نقل قول:ورژن های مختلف رو تست کنید:نقل قول:
5.00.10
5.00.20
لینکش تو صفحات قبل هست.
شاد باشید:40:
Printable View
نقل قول:ورژن های مختلف رو تست کنید:نقل قول:
5.00.10
5.00.20
لینکش تو صفحات قبل هست.
شاد باشید:40:
ویرایش شد...........
یه سوال ....
من هم ورژن 5.00 رو دارم و هم 5.20 ... چه فرقی با هم دارن ....؟
توی سرعت یا ... تاثیری دارن ...؟
شاید یه سری امکانات اضافه و شاید سرعت بالا اومدن برنامه...نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام
من همه این کارا رو انجام دادم (اونایی که تو صفحه 1 گفتین )
از وقتی گوشیمو آپدیت کردم و بر نامه رو دوباره نصب کردم وقتی برنامه رو باز میکنم او گوشه مینویسه no map
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟
سلامنقل قول:
gps داخلی روفعال کردید؟ اگه آره باید برید توی مکان باز و 10-15 دقیقه صبر کنید تا وصل شه..بار اول زیاد طول میکشه...
کیجن برنامه من اجرا نمیشه .اصلا چه طوری باید اجراش کنیم . مرسی
سلام عضویتتون رو تبریک می گم.نقل قول:
با دابل کلیک اجرا میشه دیگه. سیستم عاملتون چیه؟ اگه XP هست(Microsoft NET.Framework2 به بالا روش نصبه؟)
اگه نیست نصب کن ببین باز میشه؟
فکر نمی کنم مشکل از وصل شدن باشهنقل قول:
شاید مشکل از اینجا باشه که نقشه رو لود نمیکنه یا شاید یه همچین چیزی!!!!؟؟؟؟
شما این پست رو مطالعه کنید...مطمئن شید که این کار ها رو کردید...نقل قول:
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2923521&postcount=101
این برنامه در مرحله آخر کار نمیکنه دانلود نکنین
نقل قول:
سلام دوستان این دوستمون درست میگن
کار نمیده
لطفا دوستان دیگه هم راهنمایی کنن:20::10:
یا اینکه لا اقل بگن چیکار کنیم؟!
ممنون
نقل قول:هيچ كدومتون درست نميگيد ...:13: تا حالا خيلي از كاربر ها از برنامه استفاه كردند...آموزش رو واسه اين گذاشتند كه ياد بگيريد...نقل قول:
دوستان هیچ مشکلی نداره و به راحتی حتی راحت تر از اسمارت کام نصب و اجرا میشه .....
شما ارورهایی که میگیرید بفرمائید یا یه اسکرین شات ازش بزارید تا بشه کمکتون کرد ....
قبلا نقشه های گارمین gpx بود و من کار میکردم باش. این جدیده gmapsupp.img هستش؟ تو garmin کپی کردم اما نقشه را نمیبینه؟
البته آنتن gps یه خطه همش! فکر کنم connect نمیشه. n82 v31 هم دارم. شما گفته بودی ورژن جدید n82 زود کانکت میشه؟
بله زود كانكت ميشه...شما يه باز آموزش رو انجام بده...چون واسه نقشه جديد تا حدودي فرق ميكنه...نقل قول:
شاد باشي
نقل قول:
قابل توجه دوستان باید بگم که روی ان82 کار کرد و به خوبی به ماهواره وصل شد پس اموزش نحوه راه اندازی این برنامه درست درسته
ولی من روی نقشه هیچ مکانی رو ندیدم فقط اسم خیابانها و جاده ها هستش واثری از پمپ بنزین و رستوران و این حرفاها نیست لطف کنید بگید که چه جوری باید انها رو توی نقشه بیارم؟
یه مساله دیگه اینکه این گارمینی که گذاشتید قابلیت مسیر یابی نداره یا حداقل من بلد نیستم فعالش کنم
با تشکر
سلامنقل قول:
نشون نميده ولي اگه تو قسمت Where To? انتخاب كنيد مسير يابي ميكنه...(البته گاهي وقتا چنان راهه دوري رو نشون ميده آدم پشيمون ميشه، كه ايراد از نقشه هست...)
شاد باشي
من هم نصب کردم ولی در remote GPS گزینه use attached GPS وجود نداره و فقط Blutooth هست.
باید چی کار کنم تا این گزینه بیاد ؟
با تشکر.
شما احتمالا اون 2 فایل رو که باید برای کرک کردن برنامه می ساختید و با پسوند unl ذخیرش می کردید رو درست نساختید. به این پست به دقت عمل کنید انشاالله درست میشه.نقل قول:
:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2923521&postcount=101
ممنون درست شد .
ولی وقتی میرم تو نقشه فقط یه فلش آبی هست و این پایین هم نوشته no Map چی کار کنم درست شه ؟
وقتی هم وارد برنامه میشم دنبال بلوتوث میگرده اون از چیه؟
ببخشیدا این قدر سوال میکنم.
اگه درست شده باشه مشكلي نداره...شما use attach GPS رو انتخاب كرديد؟نقل قول:
رو 6220 کلاسیک جواب میده ؟!
دوست من شما باید از طریق خود gps داخلی گوشی وصل بشید .....نقل قول:
اگه اون دو تا فایل تکست رو خوب Rename کرده باشید و پسوندشون رو به UNL تغییر داده باشید نباید مشکلی داشته باشید ....
بله..جواب ميده...نقل قول:
همون GPS Data .اون که همش دنبال بلوتوث میگرده.نقل قول:
آره اون دو تا فایل تکست رو هم پسوندشون رو به UNL تغییر دادم.
شما پست 382 رو خوندي؟ انجامش دادي؟نقل قول:
آره اون گزینه رو فعال کردم .نقل قول:
برای چی هست ؟
چون اگه فعال باشه دنبال gps نمیگرده...پس فعال نیست..:31:نقل قول:
خب چه جوری فعال کنم؟نقل قول:
میشه کارای بعدش رو قدم به قدم توضیح بدین ؟
پست اول این صفحه رو اگه درست انجام داده باشی....تمومه...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208634&page=11
پست اول رو هم کامل کامل انجام دادم.
امکان نداره...:31: شما use attach GPS رو زدی...اون بالا شکل آنتن اومده؟ باز دنبال بلوتوث میگرده؟نقل قول:
آقا از همگی ممنون.بالاخره درست شد.فقط نقشه ندارم.نقشه شهرهای خراسان رضوی رو کسی نداره ؟
نه...واسه مشهد ساخته نشده...فقط تهران.نقل قول:
آقا من کل این کارا روی نوکیا E66 انجام میدم
اول که وقتی که برنامه Garmin Mobile XT ورپن 5 رو نصب میکنم داخل مموری فولدری بنام Garmin ساخته نمیشه و وقتی که خودم اون فولدر رو میسازم و کل مراحل رو انجام میدم وقتی برنامه اجرا میکنم یه پیغام searching for gps device میده و پس از چند دقیقه چیزی پیدا نمیکنه و پیغام no gps device found میده؟
مشکل از کجاست؟
نه دوست من خودت نباید بسازی .....
شما باید گوشیتو در حالت Data Transfer به سیستمت وصل کنی بعد برنامه Garmin رو نصب کن ....
خودش براحتی نصب میکنه ....
اگه دید فولدر برنامه توی مموری کارتت نبود یه بار برنامه گارمین رو از توی گوشیت اجرا و بعد ببند ... بعد دوباره برو توی مموری کارتت این دفعه دیگه فولدرش اومده ....
.
در ضمن بازم میگم برای کرک کردم برای یعنی همون قسمتی که باید بهش بگید که از Gps خود گوشی استفده کنه باید اون 2 تا فایل رو به درستی به UNL تغییر بدین .... بهترینش هم اینه که بریزید داخل فولدر Other مموری کارتتون بعدبا فایل منیجر روی فایل برید و با استفاده از Rename کردن پسوندشون رو به unl تغییر بدین .....
شر منده من درست متوجه نشدم
یعنی فایل رو تو گوشی نریزم و از تو گوشی نصب نکنم؟
بعد از نصب برنامه Garmin و یک بار اجرای اون، فولدر باید ساخته بشه...سپس شما این فولدری که من آپ کردم رو جای بگذارید و اون 2 فایل رو هم بادقت در پست اول صفحه 11 همین تاپیک بسازید و تو فولدر بریزید...نقل قول:
یعنی برنامه Garmin رو از روی کامپیوتر نصب کنم یا از روی گوشی؟نقل قول: