سلام رفقا من اين بازي گرفتم نصب ميشه ولي بعد از دمو لودينگ كه مي شه گير ميكنه سيستمم اينه گرافيك اگيگ رم دو گيگ سي پيو دو هسته اي ولي تو لودينگش گير ميكنه ديگه نمياد لطفا كمكم كنيد
Printable View
سلام رفقا من اين بازي گرفتم نصب ميشه ولي بعد از دمو لودينگ كه مي شه گير ميكنه سيستمم اينه گرافيك اگيگ رم دو گيگ سي پيو دو هسته اي ولي تو لودينگش گير ميكنه ديگه نمياد لطفا كمكم كنيد
دوستان من اپیزود هشت هستم
در یک اتاق دایره ای که چندتا تا مشعل دورشن و یک شی ام وسط اتاق
این اتاق به یک تونل وصله که اینو روی یک در انتهای تونل نوشته :
where the flame bends
the path extends
چی کار باید کنم
یکی کمک کنه لطفا:19::19::19:
سلام
آیا alone in the dark برای xp طراحی نشده است؟
چون پشت سره هم بازی کرش می شه یا سیستم ریست می شه ...
سیستم عامل من سرویس پک 3 هست...
آیا راه خاصی وجود داره ....
از نظر سخت افزاری سیستم خوبی دارم که این بازی براش چیزی نیست...
پرنس عزيز من نمي تونم كمكت كنم چون بازي رو سيستمم نصب نميشه شما سيستمتو بگو كه باحاش اين بازيو ميكني شايد رمي چيزي خريدم منم از يكي از دوستام مي پرسم جوابتو ميدم
من بدون هیچ مشکلی دارم توی xp بازی می کنمنقل قول:
شاید مشکل از بازیت باشه
دوست عزیز سیستم من اینه :نقل قول:
cpu : e7300
ram : 4gig
vga : 8800 gts 320 mb
البته توی پست اول سیستم مورد نیاز بازی هست
ميدونم ولي به حرف شركت كه نميشه اعتماد كرد مثلا همين كال اف ديوتي 4 سيستمش اگيگ رم ميخواد با دوگيگ ميتوني روون بازي كنيد خواستم مطمعن شم حالا يه چيز ديگه قيمت سي پيو تو بگو چون چند وقت ديگه سيستممو ارتفاع ميدم اطلاعات داشته باشم بدك نيستنقل قول:
بچه ها تو اپيزود 3 يه جا گير كردم!
همونجا كه دستشوييه! بايد چيكار كنم؟
بو گندش خفه شدم....
نقل قول:
سلام دوست عزیز من بازی رو خیلی وقت پیش تمام کردم ولی تا اونجای که یادم هست اگه دقت کرده باشی دیوار انتهای دستشویی ترک خورده باید چسب و یکی از ماده های اشتعال زا که روی زمین دستشویی فراونه برداری با هم ترکیب کنی بعدشم به طرف دیوار درست روی ترک بندازی تا بچسبه بعد با تیر بترکونش اگه نشد
با یکی از همون مادهای اشتعال زا در حالی که به دیوار چسبیده به یک دیگه مجهز بشو واز پای دیوار درست همو جایی که اون چسبیده یک خطه برای ایجاد آتش درست کن بعدشم بیا عقبو فندک بزن و حالشو ببر حالا اگر تونستی یک عکس از اون قسمت بذار تا ببینم همون جاست یا نه :10:
من سانت سانت دیوارهارو بمب گذاری کردم!!! همه جاشو....
این هم عکس:
نقل قول:
کد:http://sourena.persiangig.com/document/08112009493.jpg
اونجا رد کردم الان رسیدم دم یه اتوبوس نمیدونم باید چی کار کنم؟نقل قول:
کد:http://sourena.persiangig.com/document/08112009495.jpg
نقل قول:
سلام وقتی میری داخل اتوبوس باید بوسیله اجسادی که روی زمینه توازن اتوبوس رو بر قرار کنی به طوری که از یک طرف کج نشه بیفته بعدشم میری سر اتوبوس از در کنار راننده میری بیرون همین :10:
ریسیدم به این قسمت بازی نمیدونم باید چی کار کنم اگه بگید ممنون میشم.
این هم تصویرش:
نقل قول:
کد:http://sourenajan.persiangig.com/document/08132009500.jpg
دوست عزیز شما باید بوسیله چراغ قوه و یک شی آرم مانند که دقیقا همانند آرم روی همین تصویری که گذاشتید که حدود شش آرم میباشد وهمه اونها باید روشن بشن از ساختمان بیرون میایید وحدود دو ارم در محوطه ساختمان و بقیه در گوشه گوشه ساختمان تا اونجایی که من یادمه میباشند خب حالا چه جوری باید این آرمها رو روی دیوار پیدا کنیم شما اگر از نسخه pc استفاده میکنی همونطور که میدونی شما با استفاده از دکمه ایکس روی صفحه کلید میتونید چشم کارکتر بازی رو در حالت سوم شخص باز وبسته کنید حالا تمام دیواریهای ساختمان رو به همین روش بررسی وبا پیدا کردن این آرمها که به صورت نامرئی هستند رو پیدا و یکی یکی بوسیله چراغ قوه و همان وسیله آرم مانند مجهز و چراغ قوه رو روشن بعدشم آرم رو به جلوی چراغ قوه برده تا آرم روی دیوار مرئی بشه این کار رو برای همه آرمها زمانی که پیداشون کردی انجام بده فقط پیدا کردن این آرمها رو دیوار ساختمان کمی مشکله یک کمی باید بگردی تا همه رو پیدا کنی بعدشم اون در باز میشه همین:10:نقل قول:
آقا من چشمم در اومد...همه جارو گشتم!
نتونستم پیدا کنم....راهنمایی کنید....
نقل قول:
سلام شما اصلا هیچی پیدا کردی یا نه من فکر کنم شما قابلیت special vision رو آپگرید نکردین شما اگر
دقت کرده باشین شما یک SMS ذریافت میکنید که باید این قابلیت رو آپگرید کنید اونم بوسیله کشتن این
Evil Root های لعنتی که کشتن اونها واقعا اعصاب خرد کنه که روی نقشه طبق تصویر زیر که مکان اونها
مشخص شده فکر کنم حدود 5 یا 6 تایی باید نابو کنی بعدشم با باز وبسته کردن چشم میتونید اون آرمها
رو روی دیوار ساختمان پیدا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. من تو اپیزود7 قسمت آخرش گیر کردم. یه عکس هم گذاشتم. اگه میشه کامل توضیح بدید باید چیکار کنم؟
کد:http://www.-----.com/images/iip857ioedeky0pyyuqh.bmp
نقل قول:
شما هم همون مشکل دوست قبلی مون رو داری داخل دو پست قبلی راجع به این مشکل
توضیح دادم :10:
:10:دوستان تو اپیزود 5 قسمت دو وقتي سمت در ميرم يه موجودي هي خون ميبره برا يكي ديگه چكار بايد بكنم:42:خواهش ميكنم كمك كنيد.
آهاااااااااااااااااااا
ممنون دوست عزیزنقل قول:
شما هم همون مشکل دوست قبلی مون رو داری داخل دو پست قبلی راجع به این مشکل
توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو رد کردم رسیدم به اپیزود هشتم.
اینجا رو باید چیکار کنم؟
از ساختمون رفتم بیرون سوار ماشین شدم رفتم جایی که نقشه مشخص شده بود. (سمت چپ نقشه). اونجا رسیدم به ساختمونی.
ظاهرا یه Evil Root گنده (احتمالا بزرگترینشون تو بازی بود) اونجا بود. (البته تو نقشه علامت دایره نشون داده شده)
بعد میخوام اون رو از بین به برم نمیتونم. یه پیغام میاد باید چشمام رو ببندم وقتی که میبنم میبینم یه دایره سفید رنگ دور تا دور اون ساختمون و اون Evil Root رو احاطه کرده. هر کاری میکنم که به سمتش برم نمیتونم. حتی سعی کردم دایره رو نابود کنم تا بتونم وارد محوطه بشم تا Evil Root رو نابود کنم بازم نشد!
حالا باید چیکار کنم؟
کسی مشکل منو نفهمید؟
اگه اشتباه نکرده باشم باید یه دونه مولوتو درست کنی از بالا بندازی اویل روت رو بسوزونی:21:نقل قول:
حالا اینو امتحان کن ولی به احتمال زیاد خودشه:31:
نقل قول:
سلام من بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم با این حال این قسمت رو شما باید درست 75 درصد بعد
از کشتن تعدادی از evil root ها امتیازی که کسب میکنید این قابلیت رو به شما میده که از رو اون دیواره
سفید رنگی که شما گفتید یک آیتم برای انفجار پرتاب و بعدش مثل بقیه اون رو آتش بدید اونوقت راه شما
به معبد اصلی باز میشه فقط دقت کن که 75 درصد کامل شده باشه منظورم امتیازی که از کشتن
اونها بدست میاری:10:
شنیدم خیلی بازیه مزخرفیه بنابراین نخریدم :دی
نقل قول:
کاملا در اشتباهی اونهایی که گفتند مزخرفه بپرس ازشون از چیش بدشون اومده من فقط گیم پلی
بازی اونم چون بهش عادت نداشتم یک کم اذیت کرد اونم بعد از مدتی بهش عادت کردم در کل بازی
بدی نبود دیگه اینقدرم بی انصافی بزنی توی سر بازی بگی مزخرفه :10:
احتمالا منظورش امتیازات ضعیفی هست که از مجلات و سایت های مختلف گرفته.نقل قول:
کاملا در اشتباهی اونهایی که گفتند مزخرفه بپرس ازشون از چیش بدشون اومده من فقط گیم پلی
بازی اونم چون بهش عادت نداشتم یک کم اذیت کرد اونم بعد از مدتی بهش عادت کردم در کل بازی
بدی نبود دیگه اینقدرم بی انصافی بزنی توی سر بازی بگی مزخرفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل مشکل حداقل تو نسخه PC کم نبوده از مشکل گرافیکی بگیر تا کنترول و...
ماشاللا اینقدر باگ تو یه بازی؟:ی
در کل باید منتظر AW باشیم, آلن ویک شباهتهای بسیار زیادی به این بازی داره ولی اصلا قابل قیاس نیست باهاش.
تو E3 09 و GC 09هم از تریلرهای رو دیده باشی به حرف من پی میبری. اگه اشتباه نکنم تو TGS 09 امسال هم باز هم تریلرهای جدیدی از بازی منتشر میشه.
پ.ن:ممنون از راهنمایی
خواهش ميكنم يكي قسمت 4-7 بازي رو توضيح بده من 6 تا زامبي كشتم بعد رفتم x زدم رو ديوار هيچي نديدم چه كار بكنم[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/DEAR-U%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
دوستان من تو مرحله ای که آمبولانس اون ور دره منتظره ومن وسط یه خیابونم چند نفرم کشتم اما وقتی با ماشین از دره رد می شم هیچ اتفاقی نمیفته چیکار باید بکنم:19:
تو قسمته 3
نقل قول:
منظورت چیه شما هیچی نمیشه باید از روی اون قسمتی که بریدگی داره و انورشم آمبولانس
منتظر وایساده با پرش با ماشین از روش بپری بعدشم بری به طرف آمبولانس :10:
آخه وفتی می پرم و دره رو رد می کنم فقط هوا رو نشون میده و هیچ تصویره دیگه ای نمیاد
نقل قول:
بازی مشکل پیدا کرده unistall کن از اول نصب کن درست میشه :10:
من آخرین قسمت بازی گیر کردم. Episode8:Sequence4
همون قسمتی که به روم943 میرسم و درو باز میکنم بعد اون مرده (فکر کنم اسمش کروو باشه) اون دختره رو گروگان میگیره.
من باید بزنمش ولی نمیتونم. تا میخوام شلیک میکنم دختر رو ول میکنه به طرف من شلیک میکنه.
باید چیکار کنم؟ چجوری بزنمش؟
سیو بازی تو ویستا کجاست ؟
خودم ردش کردم فقط یه سوال. آخر بازی چرا دختره اون طوری میشه؟ اصلا کسی از داستان بازی چیزی فهمید؟ منظورم آخر بازی هست. چه اتفاقی واسه دختره میوفته که اونم قیافش اونطوری میشه؟ اصلا اون چی بود که خورد به شکم اون دختره؟ (اپیزود8 قسمت آخر)نقل قول:
آخراي قسمت 7 بايد چكار كنم من x ميزنم هيچي رو ديوارها نميبينم:42:
داستان بازی رو اصلا نفهمیدی؟ اینا می خواستن شیطان (Lucifer) رو به زمین احضار کنن و اون پورتال بزرگه که ازش نور می اومد مال همین بودنقل قول:
شیطان یه روح بود و یه جسم لازم داشت که به این دنیا وارد بشه!
ادوارد اون دو نیمه مدال ر وگرفت تو دستش که جسمشو به شیطان بده ولی سارا مدالو از دستش گرفت:31:
حالا تو یا باید سارا رو بکشی که شیطان به بدن ادوارد بره یا باید سارا رو ول کنی که شیطان به بدن سارا وارد بشه(گزینه اول توصیه می شود)
باید اسپکترال ویژن ات رو قوی کنی!نقل قول:
یه سری درخت شیطانی تو محیط هست که باید آتیش بزنی تا اسپکترال ویژن ات قوی شه!
توی نقشه محل درختا به صورت دایره برفکی نشون داده شده!
حالا چرا گزینه 1 ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا تو یا باید سارا رو بکشی که شیطان به بدن ادوارد بره یا باید سارا رو ول کنی که شیطان به بدن سارا وارد بشه(گزینه اول توصیه می شود)
اگه سارا رو بکشم هم شیطان تو بدن ادارد میره و هم سارا میمیره.
ولی اگه سارا رو نکشم شیطان توئ بدنشم میره ولی من زنده میمونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اون کرولی (امیدوارم اسمش رو درست نوشته باشم) میخواست چیکار کنه؟ میخواست شیطان وارد جسم خودش بشه/.
کلا هر دو پایان بازی عجیب بود...زیاد تفاوتی توی اونها دیده نمیشد.....
اگه بعد از این پایان حداقل یک مرحله اضافی برای قوی تر شدن پایان بازی اضافه می کردن خیلی بهتر میشد
:5:نقل قول:
کاملا درسته من با این پایانی که بازی داشت کاملا جا خوردم بازی میتونست با یک
پایان صریح تر و روشن تر تموم بشه شاید نسخه بعدی در کار باشه که رو نشده باشه.
من تو اون قسمت که شهر به هم میریزه و باید با ماشین فرار کنیم اونجا که میری داخل ساختمون باید چیکار کنیم ؟
میشه بهتر توضیح بدین...شما قسمت فرار با ماشین رو رد کردین یا نه؟!