شاید مخفف Digital Media Broadcast باشه؟!!!!!!!!!!!!
نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه این باشه یعنی میتونی باهاش برنامه های تلویزیون رو ببینی!!!!
Printable View
شاید مخفف Digital Media Broadcast باشه؟!!!!!!!!!!!!
نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه این باشه یعنی میتونی باهاش برنامه های تلویزیون رو ببینی!!!!
درست ترش اینه: Digital Multimedia Broadcasting ...
اطلاعات بیشتر:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Multimedia_Broadcasting
امکانش هست تو فریم ور جدید وتسه ما هم کار کنه اگه نه تو چه .........یا کلن نه....؟؟؟؟؟؟؟؟
بله درسته !!
صبر کنید میاد !!
اوووووووووه!:43:نقل قول:
واقعا معذرت میخوام:14:
منظورم همین بود
جدا این امکان رو داره؟
بازم همون P2 گزینه بهتری به نظر میاد ... حتی با فرض اینکه سونی صداش یه ذره بهتر باشه ، شما در نظر بگیری که اون تفاوت اندک ، واسه اکثر ماها محسوس نیست ... ضمن اینکه باید با نرم افزار سونیک استیج سونی کار کنی که خوشدست نیست ... اگه از بحث کیفیت بگذریم ، ضمنا در نظر بگیر که خبری از امکانات جانبی متنوع هم در سونی نیست ...نقل قول:
با سلام و تشكر از دوستان بخاطر اين تاپيك پربار
سوالاتي داشتم كه ممنون ميشم راهنمايي كنيد
1-قيمت yp-p2 4 gig الان تو علاالدين(كلا تهران) چنده
2-لوازم اضافي كه هنگام فروش ميدن چياست(داخل جعبه منظورمه)
با تشكر
سلام به همه ی بچه های تاپیک
می خواستم بدونم قضیه ی Dmb چیه تو صفحه های اخر همش نوشتین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام این جواب سوالات :نقل قول:
1- متغییر بین 195 تا 215 (بستگی به گارانتی داره)
2- صفحه اول فروم موجوده همراه با عکس
اینقدر حالم گرفته شده . یه هدست bh270 خریدم بعد از 3 روز خرید خراب شد . این همه هدست همون خراب باید به من بی افته . چرااااااااااااااااااااااا اااااااا! الان هم گارانتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا ؟نقل قول:
چه بلایی سرش اومده !
چند گرفتی ؟
حل میشه !
وقتی گرفتمش موقع اهنگ گوشی دادن هدست قطع میشد و دوباره وصل میشد . بعضی موقع ها هم وقتی خاموشش میکردم به سختی روشن میشد . بار داشتم اهنگ گوشی میکردم دیدم خاموش شد بعد فکر کردم که شارژش تموم شده آخه 2 روز بود شارژش نکرده بودم بعد زدمش توی شارژ وقتی شارژش تموم شد خواستم روشنش کنم روشن نمیشد . بردم گارانتی . سریع هم یه عیب روش گذاشت گارنتیه . میگفت این ضربه خورده . چون هدست و وقتی میگرفت بغل گوشش تکون میداد صدا میداد . هی بهش میگم بابا این صدای دکمه هاشه قبول نمیکرد . ولی خدارو شکر بدون هزینه دارن درستش میکنن
سلام به همگی
YP-P2 Firmware Ver. 5.08 - 4th Wave
اینم ایدیت جدید برای P2 :
ورژن 5.08 بتا ولی بزودی نسخه فول عرضه میشه
لینک دانلود :
Size : 16063 KBytes / Updated : 2008-07-01
حدود 3 ساعت پیش ریلیز شده هیچ خبری از تغییراتش ندارم (فعلا) ولی بیشتر مشکلات و ناسازگاری هاش با EmoDio برطرف شده !کد:http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=HQ&CttFileID=1849970&CDCttType=FM&ModelType=N&ModelName=YP-P2AWA&VPath=FM/200807/20080701164151281_YP-P2_Ver_5.08.zip
اینم یه یرس لینک های دیگه (غیر رسمی) :
فایرم ور :
بازی ها --10.7 مگ--:کد:http://www.yepp.co.kr/support/support_file_down_sms.jsp?pds_num=1789&seq_num=1
تم ها --13.7 مگ-- :کد:http://www.yepp.co.kr/support/support_file_down_sms.jsp?pds_num=1767&seq_num=1
دیکشنری فول --257 مگ--:کد:http://www.yepp.co.kr/support/support_file_down_sms.jsp?pds_num=1770&seq_num=1
دیکسنری بدون تلفظ (ساده) --29.9-- :کد:http://www.yepp.co.kr/support/support_file_down_sms.jsp?pds_num=1787&seq_num=1
این تغییرات هم همین الان روی سایت نوشته شده :کد:http://www.yepp.co.kr/support/support_file_down_sms.jsp?pds_num=1788&seq_num=1
GUI theme tool on SMS
DNSe set to playlist on SMS & file type user DNSe on device
Worldwide major 24 city subway maps with simple information
Bluetooth 1:1 gaming(P2, T9, S5, T10 compatible)
Voice Recording
Password
من که باید وایسم تا وایرلسم درست شه تا دان کنم ........دستت درد نکنه.
چه فرقی میکنه !!نقل قول:
من که دیشب 80 مگ ساند ترک فیلم وانتد رو با دایل اپ دانلود کردم چی بگم !!
بابا تو دیگه کی هستی...............من دیشب زدم و خوابیدم ولی پیام واسه ادامه کار امد که من خواب بودم ونقل قول:
کارم بی فایده بود..:18:
ببخشید یه سوال داشتم...
شما در مطلبای قبلیتون گفتید می شه براحتی با گرفتن کد مخصوص از سامسونگ از سایت ...(اسمش یادم نیست!) رایگان فیلم دانلود کرد.
من کد رو گرفتم ولی برای خرید فیلم 19 دلار لازمه!
بعد سایتی رو که خود سامسونگ داده باز نمی کنه...( تو میلی که کد مخصوص رو برامون می فرسته)
جریان از چه قراره؟!
من این رو که میگی نخوندم ولی فکر می کنم جریان تحریم باشه:31::27:نقل قول:
سلامنقل قول:
درسته سایت های مرتبطی که معرفی کردم هنوز فعال هست و مشکل اصلی ثبت نشدن سریال های دستگاهای تولید شده (سفارش داده شده ایران و چند کشور دیگه در سایت سامسونگ هست) !
سایت های خود سامسونگ هم بسته شدن چون قرار هست یک سایت واحد و جداگانه برای هر گروه محصول (تلفن همراه ، MP3 پلیر و .....) ساخته بشه که در حال حاضر EmoDio.com سایت رسمی پلیر های سامسونگ هست (سایت هم فعلا کامل راه نیوفتاده)
پس فعلا راهی موجود نیست !
اموزش های جدید و معرفی امکانات سایت EmoDio رو بزودی معرفی میکنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی فایرم ور بتا رو هم اگه نصب کردید نظر بدید (باگ هاش رو هم معرفی کنید)
بله من نصب کردم...البته اینی که الان گذاشتید نه ولی همون ورژنی که پسورد می شه گذاشت رو ریختم.بسیار عالیه و هیچ مشکلی نداشته...
من جواب سوال خودم رو گرفتم...با یه کارایی سایت وونگو رو باز کردم! با تغییر آی پی از یک آی پی ایرانی به یک آی پی هلندی...سایت به خوبی باز شد بدون هیچ نقصی!! درست گفتید حق با شماست...ما تحریمیم!
با سلام
منم خوشبختانه P2 خريدم ولي متاسفانه
1-موقعي تكونش ميدي همون صداي رو كه تو صفحه هاي اول گفتيد ميده(البته برا منو چون رفيقم زحمت خريدشو كشيده بود از شانس بد اين مشكل رو داره)
2-موقعي كه يه چندتا فايل باهش ترنسفر ميكني قفل(هنگ) ميكنه و راهي جز reset برام نميزاره ضمنا ديروز هم وقتي mp3 مي خواستم گوش بدم صداي ازش در نمياومد ولي با راديوش مشكلي نداشتم
اينا مشكلات من با p2 بود و در كل 2 بار تو اين مدت 5 روزه بنا به دلايل بالا ريستش كردم
بنظرتون چيكارش كنم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
تو که اینطوری میگی برو بده به دوستت و عوضش کن برا من که تا حالا خدا رو شکر همچین کاری نکرد..:18:نقل قول:
با تشكر از جواب شما
اينكارو كه نميتونم بكنم
ببرمش گارانتي خوبه يا ...
ممنون از توجهتون
دوستان چند تا سوال:با P2 میشه Sms داد؟
آیا با K750 سونی اریکسون همخونی داره؟
شما P2 رو پیشنهاد میکنید یاa829 سونی رو؟
آیا نمایندگی از سامسونگ رو سراغ دارید که پلیر هاشو واسه تست بذاره؟
دوستان من میخواستم یه گوشی برای موزیک بخرم و بین W960 و W910 گیر کرده بودم که سامان جان گفتن یه پلیر بخرم خیلی بهتره
حالا میخوام ببینم کدوم رو پیشنهاد میدید برای من فقط کیفیت و بلندی صدا مهمه در ضمن بگم از نظر هدفون مشکلی ندارم چون یه EX90 سونی دارم
اگه پلیر های دیگه ای هم در نظر دارید خواهشا پیشنهاد بدید
ممنون
سلامنقل قول:
برو تو قسمت setting و auto update رو خاموش کن. دیگه احتمالا بعد از انتقال فایل از pc به p2 هنگ نمی کنه.
منم میگم برو عوضش کن. نشد ببر گارانتی بگو تازه گرفتم و خلاصه یه جور عوضش کن.
فقط سریع بده گارانتی عوضش کنه برات !نقل قول:
حتما باید تعویض کنه
سلام اینم جواب سوالات شما دوست عزیز :نقل قول:
ارسال Sms وجود نداره
همخوانی داره
انتخاب رو شما باید انجام بدی امکانات یا کیفیت صدا
بیشتر نمایندگی ها مغازه های عادی این کارو انجام میدن فقط خودت یه هدفون خوب همراه خودت داشته باش
من جفت این دو سری گوشی رو داشتم البته فقط از پلیر های دیگه (موزیک فون های) دیگه بالاتره و اصلا قابل مقایسه با پلیر هایی مخصوص این زمینه نیست پس اگه میخوای برای گوش دادن با کیفیت دستگاهی بگیری فقط Media Player بگیر !
من پیشنهاد میکنم که p2 بگیری چون امکانات بیشتری داره و چون هدفونت هم عالی هست در مورد کیفیت و بلندی صدا مشکلی نیست
من فقط مدل های سامسونگ و سونی رو پیشنهاد میدم !
من هم میگم برو p2 یگیر چون خوب هست و یه چیز دیگه سریع مثل گوشی خز نمیشه................امکانات هم زیاد داره بخصوص تا 2 الی 3 تا اپگریت دیگه ..من فکر کنم گوشی شه ولی فاقد سیم کارت.نقل قول:
سلام من بالاخره بعد از کلی دست دست کردن p2 خریدم ولی بلوتوثشو چی کار کنم؟ آقاهه به من گفت باید برنامو از اینترنت بگیری یکی لینکشو می ده؟ چون سخته بین 35 صفحه بگردم تا پیداش کنم:31:یه سوال دیگه این voice recorderاش کجاشه ؟ هرچی می گردم نیست!فایلای تصویری هم که می ریزم روش کیفیته صداش فوق العاده بده برنامه ی دیگه ای غیر از مال خودش نیست که کانورت کنم؟اگه هست لطفا توضیحم بدید کامل که چی کار کنم و...از این حرفا چون من اصلا حرفه ای نیستم :31:
پیش پیش ممنون
بای
مهسا جان برو پست 373 . برنامه رو ( اولین لینک ) دانلود کن . از زیپ درش بیار (آنزیپ) . گوشیتو با یو اس بی وصلنقل قول:
کن به کامپیوترت . فایل رو بریز رو همون شاخه اصلی . گوشی رو سه بار خاموش روشن کن ( البته خودش خاموش میشه ) شما روشن کن . آپگرید میشه گوشی و تمام مشکلاتت برطرف میشه .
ممنون ولی دانلود نمی شه! هیچ راهه دیگه ای نداره؟
نقل قول:
فکر نکنم کسی تا حالا مثل من فیلم 260 مگابایتی رو با دایل آپ دانلود کرده باشه:دی:31:
من میخوام p2 ام رو همراه با یه هندفری بلوتوس ds220 sony ericcson بفروشم.:8:
4GBو رنگ شرابی...بسیار هم تمیز هستش.چون از روز اول واسش کاور خریدم.یه شارژر هم واسش خریدم:دی
قیمت هم توافقی.پ.خ بدید.
میدونم اینجا جاش نبود واسه همین از همه دوستان بابت این پستم معذرت میخوام:11:
تو صفحه قبل لینک اخرین ورژن هست !نقل قول:
ماشاالله !!نقل قول:
چقدر طول کشید ؟
یه 13 - 14 ساعتی طول کشیده فکر کنم !!؟
علی جون بغیر از اولین لینک برای دانلود frimware اون لینک های پایین تو کام من وقتی واسه دانلود میاد بالانقل قول:
می نویسه unknown برای همین game و thems و اون دیک..........دان نمی تونم بکنم.....چیکار کنم؟؟؟
کسی دان کرد یا سایت ایراد داره؟؟؟:19:
من الان که چندتا از لینک ها رو چک کردم مشکلی ندارن ... به محض اینکه توی آدرس وارد می کنم ، دانلود شروع میشه ... (فایل های زیپ بودن اکثرا)
برا من مشکل داره می نویسه unknown و دان نمی کنه.........نمی دونم چرا........برنتمه دان بالا میاد ولی اون ارور رو میده که گفتم..
سلامنقل قول:
شما فعلا از لینک اول فایرم ور رو دانلود کن
بازی های و تم ها و سایر موارد هم بزودی از خود سامسونگ منتشر میشه پس فعلا عجله نکن !!
فعلا
شرمنده من لینک دیگه ای ندارم !! لینک های بالا سالمه
آقایون من این لینک دیکشنری و تم هارو دانلود کردم. آقا من هر دفعه می رم کافی نت ترو خدا لینکارو درست و سایزارو درست بزنین!! دیکشنری ساده رو نوشتین 29 ولی تا 35 مگ هم رفت! تم ها هم نوشتین 13 تا 16 رفت! بله می نویسه Unknown سرعت سرور هاشم جالب نیست زیاد! بعد از دانلود هم فایل ها مشکل دارن...یه کم باید با وینزیپ باهاش ور برین...تم ها سالمن و خیلی هم جالبن! اما دیکشنری رو نتونستم نصب کنم! فایرم ورم 5.04 فکر می کنم باشه...قبل از این!
به نظرتون چطور دیکشنری رو نصب کنم؟
.
.
.
فکر کنم همان طور که گیم میریزی باید دیکشنری رو نصب کنی............