بچه ها من تازه کارم هنوز تحت حمایت تازه واردینم !! اما می ترسم تا این مهلت تموم بشه حمله کنن بهم !! می گم چندتا سرباز خوبه همیشه داشته باشم ؟؟
Printable View
بچه ها من تازه کارم هنوز تحت حمایت تازه واردینم !! اما می ترسم تا این مهلت تموم بشه حمله کنن بهم !! می گم چندتا سرباز خوبه همیشه داشته باشم ؟؟
30تا نیروی دفاعینقل قول:
حالا رقیب یا رفیق همه بیان جنوب شرق!!
تیمتون چند نفرست؟نقل قول:
sry خندم گرفت
من با گروه خودم میام :)
میبینمت .
نقل قول:ممنون ...نقل قول:
اقا برعکس نگفتید ؟!:31: من دوباره اشتباه فرستادم !:31: الان رسیدیم به بحران گندم ! 15 تا بیشتر ندارم ! با تولید 1 در ساعت !
دوستان این موشی که اول بازی به ما میدن به چه درد ما میخوره؟و اینکه برای حمله به دهکده های متروکه (همون هایی که بی صاحابن و حیوانات وحشی توشون چرخ میزنن) به چند نفر نیاز داریم؟
کی تو سرور com6 بازی میکنه؟
به نکته خوبی اشاره کردی:10:..................رفتیم سرور دات کام با هم متحد میشیم...............به گفته بزرگان دین منافقین و دوستان نامرد خطرناک تر از دشمنان خونی اندنقل قول:
پس بنابر این اول حساب طرف و گروهشو میرسیم بعد میکریم سراغ جماعت کفار!!!!!:27:
میگم اصلا چطوره ما هم گروه جمع کنیم؟؟؟؟
آقایون هر کی میخواد بیاد طرف ما هرکی هم میخواد بره طرفه پیام !!!:27:
نه رفیق........ پیشنهاد یعنی مثلا تو 500 تا خشت پیشنهاد میدی و 400 گندم جستجو میکنی:31:نقل قول:
من با crack هستم!!
بزن بریم!!
من چند تا از رفقا حرفه ایمو هم دعوت کردم!
حالا نمیدونم بیان یا نه!!
امیدوارم بیان!!
ببینیم کی میخواد کل بندازه
اینطوری که من میدونم به حدود 300 تا گرزدار که تو 2تا حمله پشت سر هم بهشون حمله کنننقل قول:
دوستان این موشی که اول بازی به ما میدن به چه درد ما میخوره؟و اینکه برای حمله به دهکده های متروکه (همون هایی که بی صاحابن و حیوانات وحشی توشون چرخ میزنن) به چند نفر نیاز داریم؟
کی تو سرور com6 بازی میکنه؟
چی چیو 30 تا ؟ این همه منبع جمع کردم فقط 2 تا ساختم ! اونجوری که 10 سال طول می کشه !
تعداد زیاد نیست ! متحد جمع میشه . اما اعضای اصلیمون هستن در کنارموننقل قول:
تیمتون چند نفرست؟
من که نیومدم لشگر کشی ؛ فقط میخوام ببینم کسی که انقدر ادعا میکنه چقدر قدرت داره . بین من و شمانقل قول:
آقایون هر کی میخواد بیاد طرف ما هرکی هم میخواد بره طرفه پیام !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگه این شاخ و شونه کشی رو کش نده ؛ بزار موقعش برسه :)
چه اوعضایی شده اینجا :دی
یا همه با هم شین یا دو تا گروه برای جنگ!
خسته نباشید!نقل قول:
چی چیو 30 تا ؟ این همه منبع جمع کردم فقط 2 تا ساختم ! اونجوری که 10 سال طول می کشه !
اول منابعتو ببر بالا بعد بساز!!
تو سرور3 هستی؟
اگه جنوب شرقی باشی برات نیرو میفرستم!!
چون گندمم منفی شده
ااااااااااااااااااااااااا اااااا؟ داداشی ............چه فرقی میکنه بلاخره که باید در بیوفتیم با هم................چه بهتر که بزنیم تو خط جنگ های حماسی و گروهی به همدیگه حمله کنیمنقل قول:
البته که من حالتو میگیرم ولی به موقش
نه داداشنقل قول:
ما آبمون با این پیام تو یه جوب نمیره ...........اون 30 خودش ما هم 30 خودمون
تا بعدا که حالشو میگیرم
اون رفیقاتم بردار بیا دمت گرم
قبول ؛ از الان napنقل قول:
ااااااااااااااااااااااااا اااااا؟ داداشی ............چه فرقی میکنه بلاخره که باید در بیوفتیم با هم................چه بهتر که بزنیم تو خط جنگ های حماسی و گروهی به همدیگه حمله کنیم
البته که من حالتو میگیرم ولی به موقش
سلام يه سوال مهم داشتم
من فقط يك جاي خالي برا ي احداث يك ساختمان دارم
و تا حالا هم نه قصر ساختم و نه اقامتگاه
تازگي ها دارم روي تسخير زمينهاي اطراف و همچنين بنا كردن دهكده جديد با مهاجر كار ميكنم
لازمه داشتن مهاجر داشتن قصر يا اقامتگاه هست كه البته اقامتگاه خيلي ارزونتر به نظر مياد
ولي ميترسم اقامتگاه رو بنا كنم و بعد نداشتن قصر من رو به دردسر بندازه.آخه داشتن قصر برابره با داشتن پايتخت
نميدونم اين كار من مشكل ايجاد ميكنه يا نه اگه ميشه يه شفاف سازي كامل در اين زمينه بكنيد
ممنونم
شما اگه سطح ساختمان اصلی تون رو به 10 برسونین میتونین ساختمان هایی رو که نمیخواین تخریب کنیدنقل قول:
سلام يه سوال مهم داشتم
تازگي ها دارم روي تسخير زمينهاي اطراف و همچنين بنا كردن دهكده جديد با مهاجر كار ميكنم
لازمه داشتن مهاجر داشتن قصر يا اقامتگاه هست كه البته اقامتگاه خيلي ارزونتر به نظر مياد
ولي ميترسم اقامتگاه رو بنا كنم و بعد نداشتن قصر من رو به دردسر بندازه.آخه داشتن قصر برابره با داشتن پايتخت
نميدونم اين كار من مشكل ايجاد ميكنه يا نه اگه ميشه يه شفاف سازي كامل در اين زمينه بكنيد
ممنونم
من سرور 2 هستم ! همینجوری بهم کمک کنید دیگه ... بی مزه ها !
نژاد شما چیست؟نقل قول:
اگه توتن هستید سعی کنید تولید چوب از بقیه بیشتر باشه بعد خشت و بعد آهن
منظورتون اینه که میترسی دهکده اصلیتونو بگیرن؟ یا اینکه نمیتونی منابع رو بالای لول 10 کنی؟نقل قول:
سلام يه سوال مهم داشتم
ممنونم
برای کپچر دهکده ای که پایتخت نیست(پایتخت فقط توسط شما تعیین میشه، یعنی اگه یکی قصرتو بزنه، بازم دهکدت پایتخت میمونه) اول باید اقامت گاهو بزنه. اگه نیروی دفاعی قوی داشته باشی نمیتونه.
من پیشنهادم برای دهکده ی اول قصره. به صرفه تره.تازه تو سرور 1 اگه میگی که حتما قصر بساز، یکی هست کنارت که خطر ناکه.
با تشکر...
آدرس بده اگه نزدیک بودی با اون اکانت پنجمم منبع بفرستم.نقل قول:
بزار یه پیشنهاد بدم:
(اگه گول هستی) منابعت رو همرو به 6-7 برسون، بعد 30 تا رعد بساز، برو غارت... بعضی وقت ها شده از هر چیز 700 تا گیرم اومده! :31:
راجب سرور دات کام هم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم (اگه با این برم، اون ناراحت میشه، اگه با اون برم، این... :27: )
همگی آماده باشین، 3 ساعت نیم دیگه ثبت نام شروع میشه (بر اساس GMT+1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://s4.travian.com/anmelden.php
نقل قول:
آموزش بازي تراوين براي مبتديان (توتن ها)نسخه 3&4
کد:http://i40.tinypic.com/2e6dax1.jpg
معرفي جامعه مجازي زئوس (pdf) ويرايش 1کد:http://tinyurl.com/malg4h
اين دو تا فايل رو خودم ساختم شايد كمكت كنه كه بهتر بازي كني:10:کد:http://tinyurl.com/nn36yq
چندتا نرم افزار كمكي هم دارم كه گذاشتم توي پوفايل بازيم
profile:
اينجا همه نژاد پرستن (توتن ها گول ها رومن ها) كسي جنسيت پرست نيست :21:کد:http://s1.travian.ir/spieler.php?uid=93510
من فکر کنم رومی هستم !! ببین الان همه ی منابعم 2 هست ! تا به 6-7 برسه حسابم تموم شده بابا !!
خوب آدرس بده کجایی :D
یوزرت چیه؟
راستی هیچوقت نترس!
مخفیگاه رو واسه همین گذاشتن...
برسونش به 8 اینا دیگه غمت نباشه
كسي نميتونه دهكده من رو بگيره
من با سياست بازي ميكنم
ولي ميخوام بدونم كه اگه من اقامتگاه(به خاطر ارزون بودنش)بسازم بعدا به مشكل نميخورم ؟آيا امكان داره كه من مثلا علاوه بر همين دهكدم 2 تا دهكده ديگه هم بگيرم ولي هيچكدوم از اين 3 تا پايتخت نباشن(قصر نداشته باشم)
آيا اين امكان پذير هست؟
در بین بحث ، دوستان اگه میخواهید دهکده هاتون نزدیک به هم بیفته لینک های فعال سازی اکانت رو همراه با اکتیویشن کد بدید به یک نفر ؛ همرو با هم فعال کنه . اینطوری نزدیک به هم میفتید !
اين بازي ترس نيست بازيه ريسك و برنامه ريزيه
من روي يه كاغذ برنامه نوشتم برا خودم و به اون عمل كردم الان در هفته يك نفر هم به من حمله نميكنه و من هر روز به 5 نفر حمله ميكنم در حالي كه از سه طرف بين دهكده هاي 700 نفري محاصره شدم
سربازهام هم روز به روز دارن بيشتر ميشن
برنامه ريزي بدون ترس تنها جايي كه ميتوني خودت رو به خودت اثبات كني و نشون بدي كه با لياقتي همين جاست(البته در مقياس كوچيكش)
بهتر نیست یه کاره دیگه بکنیم؟نقل قول:
چون شاید تا ساعت 3 اینا خوابمون بگیره بریم بخوابیم، اسم یوزرهارو بدیم به یکی، بره همه اونارو باهم بسازه... :21:
فقط من از این خارجی ها میترسم . چقدر حرفه ای ان ؟
بابا اینا دست تومروس و نکسوس رو از پشت بستن
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
همه آن بودن تند تند پست دادن پست من سريع رفت بالا بالاها
يكي لطفا جواب من رو بده و كمكم كنه
من چي كار كنم بالاخره
اينم جواب من به فرناز ناز
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بروبچ توسرور .com همه مون باید باهم متحدباشیم نه اینکه واسه هم شاخ وشونه بکشیم بابا غیرتتون کجارفته باید زد این خارجکیارو صاف کرد بچه ها به محض ثبت نام دوستان محبت کنن همه اسامی یوزراشونو بگن
سلام
آقا میشه بگید تو کدوم قسمت(منظورم شمال غیربی و...) سرور 4 عضو شدید تا منم بیام
جنوب شرقی : South Eastنقل قول:
سلام
آقا میشه بگید تو کدوم قسمت(منظورم شمال غیربی و...) سرور 4 عضو شدید تا منم بیام
سلام دوست عزیز sid
اینقدر مطمئن نباشید!
قصد توهین ندارم اما نابود کردن یه ده 300-400 نفری اونم تو سروزر 1 کاری نداره. هیچ کاری. میشه یه امار نظامی بدی ببینم چقدر نیرو داری؟
اونکاری هم که گفتی نمیشه. اگه تو هیچ دهکدهه ای قصر نسازی(از اول بازی) جلوی اسم ده اولت مینویسه پایتخت، اما میشه اونو گرفت. تونستم منظورمو برسونم؟
با تشکر...
این سرور 4 که میگین مال com. ــه ؟؟
پس مال ایران کی راه میوفته؟
سرور 4 ایران حالا مونده !
یادمه وقتی سرور 2 میخواست راه بیفته کلی طولش دادن
اما الان رفتیم سرور 4 دات کام ؛ جنوب شرقی .
بچه ها ؛ کسانی که عضو شدن ؛ کسی گول هست ؟
گول باید داشته باشید ها !
باشه منم اومدم com. پسنقل قول:
آره گول برداشتم
id: emperor
سلام دوستان.من میخاستم تو یکی از سروهای ترکیه ثبت نام کنم.کسی میدونه کدوم بهتره؟یا همون ایران بهتره؟
یه سوال دیگه هم این که سرور 4 ایران کی راه اندازی میشه؟
مطمئنی که کسی نمیتونه؟نقل قول:
کافیه اگه سرور 2 ایران هستی آی دیتو بدی من تا با منجنیق خورد و بعدشم تسخیرش کنم:31:
ناپ ماپ نداریم...................از همین اول در جنگ با.......:21:نقل قول:
قبول از همین الان nap
با این چیزا کار نگیر...........تو به فکر جنگ عظیمت باش:21:نقل قول:
بازم خندم گرفت :)نقل قول:
با این چیزا کار نگیر...........تو به فکر جنگ عظیمت باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبک حرف زدنتم مال لاله زاره !
خوب حالا من باز تاکید کنم بچه هایی که میخوان نزدیک به هم بیفتن ؛ لینک های فعال سازی رو همگی بدن به یک نفر . با هم فعال بشن .
بهدش هم سرور فکر کنم ساعت 8 صبح شنبه راه میفته .