قبل اینکه سر زیر آب کنیم چند بار تند تند نفس میکشیم بعد کله میزنیم تو آب:31:
Printable View
قبل اینکه سر زیر آب کنیم چند بار تند تند نفس میکشیم بعد کله میزنیم تو آب:31:
يه ماهي برميدارم و آبشش ماهي رو جراخي ميكنم تو ريه هاي خودم كه بتونم زير آب نفس بكشم :31:
ولي فكر كمن بهترين كار اين باشه كه بقيه اون 9 نفر رو يه كاري كنم كه زمان كمتري زير آب باشن :31:
با سلامي دوباره
يكي از دوستان تقريبا جواب رو گفت البته احتياج به اضافه ي يك سري مطالب ديگه داره تا كامل بشه چون اين يه مسابقه ي علمي هست و جواب هم بايد علمي باشه ديگه
اين هم آخرين راهنمايي :
گلبول قرمز
خب حالا كي يك جواب علمي كامل براي سوال داره ؟؟؟؟
:)
جوابو بگید؟
یه معمای آسون و تکراری
حكم اعدام متهمي را صادر مي كنند و مضمون «بخشش لازم نيست، اعدامش كنيد.» را به امضا، دادستان مي رسانند. پس از امضاء دادستان، مأمور اجراي حكم، با تغييري در مضمون، جمله را به صورتي در مي آورد كه جلو اعدام متهم را مي گيرد، او چه تغييري در جمله بوجود مي آورد
بخشش،لازم نیست اعدامش کنید.
درست :5:نقل قول:
جواب این یکی ؟
رضا از طبقه دهم ساختماني به زمين افتاد ولي نمرد. چطور چنين چيزي ممكن است؟
با سلامی دوباره به همگیِ دوستان و با تبریک سالروز میلادِ امام رضا ع به همه ی کسانی که این مناستِ مذهبی براشون مهم هست .نقل قول:
:20:
=================================
چشم دوستِ عزیز جواب رو تقدیم حضورتون میکنم :
اول یک جوابِ بسیار خلاصه برایِ کسانی که وقتِ یا حوصلۀ خوندنِ تاپیکهایِ طولانی رو ندارند :
دو کار باید انجام بشه :
اول - حبس کردن حد اکثر مقدار هوا در ریه ها در آخرین لحظه ( این رو تقریباً همه میدونند و انجام میدند )
دوم : نفسِ عمیق کشیدن از لحظه ای که شما انتخاب میشین تا لحطه ای که میخواین سر رو زیر آب ببرین
( این چیزی هست که بیشتر مردم ازش غافل هستند )
==================================================
جوابِ مفصل :
برای اینکه بیشتر از بقیه سر رو زیر آب نگه دارین , بایستی بیشترین مقدارِ اکسیژن رو در بدنتون ذخیره کنین
دو راه دارین که باید از هر دو استفاده کنین .
اول - ذخیره کردنِ حداکثرِ میزانِ اکسیژن در خون . مسئول حمل و نقل اکسیژن در خون , گلبولهایِ قرمز هستند .
در حالتِ عادی فقط کمی از این گلبولها دارای اکسیژن هستند و اگر نفستون رو حبس کنین , این گلبولهایِ اگسیژن دار به سرعت اکسیژنشون تموم میشه و شما احساس میکنین که باید تنفس کنین .
اما اگر قبل از فرو بردن سر زیر آب تا میتونین نفسِ عمیق بکشین ( تعریفِ نفسِ عمیق باشه برایِ بعداً ) اونوقت خون شما از اکسیژن اشباع میشه یعنی تعداد بسیار زیادی از گلبولهای قرمز اکسیژندار میشن در حالی که شما اصلاً به این مقدار اکسیژن احتیاج ندارین .
البته در موقع نفس عمیق کشیدن باید تا میتونین از فعالیتِ بدنیتون کم کنین یعنی بیخودی دستاتون رو تکون ندین و بالا پایین نپرین . بیخودی راه نرین و خلاصه تا میتونین کمتر حرکت کنین تا میزان مصرف اکسیژن به حد اقل برسه در حالیکه مرتب نفس عمیق میکشین و میزانِ اکسیژن خونتون هی میره بالا .
جالب اینجاست که اگر فعالیت بدنی نداشته باشین و چند دقیقه نفس عمیق بکشین و خونتون از اکسیزن اشباع بشه , کار به حایی میکشه که دیگه نفس عمیق کشیدن براتون سخت میشه .
:5:
نفسِ عمیق رو هم که حتماً بلدین :
باید از راه بینی خیلی آروم شروع کنین به پر کردن ریه ها و برای اینکار هم از عضلات قفسه ی سینه استفاده کنین و هم از دیافراگم شکم تا بتونین حداکثر هوا رو وارد ریه ها کنین . بعد 1 تا 2 ثانیه صبر کنین و بعد از راه دهان تمام ِ هوا رو از ششها خارج کنین و دوباره از نو نفسِ عمیق بکشین .
اما سعی کنین این کار رو مخفیانه انجام بدین تا بقیه متوجه نشن شما دارین چکار میکنین .
به هر حال این یک مسابقه هست و شما حق دارین از هر راهِ قانونی و مشروعی برایِ برنده شدنتون استفاده کنین .
:46:
یه چیزی رو هم همینجا بهتون بگم که یکی از اشتباهات مردم هست :
اکثر مردم فکر میکنند که وقتی نفس میکشند با باز شدنِ قفسه ی سینه ریه ها بزرگ میشه و هوا واردِ اون میشه و اما حقیقت اینه که با باز شدن و بزرگ شدنِ قفسه ی سینه یا کشیده شدنِ دیافراگم شکم , هوایِ بیرون با فشار واردِ ریه ها میشه و اونها رو باد میکنه .
============================================
خب حالا خونِ شما پر شده از اکسیزن و کم کم دارین به لحظه ی سر بردن زیر آب نزدیک میشن .
در این موقع بایستی با تمام قدرت و با استفاده از عضلاتِ قفسه ی سینه و دیافراگم شکم , تمامِ هوایِ داخلِ ششها رو خارج کنین و بعد بلافاصله ششها رو تا میتونین از هوا پر کنین .
حالا شما دو منبع دخیره ی اکسیژن در بدنتون دارین
1 - خونِ اشباع شده از اکسیژن
2 - ریه هایی که تا آخر پر از هوا شده .
:27:
دیگه کی حریف شما میشه حالا ؟؟؟؟
:27:
اما یادتون باشه وقتی هم که سرتون زیر آب هست تا میتونین اصلا حرکت نکنین و تصور کنین که خیلی راحت و آروم خوابیدین و احساس بسیار خوبی دارین . اگر از کسانی هستین که میتونند ضربان قلبشون رو با تمرکز کم کنند , تا میتونین ضربان قلبتون رو پایین بیارین
من گارانتیِ صد در صد میدم که هیچ کس نتونه شما رو در این مسابقه شکست بده .
البته اگر شما سیگار کش یا قلیان کش هستین , متاسفانه این نقطه ضعفِ بسیار بزرگی براتون هست و با تمام این تفاصیل شاید نتونین در این مسابقه برنده بشین .
:13:
ممنون از همه ی دوستانی که این تاپیک رو خوندند خصوصاً کسانی که نظر دادند و خصوصا دوست عزیز antamove که از همه بیشتر کنجکاو بودند که جواب رو بدونند و دوستِ گرامی AliSub که قسمتِ زیادی از جواب رو گفتند .
:11::11::11:
زندگی پر از امتحان و مسابقه هست. امتحانات دبستان و راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه و کنکور و رانندگی و غیره
اما هرگز فراموش نکنین که مهم ترین امتحانِ زندگیِ انسان همانا امتحانِ دنیاست که تکرار شدنی نیست .
مبادا از این امتحان غافل بشین . قبولی در این امتحان از همه ی امتحاناتِ زندگی مهم تره .
زرنگ و هشیار باشین و خودتون رو با علم و دانش برایِ این امتحان که هر روز ادامه داره و تا آخر عمر هم متوقف نمیشه آماده کنین .
برایِ قبولی در امتحان دنیا این چیزها لازمه :
1 - ایمان به وجودِ خالق
2 - ایمان به 4 صفتِ اصلیِ او ( یگانگی و وحدانیتش در خداوندی - علم و دانشِ مطلق - نیرو و قدرتِ مطلق - عدالتِ مطلق )
3 - ایمان به روزِ قیامت
4 - ایمان به وجودِ چیزهایی که با شنیدن و دیدن و بوییدن و لمس کردن نمیشه به وجودشون پی برد . ( ایمان به غیب ) .
4 - ایمان به امتحان و آزمایش بودن زندگیِ دنیا
5 - ایمان به ضرورتِ قبول شدن در این امتحانِ تکرار نشدنی
6 - ایمان به نور هدایت خداوند که مسیرِ بندگانِ خوبش رو در زندگیشون روشن میکنه تا بتونند از گذرگاهِ خطرناکِ دنیا به سلامت عبور کنند و در امتحان دنیا قبول بشن
7 - ایمان به مسجهایِ خدا که هر روز به ما میرسه و تا لحظه ی مرگ متوقف نمیشه و سه نوع هست ( هشدار دهنده - بشارت دهنده - هدایت کننده )
8 - ایمان به رسالت و پیامبریِ همه ی مسنجرهایِ الهی که وظیفه مهمِ ابلاغِ مسجهایِ مستقیمِ خدا به مردم رو به عهده داشتند و الحق که همه ی اونها ثابت کردند که خدا در انتخابِ اونها برای این کارِ بسیار مهم اشتباه نکرده و تمامِ مسجهایِ خدا رو در کمالِ صداقت و اامانت داری و بدونِ ترس از هیچ کس و هیچ چیز به مردم ابلاغ کردند .
9 - ایمان به ضرورتِ انتخابِ یک دین الهی برای یاد گرفتنِ قوانین و مقرراتِ امتحان دنیا و پی بردن به فاکتورهایِ بالا برنده ی معدل و فاکتورهای پایین آورنده ی معدل و فاکتورهایی که باعث مردود شدن در این امتحان سرنوشت ساز و تکرار ناشدنی میشه .
10 - پایبندی به همه ی قوانین و مقرراتِ اون دین الهی تا اخرین لحظه ی آزمایش دنیا . ( اطاعت از دستور خداوند برای دوری از کارهایی که در معیار الهی اشتباه و بد به حساب میان و انجام دادن کارهایی که در معیار الهی خوب و صحیح به حساب میان .
نتیجه چی میشه :
زندگی با آرامش و اطمینان در دنیا و لبخندِ امید بر لب داشتن حتی در سخت ترین لحظات زندگی . امید به رحمتِ لا متناهیِ یگانه خالق و مالک و فرمانروایِ مطلقِ آسمانها و زمین .
انسانی که اینطوری باشه , در زندگیش ممکنه گرسنگی بکشه . تشنگی بکشه . درد بکشه . بیمار بشه و سرما و گرما بکشه . با فقر مادی رویرو بشه . مال و عزیزانش رو از دست بده اما هرگز ایمانش رو به خدا از دست نمیده و همیشه روحش آرامش داره و دلش آرام و مطمئن هست و لبش مزیّن به لبخند امید . چون میدونه همه ی اینها فقط یک امتحان هست و دیر یا زود تموم میشه و بعد از سختیها , راحتی و آرامش و آسایش هست .
اینها جزئی از رازِ صبرِ شگفت انگیزِ یکی از بهترین بندگان خدا هست . رازِ صبر ایوب ع .
خدایا چنان کن سرانجامِ کار , تو خشنود باشی و ما رستگار .
رستگاری یعنی قبولی در امتحان دنیا
یادتون باشه برای خدا , شروع اصلاً مهم نیست بلکه پایان مهم هست .
یادتون باشه خوب بودن مهم هست اما خوب ماندن تا آخرین لحظه ی امتحانِ دنیا خیلی مهم تر هست .
پایانِ امتحانتون در دنیا خوش باد که چیزی جز این به دردِ کسی نمیخوره .
زیرِ سایه ی خدا باشین تا همیشه
:11::11::10::10:
سلامنقل قول:
من یه چیزی شبیه این معما رو تو اکسل دارم.
با اجازه می ذارمش:
کد:http://921394.20upload.net/files/sh7/12879343681.rar
منظور رضا که توی طبقه دهم یه ساختمون زندگی میکنه ، خورد زمین ولی نمرد .نقل قول:
فکر کنم طبقه دهم ساختمان، نکته انحرافی باشه. رضا زمین خورده و نمرده.
از طبقه دهم ساختمون افتاده پایین روی اسفالت و له لورده و داغون داغون داغون داغون شده ولی نمردهنقل قول:
محتوای مخفی: نکته
دوستانی که میخان میزان ای کیوشون بدونن چقدر اینجا سری بزنن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447052&page=3
یه تست هوشی که برای 13 سالها باشه دارین؟
نقل قول:
دوست عزیز اینجا سری بزن ببین چطور
سلام
وقتی تعداد زیادی نفس عمیق میکشیم کمکم احساس میکنیم که سرمون داره باد میکنه ویا گیج میره چرا؟
سلام بر شمانقل قول:
:10:
وقتی حرف از گیج رفتن سر میزنیم , بی شک موضوع به قسمتِ تعادل و توازن که در گوشِ درونی هست ربط داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید با تغییرات فشار هوا در موقع تنفس عمیق , مایع درون اون سه مجرا حرکت میکنه و باعث به وجود اومدن حس سر گیجه میشه
اگه حرفم غلطه بگین درسته تا تو ذوقِ بچه ی مردم نخوره !!!
:31:
ولی من فکر میکنم به علت به هم خوردن توازن غلظت اکسیژن که به سلول های مغز میرسه احساس سرگیجه میکنیم به عبارتی اضافه بار اکسیژن باعث این احساس سرگیجه میشه
سلام من جواب معمای حوض آب رو میخوام
یک حوض دوتا شیر داره اگه یکی رو باز کنی تو دوساعت اگه اون یکی رو باز کنی توسه ساعت پر میشه اگه باهم باز کنیم چند ساعت من خودمم جوابشو نمیدونم
سلامنقل قول:
اگه اشتباه نكنم اين مسئله از نوع مسئله هاي فرضي هست
فرض كنيم حجم حوض 300 ليتر باشه
پس قدرت شير اول 150 ليتر در ساعته و دومي 100 ليتر در ساعت
پس باهم 250 ليتر رو در يك ساعت پر ميكنند
ميمونه 50 ليتر باقيمونده ي حوض
تناسب ميبنديم
دويست و پنجاه ليتر در يك ساعت
پنجاه ليتر در چند ساعت ؟
جواب ميشه يك پنجم ساعت يعني دوازده دقيقه
پس كل حوض در يك ساعت و دوازده دقيقه پر ميشود
به نظرتون جايزه نوبل ميدن واسه اين كفش !!! مهم
THANKSSSSS
مرد زن من، یعنی خود من و خود من مذکرم پس نمیتونم دختر مادر شوهر خانوم X باشم. احتمالا صورت مساله اشتباهه!نقل قول:
مردي زني را بوسيد از او پرسيدند با اين زن چه نسبتي داري؟!
مرد گفت: مادر شوهر اين زن با مرد زن من! مادر و دخترن !
مرد كيه زن ميشه؟؟!!
زنی که بوسیده شده خواهر شوهر مادر زن اون مردی میشه که زنو بوسیده...نقل قول:
مردي زني را بوسيد از او پرسيدند با اين زن چه نسبتي داري؟!
مرد گفت: مادر شوهر اين زن با مادر زن من! مادر و دخترن !
مرد كيه زن ميشه؟؟!!
و یا به عبارتی مردی که بوس کرده میشه داماد زن داداش اون زنی که بوسیده شده... درسته؟؟؟
با این اوصاف 8 نون بین 3 نفر تقسیم شده یعنی سهم هر کسی میشه 2.66 نون. شخص دومی 3 نون داشت که 2.66 از اون رو خودش خورد و 0.34 از اون رو خودش نخورد در حالیکه شخص اولی 5 نون داشت که از اون 2.66 رو خورد و 2.34 رو نخورد با این احتساب شخص اولی 2.34 نون به شخص سوم داده و شخص دوم 0.34 نون به شخص سوم داده.... نسبت 0.34 به 2.34 برابر است با نسبت 1 به 7 درسته؟؟؟نقل قول:
معمای جدید!
دو تا رفیق باهم بودن که اولی همراه خوش 5تا نون و دومی3تا نون داشتن برای شام!
موقع شام یک نفر بهشون اضافه میشه! سه نفری 8 تا نون میخورن!
نفر سوم 8تومن به این دوتا دوست میده تا بین خودشون تقسیم کنن!
اولی میگفته 5تومن ماله منه دومی میگفته نه باید مساوی تقسیم بشه!
دعواشون میشه میرن پیش قاضی، قاضی هفت تومن به اولی و 1 تومن به دومی میده!
چــــــــــرا؟؟؟؟؟
مطمئن نیستم اما فک میکنم جهانگرد دو نوع جمله میتونه بگه که در هر دو نوع از مرگ نجات پیدا میکنهنقل قول:
جهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله اي بگويد.ولي بدين شرط كه اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تيرزهرآگين مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشيار با كمي فكر پاسخ داد كه موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟
نوع شماره1: جمله ای که هم درست باشه و هم غلط (قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در کذب)
نوع شماره2: جمله ای که نه درست باشه و نه غلط (قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در صدق)
مثال برای قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در کذب(مانعة الرفع): مثلث یا سه ضلعی است یا سه زاویه.
مثال برای قضیه شرطی منفصل غیر قابل جمع در صدق(مانعة الجمع): گل اگر مریم نباشد، محمدی است.
درسته؟؟؟
یک معمای جالب
در یک جنگ 100 سرباز شرکت کردند و جراحاتی برداشتند. آمار جراحات به شرح زیراست:
70 نفر دست راستشان را از دست دادند
75 نفر دست چپشان را از دست دادند
80 نفر پای راست
85 نفر پای چپ از دست دادند.
حد اقل تعداد افرادی که هر 4 عضوشان را از دست دادن چندتاست؟
پ.ن : نمیدونم قبلا کسی نهاده یا نه ولی بد نیست سختم نیست
بزار راه افتادن دوباره تاپیک :27:
میشه ۱۰ نفرنقل قول:
۱۰۰-۷۰=۳۰
۷۵-۳۰=۴۵
۱۰۰-۴۵=۵۵
۸۰-۵۵=۲۵
۱۰۰-۲۵=۷۵
۸۵-۷۵=۱۰
سلام
:10:
معماى علمى :
يك قابلمه ي بزرگ رو پر از آب میکنیم .
دمای آب حدودِ 20 درجه ی سانتیگراد هست .
چطوری آب رو به جوش بیاریم بدون اینکه آب یا قابلمه رو گرم کنیم ؟؟؟
سلامنقل قول:
بی زحمت هر وقت حوصله داشتین این حل رو توضیح بدین مرحله به مرحله
با تشکر
:11:
بزار اول nafas بیاد تایید کنه بعد...نقل قول:
سلام دوستان
یادش بخیر هر وقتی دبیری چیزی معما میگفت من تو کلاس از همه زدتر جواب میدادم . الان دیگه مغزم چت شده !
یکی از اون معماها یادمه بگم :
کجاست که همه طرفش قبله هست ؟
لبته تو این معما سرعت عمل مهمه وفک نکنم زیاد سخت باشه !
خوب فک کنم هرچی از سطحه اب دریا بریم بالتر دمایه جوش اب میاد پایینتر . در نتیجه اگه خیلی از زمین فاصله بگیریم اب تویه 20 درجه جوش میاد ! شاید هم برعکس بود یعنی باید بریم پایین تر از سطحه اب تا دمای جوش بیاد پایین .نقل قول:
سلام
معماى علمى :
يك قابلمه ي بزرگ رو پر از آب میکنیم .
دمای آب حدودِ 20 درجه ی سانتیگراد هست .
چطوری آب رو به جوش بیاریم بدون اینکه آب یا قابلمه رو گرم کنیم ؟؟؟
درسته درسته درسته ؟
جهانگرد میگه من با تیر زهرآگین میمیرم.نقل قول:
اگه درست باشه که باید در دیگ بجوشوننش که یه پارادوکس میشه.
اگه غلط باشه که باید با تیر زهرآگین بمیره. که بازم یه پارادوکس میشه.
داخل کعبه.نقل قول:
حالا من یه مسئله مطرح میکنم.
و اولش میگم که این مسئله جواب نداره.
سالهاست بزرگترین فیلسوف های عالم نتونستند به مسئله ی ساده ای که برانتد راسل مطرح کرده جواب بدن.
یک مسئله حاد
«فرض کنيد که در يک شهر آرايشگري وجود دارد که فقط و فقط سر کساني را اصلاح ميکند که خودشان سر خود را اصلاح نميکنند، به علاوه هر کسي که خودش سر خود را اصلاح نميکند، سرش را پيش اين آرايشگر اصلاح ميکند! حال به عقيدهي شما اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح مي کند يا خير؟ پاسخ بسيار حيرت انگيز است:
اگر اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح نکند، پس در زمرهي افرادي که سر خودشان را خود اصلاح نميکنند قرار دارد، و در نتيجه سر خودش را اصلاح ميکند!
اگر اين آرايشگر سر خودش را خود اصلاح کند، پس در زمرهي افرادي که سر خودشان را اصلاح نمي کنند قرار ندارد، و در نتيجه سر خودش را اصلاح نمي کند!
و در حقيقت روشن نيست که در نهايت اين آرايشگر با سر خود چه ميکند! اصلاحش مي کند يا خير؟
آرایشگر با سر خود چه میکند؟
متاسفانه جوابت اشتباس رفیق ! اینقدرام دیگه ساده نیست !نقل قول:
داخل کعبه.
سر خودشو میزنه !نقل قول:
آرایشگر با سر خود چه میکند؟
آفرین درستهنقل قول:
هر چی بریم بالاتر , فشار هوا کم میشه و آب در دمایِ کمتری به جوش میاد
مثال :
چاییِ در بندر عباس داغتر از دربندِ تهران هست و چایی دربند داغتر از چایی در قله ی اورست هست .
چیزی که باعث میشه آبِ 20 درجم نجوشه , فشارِ هوا هست
هر چی فشار هوا کم بشه آب رودتر جوش میاد
اگر درِ یک کپسولِ پر از آبِ یخ رو در فضا باز کنید با سرعت میجوشه و بخار میشه و در فضا پراکنده میشه و غیب میشه.
====================
اگر کسی از دوستان فرمولش رو هم می دونه لطف کنه اینجا بنویسه تا یاد بگیریم
فرمولی که مشخص میکنه که آبِ بیست درجه در چه ارتفاعی از سطحِ دریا به جوش میاد
البته یه معلومات دست و پا شکسته ای در این مورد دارم
در سطحِ دریا فشارِ هوا یک اتمسفر هست یا 75 سانتیمترِ جیوه .
در این فشار آب خالص در صد درجه میجوشه
خب حالا احتیاج به یک فرمول داربم تا بفهمیم در چه فشاری آب در بیست درجه میجوشه ؟؟؟
بعد باید بفهمیم که اون فشارِ موردِ نظر در چه ارتفاعی از سطحِ دریا وجود داره ؟؟؟
حالا کسی از دوستان فرمول رو بلده ؟
جدآ؟نقل قول:
فکر کنم این مسئله بیشتر از یه جواب داشته باشه.
چون در داخل کعبه به هر طرف بایستی قبله میشه.
البته منتظر جواب شما هستیم.
یعنی چی؟نقل قول:
اصلاح میکنه؟
یا سرش و میبره؟
سلام
یادمه بچه که بودیم یه جوکِ جالب انگیز بود که به شکلِ معما بود:
یکی به دوستش گفت یخِ خراسان سردتر هست یا یخِ بلوچستان ؟؟؟؟
دوستش جواب میده تو از هر دو سردتر و یخ تری
اما بنده خدا سوالش درست و منطقی هست .
حالا شما بگین یخِ بندر عباس سرد تره یا یخِ تهران ؟؟؟
1.هیچ فرقی نمیکنه!:)نقل قول:
حالا شما بگین یخِ بندر عباس سرد تره یا یخِ تهران ؟؟؟
2.یخ بندرعباس.. چون هوای بندرعباس گرمتر از تهرانه!:31:
سلام.نقل قول:
فکر کنم یخ بندرعباس. چون آب بندرعباس املاح بیشتری نسبت به آب تهران داره و بنابراین در دمای پایینتری یخ میبنده.
درسته؟
داخل کعبه هم تقریبا درسته ولی جواب اصلی :نقل قول:
جدآ؟
فکر کنم این مسئله بیشتر از یه جواب داشته باشه.
چون در داخل کعبه به هر طرف بایستی قبله میشه.
البته منتظر جواب شما هستیم.
کره زمین گرده . خوب اونجایی که کعبه هست دقیقه اونور دنیا پشته کعبه . یعنی مثلا یه سیب که اگه سمت ته سیب باییستیم از هر طرف وایسیم و مستقیم بریم میرسیم به سره سیب !
پس جواب کلی میشه :
اونور دنیا پشته کعبه !
نمفمم چجوری توضیح بدم ولی فک کنم واضح گفتم حالا اگه متوجه نشدید یه عکس میزارم .
شوخی بود ! سرش رو میبره !نقل قول:
یعنی چی؟
اصلاح میکنه؟
یا سرش و میبره؟
در یک شهری یک ماشینی در خیابانی می رفت.چراغای شهر همشون خاموش بودن.چراغای ماشین هم خاموش بود(کلا هیچ چراغی روشن نبود). ماه و ستاره هم تو آسمون نبودن.یک گربه ای از وسط خیابان رد میشه. راننده اونو میبینه و دورش میزنه و بهش نمی زنه. سوال اینه که راننده چطوری شده دیدش؟
(در ضمن میدونم بعضی هاتون این جوابا رو میدن که اینا از الان بگم غلطه:از چشمای گربه،با چراغ قوه.)
روشن نبودن چراغها و نبودن ماه و ستاره فقط تو روز ممکنه نه شب!نقل قول:
تو معمات نگفتی اونوقت شب بوده، پس اون موقع روز بوده و راننده به راحتی گربه رو دیده.
سلام .
معما حل می کنین ؟
اگه راست میگین این معما رو حل کنین :
يه جوون ميره خواستگاریِ یه دختری . بهش میگن خونه نداری بهت دختر نمی دیم .
میره ثبتِ نام کنه واسه خونه بهش میگن زن نداری بهت خونه نمیدیم !!!.
چطوری زن بگیره ؟؟؟ چطوری خونه دار شه ؟؟؟؟؟
:9:
نقل قول:میشه 20 نفرنقل قول:
منم تقریبا با روش amirtoty حل کردم ولی فکر کنم روش amirtoty اخرش ایراد داشته باشه