سلام.نقل قول:
پخش نمیشه یعنی چی؟! ارور میده یا هیچ صفحه ای نمیاد؟ یا هم یه صفحه میاد که یه چیزی نوشته؟!
که اگر سومی باشه احتمالا Fake هستش.
Printable View
سلام.نقل قول:
پخش نمیشه یعنی چی؟! ارور میده یا هیچ صفحه ای نمیاد؟ یا هم یه صفحه میاد که یه چیزی نوشته؟!
که اگر سومی باشه احتمالا Fake هستش.
نقل قول:
اکثر نرم افزارها فقط مینویسن cannot play this file. ولی مدیا پلیر مینویسه cannot render this file
در برنامه های پی 2 پی فایلهای با فرمت wmv در اکثر مواقع به دلایل نامشخصی قابل پخش نیستند.انی مسئله برای من هم پیش اومده....نقل قول:
درصد اندکی رو فقط می تونی با vlc player ببینی
داخل اون read me چیز خاصی نوشته نشده؟نقل قول:
با vlc player یا کی ام هم یه امتحانی بکن....
گاهی اوقات بعضی ریپرها دوبار رار می کن فایلها رو ....،پسوند رو یه بار به رار تغییر بده ببین باز میشه با وین رار یا نه....
بینهایت ممنون دوست من . همین کار رو کردم ، درست شد ! کاش میشد 100 بار رو تشکر کلیک کرد :11: .نقل قول:
سلام دوستان من یه فیلمی دانلود کردم ولی متاسفانه دوبله یه زبون خیلی خیلی خارجکی هست:13:
نکته جالب اینه که کل فیلم رو هم یه نفر با یه لحن ثابت دوبله میکنه مثل این کنفرانس های خبری...:31:
حالا اگه از عزیزان کسی بتونه فایل صوتی انگلیسی فیلم رو واسم بزاره ممنون میشم...:11:
.
.
.
راستی اسم فیلم هم سکوت برهها هست (Silence of the Lambs) مدت زمان فیلم هم (برای هماهنگی صدا و تصویر)1:58:59
نقل قول:
سلام.
زبون روسی هست دیگه حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا بگم این روسی ها رو چیکار کنه این همه فیلم توی نت هست و خیلی ها هم کمیاب همه رو بر میدارند دوبله میکنند ای کاش دوبله فقط صدای خودشون بود نه اینکه روی فیلم حرف بزنند !
خوب پایان جان بهت بگم بی خیال شو دوباره یک چیز مطمئن دانلود کن
چون باید این صدا رو استخراج کنی دیگه که اصلا نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل صوتی هم فایده نداره گذاشتنش میخوای باز اون رو بذاری روی فیلم ؟
خر تو خر میخوای بکنی برادر ؟
اگه این روسی جدا میشد یک چیزی اما زمانی که این جدا نمیشه و راهی هم برای جدا کردنش شناخته نشده پس بیخیال
پسر خوب از هرجا لینک برمیداری به مشخصات هم توجه کن دیگه
توی این سایت های روسی همیشه توی مشخصات یک بخشی هست به نام
Translation همین رو دیدی اون لینک رو بی خیال شو !
سلامنقل قول:
شدنش که میشه... من انیمیشن کارخانه هیولا رو همین چند روز پیش با دوبله فارسی نگاه کردم البته با استفاده از یک فایل صوتی 40 مگی که یکی از دوستان توی تاپیک مربوط گذاشتن (که همینجا ازش تشکر مبسوط میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی حال داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مدیا پلیر کلاسیک این امکان رو داره...هیچ شیر تو شیر هم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم من دقت میکنم... اما خب شانس ماست دیگه سایت روسی نبود بلکه یک هاست شخصی هست که البته من با هیچ کدوم از فیلمهای دیگش مشکلی نداشتم و در مورد این فایل هم هیچ توضیحی داده نشده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توضیح و کمک مفصلت جیگر طلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من یک مجموعه رو دانلود کردم که موقع اکسترکت کردن پیغام زیر رو میده و فقط دو پارت اول رو درست اکسترکت میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید دوباره اون 6 پارت رو دانلود کنم؟ راهی دیگه نیست؟:13:
گزینه کیپ بروکن... رو هم میزنم اما نهایتا فایلی با حجم صفر ایجاد میشه
ممنون:11:
سلام
پسورد نداره ؟
به نظر میرسه این دفعه جدی جدی پسورد اشتباه باشه ! : دی
سلامنقل قول:
چرا پسورد داره و برای پارت اول و دومش اروری نمیگیره
یعنی پسورد به نظرم درسته
:11:
سلام دوستان
من خیلی از فیلمهایی که دانلود میکنم چند دقیقه از مدت زمانی که توی imdb نوشته شده معمولا کمتر هست مثلا وال-ایی بنجامین باتن و خیلی های دیگه... دلیلش چیه؟ اگه سانسور هست چرا همه همون 3-4 دقیقه رو مشکل دارن؟
به نظرم بهترین جا برای طرح این مسئله اینجا اومد.
ممنون
سلامنقل قول:
احتمالا fps فیلمهای دانلودی شما بیشتره 25 یا 29 مثلا
برای همین فیلم شما سریعتر به نمایش درمیاد
خیالتون راحت
هیچ کم و کسری نداره
سلام
یه فیلم 300 مگی دانلود کردم با فرمت SCR (فکر کنم فرمت اسکرین سیور باشه !!) حالا با هیچ پلیری باز نمیشه ! Media player Classic , Km Player ,Jet Audio ....
وقتی روش راست کلیک می کنی یه گزینه داره با نام Configure وقتی روش کلیک می کنم Media player Classic اجرا میشه و بعد از چند ثانیه فیلم رو اجرا میکنه ولی نام فیلم تو Media player Classic تغییر میکنه و فرمتش میشه MKV !! حالا من چه طور میتونم با پلیر های دیگه اجراش کنم ؟ راهی واسه کانورتش هست ؟
کلا Media player Classic منو Subtitlesش واسه من غیر فعاله ؟! چی کار کنم ؟ چه طور میتونم باهاش زیرنویس ببینم ؟
ممنون
SCR که فرمتش نیست (مربوط به کیفیتش میشه DVD Screener)نقل قول:
فیلم شما احتمالا یا mkv هستش یا avi
انوااع اقسام مبدل ها تو تاپیکی با همین نام در این قسمت وجود داره که میتونید استفاده کنید
ممنون از راهنماییت مشکلم حل شد ولی :نقل قول:
نه مطمئنم فرمتش scr. بود ( البته کیفیتش هم DVDscr بود )
دقت که کردم فهمیدم وقتی روی Configure کلیک می کنم یه فایل Mkv تو \X:\Documents and Settings\XX\Local Settings\Temp به جا میزاره که اون رو اجرا میکنه :18: بعد اون فایل رو کپی کردم و ازش استفاده کردم :27:
به هر حال ممنون مشکلم حل شد :40:
سلام
باز هم مثل سابق من یه فایل زیپ شده دانلود کردم که در درصد 98-99 موقع اکسترکت کردن ارور معروف رانگ پسورد رو میده...
متاسفانه این بار تک پارت هست و اگه قرار باشه دوباره دانلود کنم باید کل 700 مگ رو دانلود کنم.
با تیک زدن کیپ بروکن فایل هم مشکل حل نشد... نمیشه کاریش کرد؟راهی نداره؟
يك بار هم سر من آمده ولي من هنگام اکسترکت کردن فيلمو با KMPlayer باز كردمنقل قول:
در نتيجه اكستركت كه تموم شد فقط قسمت آخر فيلم رو نداشتم اونم نوشته هاش بود
سلام ممنون دوست مننقل قول:
ولی امتحان کردهام اما میگه کن نات رندر د فایل...:19:
ببخشید دوستان یه سئوال داشتم :
برای مثال من پارت 8 یه فیلم رو دانلود کردم .
خواستم ببینم میشه اون پارت رو نگاه کنم ؟ بدون اینکه پارت های قبلی رو داشته باشم ؟
نه نمیشه.نقل قول:
جز اینکه پارت اولشو دان کنی اونوقت می تونی ببینی که کیفیتش چطوره و ... ولی اینکه پارت 8 رو دان کنی نمیشه.
البته پارت یک رو هم دانلود کنید همه ی فرمت ها رو نمیشه دید. مثله mp4
سلام...
ببخشيد دوستان من مي خاستم يه فيلم دانلود كنم با فرمت rmvb .
اگه ميشه يه توضيح در مورد فرمت...
اين فيلم در چهار تا پارت هست ... من بايد بعد از اينكه دانلود كردم چه طوري اين فايل ها رو به هم وصل كنم .؟؟؟؟ rar نيستن
متشكرم
rmvb یه فرمت خیلی فشرده هستش که نسبت به حجمش کیفیت خوبی داره . شما دانلود کن خودت میفهمی .نقل قول:
سلام...
ببخشيد دوستان من مي خاستم يه فيلم دانلود كنم با فرمت rmvb .
اگه ميشه يه توضيح در مورد فرمت...
اين فيلم در چهار تا پارت هست ... من بايد بعد از اينكه دانلود كردم چه طوري اين فايل ها رو به هم وصل كنم .؟؟؟؟ rar نيستن
سلام دوستان:10:
من یه فیلم دانلود کردم تو 4 پارت....فرمتش....بزاریدببینم.. ..آهان!....:27:avi یه!
میشه بم بگین چجوری میتونم اوناروبهم بچسبونم!؟
در ضمن جداجدا واز نمیشن!:18:
من یک فیلم 1.5 گیگی با فرمت avi دانلود کردم با k-lite codec pack پخش میشه اما صدا نداره.با vlc player که اجرا می کنم میگه که ایراد داره می خواهی repair کنم میگم بله بعد از تعمیر درست میشه اما هر دفعه هنگام باز کردم باید تعمیر بشه.آیا روشی هست که واسه همیشه درست بشه تا روی دی وی دی رایت کنم و صدا داشته باشه؟
سوال دوم
من یه فیلم 7 قسمتی دانلود کردم که هر قسمت 100 مگه که مجموعا 700 مگه
وقتی آنزیپ کردم حجم فیلم شده 350 مگ.علت چیه؟فیلم به نظر کامله
در مورد سوال اولتون.نقل قول:
شما kmplayer رو دانلود کنید. و کدک های پلیر رو هم دانلود کنید و نصبش کنید و بعدش با kmpalyer فیلمون رو باز کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه.
سلام :31:
یه انیمشن دانلود کردم بنام horton که 7 گیگه ، کیفیتش خیلی بالاس :31:
حالا وقتی اجرا میکنم ، افت فریم داره و کند اجرا میشه ، برا همین صداش کمی جلوتره .... باید چیکار کنم ؟ ... با km هم کار میکنم ... نمیشه درستش کرد ... ؟ پسوندش mkv هستش ..
سلامنقل قول:
اگه مشکل از خود فیلم نباشه
احتمال داره سیستم شما نمیکشه این فیلم رو اجرا کنه
با vlc هم تست کنید اگه باز مشکل داشتید سیستمتون ضعیفه.نقل قول:
vlc چی بید ؟
:31:
سلام.نقل قول:
VLC media player
==
پ.ن : جواب پیغام خصوصیتون رو هم به زودی میدم.
نقل قول:
vlc چی بید ؟
مخفف :نقل قول:
VLC media player
Video LAN Client = VCL
پ.ن : پیعام خصوصی ندادین که جوابتون رو بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
سلامی دوباره ...
با vlc امتحان کردم ... با اون بدتر بود :31:
حیف شد .. نمیشه یکمی کوچیکترش کر که روون شه ...
-------------
km بهتر از vlc هستش دیگه آره ؟
لطفا یکی کمک کنه .
من یه فیلم دانلود کردم که 4 قسمته و اسم هر کدوم از تیکه هاش اینجوریه :
S02E11.avi.001
S02E11.avi.002
S02E11.avi.003
S02E11.avi.004
حالا نمیدونم چطور بهم بچسپونمشون. ممنون میشم کسی کمک کنه.
سلام.نقل قول:
بستگی به نیاز شما داره اما در کل Km Player امکانات بیشتری داره .
سلام.نقل قول:
اینکه سریاله :31:
از Hjsplit استفاده کنید
حالا چه فرقی میکنه سریال و فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.
اینکه سریاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از Hjsplit استفاده کنید
مشکل حل شد و مرسی
دوستان من دو تا فیلم rmvb دانلود کردم اما هیچ کدوم صدا نداره !!! میدونین دلیلش چیه؟
با K-Lite Mega Codec Pack هم امتحان کردم نشد.
من هم با این فرمت rmvb مشکل دارم،
ا Km که اجراش می کنم صدا نداره و PlayBack نمیشه اما وقتی با Real Player اجراش می کنم دیگه مشکلی نداره، آیا کدک خاصی نیاز داره تا Km هم اونو اجرا کنه؟؟!!
ایول با real player اجرا شد . من کدک رو نصب کردم . مشکل از جایی دیگس. الان تنها مشکلی که دارم اینه که real player زیرنویس نمیخونه. یا شایدم میخونه من خبر ندارم. ؟!نقل قول: