقل 2 سال طول می کشه تا جودوکار اینچنینی تربیت کنن. خدا رحمتشون کنه.
متاسفانه ما هم با وجود تحریم های جدی نمی تونیم هواپیماهای از این بهتر داشته باشیم!.
پسر من بهت اطمینان میدم که ایران الان میتونه بیش از 50 فروند هواپیما تا سقف بوئینگ 747 بخره اما نمییخره چون بنابه دلایلی مصلحت نیس بخره
راستی شما با گوگل ارث برو فرود گاه مهرآباد رو ببین دارن هواپیما اوراق میکنن و تو یه قسمتی هواپیماهای تجاری میسازن خیلی وسیع
(کشورتو دست کم نگیر)
دیگه دوران جمبوجت داره سر میادنقل قول:
الان دوران ایرباس 380 هست . همونی که اون اماراتی های خرپول شش فروند سفارش دادن .
حیف که تحریم هستیم وگرنه ماهم میتونستیم سوار ایرباس 380 بشیم.
اگه اون بچه های تیم ملی جودو با این هواپیما رفته بودند ارمنستان الان داشتن تو سالن تمرین میکردند.
ولی در حال حاضر دارن اون دنیا به فرشته ها جواب پس میدن
خدا رحمتشون کنه .....
یه سوال این درامد امارات از کجاست؟؟؟نقل قول:
همونی که اون اماراتی های خرپول شش فروند سفارش دادن .
خب از جیب ایرانیاست دیگه
اگه ایرانی ها نبودن الان امارات بخصوص دبی مرده بود
فرودگاه مهرآباد برای فرود استراری(اضطراری) ایرباس ای 380 مناسب و فیت هستش
تو این فکرن که در آیند از این هواپیما ها بخرن
150 فروند هواپیما تجاری و بیش از این تعداد جنگنده خریداری شده ایرانی که پولشون هم داده شده تو پارکینگ آمریکا داره خاک میخوره همه ساله هم ازمون حق امبارداری میگیرن
سلام و تسلیت
واقعا جای تاسف داره که دوستان درباره 154 اینجوری صحبت می کنند. همین 154 ها هستن تمام بار حمل و نقل هوایی در ایران را به عهده دارند. همین 154 ها هستن که کمترین سانحه رو نسبت به تعدادشون داشتن.
دوستی فرمودن که (حامد) ایران میتونه 50 تا 747 بخره، باید به ایشون بگم که اصلا اینجوری نیست.
154 یکی از به صرفه ترین و ایمن ترین هواپیماهای میان برد هست که در بسیاری از کشورها از جمله روسیه داره خدمت می کنه.
اما از اونجایی که مردم عادی فقط به ظاهر نگاه می کنند متاسفانه 154 رو هواپیمایی نا امن میدونند. در حالی از نظر ساختار بسیار هواپیما ایمنی هست.
در تائید فرمایشات بابک جان باید بگم که این توپولوف 154 قادر هست در ارتفاع 20هزار پایی بدون موتور فرود بیاد و هیچ مشکلی هم نخواهد داشت
با یک موتور هم میتونه پالازشو از آب درآره
آقا من همیشه توی کف یه بازی هواپیمایی بودم اینم چندیدن بار دیدم ولی گفتم شاید الکی هست حالا چندتا سوال دارم که اگه میشه خواهشا کامل جواب بدین
1-روی سیستم زیر اجرا میشه یا نه
Cpu : intel 3.6
Mainboard : Asus P5P800se
ram: DDR512
video card : 256 5500 Nvidia
2- درمورد این سرویس پک یک و غیره یه توضیحی بده ببینیم جریانشون چیه ؟
3- جدیدترین نسخه رو از کدوم فروشگاه اینترنتی تهیه کنم
4- وقتی مراحل بازی رو تمام کردی خودت میتونی آزادانه به هرجایی که خواستی پرواز کنی ؟
5 - همیین دیگه
سلامنقل قول:
سیستم شما خیلی برای این بازی پایین هست.
این عکس از این بازیه؟:18::18: این که خیلی گرافیکش پایینهنقل قول:
حرف نبود اینو نوشتی؟نقل قول:
این عکس از این بازیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این که خیلی گرافیکش پایینه
خواستم جنگنده هه کامل معلوم باشه
وگرنه ساختمونها و سایر مخلفات مانع میشدن
آخ آخ می دونم سیستمم یه سیستم ذغالی هست ولی حیف عجب بازی هست . حالا من اگه خواستم واسه دوستام بگیرم کدوم نسخه از این بازی رو که کاملتر هست بگیرم که همه چیزیش کامل باشه این سرویس پک ها و X و .. رو داشته باشه آخه وقتی همچین بازی هست باید سیستم عوض بشه :31:نقل قول:
سی پی یوت زیاد گرم خواهد شد و در اثر ریست های مکرر مادربوردت خراب خواهد شدنقل قول:
این سیستم برا فلایت 2003 نسبتا خوبه
در مورد این عکس اطلاعی ندارم ولی برای مشاهده قدرت گرافیکی سیمولاتور لینک زیر رو ببین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209922&page=30
حامد جان چه سیستمی این بازی رو میتونه در حد مطلوب اجرا کنه نه گرافیک خیلی خیلی بالا نه خیلی خیلی پایین یه چیز مطلوب باشه
نگفتی کدوم نسخه از این بازی رو که کاملتر هست بگیرم که همه چیزیش کامل باشه این سرویس پک ها و X و .. رو داشته باشه
این هم تصویری از 154 زیبا بر فراز دریای خزر:
آخ بابا این عکسا رو نزارین داغ دلمون تازه میشه :19:نقل قول:
تو نستی اینو بخر:
CPU:7300 Core 2 DOU intel
MB: Gigabyte p31
VGA: Geforce 9500GT 1 GB
HDD: 500GB
ODD:DVD/RW
RAM: 2 GB DDR2
Monitor: 19" LCD LG
این یه سیستم عالیه
بالاتر از این هم هست
اگه کیبرد و تمام مخلفات دیگرو در حد معمولی بخری میشه کلا 710 تمن
توپولوفو از کجا پیدا کردی من از تو سرویس پک ها هم زور میزنم میگه نصب نمیشهنقل قول:
نه بابا بقیه وسایلو دارم فقط کیس راستی به اون چندتا سوالم توی پست های قبلی هم اگه میشه جواب بدهنقل قول:
تصویری دیگر از 154 پارک شده ی شرکت S7 در مهرآباد پشت یک 747
در مورد سرویس ها من نصب نکردم از بابک بپرسنقل قول:
2- درمورد این سرویس پک یک و غیره یه توضیحی بده ببینیم جریانشون چیه ؟
3- جدیدترین نسخه رو از کدوم فروشگاه اینترنتی تهیه کنم
4- وقتی مراحل بازی رو تمام کردی خودت میتونی آزادانه به هرجایی که خواستی پرواز کنی ؟
5 - همیین دیگه
جدیدترین نسخه هم تو همینجا تو فروشگاهش هست(لینکشو میذارم الان)
اگه میخوای آزادانه و دلخواه پرواز کنی خیالی نیس تو خود بازی(البته بازی که نه بیشتر آموزش هستش) قسمت فری فلایت هستش که میتونی هر کجا که بخوای با هر هواپیمایی(اونایی که تو خود فلایت سمیلاتور هستش) پرواز کنی
من سرویس پک نصب نکردم!نقل قول: