چقدر اضافه میاد ؟نقل قول:
این دو ساعت وبگردی چند مگ کم میکنه ؟
چون منم مثل شما اگه دانلود نکنم بقیش تو p30world هستم !
Printable View
چقدر اضافه میاد ؟نقل قول:
این دو ساعت وبگردی چند مگ کم میکنه ؟
چون منم مثل شما اگه دانلود نکنم بقیش تو p30world هستم !
[QUOTE=akhoond;2878171]سلام دوست من :10:
اول این که من نتونستم سایت شو پیدا کنم .... :41:
با سلام وتشکر از akhoondوsiavashjalمن خودم مشترک آسیا تک بودم که بمدت 14ماه ولی بخاطرمشکلات فراوانی که داشت قرار داد رو فسخ کردم سایت عصر تله کام هم اینه:کد:www.asretelecom.com
نقل قول:
نمی دونم ولی نت لیمیتر نشون میده که من از 10 روز گذشته تا الان حدود 250 مگابایت سند و رسیو داشتم. حالا تو 20 روز دیگه هم اگر همین حد باشه . مصرف به 1 گیگ هم نمیرسه.
با بخش پشتیبانی تماس گرفتم. این دفعه گفتن 1 گیگ و 390 مگ مونده. با این وجود DUMeter بیشتر هم نشون میده (حدوداً 250 مگ) . آمار مصرف روزها را توی NetLimiter نگاه میکردم ، فکر میکنم NetLimiter خیلی دقیق تر باشه فقط بدیش اینه که Send و Receive هرروز را با هم جمع نمیزنه.
با پست جناب siavashjal موافقم و مشکلات اسیاتک کم شده ولی دوساعت استفاده در روز را نمیشه معیار قرار داد. دوستانی هستند که در بازار ارز و بورس کار میکنن وچند دقیقه قطعی میتونه چندده و یا چند صد دلار به اونها ضرر بزنه. برای خودم هم پیش اومده ولی نه در این حد. همیشه دایل آپ را آماده دارم. یه سرویس خوب سرویسیه که اگر 48 ساعت و یا مدت زمان طولانیتر مدام آنلاین بودیم، یک لحظه DC نداشته باشه ( این مدل سرویس توی ایران پیدا نمیشه).
نقل قول:
من الن 14 ماه شد که از آسیا تک دارم استفاده می کنم و جز اون وقتی که اینترنت کل ایران دچار مشکل شده بود من به یاد ندارم که تل بحال از طرف شرکت دی سی شده باشم من رکورد 5 شبانه روز پشت سرهم دانلود بدون دی سی رو با آسیا تک دارم:10: حیف که گرونش کرد
من خودم رکورد بیشتر از 1 هفته اتصال دایم اینترنت بدون قطعی از آسیاتک رو دارم اما همین قیمتهاس که بیشتر دوستان رو مثل من اذیت میکنه.نقل قول:
اما خب بعضی وقتها هم که شدید لازم داشتم قطع میشد....
نوسان زیاد نداره،معمولا بین 14تا19نقل قول:
بردیا جان ، سرعت دان شما ثابت هم یا نوسان داره ؟ چند هست ؟
مرسی
یاحق
نقل قول:
لطفا یک تست سرعتspeedtest بگیرید و اینجا قرار دهید
در مورد سرویسهای حجمی به درد کسی میخوره که دانلود زیادی نداشته باشه.
قیمتهای حجمی آسیاتک نسبت له صبانت بالاتر و همچنین ساعات رایگان هم که نداره
مثلا من اگر بخوام 10 گیگ حجمی 512 بگیرم ماهی 37000 در میاد
خوب امکان داره دانلودم بالا پایین بشه. 38000 میدم 256 بدون محدودیت رو مگیرم و با خیال راحت دانلود میکنم. مخصوصا که آسیاتک کارش حساب کتاب درست نداره در سرویس حجمیش.
ولی واقعا برای خودمون متاسفم که انقدر عقب مونده هستم. همین الان خوندم تا مالزی سرعت 1 Mb دارن ماهی 30000 میدن تازه وایرلس.
بعد ما با این قیمتهای نجومی روبرو هستیم خدا لعنتشون کنه. تنها دلخوشیمون همین آسیاتک بود که ارزون میداد اون هم به دزدها پیوست
[quote=bozorgmehr;2881412]اگه مشترک شدی لطفا بیا ببینیم سروسش چطوریه احتمال داره مثل بعضی شرکتها که اول کارشون ارزون و با کیفیت میدادن بعدا گرون و بی کیفیت شدن باشه.نقل قول:
به عنوام مقایسه یک ماهه
حجم 20گبگ صبا نت با احتساب مالیات 45000 در میاد
20گیگ آسیاتک+2 گیگ=22گیگ 55000 در میاد
اگر 2گیگ به صبانت اضافه کنیم همین قیمت در میاد مساوی
حجم 10گیگ صبانت با احتساب مالیات 29500
حجم 10 گیگ آسیاتک+2 گیگ جمعا 12 گیگ = 37000 تومان
تا اینجا به ظاهر صبانت با صرفه تره اما در اینجا نکته اینکه 2گیگ اضافه آسیاتک داره و اگر به قیمت تعرفه ای صبانت اضافه بشه 39500
2500 اینجا به صرفه تر شد
اما حتما پست پایین رو مطالعه نمایید در ماهای بالاتر به صرفه تر آسیاتک می باشد
از نظر حجمی قیمتها با صبانت برابر هستند در نگاه اول همانطور که در پست بالا هست قیمت صبا نت در نگاه اول به صرفه تره(بدون احتساب دو گیگ اضافه آسیاتک)
اما تو محاسباتی که انجام میدی میبینی آسیاتک خیلی خیلی به صرفه تره
اگر شما 3 ماه 512 بگیری +30 گیگ هم اضافه جمعا 39 گیگ قیمت =93540 تومان- آسیاتک
3 ماه صبانت ماهی 10گیگ جمعا 30گیگ= 84525 تومان
اگر بخواهیم این 9گیگ اضافه رو به قیمت صبانت حساب کنیم هر گیگ 2500 تومان=22500 تومان بدون احتساب مالیاتی که بهش میخوره 10725 تومان
اینجا 14000 تومان به سود میباشد
در ضمن دوستانی که 512 و 128 حجمی آسیاتک دارند حتما یک تست بگیرن(speedtest) و اینجا قر ار بدهند با دکر منطقه مخابراتی
قبلا من 512 نامحدود آسیاتک داشتم سرعت دانلودش 52 بود. امیدوارم حساب کتابهای سرویس حجمی آسیاتک درست باشه
من الان سرویس 512 نامحدود آسیادارم سرعت دانلود 54 هست. تازه اگه از دانلود منیجر استفاده کنی بیشر هم می شه.
راستی یه سوال دیگه
توی speedtest برای پیداکردن آسیاتک باید چه کشوری رو انتخاب کنم؟
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی من مال حجمی رو میخوام مطئنا باید سرعتشون فرق کنه
درضمن اون سرعتی که دانلود منیجر نشون میده واقعی نیست پس فکر نکن که بالا میره. سرعت رو با برنامههای مختلف سنجده ام همون 52 تا 3 بیشتر نمیشه
نقل قول:
نیازی نیست کار خاصی انجام بدید. کافی بر روی مثلث زرد رنگ کلیک کنید
نقل قول:
1- من 512 حجمی دارم 2 گیگ در ماه(توی اون پست اشتباهی نوشتم نامحدود)
2- idm بعضی وقت ها تا 60 الی 65 هم میره بالا. ولی خوب میانگینش همونه که شما می گی.
لطف کن در سایت speedtest یک تست انجام بده. لطفا یک بار صبح و یک بار عصر
چون سرعت آپلود 512 رو من ازش ناراضی بودم
وقتی وارد سایت شدی رو مثلث زرد رنگ کلیک کن و منتظر باش تا کارش رو اناج بده بعد یک عکس میاد با یک سری کن اونو اینجا قرار بده
دوستان من چند وقته با دانلود از رپیدشر مشکل دارم با برنامه IDM ....قبلا با همین برنامه با 20-25 فایل میگرفتم....اما الان سرعت1-2 هست...با Opera هم رو 11-12 دانلود میشه...سرویس 128 نا محدود دارم...با IDMاز سایتهای دیگه با سرعت خوبی دانلود میشه...آیا شما هم با رپیدشر مشکلی دارید؟راه حلی ..راهنمایی بکنید ممنون میشم....
اگه اکانت پرمیوم داری نباید مشگلی باشه گرچه بعضی وقتها خود idm قاط میزنه و با یک کانکشن دانلود میکنه
با اکانت پرمیوم هم همین مشگل رو دارم...دانلودر های دیگه هم چک کردم همینجوریه...
احتمالا مشکل از خود رپیدشیر باید باشه . با بقیه دوستان هم چک کن ببین اون ها هم همین مشکل رو دارن یا نه؟
پست اشتباه ارسال شد *
ادیت شد *
پوزش می طلبم *
مرسی *
محاسبات شما درست !نقل قول:
ولی شما یک موضوع رو نادیده گرفتی... دلیل اصلی یک نفر مثل من که از آسیاتک خارج شدم دانلود شبانه صبانت بود(3 تا 7 صبح)
توی بعضی شهرها مثل تبریز دوستان صبانتی دارن شبی 1900 مگ دانلود میکنن که حدودا بالا 50 گیگ دانلود رایگان میشه
توی تهران هم اونطوری که من میانگین بچه هارو دیدم ، شبی بالای 700 مگ هست که حداقلش ماهی 21 گیگ دانلود رایگان هست...
البته همه اینها در حالت ایده آل هست.
تازه بحثهای دیگه ای هم هست که شما زیاد برات ممکنه مهم نباشه.ولی هر جور حساب کنی صبانت(با تمام ضعفاش) به خاطر شبانش خیلی از آسیاتک با ارزش تره
خوب بهتر نیست شما اون ماهی 21 گیگ رو زحمتش رو نکشی و بجاش با یه قیمت مناسب هرچی سی دی یا دی وی دی خواستی بخری. در ضمن چه تضمینی داره که شما 700 مگ دانلود کنی بعد ببینی که فایل خراب دانلود شده و یا به هر دلیلی قابل استفاده نیست؟
چییییییییییییی مییییییییییییگییییییییییی یییییییییییییییی....!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این از اون حرفا بود که تو هیچ ده کوره ای پیدا نمیشه... این همه برنامه مثل Internet Download Manager اساد اینن که فایل رو درست بگیرن... امکان نداره تو فایل مشکلی به وجود بیارن...
حتی دانلودر داغون فایرفاکسم فایلی رو تو دانلود خراب نمیکنه... :46:
من با کلیو موافقمنقل قول:
حرف شما هم تا حدودی درسته ولی نه همیشه(شاید توی 100 تا فایل حجیم که دانلود کنیم 2 تاش خراب در بیاد.نه بیشتر)
این از بحث خرابی
در مورد زحمت کشیدن هم ، کدام زحمت ؟ زیر کولر تو خونه یهو یاده قدیما می افتم و مثلا یک کارتون قدیمی یا یک کارتون جدید رو هوس می کنم! (یا مثلا جدیدترین آفیس یا بازی های 2-3 گیگی و ....)
چرا برم توی مغازه ها یا حتی جاهایی که ممکنه به خاطر خرید سی دی غیر مجاز تو دردسر بیفتم ، دنبالش بگردم
من که خودم IT می خونم از همین آیتی استفاده می کنم! یه سرچ کوچیک ، انتخاب و دانلود . همین
در مورد تجربه دانلود من ! همینقدر بگم که در عرض حدود 1.5 سال دانلود من با 64 آسیاتک ، مقدار دانلود از 100 گیگ گذشته :31:
اسنادش هم به صورت DVD موجوده :46:
من امروز سرویس اسیا تکم جمع آوری شد.......خداییش اصلآ 128 حجمی نمیرزه........وسشون فکس زده بودم که اگه امکان بازگرداندن سرویس من به همان سرویس قبلی یعنی 64 نامحدود میسر نیست سرویس مرا هر چه سریعتر قطع کنید که امروز قطع کردند.........حالا موندم برم از چه شرکتی بگیرم...ظاهرآ 64 نامحدود زیر 18 19 تومن نداریم...فقط یه شرکت هست عصر تلکام که 14 تومنه ولی اونم بدبختانه مخابرات مارو ساپورت نمیکنه.......حالا شما بودید کدوم شرکت انتخاب میکردید که سرویس 64 نامحدود ارائه بده قیمتش هم مناسب باشه؟؟
سلام دوستان فوری فوری کسی هست به داد من برسه از امروز صبح ساعت 8 اینترنت من قطع شده و چراغ مودم قسمت لینک چشمک میزنه من هر کاری کردم نتونستم تماس بگیرم تا حالا نزدیک یکساله هیچوقت همچنین موردی پیش نیومده بود مودمم کراسس مال خود اسیاتک هست یکی از دوستام گفت مال منم 1 هفته پیش قطع شد همینطوری چشمک میزد وبهش ایمیل کرده بودند که داریم adsl2 میکنیم بعد از یک نصفه روز وصل شده ایا دوستان اطلاعی دارند منتظرم فوری فوری
نقل قول:
دوست عزیز هر کسی حاضر نیست خواب خودش رو بهم بزن و 3 تا 7 صبح بیدار بمونه. در ضمن صبانت شبانه اش هر نیم ساعت قطع میشه. کانکنتت رو اتومات بذاری برنامههای دانلود رو چه جوری تنظیم میکنی که دوباره شروع به دانلود کنه.
من خودم ماهی 10گیگ برام کافی. الان از 30/5/86 تا الان 108 گیگ استفاده داشتم.
بعدشم با این اوضاعیی که دولت میخواد درست کنه و برق 10 برابر بشه دیگه باید فکر دانلود زیاد از سرمون بیرون کنیم. چون موقع ارزشش رو نداره.
دوست عزیز این اتفاق زیاد می افته. مخصوصا اگر از یک سری سرورهای مثل رپیدباز دانلود کنینقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگر مشکل از مرکز مخابراتی و آسیاتک نباشه. تست زیر را انجام دهید
تمام تلفنهای و اسپلیترها رو از خط جدا نمایید و فقط مودم به خط وصل باشه ببین چراغ ثابت میشه یا خیر اگر ثابت شد ایراد از اسپلیتر یا گوشی تلفن می باشد که باعث میشود چراغ ثابت نگردد
منم توی پست قبل گفتم مسائل دیگه ای هست که شاید برای شما مهم نباشه.ولی مثل اینکه هستنقل قول:
نمونش همین برق که گفتی.هم قراره قیمتش چند برابر بشه.پس نامحدود نمیصرفه که بخوای 24 ساعته روشن بزاری
هم قراره 3 نرخه بشه! یه چیزی شبیه این 7 تا 17 و 17 تا 24 و 24 تا 7
که مسلما قیمت 12 شب تا 7 صبح از همه ارزونتره
این یکی از همون مسائل دیگه بود
از نظر قطع شدن و ریدایال هم خیلی ساده تر از اونه که فکر کنی! می تونی به تاپیک صبانت مراجعه کنی
الان همین cleev که آسیاتکی بود و هفته پیش صبانتی شده هم مشکلی نداره و داره همینجوری دانلود میکنه
البته حرفای من در حد پیشنهاده ...چون برای تبلیغ که پولی نمی گیرم :31:
از دوستان هیچ کسی نیست سرویس حجمی آسیاتک داشته باشه تست سرعتش رو بذاره
درویش خان تست هست ، یه دوری بزنی تو تاپیک ، پیدا می کنی ...نقل قول:
بیا ، برات پیداش کردم ، اینها مال من بوده ، یعنی جدید نیست (خونه نیستم ) :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2864335&postcount=326
ضمنا ، به اطلاع همه دوستان می رسانم که خلاصه مطالب توسط بنده جمع آوری شده ، تو پست اول تاپیک قرار داده شده ، از این به بعد دوستان ، دقت کنین ، خودتون بخونید و حتما اگه سوال تکراری بود ، ارجاع بدید به پست اول ، امیدوارم وقت دوستان تازه وارد تلف نشه ، همین طوری حجم تاپیک خیلی زیاد نشهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2813665&postcount=154
مرسی
یا حق
پس در اصل 128 همون 512 رو داره میده فقط الکی 3000 اضافه میگیره.
فکر کنم سیاوش 512 محدود داشت اگر اون هم تست بگیره مطمئن میشیم
128 با 512 خیلی فرق داره اون موقع که 128 داشتم سرعت دان با idm حدود 15 تا 20 بود ولی الان با 512 از 55 کیلوبایت به بالاست.
این تست رو همین الان از speed test گرفتم:
سرعت دانلود: 248
سرعت آپلود: 305
پینگ: 513ms
منم 128 حجمی دارم با 60 دانلود می کنه .نمی دونم فرقش با 512 چیه.....
چند روز پیش زنگ زدم ببینم اگه 128 نامحدودش هم با همین 60 دانلود میکنه بگیرم ببینم چه طوره ولی همون طور که حدس می زدم گفت سرعت 128 نامحدود از 128 حجمی پایین تره بجاش 128 حجمی محدودیت در استفاده داره .... گفتم برین پی کارتون با این سیستم هایی که برا خودتون راه انداختین و هیچ کسی هم کاری باهاتون نداره ...هر ..... که می خوان میکنن.
این سیاست جدید شرکتهاست.
ببینید چون کسی که 128 1گیگ میگیره برای اینکه زود تموم بشه سرعتش رو بالاتر قرار میدهند که زود تموم بشه.
احتمالا داره اگر گیگ بالا تر بگیرید سرعت پایین تری رو بهتون بدن.