بله تا فردا هستش کد دیپلم رو کارنامه ترم اول سوم هم نوشته شده.
Printable View
بله تا فردا هستش کد دیپلم رو کارنامه ترم اول سوم هم نوشته شده.
خوب کسانی که مثه من دیپلم مجدد هستند که کارنامه ندارند باید حضوری برن مدرسه
سلام من کد دیپلمم رو گرفتم:31: بالاخره
برای دیپلم کامپیوتر با گرایش ویژوال بیسیک کدی که من زدم این بود 9854 :31:
مهلت ثبتنام در آزمون ورودی دورههای کاردانی نظام جدید آموزشکدههای فنی و حرفهای سال 1388 تمدید شد سازمان سنجش آموزش کشور -15/02/88 سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبتنام و شرکت در آزمون ورودی دورههای کاردانی نظام جدید آموزشکدههای فنی و حرفهای سال 1388 میرساند که به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبانی که تاکنون برای ثبتنام در آزمون فوق اقدام ننمودهاند، با همکاری شرکت پست جمهوری اسلامی ایران ترتیبی اتخاذ گردیده که:
1ـ در روزهاي سه شنبه 15/2/88 چهارشنبه 16/2/88 و پنج شنبه 17/2/88 منحصراً در باجههای مرکزی شهرستانهای مختلف کشور (به جز شهرستان تهران که به شرح بند 2 ذیل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغایت ساعت 19 هر یک از روزهای مذکور، نسبت به توزیع مدارک ثبتنام اینترنتی اقدام گردد.
2ـ در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح روز سه شنبه 15/2/88 تا ساعت 19 روز پنج شنبه 17/2/88 منحصراً در مناطق پستی 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 نسبت به توزیع مدارک ثبتنام اینترنتی داوطلبان متقاضی ثبتنام اقدام شود.
ضمناً به اطلاع میرساند داوطلبان متقاضی ثبتنام در آزمون مذکور که کارت اعتباری ثبتنام اینترنتی را تا تاریخ 17/2/88 دریافت میدارند، میتوانند تا ساعت 24 روز پنج شنبه 17/2/88 با مراجعه به نشانی پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور () ، نسبت به ثبتنام اینترنتی در آزمون مذکور اقدام نمایند.کد:www.Sanjesh.org
سلام
میخواستم بدونم ترتیب انتخاب رشته چه جوریه. یعنی من حواسم نبود تهران که تراز بالایی داره رو اولویت آخر زدم! یکی میگفت که با این کار اولویت های قبلی میسوزه!! لطفا توضیح دهید که این قضیه صحت داره یا نه.
سلامنقل قول:
دوست عزیز انتخاب های قبلیت نمی سوزه.فقط اون انتخاب آخرت یه انتخاب بی فایدس.یه مثال ساده می زنم (البته عددها رو همینجوری می گم اصلا بهش توجه نکن.):یرای مثال انتخاب اول شما محمود آباد باشه و برای قبولی تو محمود آباد هم شما باید ترازت 5000 باشه.و برای قبولی در تهران هم باید ترازت 7000 باشه.حالا فرض می کنیم تراز شما 7500 باشه.سیستم میاد انتخاب اول شما رو چک می کنه و شما تو محمود آباد قبول می شی و دیگه به انتخاب بیستم نمی رسه.به این قسمت توجه کنید که اگر تو هرکدوم از انتخاب هاتون قبول بشید دیگه انتخاب های بعدی چک نمی شن.پس نتیجتا اگه تراز انتخاب های اولیه کمتر از تراز انخاب های آخر باشه،انتخاب های آخر انتخاب هایی بی فایدس.
سعی کردم واضح توضیح بدم ولی فکر کنم یه کم گنگ شد. اگه متوجه نشدی بگو که بیشتر توضیح بدم.
موفق باشی
نه خیلی عالی توضیح دادین متشکریم چند تا سوال سهمیه بومی وقتی حساب میشه که اولویت اولمون شهر خودمون باشه؟سهمیه بومی 40% هست؟
متاسفم ولی امسال از سهمیه بومی هیچ خبری نیست
خواهش می کنم.فقط یه چند وقتی سرم شلوغ بود، به این تاپیک سر نزدم.معذرت به خاطر اینکه دیر جواب می دم:نقل قول:
تو صفحه ی 26 دفترچه راهنما تو بند (د) این رو نوشته:
40 درصد از ظرفیت هریک از کد رشته ها به داوطلبان بومی اختصاص خواهد یافت.(استان بومی داوطلب همان استان اخذ دیپلم او می باشد.)
تبصره 1: استفاده از سهمیه بومی منوط به کسب حد نصاب نمره علمی در کد رشته مربوطه خواهد شد.
تبصره 2: . . .
در مورد سوال دوم باید بگم اینطور که تو تبصره 1 اومده به نظر نمیاد اولویت تاثیری در سهمیه بومی داشته باشه.البته باز هم نمی گم 100 در 100 تاثیر داره یا نه.چون تو دفترچه چنین چیزی رو ندیدم به نظرم تاثیری نداره.
البته فکر می کنم تا الآن ثبت نام کرده باشی ولی شاید این سوال ها سوال کنکوری های سال بعد هم باشه و باتوجه به این که این تاپیک با سرعت خیلی کمی جلو می ره ممکنه بدردشون بخوره.
دوست عزیز ازت خواهش می کنم به سوالی که از جوابش اطلاعات کافی نداری جواب نده. چون می شه گفت با آینده ی شخص سوال کننده بازی می کنی.نقل قول:
متاسفم ولی امسال از سهمیه بومی هیچ خبری نیست
موفق باشی:11:
سلام
سوالی در اولین پست تاپیک مطرح شده بود و از پاسخ ها چنان پیدا بود که از فنی حرفه ای نمیشه مهندس شد (توی مدرک نمینویسند مهندسی) . لطفا اگر کسی اطلاع کامل دارد پاسخ بدهد. چون این موضوع ذهن من را خیلی مشغول کرده. از کسی شنیده بودم که به جای مهندسی(در مدرک لیسانس) کلمه کارشناسی درج می شود. من سال سوم الکترونیک هستم و برای مدرک هم درس نمیخوانم ولی برایم جالب است که بدانم...
سلام.
بچه ها همینطور که میدونید مهلت ثبت نام کنکور کاردانی تا 17 اردیبهشت بود ولی من شنبه رفتم تو سایت سنجش و از طریق اینترنتی یک دفترچه خریدم و ثبت نام کردم و در نهایت هم یک کد رهگیری و یک شماره پرونده داد ..... حالا برای من عجیبه ، چطور مهلت ثبت نام تموم شده بود ولی من ثبت نام کردم ....
به نظرتون اعتباری هم داره ؟؟!!!
سلام دوستان
یه سوال داشتم ازتون من دیپلم ریاضی دارم و میخوام دیپلم کامپیوتر رو هم بگیرم چه درسایی رو باید بخونم و اینکه واسه رفتن به دانشگاه تو همین رشته چه درسایی باید بخونم (باید ریاضی و فیزیک این چیزا که خوندم تو اینا هم هست واسه خوندن یا نه)
و داستان کاردانی بدون کنکور چجوریه /؟
ببخشید سوالا زیاد شد
سلام .نقل قول:
از سال پیش قرار شد که تو مدرک ما هم بنویسن مهندس و اینم شامل ورودی های 87 به بعد هستش و البته 86 ولی فرضا برا کسایی که نرم افزار میخونن میشه " مهندسی تکنولوژی نرم افزار " (مدرک علمی کاربردی)
موفق باشین ...
چرا نداره!کاملا معتبره تا دیروز هم تمدید شده بود البته دیگه اخرای کاره تا 7 صبح امروز تمدید شده فکر کنم دیگه تمدید نکنن.نقل قول:
سلام.
بچه ها همینطور که میدونید مهلت ثبت نام کنکور کاردانی تا 17 اردیبهشت بود ولی من شنبه رفتم تو سایت سنجش و از طریق اینترنتی یک دفترچه خریدم و ثبت نام کردم و در نهایت هم یک کد رهگیری و یک شماره پرونده داد ..... حالا برای من عجیبه ، چطور مهلت ثبت نام تموم شده بود ولی من ثبت نام کردم ....
به نظرتون اعتباری هم داره ؟؟!!!
سلام .نقل قول:
منم همین کار رو کردم .
درسهایی رو که باید بگیری :
1. رایانه کار درجه 2
2. رایانه کار درجه 1
3. ویژوال بیسیک پیشرفته
4. کارورزی
5. قانون کار
6. بهداشت و ایمنی
7. کار آفرینی
که جمعا" میتونی همشونو توی 9 ماه تموم کنی !
و درسهای عمومی و تخصصی که قبلا" پاسشون کردی .
:11:
اگه از فنی حرفه ای بخواد بخونه کارورزی نداره کارورزی ماله بچه های کارو دانش هستنقل قول:
زمان ثبت نام کاردانی پیوسته ، نیمسال اول دانشگاه آزاد 88 کی هست ؟
چرا سایتدیگه بالا نمی یاد ؟کد:http://www.azmoon.net/
سلام .دوستان زمان کنکور آزاد فنی ، کاردانی پیوسته کی هستش ؟دفترچه کی میاد اونوقت ؟
سایت هم بالا میادنقل قول:
نیمسال اول توی تیر ماه هستنقل قول:
احتمالا از اول تیر هست تا 14 تیر ماه
بخونید ببینید چی نوشته ...کار این آنتی ویروسس ...نقل قول:
سایت هم بالا میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای باز کردن سایت از آدرس :
یا:کد:http://www.azmoon.org/
ااستفاده کنید.البته اگه اولی رو باز کنید به صورت خودکار به سایت دوم منتقل می شید. ولی چون اولی آدرسش کوتاه تره هر دو رو نوشتم.کد:http://notification.azmoon.org//
موفق باشید.
سایت آزمون . نت مثل سایت سازمان سنجش بود و خبر ها و ثبت نام ها رو می نوشت ، اما این سایت که هیچی ننوشته ...
این آنتی ویروسی که من نصب کردم می گه این Azemoon.net تروجان داره ،یعنی برای اینکه بفهمم کی ثبت نامه باید آنتی ویروس رو پاک کنم و ...
متاسفانه باید پاکش کنینقل قول:
سلام به همه
خوب هستین؟
چنتا سوال داشتم
می خواستم بدونم که کسی سوال های تخصصی کنکور 87 رو داره؟
و دانشگاه آزاد مال 88 کی ثبت نام داره؟
البته یادم رفت بگم
رشته کامپیوتر
چرا انقدر ظرفیت ها کم هستش؟
کسی رشته کامپیوتر هست که قبول شده باشه؟
ازش چنتا سوال دارم
سلام ؛ نگران قبول شدن نباش ؛ ظرفیت کاردانی اونقدر هست که با درصد منفی هم قبول بشی ؛ دوستان خود من اینطوری شهر بومی قبول شدن !نقل قول:
البته یادم رفت بگم
رشته کامپیوتر
چرا انقدر ظرفیت ها کم هستش؟
کسی رشته کامپیوتر هست که قبول شده باشه؟
ازش چنتا سوال دارم
سوالتون ؟
راستش می خواستم بدونم که چه درصد هایی باید بزنیم تا قبول شیم که شما تقریبا گفتید
ولی به نظر من ظرفیت خیلی کم هستش
شما دقت کنید که ما قبولی در تمامی رشته ها اعم از زن ومرد 80 هزار نفر هستش
اگر ما بگیم که 700هزار نفر شرکت کنند به نظر من ظرفیت قبولی خیلی کم هستش
نظر شما چی هستش؟
راستی نمیدونید امسال چند نفر شرکت کردند؟
مرسی
یه ذره زحمت بکشین بگردین جواب هر دوتا سوالتون رو پیدا میکنیدنقل قول:
تو همین انجمن هست
ظرفیت کمه واقعا کمه ...نقل قول:
هرسال شرکت کننده ها بیشتر میشن
فرشیدجان من یه دفعه قبلا پرسیدم ؛ اما درست متوجه نشدم . دفترچه ی کنکور آزاد-فنی ؛ اومده ؟ یا خواهد اومد ؟ کی میاد ؟
نه ازاد سال پیش مرداد اومد امسالم فکر کنم همینطور باشه.
در مورد اینکه میشود با منفی اوردن هم قبول شد من هم میگم خیر اینطور نیست دروس پایه فوق العاده مهمند تخصصی هم کلا یه درصد بالای 70 باشه خوبه بقیه عمومیا چندان اهمیت ندارن منفی هم بزنی فرقی نمیکنه اینطوری تقریبا میشه تضمین کرد.
اینجا هم گفتمنقل قول:
احتمالا اول تیر ماه میاد...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3805631&postcount=355
کجاشو متوجه نشدی؟
بچه ها کتاب های عمومی باید مال چه سالی باشه ؟! یعنی از کتاب های چاپ کدوم سال سوال میاد ؟! ( عمومی )
آخرین چاپ ها ی کتابا ...نقل قول:
بعد برای فنی هم که همون چاپ 86 - 87 هستش دیگه ! ( اینطور که تو دفترچه خوندم ! )
نمونه سوالات سال های قبل را از کجا میشه پیدا کرد ؟
برای عمومی ها می تونی کتاب زرد قلم چی رو بخری. از سال 77 تا 87 تو یه کتابه.در مورد اختصاصی ها هم نمی دونم. ولی تو انقلاب یه کم بگردی به احتمال زیاد پیدا می کنی.نقل قول:
=============================================
از دوستان کسی می دونه فصل آخر کتاب سیستم عامل جلد 2 (لینوکس) هم تو کنکور میاد یا نه؟ چون تا اونجایی که یادمه پارسال نیومد.
یونیکس میاد و لینوکس نمیااد...نقل قول:
سلام خدمت همه ی دوستان
من سال اول دبیرستان رو با معدل 18 تو مدرسه نمونه دولتی قبول شدم
رشته مد نظرم کامپیوتر از شاخه ی فنی بود ولی پدرم نگزاشت برم و به تجریه رفتم
بعد از 20 روز به پدر گفتم که دیگر درس نمیخوانم چون حالم از تجربی و ریاضی و ... بهم میخورد
به ناچار تغییر رشته دادم هر هنرستان فنی که میرفتم میگفتن ظرفیت پر هستش و بالاخره یه کارودانش قبولم کرد
الان سال سوم رو تموم کردم رشته ام هم برنامه نویسی کامپیوتره ولی الان که دارم برای کنکور مرور می کنم میبینم از فنی ها خیلی عقب هستم
برای جبران این عقب ماندگی تو این 1 ماه چه باید کرد؟
بشینم درس های خودمو بخونم ؟
یا بشینم کتاب های فنی رو هم مطالعه کنم ؟
الان کتاب های تست کانون رو دارم و مثلا تو درس سیستم عامل 2 تونستم 90% تست ها رو درست بزنم
اما تو ویژوال بیسیک موندم تست هاش خیلی سخته (شاید برای من )
دوستان فنی ایا شبکه سخت هستش ؟
اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه
خواهشا
دوستان 1 ماه بیشتر فرصت نیست من چجوری درس بخونم که قبول شم ؟
با تشکر دیگه اشکم در اومد
من می خوام کارت مربیگری بگیرم .خیلی جا ها سر زدم و پرسیدم و هر کی یه شرایطی رو عنوان می کنه. یکی شرایط سن 25 ساله و یکی هم مدرک حداقل لیسانس می باشد.خواهش می کنم این تایپیک مجدد راه بیفته و کسانی که در این زمینه اطلاعاتی رو دارند اینجا قرار بدن تا مشکل منم حل بشه.من خودم توی هنرستان درس خوندم اونم رشته گرافیک و در حال حاضر هم دانشجوی این رشتم و قصد گرفتن کارت مربیگری و تاسیس یه آموزشگاه و دارم .
بچه ها چرا دفترچه آزاد نمیاد ؟
من 4 ماه پیش به دانشگاه آزاد زنگ زدم گفتن خرداد میاد اما الان تیر شد :؟
کسی خبری داره ؟